10 Νοε 2009

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Μένει ο Παράσχος

Στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Γιώργος Παράσχος, όπως αποφασίστηκε μετά από μαραθώνιες συσκέψεις στις τάξεις της ομάδας. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Χρηστοβασίλης, ανανέωσε την εμπιστοσύνη του στον Έλληνα τεχνικό, παρότι όλα έδειχναν πως οι δύο πλευρές οδηγούνταν σε διαζύγιο.

Κι αυτό γιατί ο προπονητής έθεσε στη διάθεση της διοίκησης την παραίτησή του, ενώ κάποιοι ποδοσφαιριστές σε συζήτηση που είχαν νωρίτερα τα μεσημέρι της Δευτέρας με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για αυτή τη συνεργασία. Σε νέα συνάντηση που έγινε στα αποδυτήρια παρουσία του Γιώργου Χρηστοβασίλη και των ποδοσφαιριστών αποφασίστηκε μετά από περίπου μία ώρα διαβουλεύσεων πως θα ήταν προτιμότερο να μην υπάρχει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Μετά το τέλος στο σίριαλ, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της προγραμματισμένης και διαρκής επικοινωνίας που ο πρόεδρος της ομάδος μας έχει με τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με το προπονητικό team, τους αρχηγούς της ομάδας και στη συνέχεια επισκέφθηκε τα αποδυτήρια όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με τους ποδοσφαιριστές. Αφού έγινε σχολιασμός των τελευταίων αποτελεσμάτων της ομάδος μας, ο πρόεδρος πήρε τη δέσμευση των ποδοσφαιριστών για τη δυνατόν συντομότερη εξασφάλιση της παραμονής της ομάδος μας στη Super League».

ΑΕΚ: Στο έλεος του Θεού και του Κοζώνη

Στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕΑΕΚ έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους οι νυν μέτοχοι του συλλόγου. Το κλίμα διάσπασης που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας επιχειρηματιών, που το 2004 ανέλαβε να σύρει την «Ένωση» από το αδιέξοδο, είναι πλέον εμφανές και η μεγάλη πλειονότητα αυτών αρνείται την παροχή της εγγυητικής επιστολής στον Μπομπ Κοζώνη, ο οποίος-με όλα τα ερωτηματικά που υπάρχουν για την οικονομική του επιφάνεια-φαντάζει ως η μοναδική λύση στον ορίζοντα.

Η παντελής απουσία της διοίκησης από τη χθεσινή αναμέτρηση με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ (ο πρόεδρος Νίκος Θανόπουλος επικαλέστηκε προσωπικό ραντεβού, αλλά ήταν παρών στην εκδήλωση του ΠΣΑΠ βραβεύοντας τον… Γκαλέτι) προκάλεσε την οργή των φιλάθλων της ΑΕΚ, που βλέπουν ότι η αγαπημένη τους ομάδα έχει παραιτηθεί στην τύχη της. Φήμες θέλουν τον Νίκο Θανόπουλο να ετοιμάζεται για παραίτηση μην έχοντας ουσιαστικό ρόλο στην ομάδα.

Όλα δείχνουν πως ούτε και εντός της ημέρας θα βρεθεί λύση με την εγγυητική επιστολή των 5 εκατ. ευρώ και τα χρήματα αυτά, που ετοιμαζόταν να διαθέσει ο επίδοξος αγοραστής για τις τρέχουσες υποχρεώσεις της ομάδας, δεν θα έρθουν να ανακουφίσουν τα ταμεία της ΠΑΕ. Αυτό δεν επηρεάζει τις επαφές για την πώληση του πακέτου μετοχών, που συνεχίζονται ομαλά με τους απαραίτητους ελέγχους, αλλά πλέον υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Εκτός κι αν οι υπόλοιποι μέτοχοι (δηλαδή ο… Νίκος Νοτιάς) αποφασίσουν να καλύψουν τις «τρύπες» ωσότου ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Μπομπ Κοζώνη.

Εγκατέλειψε το «καράβι» και ο Παππάς

Ο Πέτρος Παππάς, κάτοχος περίπου του 13% της ΠΑΕ, γνωστοποίησε την παραίτησή του από το ΔΣ και έθεσε τις μετοχές του στη διάθεση του Νίκου Νοτιά. Ο δεύτερος μεγαλύτερος χρηματοδότης του συλλόγου είχε ζητήσει στοιχεία για την οικονομική κατάσταση του Μπομπ Κοζώνη ως προϋπόθεση για την εγγυητική επιστολή, αλλά δίχως ανταπόκριση. Με επιστολή του στην «Εξέδρα» αναφέρει εμφανώς πικραμένος πως «… έκανα λάθος που ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο, γιατί μόνο κακό μου έκανε κι από ό,τι φαίνεται από τα σχόλια των περισσοτέρων φιλάθλων έκανα κακό κι εγώ στην ΑΕΚ. Με την προηγούμενη επιστολή μου προσπάθησα απλώς να διαφυλάξω το μέλλον της ομάδας», ενώ καταλήγει τονίζοντας «… ελπίζω για το καλό της ΑΕΚ ο κύριος Μπομπ Κοζώνης να αποδειχτεί άξιος και ικανός για να οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες».

Βάλσαμο η διακοπή

Ικανοποίηση για τη νίκη επί της Λάρισας και την κατά διαστήματα καλή απόδοση της ομάδας υπάρχει στις τάξεις της ΑΕΚ, η οποία οδηγείται στη διακοπή του πρωταθλήματος με αγωνιστική ηρεμία. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του, που θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Πέμπτη. Μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα απουσιάζουν οι διεθνείς Γιάχιτς, Νέμεθ, Γκερέιρο, Μάκος, Παυλής και Ταχτσίδης. Τα προβλήματα τραυματισμών του Σκόκο (κάκωση στη γάμπα) και Αραούχο (χτύπημα στο κεφάλι) δεν εμπνέουν ανησυχία και οι δύο παίκτες από την Αργεντινή θα είναι ετοιμοπόλεμοι μετά τη διακοπή, όπως και ο Ζεράλντο Άλβες αλλά και ο Ενσαλίβα.

Δέκα ημέρες εκτός ο Σεϊταρίδης

Θλάση πρώτου βαθμού ήταν η διάγνωση του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, που τραυματίστηκε στον νικηφόρο αγώνα (2-0) των πράσινων κόντρα στον Λεβαδειακό.

Αυτό σημαίνει ότι ο αμυντικός του Παναθηναϊκού θα λείψει από τις προπονήσεις της ομάδας τουλάχιστον για δέκα ημέρες αλλά θα είναι έτοιμος για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αύριο θα επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ο Σεμπαστιάν Λέτο, που έχει ενοχλήσεις δεξί γόνατο και δεν γυμνάστηκε για προληπτικούς λόγους.

Η προπόνηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε σήμερα (Τρίτη) χωρίς τους διεθνείς. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δίτερμα, ενώ ενδιάμεσα πραγματοποιήθηκαν και ασκήσεις με πάσες. Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Μαυρίας, Τριανταφυλλόπουλος, Φέτσης και Κουσίδης, καθώς και ο υπό δοκιμή με την Golden Team, Κορεάτης ποδοσφαιριστής, Κονγκ.

Ατομικός πρόγραμμα ακολούθησε ο Μαρίνος.

«Θα ενισχυθεί η ομάδα»!


ην υπόσχεση ότι ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει μεταγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου έδωσε ο Σωκράτης Κόκκαλης στον σύνδεσμο της Νέας Υόρκης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θέλησε να παρακολουθήσει μαζί με τους οπαδούς των «ερυθρόλευκους» τον αγώνα κόντρα στον Ηρακλή και άκουσε όσα είχαν να του πουν.

Οταν δεν μέτρησε το κανονικό γκολ του Μήτρογλου, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου αναρωτήθηκε: «Γιατί δεν το μέτρησε; Κανονικό είναι, φαίνεται καθαρά». Εκείνη τη στιγμή δεν είπε κάτι παραπάνω, αλλά μετά το τέλος της αναμέτρησης οι φίλοι των Πειραιωτών εξέφρασαν την ανησυχία τους για τη διαιτησία και εκείνος τους καθησύχασε: «Θα το δούμε κι αυτό το θέμα όταν γυρίσω».

Οι ομογενείς τον ρώτησαν και για το αν η ομάδα θα κάνει μεταγραφές και ο κ. Κόκκαλης τους απάντησε: «Φυσικά και θα ενισχυθούμε. Κάνουμε τις κατάλληλες κινήσεις και τον Ιανουάριο θα ενισχυθεί η ομάδα», χωρίς όμως να αποκαλύψει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που εξετάζονται.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, οι οπαδοί εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι ο Ζίκο προωθεί τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. «Είναι πολύ καλοί παίκτες, πρόεδρε, πρέπει να τους βγάλουμε», είπαν και ο πρόεδρος απάντησε: «Πράγματι, είναι πολύ καλοί παίκτες. Κι έχουμε κι έναν ακόμα, που δεν έχει παίξει γιατί είναι ξένος, τον Σκούρτη».

Οι ομογενείς ρώτησαν τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου για τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν από την αρχή της σεζόν την ομάδα και εκείνος τους απάντησε: «Είναι πράγματι πολλοί οι τραυματισμοί και υπάρχουν δυσκολίες όταν απουσιάζουν τόσοι παίκτες. Γίνονται, όμως, αυτά στο ποδόσφαιρο».

Εκτός του αγωνιστικού μέρους, έγινε συζήτηση και για άλλα θέματα, όπως το μέλλον του κ. Κόκκαλη στον σύλλογο και το ενδεχόμενο πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου. «Πρόεδρε, δεν θέλουμε να φύγεις, μην πουλήσεις τις μετοχές σου. Εσένα θέλουμε πρόεδρο», του είπαν. «Και ποιος σας είπε ότι θα πουλήσω; Δεν φεύγω», ήταν η απάντησή του και καταχειροκροτήθηκε.

Οταν ρωτήθηκε για όσα λέγονται τον τελευταίο καιρό και ότι κάποιοι προεξοφλούν ότι το πρωτάθλημα είναι χαμένο, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είπε: «Ασ' τους, στο τέλος θα τα πούμε».

Όσον αφορά τις χθεσινές δηλώσεις του Νικόλα Πατέρα στον Ολυμπιακό λένε το εξής: «Δεν πρόκειται να ανοίξουμε τέτοιο διάλογο και δεν μας αφορούν οι δηλώσεις του διορισμένου προέδρου του Παναθηναϊκού». Ταυτόχρονα, όμως, στηρίζουν τον Σοφοκλή Πιλάβιο: «Ο πρόεδρος (της ΕΠΟ) και βλέπει και ξέρει».

Αυτούς θέλει ο Ζίκο…

Τρία είναι τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα έχει διαπιστώσει ο Ζίκο. Ο Βραζιλιάνος πιστεύει ότι η ομάδα χρειάζεται έναν δημιουργικό μέσο («δεκάρι»), ενώ θεωρεί σημαντικό το γεγονός να γεμίσει η επίθεση και θέλει να αποκτηθούν δύο επιθετικοί. Για την επιθετική γραμμή υπάρχουν λύσεις, όπως ο Αντριάνο, ο Έλτον Μπραντάο, ο Φρεντ και ο Γκέκας.

Στα υπ’ όψιν βρίσκεται και ο Γιοβάνοβιτς, όμως η συγκεκριμένη υπόθεση θα ξεκαθαρίσει την εβδομάδα που διανύουμε. Μάλιστα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει η έκπληξη με τον Λούα Λούα, αλλά κάποιοι παράγοντες της ομάδας δεν θέλουν να ακούσουν για τον Κονγκολέζο φορ.

Από την πλευρά του, ο Ντέιβιντ έκανε δηλώσεις στα τουρκικά Μέσα: «Ο παλιός προπονητής της ομάδας Αρτούρ Ζίκο με θέλει στον Ολυμπιακό και σύντομα ο μάνατζέρ μου θα συναντηθεί με τη διοίκηση της Φενερμπαχτσέ και θα μεταφέρει κάποια πρόταση από την ελληνική ομάδα. Αν όλα πάνε καλά, τότε η μεταγραφή μου στην ομάδα του Ζίκο θα υλοποιηθεί ακόμα και τον προσεχή Ιανουάριο»! Εν τω μεταξύ, η πορτογαλική ιστοσελίδα «O Jogo» αποκάλυψε ότι η Μπενφίκα απέρριψε πρόταση 6 εκατ. ευρώ του Ολυμπιακού για την παραχώρηση του μεσοεπιθετικού Τζόναθαν Ματίας Ουρεταβίσκαγια ή Ουρέτα.

Τι γίνεται με τους τραυματίες

Πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί ο Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (στις 29 Νοεμβρίου). Ο Αργεντινός έχει υποστεί θλάση και θα κάνει αγώνα δρόμου για να παίξει κόντρα στους «πράσινους». Σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις ο Ντιόγο, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (στις 21 Νοεμβρίου).

Σίγουροι ότι θα παίξουν στα Γιάννενα είναι ο Τοροσίδης, ο Ζαϊρί και ο Όσκαρ. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο αν θα επανέλθουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Λεονάρντο και ο Γκαλέτι. Από την πλευρά του, ο Ντάρμπισαϊρ θα μεταβεί στην Αγγλία, προκειμένου να εξεταστεί από τον χειρουργό που του είχε κάνει την πρώτη επέμβαση στους κοιλιακούς πριν από δύο περίπου χρόνια.

Η υπόσχεση του Κόκκαλη και ο...Πατέρας!

Και τι δεν θα έχει και σήμερα το «ΣΠΟΡ ΣΚΟΡ ΡΕΚΟΡ» με τον Γιάννη Καρατζαφέρη στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ (17.30)

• Την ατάκα του Νικόλα Πατέρα για την διαιτησία και την τοποθέτηση του Σοφοκλή Πιλάβιου.

• Την άνετη επικράτηση της ΑΕΚ απέναντι στην Λάρισα με 3-1 και το…παράθυρο που άφησε ανοιχτό για την επιστροφή του στην ομάδα ο Βαγγέλης Μόρας.

• Την υπόσχεση του Σωκράτη Κόκκαλη για μεταγραφές τον Γενάρη στο κλάμπ των φίλων του Ολυμπιακού στην Νέα Υόρκη.

• Τον απόηχο της γιορτής του ποδοσφαιριστή με τις βραβεύσεις των κορυφαίων για την περσινή σαιζόν.

• Την συγκέντρωση της εθνικής ενόψει του κρίσιμου αγώνα μπαράζ με την Ουκρανία το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

• Δηλώσεις των Πέκοβιτς- Σπανούλη για το ματς κόντρα στην Πρόκομ στην Πολωνία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα.

• Αναλυτικό ρεπορτάζ και εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

• Όλα τα νέα από το πρωτάθλημα του Βόλεϊ , του Χαντμπολ αλλά και του διεθνές μαραθωνίου στην μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη.

• Πολλά γκολ από τα ματς της Δευτέρας στον διεθνή χώρο που υπήρξαν και στο κουπόνι «Πάμε στοίχημα».

Κατσουράνης: «Εμείς θα πάμε στο Μουντιάλ»!

Απόλυτα σίγουρος ότι η Εθνική Ελλάδος θα προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής, έπειτα από τους αγώνες μπαράζ με την Ουκρανία (στις 14 και 18 Νοεμβρίου), εμφανίστηκε ο Κώστας Κατσουράνης, κατά τη συγκέντρωση των παικτών της αποστολής. «Θα παίξουν δύο πολύ καλές ομάδες, αλλά στο τέλος πιστεύω ότι θα πάμε εμείς στο Μουντιάλ», τόνισε ο διεθνής μέσος του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια, ο 30χρονος χαφ υποστήριξε: «Θέλουμε μια νίκη με μηδέν στην άμυνα, αλλά και 0-0 να έρθει το αποτέλεσμα στο Ολυμπιακό Στάδιο, κρατάμε ζωντανές τις ελπίδες μας. Το σημαντικό είναι να μην δεχθούμε γκολ στην έδρα μας».

Κληθείς να μιλήσει για την παρουσία του κόσμου, ανέφερε: «Δεν θέλω να μιλήσω για τον κόσμο. Όλοι αντιλαμβάνονται τι πρέπει να κάνουν. Δεν είναι μόνο η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, αλλά αυτό πρέπει να γίνεται σε όλες τις εθνικές ομάδες, ακόμα και στο πινγκ πονγκ»!

Καταλήγοντας, ο «Κατσούρ» αναφέρθηκε στα κρούσματα γρίπης που υπάρχουν στην Ουκρανία: «Άλλο να το ακούς και άλλο να το ζεις. Θα κάνουμε προληπτικά ό,τι πρέπει», ενώ για την αγωνιστική κατάσταση των Ουκρανών τόνισε: «Είναι σε καλή φυσική κατάσταση οι Ουκρανοί, όμως είμαστε αισιόδοξοι. Πρέπει να το πιστέψουμε και να έχουμε αυτοπεποίθηση».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Μήτρογλου, που κλήθηκε πρώτη φορά από τον Ότο Ρεχάγκελ, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Εθνική, θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Ήταν το όνειρό μου και πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω. Παιχνίδι με το παιχνίδι, αγωνιζόμενος στον Ολυμπιακό, περίμενα αυτή την κλήση», και στη συνέχεια μίλησε για τον ομοσπονδιακό τεχνικό: «Είναι μεγάλο όνομα ο κ. Ρεχάγκελ. Όλοι ξέρουμε την ιστορία του και όσα προσφέρει».

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης παρουσιάστηκε προσγειωμένος και θεωρεί ότι οι διεθνείς είναι έτοιμοι, ώστε να αγωνιστούν εκείνοι το ερχόμενο καλοκαίρι στο Μουντιάλ: «Ψάχνουμε την πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι που είναι στην έδρα μας. Πιστεύω ότι θα είμαστε σε καλή κατάσταση. Προς το παρόν με απασχολεί ο πρώτος αγώνας. Πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο για το αποτέλεσμα, σίγουρα και η τύχη. Ελπίζω να είμαστε σε καλή κατάσταση και στο τέλος να προκριθούμε εμείς».

Ερωτηθείς για τις απουσίες που έχει η «γαλανόλευκη», ο 28χρονος επιθετικός απάντησε: «Τα παιδιά που είναι εδώ στην Εθνική είναι όλα άξια και θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να βοηθήσουν».

Στη συνέχεια ο φορ του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στις άσχημες εμφανίσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και το γεγονός ότι η ομάδα δεν προκρίθηκε απευθείας στο Μουντιάλ: «Δεν κοιτάμε πίσω. Θέλουμε την πρόκριση μέσω των μπαράζ και αυτό έχουμε μόνο στο μυαλό μας».

Καταλήγοντας, ο Σαλπιγγίδης μίλησε για το εμβόλιο που αναμένεται να κάνουν οι διεθνείς: «Δεν γνωρίζω τι θα γίνει. Θα συζητήσουμε με τον γιατρό της ομάδας και θα δούμε».

Τέλος, ο Γρηγόρης Μάκος συμμερίστηκε την άποψη του Βασίλη Κουτσιανικούλη, ο οποίος θα προτιμούσε το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων να γινόταν στην Ουκρανία και ο επαναληπτικός στην Ελλάδα: «Είμαι εκτός προπονήσεων το τελευταίο διάστημα, αλλά τις τελευταίες δύο-τρεις ημέρες προπονούμαι κανονικά. Εγώ θα προτιμούσα το πρώτο ματς να ήταν εκτός έδρας. Στο πρώτο παιχνίδι θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Σίγουρα είναι πολύ σημαντικές οι απουσίες, αλλά όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή είναι έτοιμοι».

Στη συνέχεια, ο μέσος της ΑΕΚ μίλησε για το θέμα της γρίπης: «Είναι ανησυχητικό, αλλά με την κατάλληλη ιατρική παρακολούθηση δεν πιστεύω ότι θα έχουμε πρόβλημα».

Άλλαξαν τα πλάνα του…

«Πονοκέφαλο» έχουν φέρει στον Ότο Ρεχάγκελ οι τραυματισμοί των Σεϊταρίδη, Πατσατζόγλου, Αμανατίδη, η ενδεχόμενη απουσία του Τοροσίδη και η ετοιμότητα του Χαλκιά ενόψει του πρώτου αγώνα μπαράζ με την Ουκρανία (στις 14 Νοεμβρίου) στο Ολυμπιακό Στάδιο. Μάλιστα, ο «Τόρο» θα εξεταστεί από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της «γαλανόλευκης», Χάρη Χριστόπουλο, και αναμένεται να χάσει το εντός έδρας ματς.

Ο διεθνής μπακ-χαφ συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις και αν δεν υπάρξει θεαματική βελτίωση, τότε θα δει εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου το ματς στο Στάδιο της Καλογρέζας. Σημαντική θεωρείται και η απουσία του Σεϊταρίδη, όπως και του Πατσατζόγλου, αφού ο Ρεχάγκελ, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», είχε αποφασίσει να του αναθέσει το μαρκάρισμα του Αντρέι Σεφτσένκο.

Ο «Herr Otto» είχε τη σκέψη να τοποθετήσει στο κέντρο της άμυνας τον Κυργιάκο και τον Μόρα, χρησιμοποιώντας τον «Πάτσα» για το κυνήγι του «Σέβα». Τώρα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός χρειάζεται να καταστρώσει εκ νέου τα πλάνα του, έχοντας τη σκέψη να χρησιμοποιήσει έναν εκ των Αβραάμ Παπαδόπουλου ή Παπασταθόπουλου (μαζί με τους Κυργιάκο και Μόρα). Τις επόμενες ημέρες θα φανούν οι προθέσεις του Ρεχάγκελ, ο οποίος σκέφτεται να τοποθετήσει στα άκρα της άμυνας τον Βύντρα και τον Σπυρόπουλο.

Υπενθυμίζεται ότι στην αποστολή μετέχουν οι Σηφάκης, Χαλκιάς, Τζόρβας, Βύντρα, Μόρας, Κυργιάκος, Σπυρόπουλος, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τζιόλης, Μάκος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Πλιάτσικας, Νίνης, Χαριστέας, Σαλπιγγίδης, Γκέκας, Σαμαράς, Μήτρογλου και Κουτσιανικούλης.

Οι διεθνείς αναμένεται να κάνουν το εμβόλιο κατά της απλής γρίπης, ενόψει του ταξιδιού στο Ντόνετσκ την προσεχή Δευτέρα (σ.σ.: σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία των αρχών της Ουκρανίας, οι νεκροί από τη νέα γρίπη είναι 109). Η πρώτη προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έχει προγραμματιστεί (18:00, κλειστή για τους φιλάθλους και τα ΜΜΕ) για το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES