26 Απρ 2010

Hττα της Βολίδας στην Άρτα

Ένα αποτέλεσμα στο οποίο δεν μας έχει... συνηθίσει έφερε στην Άρτα η ομάδα του Κάτω Γαρούνα, απέναντι μάλιστα σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία.

  

Το 3-1 από την Αναγέννηση αποτελεί την πιο βαριά ήττα των «κιτρινόμαυρων» στη φετινή σαιζόν και τους έριξε στην 5η θέση του πίνακα.

  

Πάντως, ελαφρυντικά υπάρχουν. Της Βολίδας της στοίχησαν οι σημαντικές απουσίες που είχε, λόγω τιμωρίας (Δούσης, Πετρόγιαννης, Λυκόκας, Πάγκαλης), ενώ φάνηκε πως η κερκυραϊκή ομάδα είχε το μυαλό της στον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης με τον Εθνικό Βατερού στην Κοζάνη, για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, γι' αυτό και στην Άρτα οι παίκτες της έκαναν συντήρηση δυνάμεων και δεν θέλησαν να ρισκάρουν, σε ένα ματς που άλλωστε δεν είχε βαθμολογική σημασία.

  

Οι Αρτινοί άνοιξαν το σκορ στο 42΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσιφλίδη, ο οποίος στο 65΄ διαμόρφωσε και το 2-0. Το τρίτο τέρμα της Αναγέννησης σημείωσε ο Γόγολος στο 68΄, για να μειώσει η ομάδα του Ρομπέρτο Μπολάνο με τον Γρηγόρη Στρατηγό στο 75΄, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

  

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ήταν η πρώτη εμφάνιση του νεαρού (μόλις 14χρονου) Παναγιώτη Βλάχου με τη φανέλα της Βολίδας, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας και ο οποίος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στον χρόνο που αγωνίστηκε.

  

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ: Μπόνας, Ζηγκήρης, Βασιλακόγλου, Λύττος (80΄ Λαγκακουμάκης), Μπαλάφας, Καντάνης, Γόγολος, Κόλιος (71΄ Πλακιώτης),Μάλιος, Τσιφλίδης, Γούλας.

ΒΟΛΙΔΑ: Ζάχος, Σουπιώνης (55΄ Λάσκαρης), Αρμένης, Κονισπολιάτης, Μεσημέρης, Βρακκάς, Μικάλεφ (46΄ Σπίνουλας), Γ. Σκολαρίκης, Γκερέκος (75΄ Βλάχος), Στρατηγός, Μοναστηριώτης.

ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ !!!!

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ : ΝΙΚΗ ''ΧΡΥΣΑΦΙ'' ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ 1-2 ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Α' ΓΥΡΟΥ - ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ !!!!
Ο ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ την κατάλληλη στιγμή ''θυμήθηκε'' τον καλό του εαυτό, έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο στη ΔΡΑΜΑ , νίκησε δίκαια 1-2 και σε συνδυασμό με την εντός έδρας ισοπαλία του ΟΦΗ με την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ χρειάζεται μόλις 1 βαθμό στα τρία τελευταία ματς για να πανηγυρίσει την απ' ευθείας άνοδο στη ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ...
Οι φιλοξενούμενοι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος καθώς από την αρχή της συνάντησης επέβαλαν το ρυθμό τους και περιόρισαν σε παθητικό ρόλο τους Μακεδόνες.



Οι νησιώτες άνοιξαν το σκορ στο 28' με "ψαλίδι" του Σίλβα έπειτα από σέντρα που επιχείρησε ο Φλάβιο.
Με την έναρξη της επανάληψης σημειώθηκαν...

...δύο τέρματα. Αρχικά, στο 47', ο Μαρκόφσκι με σουτ αξιοποίησε την πάσα του Αγγου και ισοφάρισε για τη Δόξα, η οποία όμως δεν χάρηκε το γκολ για περισσότερο από ένα λεπτό.
Και αυτό γιατί με τη σέντρα, ο ΑΟΚ κέρδισε φάουλ και ο Γκουστάβο το εκτέλεσε εύστοχα και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στο συγκρότημα του Μπάμπη Τεννέ.
Στο 60' το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου πέντε λεπτά μιας και ο δεύτερος βοηθός διαιτητή, έφυγε από τη θέση του και πήγε στον διαιτητή λέγοντας ότι χτυπήθηκε από αντικείμενο στο κεφάλι.
Η Κέρκυρα, στη συνέχεια του αγώνα, υποχώρησε και έδωσε χώρο στους γηπεδούχους αφού προτίμησε να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ, κάτι που κατάφερε αφού κράτησε το 2-1 μέχρι τη λήξη της συνάντησης.

Δόξα Δράμας (Στράτος Βουτσακέλης): Καρατζιοβαλής, Πακάλτσης, Σαμαράς, Μουρατίδης (43' Ρομπίνιο), Γκονζάλες, Αγγος, Γκίκας, Μαρκόφσκι, Μπαξεβανίδης, Παρμαξίδης (57' Λ.Μουρατίδης), Χλωρός (71' Τσιμπλίδης).
Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Μπουτζίκος (69' Γιαννιτσανάκης), Ιωάννου, Κοντοδήμος, Ρεπερνέ, Φλάβιο (81' Κολοτούρος), Μπέρνς (89' Μακρυδημήτρης), Παρασκευαϊδης, Τσίγκας, Γκουστάβο, Σίλβα.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES