27 Απρ 2010

Θα πέσουν κεφάλια…

Θα πέσουν κεφάλια…Για τέσσερις ομάδες το πρωτάθλημα αρχίζει και πάλι. Η ώρα των play off έφτασε. Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης ρίχνονται από την Τετάρτη στη μάχη για την κατάκτηση της 2ης θέσης.

Το www.sport-fm.gr σας παρουσιάζει τα πάνω και τα κάτω των ομάδων, κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου…

Δείτε εδώ το πρόγραμμα και τη βαθμολογία

Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για να οδηγηθείτε στο θέμα της κάθε ομάδας!

ΠΑΟ: Πριβέ… φιέστα και πριμ από τον Πατέρα!

ΠΑΟ: Πριβέ… φιέστα και πριμ από τον Πατέρα!Το μεσημέρι της Παρασκευής, το προπονητικό τιμ, αλλά και οι παίκτες του Παναθηναϊκού, θα γιορτάσουν την κατάκτηση του νταμπλ στο Κολωνάκι, στα γραφεία του προέδρου του «τριφυλλιού», Νικόλα Πατέρα.

Εκεί, ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων», θα μοιράσει στους παίκτες το πριμ που τους είχε υποσχεθεί για την κατάκτηση του νταμπλ, το οποίο ανέρχεται στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Οι παίκτες ενημερώθηκαν για το πότε και το πού θα στηθεί το… πριβέ πάρτι πριν τη μεγάλη φιέστα της Κυριακής, από τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Κώστα Αντωνίου, στην προπόνηση της Τρίτης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Την Πέμπτη έρχεται ο Στάρε

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Την Πέμπτη έρχεται ο ΣτάρεΣτην Ελλάδα αναμένεται να βρεθεί την Πέμπτη ο νέος τεχνικός του Πανιωνίου, Μίκαελ Στάρε. Πρώτη δουλειά του Σουηδού τεχνικού, με το που πατήσει το πόδι του στην Αθήνα, θα είναι η συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Κιντή, ώστε να συζητήσουν το σχεδιασμό της νέας περιόδου, αλλά και να γνωρίσει τους παίκτες της ομάδας.

Εισιτήρια Διαρκείας τελευταίες ημέρες ανανεώσεων uυρών 4, 5, 6, 7

Η Π.Α.Ε Πανιώνιος υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ομάδας μας οτι μένουν δέκα ακόμα εργάσιμες μέρες για την ανανέωση των περσινών Εισιτηρίων Διαρκείας των Θυρών 4, 5, 6, 7.

Μέσα σε αυτό το διάστημα ο φίλαθλος μπορεί να ανανεώσει τη περσινή του θέση με έκπτωση 10% της τιμής και να αγοράσει την ίδια θέση με αυτή που κατείχε.

Μετά το πέρας της 8ης Μαϊου, οπότε και λήγει η προθεσμία, όλες οι περσινές θέσεις απελευθερόνονται και παύει να ισχύει η έκπτωση του 10%

Από 10 Μαϊου ξεκινάει η περίοδος ανανέωσης για τα Εισιτήρια Διαρκείας της Θύρας 2 και αυτά με έκπτωση 10% έως της 5 Ιουνίου.

Το Σάββατο 1 Μαϊου, το γραφείο έκδοσης Εισιτηρίων Διαρκείας θα παραμείνει κλειστό.

(Γκ)Όλιτς…

(Γκ)Όλιτς…Με χατ-τρικ του Ίβιτσα Όλιτς (26’,67’,78’), η Μπάγερν Μονάχου διέλυσε 3-0 τη Λιόν μέσα στο «Ζερλάν» και εξασφάλισε την όγδοη συμμετοχή της σε τελικό Champions League και πρώτη ύστερα από το 2001.Οι Βαυαροί είχαν κερδίσει και στον πρώτο αγώνα με 1-0 στην Γερμανία και με συνολικό σκορ 4-0 πήραν το εισιτήριο για τον τελικό της Μαδρίτης, όπου θα διεκδικήσουν το πέμπτο τους τρόπαιο. Με δέκα τελείωσαν το ματς οι «λιονέ» με τον Κρις να αποβάλλεται στο 59’.


Το ματς:

Ξέροντας ότι η ομάδα του πρέπει να σκοράρει, ο Κλοντ Πιέλ παρέταξε τη Λιόν με 4-2-3-1, θέλοντας να πάρει τον χώρο του κέντρου και μαζί τον έλεγχο του παιχνιδιού. Μπάστος, Ντελγκάδο και Γκοβού συνέθεταν την τριπλέτα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Λισάντρο. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά του βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο σε παράταξη 4-2-2-2, με τους Φαν Μπόμελ και Σβάινσταϊγκερ να συνθέτουν την πρώτη θέση άμυνας πριν την τετράδα στα μπακ, τους Ρόμπεν και Άλτιντοπ να βγαίνουν από τα άκρα και τον Μίλερ ένα βήμα πίσω από τον Όλιτς.

Γκολ πρόκρισης

Πιο επιθετικά ξεκίνησε στην αναμέτρηση η Λιόν, πιέζοντας από νωρίς για ένα γρήγορο γκολ, με την Μπάγερν Μονάχου να περιμένει καρτερικά στην άμυνα της, έτοιμη να «χτυπήσει» στην κόντρα. Μόλις στο 2’ όμως οι Βαυαροί παραλίγο να τελειώσουν σχεδόν την υπόθεση πρόκριση, όταν ο Όλιτς έκλεψε την μπάλα από τα δεξιά, πάσαρε στον εντελώς αμαρκάριστο Μίλερ στην περιοχή της Λιόν, αλλά ο επιθετικός της Μπάγερν αστόχησε, χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία.

Στο 26’ όμως ο Όλιτς δεν έκανε το ίδιο. Ο Ρόμπεν με τον Μίλερ έκαναν το 1-2, ο τελευταίος έδωσε την μπάλα στον Κροάτη επιθετικό, αυτός στριφογύρισε στην περιοχή της Λιόν και με πλασέ "άνοιξε" το σκορ για την ομάδα του. Το γκολ αυτό έκανε τους γηπεδούχους να βγουν ακόμα πιο μπροστά και στο 30’ ο Μπάστος απέναντι από τον Μπουτ πλάσαρε πάνω στην κίνηση, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία. Το υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο κύλισε χωρίς μεγάλες φάσεις, με την ομάδα του Φαν Γκάαλ να είναι αυτή που έμοιαζε πιο ικανή να σκοράρει και πάλι.


Show Όλιτς!

Φουλ επίθεση επέλεξε για το δεύτερο ημίχρονο ο Κλοντ Πιέλ, περνώντας τον Γκομίς στην θέση του Σισοκό. Η έμπνευσή του αυτή αποδείχθηκε τελικά ατυχής αφού η Μπάγερν βρήκε ακόμα πιο πολλούς χώρους στη γαλλική άμυνα. Ο Κρις στο 59’ έκανε ακόμα πιο εύκολο το έργο των φιλοξενούμενων αφού… κατάφερε να αποβληθεί με δύο κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση. Την πρώτη τη δέχθηκε για μαρκάρισμα στον Όλιτς και τη δεύτερη επειδή χειροκρότησε ειρωνικά τον Μπουσάκα.

Από το σημείο που έμεινε με δέκα η Λιόν ο Όλιτς αφήνιασε. Πρώτα στο 67’ «κλείδωσε» την πρόκριση, όταν πλάσαρε εύστοχα τον Γιορίς ύστερα από κάθετη πάσα του Άλτιντοπ και στη συνέχεια πήρε όλα τα «φώτα» πάνω του, ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ του στο 78’ με κεφαλιά, σε σέντρα του Λαμ. Το 3-0 ουσιαστικά σήμανε τη λήξη του αγώνα, 12 λεπτά πριν ακουστεί το σφύριγμα του άρχοντα του αγώνα, το οποίο έστειλε την Μπάγερν στον τελικό του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για να διεκδικήσει τον πέμπτο τρόπαιό της στη δοργάνωση.

Δείτε το φιλμ του αγώνα

Οι συνθέσεις:

ΛΙΟΝ (Κλοντ Πιελ):Γιορίς, Ρεβεγιέρ, Κρις, Μπουμσόνγκ, Σισοκό (46' Γκομίς), Γκοναλόν, Μακούν, Γκοβού, Ντελγκάδο (68΄ Πιάνιτς), Μπαστός, Λόπες (79΄ Έντερσον)

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Λουίς Φαν Γκάαλ): Μπουτ, Κοντέντο, Μπάντστουμπερ, Βαν Μπούιτεν (46' Ντεμικέλις), Λαμ, Φαν Μπόμελ, Σβάινσταϊγκερ (79΄ Αλάμπα), Άλτιντοπ, Μίλερ, Ρόμπεν (76΄ Κλόζε), Όλιτς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάσιμο Μπουσάκα (Ελβετία)
ΓΗΠΕΔΟ: Ζερλάν

«Μας ενδιαφέρει μόνο η άνοδος»

«Μας ενδιαφέρει μόνο η άνοδος»Η Κέρκυρα είναι από τις ομάδες που εμπλέκονται στα ύποπτα ματς, σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε τη Δευτέρα στη Βουλή ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ., Θανάσης Πλεύρης. Έτσι, η διοίκηση της ομάδας από το νησί των Φαιάκων εξέδωσε την Τρίτη ανακοίνωση, με την οποία διαψεύδει οποιαδήποτε εμπλοκή της στην υπόθεση, τονίζει πως έχει εμπιστοσύνη σε όσους βρίσκονται στον σύλλογο και όλοι ασχολούνται μόνο με την προσπάθεια εξασφάλισης της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα, ούσα η ομάδα δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα της δεύτερης Εθνικής.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Με αφορμή τα χθεσινά δημοσιεύματα για παιχνίδια ποδοσφαίρου, η ομάδα μας ενημερώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτά. Έχοντας εμπιστοσύνη στη διοίκηση, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας, εμείς συνεχίζουμε προσηλωμένοι για την επίτευξη του αρχικού μας στόχου, όπου δεν είναι άλλος από την άνοδο και την επιστροφή μας στη Superleague».

Επιστρέφει στον ΟΦΗ ο Παράσχος!

Επιστρέφει στον ΟΦΗ ο Παράσχος!Προπονητής του ΟΦΗ θα πρέπει να θεωρείται ο Γιώργος Παράσχος. Ο Έλληνας τεχνικός ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση των Κρητικών, ώστε να καθίσει στον πάγκο τους τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Η λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Γκουλή -έπειτα από την απρόσμενη ισοπαλία της Κυριακής με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας- έφερε σε αναζήτηση τεχνικού τον ΟΦΗ, με τους ανθρώπους της ομάδας να βλέπουν στο πρόσωπο ενός «παλιού γνώριμου» τον ιδανικό για να την οδηγήσει στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος -και ειδικά στα play off.

Ο Μακεδόνας τεχνικός τυγχάνει της εκτίμησης των οπαδών του ΟΦΗ από το προηγούμενο πέρασμα του από την ομάδα (αντικατέστησε τον Ράινερ Μάουρερ στο τέλος της χρονιάς 2007-08, με συγκομιδή 7 νίκες, 4 ισοπαλίες και 11 ήττες), ενώ και ο ίδιος έχει αναφερθεί με θερμά λόγια στην πρώτη του θητεία στο τιμόνι της.

Ο Παράσχος αναμένεται να υπογράψει αύριο το συμβόλαιο του (που θα ισχύει για τα προσεχή εννέα ματς, με προοπτική ανανέωσης ενός ακόμα χρόνου) και θα κάνει την Πέμπτη την πρώτη προπόνηση του με τους παίκτες του ΟΦΗ.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES