30 Δεκ 2009

ΠΑΟ: «Κομπλέ» ο Σισέ, ενοχλήσεις ο Ρουκάβινα

Στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης του Παναθηναϊκού επέστρεψε το απόγευμα της Τετάρτης ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος είχε ακολουθήσει ατομικό χθες εξ’ αιτίας κάποιων ενοχλήσεων στον αριστερό δικέφαλο, δεν ένιωσε το παραμικρό πρόβλημα και έτσι εντάχθηκε και πάλι σε φουλ ρυθμούς ενόψει της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ.

Αντίθετα, προς το τέλος της προπόνησης, ο Άντε Ρουκάβινα αισθάνθηκε πόνους στην αριστερή λαγονοκνημιαία ταινία, με αποτέλεσμα να κάνει θεραπεία. Πάντως η κατάσταση του δεν εμπνέει λόγους ανησυχίας.

Το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Γιούρκας Σεϊταρίδης και Στέργος Μαρίνος, με τον δεύτερο να προπονείται σε πιο εντατικούς ρυθμούς και πολύ γρήγορα θα είναι πανέτοιμος. Απ’ την προπόνηση έλειψε ο Βαγγέλης Μάντζιος, στον οποίο έχει χορηγηθεί άδεια.

Στα του προγράμματος, οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια ξεκίνησαν με ζέσταμα και εν συνεχεία επιδόθηκαν σε ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν με δίτερμα.

ΟΣΦΠ: ''Τρέχει'' ο Μέλμπεργκ

Τα μάτια όλων στον Ολυμπιακό είναι στραμμένα πάνω στον Όλοφ Μέλμπεργκ που ανεβάζει ρυθμούς προκειμένου να προλάβει τον αγώνα με την ΑΕΚ στις 6 Ιανουαρίου. Ο Σουηδός και στην απογευματινή προπόνηση ακολούθησε θεραπεία και δείχνει ότι τα δίνει όλα για να παίξει εναντίον της «Ένωσης». Ατομικό για Ντουντού, στο γυμναστήριο ο Γκαλέτι. Παρών και ο Λούα Λούα στο Ρέντη.

Προλαβαίνει…

«Χαμόγελα» στον Ολυμπιακό, καθώς ο ηγέτης της «ερυθρόλευκης» άμυνας, όπως στην πρωινή προπόνηση, έτσι και στην απογευματινή, κατάφερε να βγάλει το ατομικό του πρόγραμμα χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις και αν καταφέρει να ανεβάσει ρυθμούς, θα προλάβει τον μεγάλο αγώνα με την ΑΕΚ στις 6 Ιανουαρίου. Ο Σουηδός αμυντικός ακολούθησε πρόγραμμα που περιελάμβανε θεραπεία, ενώ στη συνέχεια έκανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.

Γυμναστήριο για Γκαλέτι

Σε ότι έχει να κάνει με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής έμεινε στο γυμναστήριο όπου αναλώθηκε σε ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Πάντως από το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού εκφράζεται η αισιοδοξία ότι εκτός του Μέλμπεργκ και ο Ντουντού που νιώθει ενοχλήσεις στο πέλμα αλλά και ο Ζαΐρί που ταλαιπωρείται από ίωση θα είναι παρόντες στο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ.
Στο Ρέντη βρέθηκε και ο Λούα Λούα που την Πέμπτη θα υπογράψει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Η επόμενη προπόνηση του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Πέμπτης στις 10:30

ΑΕΚ: Στις 20 Ιανουαρίου η «επόμενη μέρα»

Με μια λιτή ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Νίκος Νοτιάς γνωστοποιεί ότι επεξεργάζεται σχέδιο για την επόμενη ημέρα της ομάδας, το οποίο θα πάρει «σάρκα και οστά» μέχρι τις 20 Ιανουαρίου. Τετ-α-τετ Παππά και οπαδών με τον μέτοχο της «Ένωσης» να εγγυάται για τη φετινή σεζόν. «Βιντεοθεραπεία» στην προπόνηση.

Αναλυτικά, το κείμενο που αναρτήθηκε στο www.aekfc.gr:

«H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει το εξής:
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Νίκος Νοτιάς, επεξεργάζεται ένα σχέδιο για την επόμενη μέρα της ομάδας μας και μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θα ανακοινώσει τις τελικές του αποφάσεις».

«Αναβάλλεται» η επόμενη μέρα…

Νωρίτερα, οι πληροφορίες έλεγαν ότι η ομάδα που αποτελούν οι Νίκος Νοτιάς, Πέτρος Παππάς, Πόλυς Χατζηιωάννου, Γκίκας Γκούμας και Παντελής Αθηνής θα παρουσίαζαν έως τις 4 Ιανουαρίου το σχέδιο για την ΠΑΕ ΑΕΚ. Με την σημερινή ανακοίνωση ο κ. Νοτιάς παίρνει μια μικρή παράταση, στην προσπάθεια να βγει ο σύλλογος από το αδιέξοδο. Οι άμεσες προτεραιότητες είναι η ρύθμιση του ομολογιακού δανείου από τη Morgan Stanley με καλύτερους όρους από αυτούς που υπάρχουν και παράλληλα, θέλουν να πάρουν και πάλι τον έλεγχο των μετοχών που ήταν ενεχυριασμένες.

Τετ-α-τετ Παππά με οπαδούς

Ως εγγυητής ότι η ΑΕΚ θα καταφέρει να βγάλει οικονομικά την σεζόν χωρις προβλήματα, εμφανίστηκε ο Πέτρος Παππάς. Νωρίτερα, περίπου 70 φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν στο Μαρούσι και μια αντιπροσωπεία τεσσάρων εξ αυτών, χωρίς να δημιουργήσουν προβλήματα, συναντήθηκαν με τον επιχειρηματία και είχαν συνομιλία μαζί του. Ο Πέτρος Παππάς τόνισε: «Δεσμεύομαι ότι θα γίνει διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος στα λογιστικά βιβλία της ομάδας», ενώ εγγυήθηκε ότι η ΑΕΚ θα καταφέρει να «βγάλει» οικονομικά τη σεζόν.

«Εγγυώμαι ότι η φετινή σεζόν θα βγει χωρίς προβλήματα. Θα δώσω ένα ποσό εγώ και ένας ακόμη και δεν θα υπάρξει κανένα θέμα. Έχω έρθει σε επαφή με κάποιο πρόσωπο που θα μπει στο Δ.Σ και μπορεί να μας βοηθήσει οικονομικά», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τον Χαράλαμπο Κοζώνη αρκέστηκε να πει: «Δεν μας έχει δώσει καμία απόδειξη για την οικονομική του επιφάνεια. Αν του παραχωρήσουμε την ΠΑΕ και αποδειχτεί ότι είναι απατεώνας, τότε θα μπούμε όλοι φυλακή».

Τρέξιμο και βίντεο

Μέσα σε αυτήν την… «ωραία ατμόσφαιρα», συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αρχικά υπήρξε προβολή βίντεο και στη συνέχεια ασκήσεις τακτικής στο γήπεδο. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έδειξε στους πάικτες φάσεις από όλα τα γκολ που έχει δεχτεί φέτος η ομάδα και ανέλυσε τα λάθη στην αμυντική λειτουργία. Ο Νάτσο Σκόκο προπονείται πλέον κανονικά και θεωρείται βέβαιο ότι θα παίξει εναντίον του Ολυμπιακού. Σε καλό δρόμο δείχνει να είναι και ο Κρίστιαν Νέμεθ, ο οποίος ωστόσο μπόρεσε να νβάλει ένα μόνο μέρος της προπόνησης. Δοκιμάστηκε ως παρτενέρ του Μπλάνκο στην επίθεση, αλλά ένιωσε ενοχλήσεις και στη συνέχεια έκανε θεραπεία. Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές για τη συμμετοχή ή όχι του 20χρονου Ούγγρου στην αποστολή του «Γ.Καραϊσκάκης».

Ο Ταμαντανί Ενσαλίβα ταλαιπωρείται από την Τρίτη με ίωση του αναπνευστικού και έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο για μια ακόμη μέρα.

Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 στους Θρακομακεδόνες και είναι κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φιλάθλους.

Τρελά, απίστευτα, κωμικά και ποδοσφαιρικά (2009)

"Τρελά, απίστευτα, κωμικά και ποδοσφαιρικά (2009)" Ήταν μία χρονιά γεμάτη απίστευτα γκολ, καινοτομίες, εντάσεις (ακόμη και μεταξύ συμπαικτών κατά την διάρκεια αναμετρήσεων), πανηγυρισμούς γιΤρελά, απίστευτα, κωμικά και ποδοσφαιρικά (2009)α όσκαρ, απίστευτες συμπτώσεις, παιδαριώδη λάθη, εμπνεύσεις και καταστάσεις που προκαλούν άφθονο γέλιο
Λίγες ώρες πριν την έλευση του νέου έτους το παρουσιάζει σε δύο video τις πιο κωμικές και παράξενες στιγμές του 2009 όσον αφορά στο ποδόσφαιρο.

To ελληνικό πρωτάθλημα εκπροσωπείται στα πιο αστεία περιστατικά της χρονιάς κάτι που μάλλον ήταν αναμενόμενο.

Από τον πλέον επώνυμο άσο μέχρι τον παγκοσμίως άγνωστο παίκτη που αγωνίζεται σε τοπικά πρωταθλήματα της Βραζιλίας η ποιότητα παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που αναρωτιέσαι "πως έγινε αυτό;" Καθίστε αναπαυτικά και γελάστε με την ψυχή σας, καθώς τα όσα ξεδιπλώνονται στα παρακάτω video είναι δύσκολο να επαναληφθούν...

Το πρώτο μέρος



Το δεύτερο μέρος


ΟΣΦΠ: Τα μέτρα πίεσης και οι εναλλακτικές

Το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση του Χατέμ Μπεν Αρφά στον Ολυμπιακό. Η προσφορά των οκτώ εκατομμυρίων ευρώ που έχουν καταθέσει οι «ερυθρόλευκοι» καλύπτει σχεδόν απόλυτα τη διοίκηση της Μαρσέιγ, εν τούτοις η μεταγραφή «κολλάει» στην αρνητική στάση του 22χρονου μέσου να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. «Δεν είμαι σίγουρος πως ο παίκτης ή ο μάνατζέρ του έχουν μιλήσει με τον Ολυμπιακό», τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου, Ζαν-Κλοντ Ντασιέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τεχνικός του γαλλικού συλλόγου, Ντιντιέ Ντεσάμπ θα του ανακοινώσει ότι δεν τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του, ασκώντας του έτσι έμμεσα πίεση προκειμένου να πει το ναι. Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού εξετάζουν ήδη και άλλες περιπτώσεις, καθώς αναγνωρίζουν ότι πολύ δύσκολα θα έχει αίσιο τέλος το σίριαλ Μπεν Αρφά. Μία από αυτές δεν αποκλείεται να είναι ο Ντιέγκο Σόουζα της Παλμέιρας, τον οποίο εκτιμά ιδιαίτερα ο Ζίκο. Στη λίστα του Βραζιλιάνου προπονητή βρίσκονται αρκετοί συμπατριώτες του, δεν αποτελούν όμως πρώτη προτεραιότητα σχετικά με την ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η πρώτη κίνηση πάντως θα γίνει σήμερα και αφορά τον Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα. Ο Κονγκολέζος επιθετικός θα περάσει από τα γραφεία του συλλόγου συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπό του και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν, με την προοπτική να ανανεώσει για άλλα δύο. Βέβαια αποτελεί ερωτηματικό το πότε θα είναι σε θέση να αγωνιστεί, επειδή χρειάζεται να βελτιώσει σημαντικά τη φυσική του κατάσταση.

Πιάνουν και πάλι δουλειά

Το προπονητικό κέντρου του Ρέντη ζωντάνεψε και πάλι σήμερα μετά από εννιά μέρες, λόγω της επιστροφής των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στις προπονήσεις. Η συνάντηση παικτών και τεχνικού επιτελείου είχε οριστεί στις 10:00 το πρωί. Την Παρασκευή (Πρωτοχρονιά) θα δοθεί ρεπό και από το Σάββατο θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».

ΠΑΟ: Αν τον βρει…

Περιορισμένες είναι οι επιλογές του Παναθηναϊκού για την απόκτηση στόπερ με τα στοιχεία που αναζητεί ο Νίκος Νιόπλιας. Ο Εμάνουελ Πόγκατετς που κάλυπτε τις απαιτήσεις του τεχνικού των «πρασίνων» δεν είναι υπό παραχώρηση, όπως κατέστησε σαφές ο μάνατζέρ του. Εκτιμάται πως με μία προσφορά της τάξεως των 2 εκατ. ευρώ η Μίντλεσμπρο δεν θα έλεγε «όχι» στην πώλησή του, ωστόσο δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο για ποδοσφαιριστή που σε έξι μήνες μένει ελεύθερος. Δεν αποκλείεται ο Αυστριακός άσος να απασχολήσει και πάλι το «τριφύλλι» εν όψει του καλοκαιριού.

Πλέον όμως στον Παναθηναϊκό ασχολούνται με άλλες περιπτώσεις αμυντικών. «Βρείτε τον αμυντικό που θέλετε και θα προσπαθήσουμε να τον πάρουμε», ήταν του μήνυμα του Νικόλα Πατέρα στους Νιόπλια και Αντωνίου, οι οποίοι γνωρίζουν πως δεν θα διατεθούν πολλά χρήματα από τη διοίκηση για την απόκτηση αμυντικού.

Έχουν προταθεί κι εξετάζονται σοβαρά ο Μάρκο Ματεράτσι και ο Βαγγέλης Μόρας. Ο πρώτος μπορεί να είναι 36 ετών, αλλά αποτελεί ηγετική φυσιογνωμία που λείπει από τα μετόπισθεν του Παναθηναϊκού. Στην Ίντερ δεν φαίνεται να υπολογίζεται και το συμβόλαιό του λήγει το 2012. Ο δεύτερος είναι πολύ νεότερος (28 ετών) και διεθνής, ενώ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2011. Ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι και αυτή του 29χρονου Στάθη Ταυλαρίδη, που τον Ιούνιο μένει ελεύθερος από τη Σεντ Ετιέν.

Καμία ανησυχία για Σισέ

Ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο ένιωσε ο Τζιμπρίλ Σισέ στην προπόνηση της Τρίτης κι έκανε ατομικό πρόγραμμα, αλλά δεν υπάρχει ανησυχία για τη συμμετοχή του στο ματς της 6ης Ιανουαρίου με τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ. Αντίθετα, ο Γιόσου Σαριέγκι παρότι θα είναι ιατρικά έτοιμος πιθανότατα δεν θα χρησιμοποιηθεί και η επιστροφή του στα γήπεδα παίρνει αναβολή για το παιχνίδι του Σαββάτου (9/1) με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κοντά σε Γκεοργκιέφσκι

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Σκοπιανό μεσοαμυντικό Σλάβτσο Γκεοργκιέφσκι βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 29χρονος άσος, που αγωνιζόταν στη Νότιο Κορέα με την Ουλσάν Χιουντάι (25 συμμ., 2 γκολ) φέρεται να έχει αποκτήσει προβάδισμα έναντι του Μάρτιν Γκρανέρο, το θέμα του οποίου φαίνεται να έχει «παγώσει». Στασιμότητα υπάρχει στην υπόθεση απόκτησης του Μπερτράν Ρομπέρ από τον Πανθρακικό, αφού οι Ηπειρώτες εξετάζουν κάτι καλύτερο για τη θέση του αριστερού μεσοεπιθετικού από την αγορά του εξωτερικού.

ΑΕΚ: Νέο ξεκίνημα από τις 4 Ιανουαρίου

Το σχέδιό τους για την επόμενη μέρα στην ΠΑΕ ΑΕΚ αναμένεται να παρουσιάσουν στις 4 Ιανουαρίου οι μέτοχοι του συλλόγου. Σε αυτό δεν περιλαμβάνεται φυσικά ο Χαράλαμπος Κοζώνης, ο οποίος δεν έπεισε για την οικονομική του επιφάνεια, αλλά μία σειρά από κινήσεις για να βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως προτεραιότητα των μετόχων-των οποίων ηγούνται οι Νίκος Νοτιάς, Πέτρος Παππάς, Πόλυς Χατζηιωάννου, Γκίκας Γκούμας και Παντελής Αθηνής-είναι η ρύθμιση του ομολογιακού δανείου από τη Morgan Stanley με καλύτερους όρους από τους υπάρχοντες. Πρόθεσή τους είναι να σβηστεί το χρέος των 5,7 εκατ. ευρώ προς τον τραπεζικό κολοσσό και να εξασφαλίσουν και πάλι τον απόλυτο έλεγχο των μετοχών που ήταν ενεχυριασμένες. Οι συζητήσεις είναι σε πολύ καλό δρόμο, όπως και με την Puma για το χρέος των 4 εκατ. ευρώ που «βαραίνει» την ομάδα. Οι μέτοχοι θέλουν να καλύψουν το φετινό άνοιγμα των 10 εκατ. ευρώ, πράγμα που θα συμβεί από τα προσδοκώμενα έσοδα, αλλά και από δικές τους οικονομικές «ενέσεις». Παράλληλα έχουν ήδη συμφωνήσει με έναν επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και θα προστεθεί στη μετοχική σύνθεση, ενώ ενδέχεται να υπάρξουν κι άλλες προσθήκες.

Στο μεταξύ, στις αρχές του νέου έτους αναμένεται να αποκαλυφθεί το όνομα του νέου προέδρου της ΠΑΕ, στον οποίο φέρονται να έχουν καταλήξει οι μέτοχοι. Παράλληλα φημολογείται πως υπάρχουν σοβαρές σκέψεις περί αντικατάστασης του Ντούσαν Μπάγεβιτς, μεταξύ των μετόχων υπάρχουν ορισμένοι που δεν είναι ικανοποιημένοι από το έργο του Σερβοέλληνα τεχνικού. Μάλιστα λέγεται πως ήδη εξετάζονται περιπτώσεις προπονητών από το εξωτερικό.

Αισιοδοξία για Ταχτσίδη

Πρόταση για νέο συμβόλαιο διάρκειας τριών ή τεσσάρων χρόνων έναντι 120.000 ευρώ ετησίως έκανε η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ στον Παναγιώτη Ταχτσίδη. Η πρόταση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας να σχηματιστεί ένας κορμός από νεαρούς παίκτες, κυρίως από τον ελληνικό χώρο. Ο εκπρόσωπος του 19χρονου μέσου ζήτησε διορία μίας εβδομάδας για να απαντήσει και στις τάξεις της «Ένωσης» υπάρχει αισιοδοξία πως θα πει το «ναι». Ο νεαρός άσος μένει ελεύθερος τον προσεχή Ιούνιο και η αύξηση που του προσφέρεται είναι σημαντική, αφού μέχρι τώρα εισέπραττε περίπου 10.000 ευρώ το χρόνο. Μόλις «κλείσει» το θέμα Ταχτσίδη, σειρά θα πάρει αυτό του Γκουστάβο Μαντούκα, που επίσης μένει ελεύθερος τον Ιούνιο του 2010 και αποτελεί πρόθεση της ομάδας να τον κρατήσει.

«Καμία κρούση ακόμη από Ράσινγκ Κλουμπ»

Βασικός στόχος της Ράσινγκ Κλουμπ για την ενίσχυση της επίθεσης έχει γίνει ο Ίσμαελ Μπλάνκο, σύμφωνα με τον Τύπο της Αργεντινής. Ο μάνατζερ του «Ζορό», Γκουστάβο Οναϊντία, μιλώντας στη «SportDay» τόνισε πως ακόμη δεν τον έχει προσεγγίσει η συγκεκριμένη ομάδα. «Ήξερα ότι ενδιαφέρεται για τον Μπλάνκο, αλλά δεν ξέρω αν έχει γίνει βασική της επιλογή και σίγουρα δεν μου έχει κάνει κρούση κανείς. Η Ράσινγκ έχει το μπάτζετ για να κάνει μία τέτοια μεταγραφή, αλλά θα μιλήσουμε μόνο αν υπάρχει κάτι επίσημο», τόνισε, ενώ για το «παγωμένο» θέμα της επέκτασης συμβολαίου του πελάτη του είπε: «Περιμένουμε. Ο παίκτης δείχνει κατανόηση στα προβλήματα της ομάδας, αλλά το θέμα έχει τραβήξει και θέλουμε μία οριστική κατάληξη».

Παράπονα Γκερέιρο

Τη δυσαρέσκειά του για την αντιμετώπιση που έχει από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά και την καθυστέρηση στις πληρωμές από το σύλλογο εξέφρασε ο Ρότζερ Γκερέιρο μιλώντας στον πολωνικό Τύπο. «Ξαφνικά έχασα τη θέση μου και δεν κατάλαβα γιατί ο προπονητής σταμάτησε να μου μιλά. Παράλληλα η ομάδα έχει οικονομικά προβλήματα και μας πληρώνει με καθυστέρηση. Είμαι έκπληκτος επειδή στην Ευρώπη δεν συμβαίνουν αυτά», είπε ο Βραζιλιάνος μέσος.

Μέσα ο Σκόκο, ερωτηματικό ο Νέμεθ

Στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο ντέρμπι της 6ης Ιανουαρίου κόντρα στον Ολυμπιακό θα είναι ο Νάτσο Σκόκο, ο οποίος ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπώρησε για περίπου ένα μήνα και προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη. Αντίθετα, ο Κρίστιαν Νέμεθ συνεχίζει να κάνει συντηρητικό πρόγραμμα προπόνησης, αφού δεν έχει απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο και η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη. Το ίδιο ισχύει και για τον Ταμαντανί Ενσαλίβα, που λόγω αναπνευστικού προβλήματος ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Με την ΑΕΚ συνεχίζει να προπονείται ο Νίκος Λυμπερόπουλος, κάτι που πιθανότατα θα συνεχίσει να συμβαίνει ως την Πέμπτη.

«Μένουν λεπτομέρειες για Μάντζιο»


Τυπική διαδικασία είναι η μετακίνηση του Βαγγέλη Μάντζιου από τον Παναθηναϊκό στην Ανόρθωση με τη μορφή δανεισμού, όπως δήλωσε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρόεδρος του κυπριακού συλλόγου, Αντώνης Δημητρίου.

«Αναμένουμε από τον Παναθηναϊκό να μας καθορίσει ραντεβού. Καλύτερα να μην μπω σε λεπτομέρειες. Περιμένουμε μία επιστολή για να καθορίσουμε τις τελευταίες πινελιές της συμφωνίας. Εφόσον δεν έχει τοποθετηθεί ο Παναθηναϊκός, δεν θα ήθελα να πω λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να βλάψουν τη συμφωνία», τόνισε, ενώ άφησε να εννοηθεί πως και ο ίδιος ο παίκτης είναι θετικός στη μετακόμισή του στην Κύπρο. «Όσο μεγάλος κι αν είναι κάποιος παίκτης, εφόσον ο ίδιος δεν θέλει να έρθει, δεν τον πιέζουμε».

Παράλληλα, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον και για τον Σίλβα Κλέιτον. «Εμείς αυτή τη στιγμή, αν ο Παναθηναϊκός συναινέσει θα προχωρήσουμε με τον Βαγγέλη Μάντζιο. Μπορεί να είμαστε μικρό σωματείο, αλλά έχουμε μεγάλη ψυχή και αγαπάμε την Ελλάδα. Έχουμε καλή σχέση με τον Παναθηναϊκό και ίσως υπάρχει συνέχεια. Μας ενδιαφέρει ο Κλέιτον, αλλά θα δούμε τι θα γίνει με τον Παναθηναϊκό».

Τέλος, αναφερόμενος στην πορεία της Ανόρθωσης, ο πρόεδρος του συλλόγου είπε: «Πάμε καλά και αν βοηθήσει ο Θεός πάμε για νταμπλ. Τα τελευταία 14 χρόνια έχουμε πάρει επτά πρωταθλήματα».

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES