9 Οκτ 2009

Γκέκας:"Μπορούμε την πρόκριση"

Γκέκας:"Μπορούμε την πρόκριση"Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣΠΟΡ FM 94,6" σε ερώτηση για το αν η Εθνική ομάδα μπορεί να νικήσει τη Λετονία όπως και εκτός έδρας, απάντησε:"Μπορούμε να τους κερδίσουμε οπουδήποτε.

Κερδίσαμε εκεί που άλλες ομάδες δεν κατάφεραν, οπότε γιατί να μην μπορούμε να τους κερδίσουμε στην έδρας μας; Είτε παίξουμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας είτε καταστροφικό, δεν με ενδιαφέρει. Αυτό που με νοιάζει είναι να πάρουμε τους έξι βαθμούς στα ματς που μένουν.

Πρώτα με τη Λετονία και μετά με το Λουξεμβούργο.Δεν μας νοιάζει τι θα κάνουν οι άλλες ομάδες και με ποιον θα βρεθούμε στα μπαράζ. Να πάρουμε τις νίκες, αυτό μας ενδιαφέρει τώρα και μετά βλέπουμε. Πιστεύω πως μπορούμε να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο".

Για τον κόσμο ακόμη, δήλωσε:"Νιώθουμε να είμαστε μόνοι μας. Ο κόσμος έρχεται μόνο στα καλά παιχνίδια ή όταν η ομάδα καταφέρνει κάτι μεγάλο. Δεν περιμένω να γεμίσει το γήπεδο. Εξάλλου το ΟΑΚΑ είναι αρκετά μεγάλο για να γεμίσει. Μακάρι να έρθει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος να μας συμπαρασταθεί. Εμείς θα παίξουμε για τον κόσμο που θα έρθει και για τους εαυτούς μας".

Επίσης για το αν η ομάδα περνάει κρίση, ανέφερε:"Δεν πιστεύω πως παίξαμε άσχημα στην Ελβετία. Υπήρξε μια αποβολή που δεν ήταν και στη συνέχεια δεχτήκαμε ένα γκολ προς το τέλος και καταρρεύσαμε. Οι Ελβετοί πίεζαν στη συνέχεια αφού έπαιζαν με παίκτη παραπάνω και εμείς, όμως, δεν νομίζω να κάναμε άσχημο παιχνίδι. Όσο για το ματς με τη Μολδαβία, έπρεπε να είχαμε βάλει και δεύτερο γκολ και να είχαμε τελειώσει το ματς νωρίς".

Τέλος για την την Μπάγερν Λεβερκούζεν και τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής του, ανέφερε:"Έχουμε δυο ματς με την Εθνική, είναι νωρίς να πούμε το οτιδήποτε. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η Εθνική ομάδα αυτή τη στιγμή".

Στο μεταξύ ανακοίνωση για τους φιλάθλους που θα βρεθούν το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, εξέδωσε η ΕΠΟ. Πιο αναλυτικά σε αυτήν ανέφερε: "Ενόψει του αγώνα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών με την αντίστοιχη της Λετονίας για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010, το Σάββατο 10/10/2009 και ώρα 21:30 στο ΟΑΚΑ, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει τα εξής:

-Για την αποφυγή συνωστισμού και καθυστερήσεων, οι κάτοχοι εισιτηρίων θα πρέπει να βρίσκονται στο στάδιο τουλάχιστον δυόμισι (2,5) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα. Κάθε καθυστέρηση που θα παρατηρηθεί στην προσέλευση των θεατών θα έχει επιπτώσεις στην έγκαιρη είσοδό τους στο γήπεδο.

-Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να κατευθύνονται στη θύρα που αναγράφει το εισιτήριο και μόνο. Περίπτωση να εισέλθει κάποιος στο γήπεδο από διαφορετική θύρα από αυτή που αναγράφεται στο εισιτήριο δεν υπάρχει. Αμέσως μετά την είσοδο στο γήπεδο, ο κάτοχος του εισιτηρίου θα πρέπει να κατευθύνεται και να καταλαμβάνει τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο και μόνο.

-Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο και να έχουν συμπληρώσει στην ειδική θέση του εισιτηρίου τα στοιχεία που ζητούνται. Χωρίς την ταυτοποίηση των αναγραφόμενων στο εισιτήριο στοιχείων με την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο, κανείς δεν θα εισέλθει στο γήπεδο.

-Για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα ισχύσει καμία ταυτότητα Ελεύθερης Εισόδου απ΄ όπου κι αν έχει εκδοθεί. Δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων και των διαπιστεύσεων που έχουν εκδοθεί από την Ε.Π.Ο.

ΠΑΟ: NAI στο γήπεδο απο το ΣτΕ

Οριστικά θετική η απόφαση του ΣτΕ για το γήπεδο του Παναθηναϊκού χωρίς να εξαρτάται από το εμπορικό κέντρο. Μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες. Η απόφαση του ΣτΕ καταγράφεται σε 70 σελίδες και σύμφωνα με αυτή το εμπορικό κέντρο μπορέι να μπλοκάρεται αλλα ίσως να υπάρξει ένα παραθυράκι στην υλοποίηση του αν γίνει μια ρύθμιση και προχωρήσει με κάποιες άλλες προϋποθέσεις.

Αυτό πάντως που ενδιαφέρει τους φίλους του Παναθηναϊκού είναι οτί άλλο ένα εμπόδιο ξεπεράστηκε και αν όλα πάνε καλά μέσα στους επόμενους 18 μήνες θα μπορούν να χαίρονται το νέο γήπεδο.

Απίστευτη αποκάλυψηαπό Νίλσον.

Την πεποίθησή του ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα έξέφρασε ο Σεμπάστιαν Λέτο, με συνέντευξή του στο «Παναθηναϊκό Τριφύλλι»:

«Θέλω πάνω απ’ όλα να στεφθώ πρωταθλητής με τον Παναθηναϊκό. Είμαστε μεγάλη ομάδα και οφείλουμε να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε και τους δύο τίτλους στην Ελλάδα». «Προτεραιότητα οι πωλήσεις», λένε για τα μεταγραφικά σενάρια οι άνθρωποι της ΠΑΕ.

ΟΣΦΠ: Νέα σελίδα

Στην τελική ευθεία μπαίνει η αύξηση -κατά 26 εκατ. ευρώ- του Μετοχικού Κεφαλαίου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά την έγκριση από το Υπουργείο Ανάπτυξης. Στη διαδικασία θα συμμετάσχουν ο πρόεδρος της ομάδας, Σωκράτης Κόκκαλης και ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κύπριος επιχειρηματίας θα δώσει έντεκα εκατ. ευρώ, ενώ σε αντάλλαγμα θα περάσει στα χέρια του περίπου το 10% της ΠΑΕ.

Λεντέσμα: «Διαθέτουμε πνεύμα νικητή»

Στα γραφεία της Puma βρέθηκε χθες (8/10) ο Κριστιάν Λεντέσμα, για μια «υποχρέωση» διαφορετική από τις άλλες. Η επίσκεψη του «Λύκου» αφορούσε την ανανέωση του συμβολαίου του με την εν λόγω αθλητική εταιρεία. Λίγο πριν τις υπογραφές, μίλησε στη «SportDay», τονίζοντας τη διαφορά του Ολυμπιακού από τις άλλες ελληνικές ομάδες:

«Μα, φυσικά, η καρδιά του πρωταθλητή και το πνεύμα νικητή που διακρίνει την ομάδα μας. Παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη και έχουμε μια πολύ δυνατή και "καυτή" έδρα, που ο κόσμος μας την κάνει ακόμα πιο δύσκολη για κάθε αντίπαλο. Θέλουμε να κερδίσουμε και το φετινό πρωτάθλημα και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε», τόνισε.

Ο Αργεντινός επέστρεψε φέτος μετά τον μονοετή δανεισμό στη Σαν Λορέντζο, εξίσου αποδοτικός όσο παλιά, αλλά και με αρκετά συνεχόμενα παιχνίδια στην πλάτη του. «Νιώθω πολύ καλά, παρά τα πολλά παιχνίδια, αισθάνομαι δυνατός και θέλω να παίζω, δεν έχω πρόβλημα», είπε ο «Λύκος», σε μια προσπάθεια να φανεί καθησυχαστικός, προσθέτοντας επίσης το εξής: «Δεν φοβάμαι μήπως βγάλω κάποιον τραυματισμό. Πιστεύω πως δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στον νέο τεχνικό της ομάδας, τον Ζίκο. «Δείχνει πως είναι πολύ καλός προπονητής και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα όλοι οι παίκτες. Πιστεύω πως θα πάμε καλά μαζί του και θα μας βοηθήσει να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο».

Επιμένουν για Μαντσίνι

Δεν αποτελεί μυστικό το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κινήθηκε το καλοκαίρι για την απόκτηση του Αμαντίνο Μαντσίνι, με τη μορφή δανεισμού από την Ίντερ, αν και τελικά δεν απέδωσαν καρπούς οι προσπάθειές του. Σύμφωνα με χθεσινό (8/10)δημοσίευμα στην ιστοσελίδα goal.com, οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους κατόπιν υποδείξεως του Ζίκο.

Κανελλόπουλος: «Θωράκιση της ΑΕΚ από υπόπτους...»

Την επιλογή του να παραχωρήσει τις μετοχές του στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ υπερασπίστηκε ο Τάκης Κανελλόπουλος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Δεν είναι η λύση στα προβλήματα, αλλά υποστηρικτικό σχέδιο», τόνισε και πρόσθεσε για το θέμα των νέων επενδυτών: «Εκτιμώ και εμπιστεύομαι τον κ. Νοτιά, αλλά πιστεύω ότι κάποιοι από τους συνεργάτες του μπορεί να μας βάλουν σε περιπέτειες. Δίνοντας δύναμη στην Ερασιτεχνική θωρακίζω την ομάδα από το να έρθει κάποιος ύποπτος...».

Στα 25 με 30 εκατ. ευρώ υπολόγισε τις άμεσες υποχρεώσεις της ομάδας ο Τάκης Κανελλόπουλος.

Ο κ. Κανελλόπουλός υποστήριξε ότι δεν υπάρχει πολεμικό κλίμα μεταξύ των μετόχων, ενώ όρισε ως αρχή της «κατηφόρας» για την ομάδα τις αποφάσεις για τα πλέι-οφ του 2008. «Αν είχαμε εμείνει στο αρχικό μας σχέδιο, μπορεί και να είχαμε πετύχει».

Πολύ δύσκολη χαρακτήρισε τη συνεργασία με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ο Τάκης Κανελλόπουλος, που αποκάλυψε ότι είχε μειοψηφήσει στην επιστροφή του Σερβοέλληνα τεχνικού.

ΠΑΟΚ: Ανέλαβε ο Βρύζας!

Για λίγες μόνο ώρες έμεινε κενή η θέση του προέδρου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ -μετά την παραίτηση χθες (8/9) του Θόδωρου Ζαγοράκη- αφού ο Ζήσης Βρύζας αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο.

Επίσης, καμία από τις φήμες για περαιτέρω ανακατατάξεις στη διοίκηση του "Δικεφάλου του Βορρά" δεν επαληθεύτηκε. Έτσι το διοικητικό σχήμα παραμένει το ίδιο, με μόνη διαφορά την προαγωγή του Βρύζα, από τη θέση του τεχνικού διευθυντή, σε πρόεδρο.

Επανεξελέγη ο Ρογκ

Επανεξελέγη ο ΡογκΟ Βέλγος πρόεδρος θα παραμείνει στη θέση του για μία ακόμα τετραετία πριν αποχωρήσει οριστικά το 2013, καθώς δεν έχει δικαίωμα για τέταρτη θητεία. Εξασφάλισε 88 ψήφους σε μυστική ψηφοφορία.

Ο Ρογκ συνεχίζει τη δουλειά του μέντορα του, Χουάν Αντόνιο Σάμαρανκ. Η ΔΟΕ είναι ένας από τους πλουσιότερους οργανισμούς στον κόσμο και ο Βέλγος αφιέρωσε τις δύο πρώτες θητείες του στον πόλεμο εναντίον του ντόπινγκ.

Οι δύο νέοι αντιπρόεδροι της ΔΟΕ είναι ο Ιταλός Μάριο Πεσκάντε και ο Σερ Μιάνγκ Ένγκ από τη Σιγκαπούρη.

ΓΚΟΥΣΤΑΒΟ: "Με δουλειά και σοβαρότητα θα πετύχουμε"

Δηλώσεις στο σάιτ μας έκανε ο Νακαράτο Βερονέζι Γκουστάβο, ο οποίος στα τελευταία χρόνια αποτελεί ένα απο τα μονίμως βασικά στελέχη του ΑΟ Κέρκυρα.

Αρχικά, ο Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός τόνισε:
"Αρχίσαμε πολύ καλά το Πρωτάθλημα και ύστερα απο τις αγωνιστικές είμαστε στην κορηφή.Νομίζω οτι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο και απο αγώνα σε αγώνα θα βελτιωνόμαστε.Θα πρέπει όμως να δουλέψουμε πολύ σκληρά ακόμα ώστε να φτάσουμε στο αγωνιστικό επίπεδο που επιθυμούμε.Μπορεί η σαιζόν να μην ξεκίνησε καλά για μας, αφού αποκλειστήκαμε νωρίς απο το Κύπελλο, όμως στο Πρωτάθλημα παρουσιάζουμε μια διαφορετική εικόνα, σαφώς πιο βελτιωμένη.Βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο και αν είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος, τότε θα πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η άνοδος στη Σούπερ Λιγκ".

Για το Κυριακάτικο παιχνίδι του ΑΟΚ με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ο άσος των "Φαιάκων" ανέφερε:
"Η Καρδίτσα είναι μια επικίνδυνη ομάδα, με έμπειρους ποδοσφαιριστές, και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Το καλό είναι οτι παίζουμε στην έδρα μας, αλλά για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι σε ολόκληρο το ματς".

Στον αγωνιστικό τομέα, το μοναδικόο πρόβλημα για τον Μπάμπη Τεννέ έχει να κάνει με τον Φλαβίνιο, ο οποίος προέρχεται απο τραυματισμό και ο 56χρονος προπονητής σκοπεύει να τον προφυλάξει την Κυριακή.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES