30 Οκτ 2010

Επικράτηση της Κ20 του ΑΟΚ επί του Αστέρα Τρίπολης

altΤη 2η νίκη της στο πρωτάθλημα υποδομών της Σούπερ Λιγκ σημείωσε η Κ20 του ΑΟ Κέρκυρα επί του Αστέρα Τρίπολης, σε ένα αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο των Καστελάνων για την 8η αγωνιστική.

Η κερκυραϊκή ομάδα επικράτησε με 1-0 χάρη σε τέρμα του Καψή στο 70΄.
Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, οι τρεις αποβολές (μία για την Κέρκυρα και δύο για τον Αστέρα Τρίπολης), όλες στο ίδιο λεπτό (77΄).
Συγκεκριμένα, αποβλήθηκε από την ομάδα του Χονδρογιάννη ο Αρμένης και από πλευράς φιλοξενουμένων οι Καράμπελας και Γιώτσας.
ΑΟ Κέρκυρα Κ20: Ευθυμίου, Πολύζος, Αρμένης, Χότζας, Μεσημέρης, Νάος, Χ. Μίαρης (60΄ Καψής), Κουρής, Βλάχος (38΄ Κουλούρης), Πατηνιώτης (82΄ Γεωργακόπουλος), Ανυφαντής
Αστέρας Τρίπολης Κ20: Γιαννακόπουλος, Ποτήρης (70΄ Φιλάι), Πετρούσης, Παπαδημητρίου, Χαρμπαλής, Κολιός, Κουρμπέλης, Σαραντόπουλος (46΄ Γιώτσας), Διαμαντόπουλος, Καράμπελας, Τζουμάκας (60΄ Χαρτσιάς)

Ξανά στη Βολίδα ο Μπολάνο!

Ο Ρομπέρτο Μπολάνο τελικά δεν έμενε για μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από τα... «κοινά» της Βολίδας Κάτω Γαρο. Έγινε ξανά... παρόν για την ομάδα, πριν καλά-καλά προλάβει να αποτελέσει παρελθόν! Το αν θα μείνει στους «κιτρινόμαυρους» για καιρό, θα φανεί στο εγγύς μέλλον.

  

Το περασμένο καλοκαίρι ο 38χρονος προπνητής είχε αποχωρήσει από την ομάδα, ύστερα από την απόφαση της Διοίκησης να τη δηλώσει συμμετοχή στο τοπικό της ΕΠΣΚ και όχι στη Δ' Εθνική. Ο Μπολάνο ήθελε να συνεργαστεί με σωματείο μεγαλύτερης Κατηγορίας, που να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους, και όχι να δουλέψει στις τοπικές Κατηγορίες. Εντέλει όμως δεν βρέθηκε κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση κι έτσι ο νεαρός τεχνικός έμεινε στο νησί, χωρίς να εργαστεί σε κάποια ομάδα, περιμένοντας μήπως του παρουσιαστεί στην πορεία κάποια αξιόλογη ευκαιρία.

  

Όταν πριν από λίγες ημέρες το Δ.Σ. της Βολίδας έλυσε τη συνεργασία του με τον προπονητή Πέτρο Δημάκο, τότε η Διοίκηση προσέγγισε τον Ρομπέρτο Μπολάνο και του ζήτησε να βοηθήσει την ομάδα, έστω και προσωρινά. Εκείνος αποδέχθηκε την πρόταση, δεδομένου ότι έχει συναισθηματικό δέσιμο με το σωματείο, διότι υπήρξε ο... τελευταίος σταθμός στην ενεργό ποδοσφαιρική του καριέρα και ο πρώτος στην προπονητική του, έχοντας βιώσει εκεί ανεπανάληπτες επιτυχίες και διακρίσεις (μέσα σε τέσσερα χρόνια κατέκτησε ένα Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας, ένα Πρωτάθλημα της ΕΠΣΚ, τρία Κύπελλα της ΕΠΣΚ και δύο Σούπερ Καπ της ΕΠΣΚ, ενώ είχε τρεις σερί συμμετοχές στη Δ' Εθνική).

  

Όπως πληροφορηθήκαμε από τη Διοίκηση της Βολίδας, ο Μπολάνο σε περίπου δέκα ημέρες θα της απαντήσει για το αν θα μείνει ή όχι για ολόκληρη τη σαιζόν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Εάν απαντήσει αρνητικά, τότε ο σύλλογος θα εξετάσει άλλες περιπτώσεις προπονητών και θα επιζητήσει την καλύτερη δυνατή λύση.

  

Φυσικά, για τη Διοίκηση η ιδανικότερη λύση θα ήταν ο Μπολάνο, με τον οποίο στα προηγούμενα χρόνια υπήρξε άψογη και επιτυχημένη συνεργασία. Σημειώνεται ότι ο 38χρονος τεχνικός φέτος είχε πάει στο γήπεδοπ για να παρακολουθήσει παιχνίδια της ομάδας, ως απλός θεατής.

  

Ο ταλαντούχος κόουτς επέστρεψε λοιπόν σε... γνώριμα λημέρια, αλλά βρίσκει το ρόστερ της Βολίδας πολύ διαφοροποιημένο σε σχέση με εκείνο που την είχε αφήσει τον περασμένο Μάη, αφού έχουν φύγει πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές και υπάρχουν αρκετοί νεοφερμένοι.

  

Έτσι λοιπόν, στον αγώνα Πρωταθλήματος της ερχόμενης Τετάρτης, μεταξύ Βολίδας - Κασσιώπης, στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» θα κάθεται ο Ρομπέρτο Μπολάνο. Το αν θα μείνει σε αυτόν προσωρινά ή μόνιμα, θα το δείξει ο χρόνος...

  

Χρήστος Γραμμένος.


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES