5 Αυγ 2010

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ – ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Φ. ΛΑΜΟΤ: «Μακάρι να υπογράψω στην Κέρκυρα»

Ένας αμυντικός ποδοσφαιριστής, που φέρει εξαιρετικό βιογραφικό, ο Φαμπιάν Λαμότ (Fabian Lamotte), προπονείται από χθες Τρίτη με την ομάδα του ΑΟ Κέρκυρα, καθώς δοκιμάζεται από τον Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος μάλλον θα τον χρησιμοποιήσει στο κυριακάτικο φιλικό στην Καβάλα και κατόπιν θα αποφασίσει αν θα εισηγηθεί την απόκτησή του ή αν θα τον απορρίψει.

Πρόκειται για Γερμανό στόπερ, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και ως δεξιός μπακ. Τις τρεις τελευταίες σαιζόν φόρεσε τη φανέλα της Στουρμ Γκρατς, με την οποία είχε «γεμάτες» χρονιές.

Ο 27χρονος (γεν. 25/2/1983) ποδοσφαιριστής έκανε δηλώσεις στην αθηναϊκή εφημερίδα «Εξέδρα» και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σαμόλη (το ρεπορτάζ θα δημοσιευτεί στο φύλλο της Πέμπτης 5/8), όπου μίλησε για τη νέα του εμπειρία, τονίζοντας πως θέλει πολύ να παραμείνει στην κερκυραϊκή ομάδα.
«Αισθάνομαι πολύ καλά και όλα στην ομάδα μου φαίνονται εξαιρετικά. Με τους συμπαίκτες μου τα πηγαίνω περίφημα, όπως και με τον προπονητή, ο οποίος φυσικά ακόμα δεν έχει σχηματίσει άποψη για εμένα», είπε αρχικά.
Όπως ανέφερε, στο νησί θα παραμείνει μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη: «Θα μείνω μερικές ημέρες ακόμα και θα δοκιμάζομαι. Ελπίζω να αφήσω καλές εντυπώσεις και τελικά να αποκτηθώ».

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν παίκτη από τον οποίο λείπει η φυσική κατάσταση, όμως το καλό βιογραφικό του ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο στη μεταγραφή του στους «κυανέρυθρους». Άλλωστε, εκτός από την αυστριακή ομάδα, ο Λαμότ έχει παίξει στη Μόναχο 1860 και τη Σάλκε. Οι μόλις δύο προπονήσεις που έχει κάνει ο παίκτης δεν είναι αρκετές για να σχηματίσει συνολική εικόνα ο προπονητής Μπάμπης Τεννές και επομένως θα χρειαστούν μερικές ημέρες ακόμη για να κριθεί το μέλλον του στους Επτανήσιους.

 

ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ : ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ


Θέμα: Ορισμός αγώνων κατάταξης.

Σε εφαρμογή:
 Της παρ. 5 Ι του άρθρου 3 της προκήρυξης των πρωταθλημάτων της περιόδου 2010-2011, και


Του άρθρου 18 της προκήρυξης των πρωταθλημάτων της περιόδου 2009-2010 ορίζονται οι παρακάτω αγώνες κατάταξης:





Α1’ Κατηγορία
Θα διεξαχθεί ένας αγώνας στην έδρα του Σωματείου που κατέλαβε ψηλότερη θέση στην βαθμολογική κατάταξη της κανονικής περιόδου.  Αν κερδίσει το γηπεδούχο σωματείο (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) με οποιοδήποτε σκορ (κανονικός αγώνας με παράταση και πέναλτυς), θα παραμείνει στην Α1’ κατηγορία. Ο ηττημένος (ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΑΓ. ΜΑΡΚΟΥ) θα υποβιβαστεί στην Α’ κατηγορία:

ΓΗΠΕΔΟ

ΗΜΕΡΑ, ΩΡΑ

ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/9/2010 16.30

ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΑΟ ΠΟΣ.ΑΓ ΜΑΡΚΟΥ



Αν κερδίσει το φιλοξενούμενο σωματείο (ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΑΓ. ΜΑΡΚΟΥ) τότε θα διεξαχθεί και δεύτερος αγώνας (κανονικός αγώνας με παράταση και πέναλτυς) στο ίδιο γήπεδο (έδρα του σωματείου που κατέλαβε ψηλότερη θέση στη βαθμολογική κατάταξη της κανονικής περιόδου). Ο νικητής αυτού του αγώνα θα παραμείνει στην Α1’ κατηγορία, ενώ ο ηττημένος θα υποβιβαστεί στην Α’ κατηγορία. Ο επαναληπτικός αγώνας (αν απαιτηθεί) θα διεξαχθεί, ως εξής:


ΓΗΠΕΔΟ

ΗΜΕΡΑ, ΩΡΑ

ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/9/2010 16.30

ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΑΟ ΠΟΣ.ΑΓ ΜΑΡΚΟΥ




Α’ Κατηγορία
Θα διεξαχθεί ένας αγώνας στην έδρα του Σωματείου που κατέλαβε ψηλότερη θέση στην βαθμολογική κατάταξη της κανονικής περιόδου.  Αν κερδίσει το γηπεδούχο σωματείο (ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ) με οποιοδήποτε σκορ (κανονικός αγώνας με παράταση και πέναλτυς), θα παραμείνει στην Α’ κατηγορία. Ο ηττημένος (Α.Ο ΕΡΕΙΚΟΥΣΑ) θα υποβιβαστεί στην Β’ κατηγορία:


ΓΗΠΕΔΟ

ΗΜΕΡΑ, ΩΡΑ

ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/9/2010 16.30

ΠΑΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ –ΑΟ ΕΡΕΙΚΟΥΣΑ



Αν κερδίσει το φιλοξενούμενο σωματείο (Α.Ο ΕΡΕΙΚΟΥΣΑ) τότε θα διεξαχθεί και δεύτερος αγώνας (κανονικός αγώνας με παράταση και πέναλτυς) στο ίδιο γήπεδο (έδρα του σωματείου που κατέλαβε ψηλότερη θέση στη βαθμολογική κατάταξη της κανονικής περιόδου). Ο νικητής αυτού του αγώνα θα παραμείνει στην Α κατηγορία, ενώ ο ηττημένος θα υποβιβαστεί στην Β’ κατηγορία. Ο επαναληπτικός αγώνας (αν απαιτηθεί) θα διεξαχθεί, ως εξής:


ΓΗΠΕΔΟ

ΗΜΕΡΑ, ΩΡΑ

ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/9/2010 16.30

ΠΑΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ –ΑΟ ΕΡΕΙΚΟΥΣΑ




Β’ Κατηγορία
Θα διεξαχθεί ένας αγώνας μπαράζ (με παράταση και πέναλτυς) σε ουδέτερο γήπεδο και ο νικητής θα προβιβαστεί στην Α’ κατηγορία, ενώ ο ηττημένος θα παραμείνει στην Β’ κατηγορία.


ΓΗΠΕΔΟ

ΗΜΕΡΑ, ΩΡΑ

ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 5/9/2010 16.30

ΑΟ ΒΕΛΟΣ –ΑΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΦΡΑΣ



Στους αγώνες θα ισχύσει το άρθρο 25 της προκήρυξης των πρωταθλημάτων της περιόδου 2009-2010, σύμφωνα με το οποίο «Τα σωματεία όλων των κατηγοριών είναι υποχρεωμένα σε κάθε αγώνα τους (στην αρχική ενδεκάδα και σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, αλλαγή μόνο με ποδοσφαιριστή ίδιας ηλικίας), να χρησιμοποιούν τουλάχιστον ένα (1) ποδοσφαιριστή γεννηθέντα από 1.1.1992 και μετά και ένα (1) ποδοσφαιριστή γεννηθέντα από 1.1.1989 και μετά» κ.λπ.
και μετά και ένα (1) ποδοσφαιριστή γεννηθέντα από 1.1.1989 και μετά» κ.λπ.

Διαφορά με «Ζορό»

Διαφορά με «Ζορό»Αρνητική ήταν η απάντηση του Ίσμαελ Μπλάνκο στην πρόταση της ΑΕΚ για ανανέωση του συμβολαίου του. Όπως παραδέχθηκε ο μάνατζερ του 27χρονου επιθετικού στη «Sportday», Γκουστάβο Οναϊντία, η πρόταση που κατέθεσαν οι «κιτρινόμαυροι» στον «Ζορό» είναι αρκετά χαμηλή. Σήμερα η συνάντηση Μπάγεβιτς, Αδαμίδη Δημητριάδη.

«Ο πρόεδρος της ΑΕΚ μού έστειλε email πριν από περίπου 15 ημέρες με συγκεκριμένη πρόταση ανανέωσης μέχρι το 2013. Ωστόσο, η προσφορά αυτή ήταν πολύ διαφορετική από τη συμφωνία που είχαμε με τον κ. Θανόπουλο. Απάντησα στον κ. Αδαμίδη ότι δεν μπορούμε να τη δεχτούμε, διότι απέχει πάρα πολύ απ’ όσα είχαμε συμφωνήσει με τον πρώην πρόεδρο. Του μετέφερα επίσης πως επιθυμία του Ισμαέλ να μείνει στην ΑΕΚ δεν έχει μεταβληθεί και πως θα πρέπει να συζητήσουμε για να δούμε αν μπορεί να βρεθεί λύση που να ικανοποιεί και τις δύο πλευρές. Περιμένω πλέον ένα μήνυμα από τον πρόεδρο για να έρθω να μιλήσουμε από κοντά» δήλωσε ο μάνατζερ του Μπλάνκο στη «Sportday».

Ο εκπρόσωπος του 27χρονου φορ, αντιλαμβανόμενος τα νέα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν, παραδέχθηκε πως ο ίδιος και ο πελάτης του είναι διατεθειμένοι να ρίξουν τις απαιτήσεις τους ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή», αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα τις ρίξουν τόσο ώστε να αποδεχτούν την πολύ χαμηλή, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, πρόταση της ΑΕΚ.

Σήμερα η συνάντηση κορυφής

Ήταν προγραμματισμένη να γίνει χθες, αλλά τελικά η συνάντηση ανάμεσα σε Ντούσαν Μπάγεβιτς και Σταύρο Αδαμίδη θα γίνει σήμερα και αυτό για να καταφέρει να δώσει το «παρών» και ο Βασίλης Δημητριάδης, ο οποίος επέστρεψε χθες το βράδυ από τη Θεσσαλονίκη. Η συνάντηση των τριών ανδρών θα γίνει σήμερα μετά την πρωινή προπόνηση. Η οριστικοποίηση της παραμονής του Μπερνς, η απόκτηση ή όχι δεξιού μπακ, αλλά και οι ανανεώσεις των συμβολαίων θα είναι τα βασικά θέματα συζήτησης.

Πρόκριση, αλλιώς…

Πρόκριση, αλλιώς…Τον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς -όσο κι αν είναι νωρίς για να ειπωθεί αυτό- δίνει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μακάμπι στο Τελ Αβίβ (21:00, CONN-X) για τα προκριματικά του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να επιστρέψουν από το Ισραήλ με την πρόκριση, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξουν προβλήματα. Τόσο στα μεταγραφικά (όπου είναι κοντά ο Αρέβαλο Ρίος και ακολουθεί ο Τζο) όσο και στα εσωτερικά της ομάδας.

Το 2-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» καλείται να υπερασπιστεί απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στους Ισραηλινούς. Το «Μπλούμφιλντ» θα είναι κατάμεστο (12.500 θέσεις), η υγρασία αναμένεται να είναι άλλος ένας ανασταλτικός παράγοντας, αλλά η ομάδα του Έβαντ Λίνεν οφείλει να δείξει χαρακτήρα για να μη βρεθεί προ εκπλήξεως.

Ο Γερμανός σκέφτεται να ξεκινήσει με τους Νικοπολίδη, Αβραάμ, Μέλμπεργκ, Τοροσίδη, Χολέμπας στην άμυνα, τους Ντουντού και Μαρέσκα στη μεσαία γραμμή, τον man of the match στο Φάληρο, Ζαϊρί από τα αριστερά, Ρόμενταλ από δεξιά και τον Όσκαρ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ντιόγο. Πάντως, στο μυαλό του τεχνικού των Πειραιωτών βρίσκονται και οι Ραούλ Μπράβο, Γκαλίτσιος. Ο Ισπανός ίσως χρησιμοποιηθεί στη θέση του Αβραάμ, ενώ ο Γκαλίτσιος έχει πιθανότητες να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα έναντι του «Τόρο».

Πρόκριση και μετά Αρέβαλο

Αν όλα πάνε κατ’ευχήν για τους «ερυθρόλευκους», η επόμενη μέρα θα τους βρει να ασχολούνται και πάλι με τα μεταγραφικά. Εκεί, όπου το όνομα του Αρέβαλο Ρίος βρίσκεται στην κορυφή με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για τη θέση του αμυντικού χαφ. Με τον Ουρουγουανό υπάρχει προφορική συμφωνία, την ώρα που η διοίκηση βρίσκει άκρη και με την εταιρία μάνατζερ που έχει τα δικαιώματά του.

Το ενδιαφέρον της Νιούκαστλ, άλλωστε, δεν ανησυχεί τον Ολυμπιακό, μια και ο άσος της Πενιαρόλ δεν έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Αγγλίας, λόγω των γνωστών θεμάτων με τις άδειες εργασίας. Η Μποταφόγκο ίσως να είναι ένας αντίπαλος για τους Έλληνες, αλλά ο 28χρονος θέλει να έρθει στην Ευρώπη και αυτό συγκαταλέγεται στα συν για τους «ερυθρόλευκους», που βρίσκονται μια ανάσα πριν πάρουν το «ΟΚ» και από την εταιρία μάνατζέρ του.
Όσον αφορά την επιθετική γραμμή, το όνομα του Τζο φαίνεται ότι απασχολεί έντονα τη διοίκηση. Είναι νεαρός (23 ετών), καλό όνομα και μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, γεγονός που τον κάνει πολυπόθητο στο λιμάνι. Οι όποιες εξελίξεις όμως στα μεταγραφικά των «ερυθρολεύκων» θα εξαρτηθούν από το σημερινό αποτέλεσμα στο Ισραήλ. Γιατί αν ο Ολυμπιακός αποκλειστεί...

Ο «χάρτης» του Champions League

Ο «χάρτης» του Champions LeagueΕίκοσι ομάδες απέμειναν για να διεκδικούν τις δέκα τελευταίες θέσεις για τους ομίλους του νέου Champions League. Τα πλέι οφ οι ομάδες είναι χωρισμένες σε ισχυρούς και αδυνάτους. Οι πρωταθλήτριες ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες μεταξύ τους, ενώ το ίδιο ισχύει για τις μη πρωταθλήτριες. Οι αγώνες θα διεξαχθούν 17-18 και 24-25 Αυγούστου, ενώ οι ομάδες που θα αποκλειστούν θα συνεχίσουν στους ομίλους του Europa League.

Πλέι οφ πρωταθλητών

Ισχυροί: Βασιλεία (Ελβετία), Άντερλεχτ (Βέλγιο), Κοπεγχάγη (Δανία), Χάποελ Τελ Αβίβ (Ισραήλ), Σπάρτα Πράγας (Τσεχία)

Αδύνατοι: Ρόζενμποργκ (Νορβηγία), Σάλτσμπουργκ (Αυστρία), Παρτιζάν (Σερβία), Ζίλινα (Σλοβακία), Σέριφ Τιρασπόλ (Μολδαβία).

Πλέι οφ μη πρωταθλητών

Ισχυροί: Σεβίλλη (Ισπανία), Βέρντερ Βρέμης (Γερμανία), Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (Ρωσία), Τότεναμ (Αγγλία), Άγιαξ (Ολλανδία).

Αδύνατοι: Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία), Μπράγκα (Πορτογαλία), Σαμπντόρια (Ιταλία), Οσέρ (Γαλλία), Γιούνγκ Μπόις (Ελβετία).

Απευθείας στους ομίλους συμμετέχουν οι 22 ακόλουθες ομάδες (κατά σειρά κατάταξης):

Ίντερ (Ιταλία) *αυτόματα πρώτη ως κάτοχος
Μπαρτσελόνα (Ισπανία)
Μαν. Γιουνάιτεντ (Αγγλία)
Τσέλσι (Αγγλία)
Άρσεναλ (Αγγλία)
Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)
Μίλαν (Ιταλία)
Λιόν (Γαλλία)
Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)
Ρόμα (Ιταλία)
Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)
Μπενφίκα (Πορτογαλία)
Βαλένθια (Ισπανία)
Μαρσέιγ (Γαλλία)
Παναθηναϊκός (Ελλάδα)
Ρέιντζερς (Σκωτία)
Σάλκε (Γερμανία)
Σπαρτάκ Μόσχας (Ρωσία)
Τβέντε (Ολλανδία)
Ρούμπιν Καζάν (Ρωσία)
Κλουζ (Ρουμανία)
Μπούρσασπορ (Τουρκία)

Γιατί ρε ΠΑΟΚ;

Γιατί ρε ΠΑΟΚ; Ένα εφιαλτικό οκτάλεπτο στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και το χαμένο πέναλτι του Ίβιτς, έφερε τον πικρό αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη συνέχεια του Champions League. Ισόπαλος 3-3 ο «Δικέφαλος του Βορρά» με τον Άγιαξ σε ένα ματς με απίστευτες εναλλαγές στην Τούμπα. Ζεστό χειροκρότημα από τον κόσμο στο τέλος για την ομάδα που πλέον θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της περιπέτεια στο Europa League.

Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν στο 16’ με τον Βιεϊρίνια και είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης στα πρώτα 45 λεπτά, όμως εμφανίστηκαν άλλη ομάδα στο δεύτερο. Μέσα σε ένα δεκάλεπτο ο Αίαντας ανέτρεψε το σκορ (48’ Σουάρες, 50’ Ντε Γιονγκ, 55’ Λίντγκρεν), φέρνοντας τα πάνω κάτω. Παρά το σοκ, οι παίκτες του ΠΑΟΚ αντέδρασαν, μειώνοντας αρχικά με τον Σαλπιγγίδη ένα λεπτό αργότερα και θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν στο 77’ όταν ο Ίβιτς νικήθηκε από τον Στεκέλενμπουργκ σε εκτέλεση πέναλτι. Ο Σέρβος πέτυχε γκολ στο 90’ όταν δυστυχώς όλα είχαν τελειώσει.

Το ματς

Ο αρχικός ενθουσιασμός των παικτών του Άγιαξ και η… ανάγκη για γκολ, τους έκανε να βγουν πιο δυναμικά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Οι ποδοσφαιριστές του Γιολ, παρά την καυτή (σε αθλητικά πλαίσια) ατμόσφαιρα της Τούμπας ξεκίνησαν καλύτερα το ματς, όμως ξεθύμαναν γρήγορα.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης είχε «δασκαλέψει» καλά τους παίκτες του όλη την εβδομάδα, προκειμένου να μην πέσουν στην παγίδα των Ολλανδών και να μην ακολουθήσουν το δικό τους ρυθμό, πράγμα που έγινε.

Όπως παλιά

Ότι δεν κατάφερε να κάνει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στο 15’, όταν πλάσαρε, αλλά ο Στεκέλενμπουργκ έδιωξε με δεύτερη προσπάθεια πάνω στη γραμμή, το πέτυχε ένα λεπτό αργότερα ο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος (κορυφαίος του Δικεφάλου) ήταν διαρκής πηγή από τα δεξιά, αλλά κατάφερε να σκοράρει με ένα κόλπο από τα παλιά. Τη δοκιμασμένη συνταγή με τα χτυπήματα φάουλ του Σορλέν στο πρώτο δοκάρι. Ο Βιεϊρίνια πετάχτηκε και με γυριστή κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Με τις τρεις γραμμές να κρατάνε σωστά τις αποστάσεις και τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια να δείχνει σταθερός, εμπνέοντας σιγουριά, ο ΠΑΟΚ έκανε το αγαπημένο του παιχνίδι, αυτό της υπομονής και πέρα από τον Σουλεϊμάνι που δημιουργούσε προβλήματα στην αριστερή πλευρά της άμυνας, δεν δυσκολεύτηκε να κλείσει το ημίχρονο προηγούμενος 1-0.

Γκολ με το «καλησπέρα» και ροντέο

Στο δεύτερο μέρος, η αμυντική λειτουργία των Θεσσαλονικέων θύμισε κάτι από φιλικό προετοιμασίας. Μέσα σε δέκα λεπτά οι παίκτες του Αίαντα πέτυχαν τρία γκολ, εκμεταλλευόμενοι την τραγική εικόνα και τα ατομικά λάθη των Τσιρίλο, Κοντρέρας και Κρέσιτς. Ο Σουάρες στο 48’ σκόραρε ανάμεσα σε τρεις, ένα λεπτό αργότερα έστρωσε στον Ντε Ζέου, που πρόλαβε τον Κοντρέρας και στο 55’ το δράμα ολοκληρώθηκε με τον Κροάτη τερματοφύλακα να πληρώνει το γκελ της μπάλας, μετά από ακίνδυνο φαινομενικά φάουλ του Λίντγκρεν.

Παρά το τεράστιο σοκ από την απίστευτη αυτή τροπή, ο ΠΑΟΚ μπόρεσε να αντιδράσει στο 56’ με το πρώτο γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στην επανεμφάνισή του στην Τούμπα.

Η ισοφάριση ήρθε πολύ αργά

Το χαμένο πέναλτι του Ίβιτς στο 77’ ίσως στέρησε πολύ περισσότερα από ένα γκολ από τον «Δικέφαλο». Ο Σερβός σκόραρε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, όταν πλέον δεν υπήρχε χρόνος για να γίνει η επική ανατροπή.



Το φιλμ του αγώνα

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κρέσιτς, Μπουσαίντι, Σνάουτσνερ (84' Φιλομένο), Τσιρίλο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Βιτόλο (64' Μουσλίμοβιτς), Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Σορλέν.

Αγιαξ (Μάρτιν Γιολ): Στεκέλενμπουργκ, Φαν ντερ Βιλ, Ανίτα, Αλντερβάιρελντ, Βερτόγκεν, Λίντγκρεν, Ντε Ζέου, Ντε Γιονγκ, Σουάρες (91' Ολεγκιέν), Σουλεϊμάνι (78' Ερικσεν), Εμάνουελσον.

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ: Αποχωρεί δανεικός ο Γιώργος Βλάχος

Τελικά ο Γιώργος Βλάχος δεν θα είναι μέλος του ρόστερ του ΑΟ Κέρκυρα για τη νέα σαιζόν, καθώς ετοιμάζει τις βαλίτσες του για... άλλες πολιτείες! Ο 21χρονος χαφ εντός των επόμενων ημερών θα αναχωρήσει από το νησί με προορισμό το Αίγιο, καθώς -σύμφωνα με πληροφορίες μας- θα παραχωρηθεί για ένα χρόνο στον Παναιγιάλειο (μετέχει στη Γ' Εθνικής), με τη μορφή δανεισμού, προκειμένου να πάρει παιχνίδια. Πιθανότατα το ερχόμενο προσεχές σαββατοκύριακο ο ταλαντούχος παίκτης θα μεταβεί στο Αίγιο για να υπογράψει στη νέα του ομάδα. Ο Κερκυραίος ποδοσφαιριστής είχε ενταχθεί στους «κυανέρυθρους» το προηγούμενο καλοκαίρι, προερχόμενος από τον συντοπίτη Όλυμπο Γαρίτσας. Η τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα του ΑΟΚ ήταν την προηγούμενη Τετάρτη (28 Ιουλίου), στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕ Πάφου, όπου μάλιστα είχε πετύχει το τέταρτο γκολ της κερκυραϊκής ομάδας.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES