12 Δεκ 2010

Εργοτέλης-Κέρκυρα 3-0

Ήσυχο απόγευμα είχε ο Εργοτέλης απέναντι στην Κέρκυρα στο "Παγκρήτιο", με τους Ολίσε, Βερπακόφσκις και Μπούντιμιρ να δίνουν στην ομάδα τους μία εύκολη νίκη, στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στη Superleague.
Αν μία από τις δύο ομάδες είχε μεγαλύτερη ανάγκη το γκολ, τότε αυτή ήταν οι γηπεδούχοι. Ο Εργοτέλης προερχόμενος από την ισοπαλία με τον Ηρακλή ήθελε να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πάρει τη νίκη απέναντι στην Κέρκυρα.

Οι φιλοξενούμενοι, στο ντεμπούτο του Μπάντοβιτς, πήραν μια σπουδαία νίκη στη Νέα Σμύρνη και ταξίδεψαν στο Ηράκλειο με σκοπό να το επαναλάβουν.

Το γκολ του Ολίσε στο 6' άνοιξε το δρόμο για μια νίκη που είχε ανάγκη η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου, καθώς ήθελε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Μάρις Βερπακόφσκις διπλασίασε στο 52' τα τέρματα για την ομάδα του, σφραγίζοντας στην ουσία τη νίκη της ομάδας του Ηρακλείου, ενώ ο Μπούντιμιρ έβαλε την υπογραφή του στο 73', διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Η Κέρκυρα δεν απείλησε ουσιαστικά σε καμία στιγμή του αγώνα και δίκαια δεν πήρε κανέναν βαθμό. Πλέον ο Εργοτέλης έχει 176 βαθμούς, ενώ οι Φαίακες παρέμειναν στους 16.

Γήπεδο: Παγκρήτιο

Διαιτητής/ Βοηθοί: Π. Ζαχαριάδης, Χ. Μπαλτάς, Ν. Δημόπουλος

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γιαλούσης (57' Βίσιο), Ρομάνο, Ζούνιορ, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης, Μπούντιμιρ, Βερπακόβσκις

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Ιωάννου, Στολτίδης, Φλαβίνιο (58' Λαμπρόπουλος), Τσίγκας, Γιάντσης (67' Δενόπαπας), Μαϊστόροβιτς, Γκουστάβο, Επστάιν, Μάρκοβιτς, Μακρής

Κίτρινες κάρτες: 42' Βερπακόφσκις, 79' Καρελής

Κόκκινες κάρτες: -

Σκόρερ: 6' Ολίσε

Ο Ολίσε έδιωξε το άγχος

Στο ποδόσφαιρο, συνήθως, όταν μία ομάδα δέχεται νωρίς γκολ, προσπαθεί να επιτεθεί και να δημιουργήσει ευκαιρίες... να ακοίξει το παιχνίδι, που λέμε. Στην περίπτωση του ματς Εργοτέλης-Κέρκυρα δε συμβάινει το ίδιο.

Στην πρώτη σημαντική στιγμή του αγώνα ο Ολίσε κατάφερε να σκοράρει, να μοιράσει χαμόγελα στους λιγοστούς φιλάθλους του Εργοτέλη και να κάνει όσους έβλεπαν το παιχνίδι από την τηλεόραση να παρακαλάνε να λήξει το ημίχρονο.

Το γκολ του μέσου του Εργοτέλη προήλθε ύστερα από προσπάθεια του Βερπακόφσκις στο 6ο λεπτό. Ο Λετονός μπήκε από τα δεξιά γύρισε την μπάλα στη μικρή περιοχή, η άμυνα της Κέρκυρας δεν έδιωξε αποτελεσματικά και ο εισερχόμενος Ολίσε έπιασε ένα δυνατό σουτ στην κίνηση κάνοντας το 1-0.

Το διάστημα από το 6ο-40ο λεπτό αποτελεί ένα μέρος του ματς που δύσκολα θα το θυμόμαστε την επόμενη μέρα. Η Κέρκυρα για να μας δείξει ότι θέλει να σκοράρει έπρεπε να περιμένουμε με περίσσια υπομονή μέχρι το 40'. Εκεί ο Επστάιν βρήκε τον Γιάντζη, εκείνος έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε σε συμπαίκτη του και πέρασε άουτ.

Ο... επιθετικός μονόλογος των φιλοξενούμενων σταμάτησε στο 41' όταν η σέντρα του Φλαβίνιο βρήκε τον Στολτίδη, ο οποίος αφού πρόλαβε τον Γιαλούση έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Δασκαλάκη.

Βερπακόφσκις... όπως Ολίσε, υπογραφή Μπούντιμιρ

Ο "εφιάλτης" του πρώτου μέρους επέστρεψε για την Κέρκυρα και στην επανάληψη - μόνο που αντί του Ολίσε είχε την μορφή του Βερπακόφσκις.

Ο Λετονός πήρε την πάσα από τον Μπούντιμιρ και ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντόπουλου.

Στη συνέχεια η Κέρκυρα έκανε την προσπάθειά της να βγει μπροστά και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, αλλά ποτέ δεν μπόρεσε να... ανεβάσει τους χτύπους της καρδιάς του Δασκαλάκη.

Έτσι, ο Μπούντιμιρ, στο 73' έφυγε στην πλάτη των αμυντικών της Κέρκυρας, βρέθηκε απέναντι στον Κωνσταντόπουλο και μςε ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES