28 Φεβ 2010

Επίθεση με Λούα Λούα-«Ντάρμπι»

Μεγάλο είναι το ενδεχόμενο ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς να επιλέξει ένα σχήμα με δύο επιθετικούς για τον Ολυμπιακό στο σημερινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» σκέφτεται να αλλάξει σε 4-4-2 το σύστημα της ομάδας και να επιλέξει στην επίθεση τους Ματ Ντάρμπισάιρ και Λούα-Λούα.

Στην αλλαγή αυτή μεγάλο ρόλο έχει παίξει η απόδοση και η συνεργασία τους στα τελευταία λεπτά του αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπορντό.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης θα είναι κάτω από την εστία. Ο Μέλμπεργκ με τον Αβραάμ Παπαδόπουλος στο κέντρο της άμυνας. Στο άριστερό άκρο ο Ραούλ Μπράβο και στο δεξί ο Τοροσίδης.

Στη μεσαία γραμμή ο Ζαϊρί θα πάρει θέση βασικού στο δεξί άκρο. Στο αριστερό ο Ντάτολο και οι Στολτίδης, Λεντέσμα τα δύο αμυντικά χαφ, από την στιγμή που και ο Μαρέσκα έχει μείνει εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού.

«Θέλω γρήγορο γκολ»

Ένα γρήγορο γκολ έχει ζητήσει από τους παίκτες του ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς σήμερα κατά του Ατρόμητου. Εκτιμά ότι οι Περιστεριώτες θα αγωνιστούν «κλειστά» και πιστεύει ότι εάν εκμεταλλευθούν οι παίκτες του τα πρώτα λεπτά του αγώνα και ανοίξουν το σκορ, τότε, θα έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της νίκης.

«Θέλω να σκοράρουμε νωρίς. Μπορούμε να το κάνουμε. Αν το καταφέρουμε θα έχουμε στη συνέχεια πιο εύκολο έργο», ήταν οι εντολές του στους παίκτες. «Θέλω και πίεση για να έχουν πρόβλημα οι αντίπαλοί μας», ήταν η άλλη εντολή του, την οποία θα δούμε να εφαρμόζεται σήμερα στο «Καραϊσκάκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES