21 Ιουν 2010

''ΠΑΙΖΩ ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ.... ΛΕΩ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ...''



''ΠΑΙΖΩ ΜΠΑΛΛΑ...ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ... ΛΕΩ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ...''
Μ' αυτό το σύνθημα δεκάδες παιδιά, αθλητές των παιδικών τμημάτων ποδοσφαιρικών σωματείων της δύναμης της ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ συμμετείχαν στο ποδοσφαιρικό τουρνουά που διεξήχθη το Σάββατο στην κάτω πλατεία από τις 4 το μεσημέρι έως αργά το απόγευμα! Μια εκδήλωση ενταγμένη στο «5ο αθλητικό  και πολιτιστικό Φεστιβάλ» για την Παγκόσμια ημέρα κατά των Ναρκωτικών που διοργανώθηκε από το τοπικό παράρτημα Κέρκυρα του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών με την συνεργασία και συμπαράσταση της ΕΠΣ Κέρκυρας, καθώς και   φορέων ΤΑ, παιδείας, υγείας, εργατικών , πολιτιστικών και αθλητικών σωματείων!
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
 
Το δικό τους "mundial" έστησαν στον πανέμορφο χώρο της Κάτω Πλατείας της Κέρκυρας οκτώ παιδικές ομάδες του νησιού ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών, της ΕΠΣ Κέρκυρας και δεκάδων άλλων φορέων που συμμετέχουν στην «Παγκόσμια ήμερα κατά των Ναρκωτικών».
«παίζω μπάλα και διασκεδάζω, λέω ΝΑΙ στη Ζωή», «Κόκκινη κάρτα στα ναρκωτικά» ήταν τα συνθήματα που κυριάρχησαν μέσα σε ένα όμορφο απόγευμα διασκέδασης , Ψυχαγωγίας και αθλητισμού κατά το οποίο το αποτέλεσμα ήταν σε δεύτερη μοίρα. Οι διοργανωτές φρόντισαν έτσι ώστε εκτός των ποδοσφαιρικών συναντήσεων στο διαμορφωμένο γήπεδο, οι μικροί αθλητές να έχουν ενδιάμεσα ενασχόληση με αθλητικά γεγονότα. Ετσι πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός πέναλτι ανά ομάδες το οποίο χαρακτηρίστηκε από «σασπένς» με πρωταγωνιστές κύρια τους τερματοφύλακες και τους δεκάδες θεατές που επιβράβευαν τις όμορφες προσπάθειες. Επίσης διαγωνισμός ανά ομάδα για το ταχύτερο σουτ!
Αργά το απόγευμα η εκδήλωση έκλεισε με τις απονομές αναμνηστικών διπλωμάτων και για τους συμμετέχοντες αθλητές και για τα σωματεία, καθώς και αναμνηστικών εμφανίσεων (μπλουζάκια- προσφορά του Δήμου Κερκυραίων)
Εκ μέρους του ΕΣΥΝ ο πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος κος Πέρρος ευχαρίστησε την ΕΠΣΚ για την συνεργασία της, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδόσφαιρου Κέρκυρας, παρόντος και του προέδρου της επ. Διαιτησίας κου Μέριανου για την συμβολή τους καθώς και τους Γιατρούς των Αγώνων κο Δαφνή Σπύρο και κο Προβατά Γιάννη. Ευχαρίστησε τους πρωταγωνιστές της εκδήλωσης, τα παιδιά για την συμμετοχή τους, τους παράγοντες των σωματείων και τους προπονητές τους, εξήρε την συμπαράσταση και συμμετοχή στις εκδηλώσεις της Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Κέρκυρας, της ΤΕΔΚ, τον Δήμο Κερκυραίων και όλους τους Δήμους του Νησιού, καθώς και τα δεκάδες σωματεία πολιτιστικά, αθλητικά, εργατικά που δήλωσαν με κάθε τρόπο την συμπαράσταση τους στην προβολή των αιτημάτων του αντιναρκωτικού αγώνα!
Επίσης τους εκατοντάδες θεατές της εκδήλωσης, κύρια τους γονείς και κηδεμόνες στους οποίους τονίστηκε η σημασία της συμμετοχής τους στο παλλαϊκό αίτημα για πρωτογενή πρόληψη, για μόρφωση, δουλειά, ψυχαγωγία, αθλητισμό, πολιτισμό. Για την ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού από την πολιτεία που έχει εκτός των άλλων και συνταγματική υποχρέωση να τον στηρίζει. Αναφέρθηκε φυσικά και στο Παγκερκυραικό αίτημα για δημιουργία θεραπευτικής κοινότητας στην Κέρκυρα, γεγονός για το οποίο και η κα υπουργός και ο ΟΚΑΝΑ είναι επίσημα ενήμεροι από τον Δεκέμβριο, χωρίς ωστόσο να έχουν δώσει μια απάντηση.
Την ΕΠΣΚέρκυρας τίμησε ο αντιπρόεδρος του ΕΣΥΝ Κέρκυρας κος Ρούσσινος, ενώ τον Σύνδεσμο Διαιτητών η ταμίας κα Σκέμπρη. Απένειμαν επίσης, στον Αστέρα Λιαπάδων ο κος Ραφτόπουλος, μέλος του ΕΣΥΝ και εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ, τον Οδυσσεά Αυλιωτών το μέλος της ΕΠΣΚ κος Μουζακίτης, τον ΑΟ Κάβου ο κος Στογιάννος, πρώην πρόεδρος του ΕΑΚΚ, ποδοσφαιρικός παράγοντας χρόνια τώρα, τον Ολυμπιακό ο κος Δημάκος, πρόεδρος των προπονητών ποδοσφαίρου, μέλος της διοίκησης του κέντρου πρόληψης ΔΗΜΟΠ, την Βολίδα η κα Σκέμπρη, τον Όλυμπο ο κος Μέριανος απο τον σύνδεσμο διαιτητών, τον ΑΟ Κέρκυρα ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ κος Προβατάς και τέλος την ΓΕ Παλαιοκαστριτών ο αντιδήμαρχος Δ Παλαιοκαστριτών κος Μακρής Ναπολέων.
Εν μέσω συγχαρητηρίων για την πετυχημένη διοργάνωση, οι μικροί κύρια ποδοσφαιριστές δεν παρέλειψαν να προτρέψουν τους διοργανωτές για το «ραντεβού» την επόμενη χρονιά, παίρνοντας φυσικά τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις!


 
























powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES