28 Φεβ 2010

Εκεί ψηλά…

Μέρες 85’ ζουν στον ΠΑΟΚ, ιδιαίτερα μετά τη νίκη επί της Σκόντα Ξάνθης (με 3-0 σκορ) που τον έφερε μόνο πρώτο στη βαθμολογία. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν από έναν αγώνα λιγότερο, αλλά έπειτα από 6.969 μέρες ο «δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται στην κορυφή, κάτι που κάνει τους φιλάθλους του να ελπίζουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ικανοποίηση στο «στρατόπεδο» των Θεσσαλονικιών για την επιβλητική εμφάνιση στα Πηγάδια. Εγκώμια Ίβιτς για Βιεϊρίνια. «Να μη χαλαρώσουμε ούτε στιγμή» το μήνυμα του Πορτογάλου.

Ακόμη και τον πιο δύσπιστο φίλαθλο έχει καταφέρει να πείσει ο ΠΑΟΚ πως μπορεί να κόψει πρώτος το νήμα, στο τέλος της χρονιάς. Με άλλα έξι παιχνίδια να απομένουν (επτά για αυτούς που παίζουν σήμερα) και τα τέσσερα από αυτά να γίνονται στην Τούμπα, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος δείχνει να αντέχει την πίεση του πρωταθλητισμού, κάτι που επιβεβαιώθηκε και με το εμφατικό 3-0 στην έδρα της Ξάνθης που «καίγεται» για βαθμούς. Άλλωστε ο ΠΑΟΚ έχει φροντίσει να στείλει το μήνυμα στους δύο «αιωνίους» πολύ νωρίτερα, όταν είχε φροντίσει να κερδίσει τον Ολυμπιακό στο Φάληρο (1-0) και τον Παναθηναϊκό στην έδρα του (2-1).

«Φτερά» στην ομάδα δίνουν και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που δεν... καταλαβαίνουν από απαγορεύσεις σε μετακινήσεις οπαδών και έδωσαν -εκ νέου- δυναμικό παρών στα Πηγάδια. Περίπου 500 οπαδοί βρέθηκαν στην ακριτική πόλη, «σπρώχνοντας» με τις φωνές τους, τους παίκτες του «δικεφάλου του Βορρά».

Ψηφίζει Βιεϊρίνια ο Ίβιτς

Εντυπωσιασμένος με την απόδοση που είχε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια τόσο στο παιχνίδι με την Ξάνθη, όσο και σε αυτά που έχουν προηγηθεί, εμφανίστηκε ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο μέσος του ΠΑΟΚ αποθέωσε τον συμπαίκτη του χαρακτηρίζοντας τον ως τον καλύτερο παίκτη του πρωταθλήματος, με τον Βιεϊρίνια να απαντάει: «Όταν αυτά προέρχονται από έναν παίκτη που έχει αυτή τη διαδρομή και αυτές τις εμπειρίες αποτελούν μεγάλη τιμή για μένα. Εμείς πάνω από όλα είμαστε ομάδα συνόλου».

Ο Πορτογάλος δεν στάθηκε όμως εκεί και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια. «Το γεγονός ότι κερδίσαμε την Ξάνθη δεν σημαίνει τίποτα, δεν σταματάμε εδώ, πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι ισχυροί αντίπαλοι και εμείς πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε, όπως δεν το κάναμε και μετά τη νίκη μας επί του Παναθηναϊκού».

Όσον αφορά τις πιθανότητες τίτλου της ομάδας του… «Ξέρω ότι ο κόσμος ζητάει το πρωτάθλημα, όμως αυτό που εμείς μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε με πάθος κάθε παιχνίδι και θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας. Αυτά μας έφεραν μέχρι εδώ. Αυτό κάναμε και σήμερα. Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, εμείς το κάναμε να φανεί έτσι».
Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις του Λίνο. «Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Απλά κερδίσαμε ένα ματς ακόμη και τώρα προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε δρόμο μπροστά μας» τόνισε ο Βραζιλιάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES