28 Ιαν 2010

Για το αήττητο στη Νεάπολη οι «Φαίακες»!

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΑΟ Κέρκυρα για τον εκτός έδρας αγώνα της Δευτέρας με τον Ιωνικό, χωρίς να αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα ο Μπάμπης Τεννές.

Η ομάδα χθες Τετάρτη το πρωί έκανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και βάρη στο γυμναστήριο, ενώ η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 και θα πραγματοποιηθεί στο βοηθητικό γήπεδο του ΑΟΚ, στα Γαζάτικα.

Ο Νοτιοαφρικανός χαφ Μπαλί Σμαρτ ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς, αλλά είναι ανέτοιμος και θα χάσει και το ματς της Νεάπολης.

Από εκεί και πέρα, από το δευτεριάτικο παιχνίδι θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος με τέσσερις κάρτες Γιώργος Παρασκευαϊδης, αλλά ο προπονητής της ομάδας θα τον αναπληρώσει επάξια στον μεσοαμυντικό άξονα με έναν εκ των Ρεπερνέ, Φλαβίνιο και Μακρυδημήτρη.

Μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, οι Κερκυραίοι θα προσπαθήσουν μέσα στη Νεάπολη να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Σημειώνεται πως το ματς θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ-3, όπως άλλωστε και τα δύο προηγούμενα δευτεριάτικα, με Πιερικό και Ολυμπιακό Βόλου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στα τελευταία 25 χρόνια οι «Φαίακες» είναι αήττητοι από την πειραϊκή ομάδα, εντός κι εκτός έδρας!

Εξάλλου, η κερκυραϊκή ομάδα διατηρεί ευνοϊκότατη παράδοση στο λεκανοπέδιο Αττικής, αφού εκεί είναι αήττητη στα τελευταία τρία χρόνια, με εξαίρεση το περσινό ματς με τον Εθνικό Αστέρα, από τον οποίο είχε χάσει. Στη φετινή σαιζόν, στην Αθήνα ο ΑΟΚ έχει φέρει μόνο ισόπαλα αποτελέσματα (0-0 με τον Θρασύβουλο, 2-2 με το Αιγάλεω και 1-1 με τον Εθνικό Αστέρα).

Χρήστος Γραμμένος

ΟΣΦΠ: Με Σωκράτη η αντεπίθεση

Όχι μόνο δεν φεύγει ο Σωκράτης Κόκκαλης, αλλά ετοιμάζει τις κινήσεις που έχει συνηθίσει να κάνει στον Ολυμπιακό. Αφού διαψεύστηκαν -μέσω ανακοίνωσης- οι φήμες που ήθελαν τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου να αποχωρεί από την προεδρία, από το περιβάλλον του ακούγεται έντονα ότι ετοιμάζει δυναμική αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα. Αρχής γενομένης με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς που αναλαμβάνει πόστο γενικού αρχηγού. «Τις πταίει» από τους παίκτες. Σιγή ιχθύος για Καστίγιο, ενώ ο Σκούρτης δοκιμάζεται στη Λάτσιο.

Τόσο έντονη δυσαρέσκεια με συνθήματα κατά του Κόκκαλη («κοίτα πώς κατάντησες τον Ολυμπιακό») είχαν να ακουστούν από την εποχή 2004-05, όταν και οι «ερυθρόλευκοι» έχαναν στην έδρα τους με 4-1 από τη Λιόν (σ.σ. είχαν ήδη προηγηθεί οι δύο ήττες από Ρόζενμποργκ και Ρεάλ Μαδρίτης). Έντονα παράπονα προς το πρόσωπο του προέδρου υπήρχαν και μετά τον περσινό αποκλεισμό από την Ανόρθωση, αλλά δεν είχαν ακουστεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» συνθήματα εις βάρος του. Όμως, ο πρόεδρος των Πειραιωτών είναι αποφασισμένος και πεισμωμένος να αντιστρέψει και πάλι το κλίμα, με αλλαγές σε όλα τα μέτωπα, αρχής γενομένης από την…κεφαλή!

Συγκεκριμένα και μετά την ενημέρωση που είχε χθες στη σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ, ο Κόκκαλης έχει βάλει προσωπικό στοίχημα να κερδίσει πάλι τόσο τον κόσμο όσο και τα πρωτεία για την ομάδα. Οι αλλαγές που θα κάνει θα ξεκινήσουν από τη διοίκηση. Εκεί όπου αναμένεται να γίνει μέλος της ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Ο επί χρόνια αρχηγός των «ερυθρολεύκων» θα συνεχίσει να δείχνει τα ηγετικά του καθήκοντα από τη θέση του γενικού αρχηγού.

Αν και ο «Τζόλε» βρίσκεται στο εξωτερικό αυτή τη στιγμή, μόλις ειδοποιηθεί από τον Κόκκαλη θα γυρίσει αμέσως στη χώρα μας. Ρόλο ίσως αναλάβει και ο Βασίλης Γκαγκάτσης που έχει πολύ καλές σχέσεις με τον πρόεδρο και βρίσκεται χρόνια στον χώρο. Από την άλλη, ακούστηκε και πάλι το όνομα του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, αλλά μάλλον ο Σέρβος βρίσκεται πιο πίσω συγκριτικά με τους δύο προαναφερθέντες. Όσον αφορά τον προπονητή, από τη διοίκηση λέγεται ότι θα συνεχίσουν μέχρι το καλοκαίρι με τον Μπάντοβιτς και τότε θα προσλάβουν νέο τεχνικό.

Άλλη μια κίνηση, μετά από εντολή του προέδρου, ήταν να ζητηθεί η γνώμη των ποδοσφαιριστών. Μαρέσκα και Τοροσίδης βρέθηκαν στα γραφεία για να καταθέσουν την άποψή τους για το τι φταίει στην ομάδα. Οι έμπειροι παίκτες ρωτήθηκαν προκειμένου να υπάρχει στη διοίκηση και η εικόνα των αποδυτηρίων. Δεν αποκλείεται η ίδια μέθοδος να ακολουθηθεί και με άλλους παίκτες των «ερυθρολεύκων», έτσι ώστε να υπάρχει και η γνώμη των αθλητών σχετικά με το «τις πταίει».

Σιωπή για Καστίγιο

Όσον αφορά το θέμα του Νέρι Καστίγιο -που πολύ δύσκολα θα ξεφύγει από το «ναυάγιο»- από την ΠΑΕ τηρούν σιγή ιχθύος. Στον Κόκκαλη παρουσιάστηκαν όλα τα έγγραφα που ανταλλάχθηκαν με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ αυτές τις μέρες και ο πρόεδρος φαίνεται να συμφωνεί πως η ουκρανική ομάδα έπαιζε παιχνίδια με τον Μεξικανό. Ωστόσο, ο Καστίγιο δήλωσε στη «SportDay» ότι θα έβαζε 800.000 ευρώ από την τσέπη του προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, αλλά από την ΠΑΕ έλεγαν ότι δεν ήταν κατοχυρωμένοι πως ο Νέρι θα έκανε πράξη τα λόγια του.

«Αρπάζει» Σκούρτη η Λάτσιο

Στον Ολυμπιακό έσταζαν μέλι για τον επιθετικό της ομάδας Νέων, Βασίλη Σκούρτη, αλλά βρίσκονται ένα βήμα πριν τον χάσουν μέσα από τα χέρια τους. Συγκεκριμένα, το πλάνο ήταν να ανανεώσει και να δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα (καθώς πιάνει θέση ξένου), αλλά δεν επήλθε συμφωνία στο οικονομικό. Ο παίκτης τον οποίο χαρακτήριζαν ως «νέο Μήτρογλου» οι πιο… απαισιόδοξοι και ως «νέο Ζλάταν» οι πιο… αισιόδοξοι, ήθελε 250.000 ευρώ τον χρόνο, ποσό που δεν ήταν διατεθειμένη να προσφέρει η διοίκηση. Έτσι, ο Αλβανός επιθετικός ταξίδεψε στη Ρώμη για να δοκιμαστεί στη Λάτσιο, υπό τις… ευλογίες του συμπατριώτη του τεχνικού διευθυντή των «λατσιάλι», Ίγκλι Τάρε.

Ρίχνει τους τόνους ο Μπάγεβιτς

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν θέλησε να ρίξει «λάδι στη φωτιά» και να κάνει ακόμη μεγαλύτερη την κόντρα που υπάρχει με τον Νάτσο Σκόκο.Ο Αργεντινός επιθετικός στην προχθεσινή συνάντηση που είχε με τους Αδαμίδη και Θανόπουλο εξέφρασε αρκετά παράπονα, αφήνοντας πολλά υπονοούμενα για τη δουλειά του «Ντούσκο».Ο προπονητής της «Ένωσης», όμως, δεν έδωσε συνέχεια στο θέμα. Αγώνας για γερά νεύρα στο Λονδίνο και αγωνιώδεις επαφές με τη Morgan Stanley. Δυσκολεύει του Άρσε. Πάει Τζένοα ο Ταχτσίδης.

«Πάει πάσο» ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Σκεπτόμενος το καλό της ομάδας στη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς «έριξε νερό στο κρασί του» και δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στα λεγόμενα του Νάτσο Σκόκο. Ο Αργεντινός επιθετικός, στη συνάντηση που είχε με τους Σταύρο Αδαμίδη και Νίκο Θανόπουλο, μετέφερε τη δυσαρέσκειά του για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, που θεωρεί ότι δεν του προσφέρει τίποτα στην εξέλιξη της καριέρας του.

Μάλιστα, χαρακτήρισε την προπόνηση «παιδική χαρά», σε μια προσπάθεια να εξηγήσει τον έναν από τους λόγους που ζητάει να φύγει από την ΑΕΚ. Πάντως, ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν επεδίωξε κάποιο τετ α τετ με το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και τον έβαλε να προπονείται με το υπόλοιπο ρόστερ, μια και είχαν υποχωρήσει οι ενοχλήσεις στον προσαγωγό του.

Εξωαγωνιστική μάχη στο Λονδίνο

Το θέμα που «καίει» την ΑΕΚ τη δεδομένη στιγμή δεν είναι άλλο από το χρέος των 6,2 εκατ. ευρώ για το ομολογιακό δάνειο της Morgan Stanley. Ο Σταύρος Αδαμίδης βρίσκεται στο Λονδίνο προκειμένου να ρυθμίσει το χρέος, το οποίο είναι το πιο «βαρύ» της εταιρείας. Ναι μεν η πολυεθνική τράπεζα δεν επιθυμεί την πτώχευση της ΑΕΚ, αλλά από την άλλη, όμως, κοιτάζει τα συμφέροντά της και δυσκολεύει την ύπαρξη συμφωνίας με τους μετόχους.

Το ανώτατο όριο στο «deal» μοιάζουν να είναι τα 3 εκατ. ευρώ, ποσό που αν δοθεί από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, θα υπάρξει συγκατάθεση της πολυεθνικής. Πάντως, το ζήτημα της Morgan Stanley είναι πολύ σημαντικό, καθώς είναι το μοναδικό -τουλάχιστον τώρα- που μπορεί να οδηγήσει στη βιωσιμότητα την ΠΑΕ. Ο Αδαμίδης έχει ζητήσει να ρυθμιστούν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές και να επιτευχθεί νέος διακανονισμός.

Φεύγει ο Ταχτσίδης, δεν φεύγει ο Άρσε

Ούτε το θέμα του Ταχτσίδη έχει αίσιο τέλος για την ΑΕΚ ούτε αυτό του Άρσε. Η "Ένωση" που ήθελε την παραμονή του Έλληνα μέσου τον «βλέπει» να καταλήγει στην Τζένοα, ενώ τον Άρσε που ήθελε να τον απομακρύνει, θα «αναγκαστεί» να τον έχει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Αρχικά, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ για να απολογηθεί στον Νίκο Θανόπουλο εξαιτίας της αργοπορημένης προσέλευσης του στην προπόνηση της περασμένης Δευτέρας. Ο νεαρός μέσος αναμένεται να τιμωρηθεί με πρόστιμο, αλλά αυτό ουδόλως τον ενδιαφέρει, μια και τις επόμενες μέρες θα αναπνέει τον αέρα της Ιταλίας. Συγκεκριμένα, η Τζένοα περιμένει εντός των προσεχών ημερών τον παίκτη στη Γένοβα, έτσι ώστε να πέσουν οι υπογραφές στη συμφωνία των δύο πλευρών για τετραετές ή πενταετές συμβόλαιο.

Από την άλλη, δεν θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία των «κιτρινόμαυρων» να απομακρυνθεί ο Άρσε. Ο πατέρας και εκπρόσωπός του μετέφερε στη διοίκηση την άρνηση της Σαν Λορέντζο να επανακτήσει τον παίκτη και ως εκ τούτου να διακοπεί ο δανεισμός του στην ΑΕΚ. Τονίστηκε, όμως, ότι θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί κάποια ομάδα από τη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας ή της Ισπανίας, αν και αυτό το ενδεχόμενο συγκεντρώνει λιγοστές πιθανότητες. Έτσι, όλα συνηγορούν ότι ο Αργεντινός αμυντικός θα παραμείνει στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Και πάλι το καλοκαίρι για Ντίας

Ο Παναθηναϊκός, όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση στόπερ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά οι «πράσινοι» προετοιμάζουν το έδαφος για το καλοκαίρι. Γι’αυτό και δεν εγκαταλείπουν την περίπτωση του Κάτα Ντίας. Πονάει, αλλά παίζει ο Ζιλμπέρτο με ΑΕΚ. Παρακολουθούν τον Κουμόρτζι οι «πράσινοι». Προς Κιέβο Βερόνα ο Τζιόλης.

«Αν δεν μπορούμε να τον πάρουμε τώρα, τότε να κάνουμε μια νέα προσπάθεια το καλοκαίρι που θα είναι πιο εύκολο». Αυτό είχε πει ο προπονητή του «τριφυλλιού», Νίκος Νιόπλιας, στον Κώστα Αντωνίου, όταν ο πρώτος είχε ερωτηθεί για τον Κάτα Ντίας. Ο Έλληνας τεχνικός πιστεύει πολύ στην αξία του Αργεντινού αμυντικού και θέλει πολύ να τον δει να φοράει τα «πράσινα». Ο ίδιος ο παίκτης διεμήνυσε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πως «αν τα βρείτε με τη Χετάφε, τότε εγώ έρχομαι». Τα πάντα λοιπόν συγκλίνουν πως η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι αφού ο Παναθηναϊκός δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια. Εξάλλου, τότε οι συνθήκες θα είναι πιο ώριμες. Αν μάλιστα το «τριφύλλι» έχει καταφέρει να κατακτήσει και το πρωτάθλημα, θα υπάρχει και το δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ για τον παίκτη ενώ και η Χετάφε θα είναι σε θέση να τον παραχωρήσει πιο εύκολα, αφού θα μπορεί να οργώσει την αγορά με τα λεφτά που θα πάρει από τον Παναθηναϊκό για να βρει έναν άξιο αντικαταστάτη του.

Πονάει, αλλά παίζει ο Σίλβα με ΑΕΚ

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αποχώρησε με ενοχλήσεις στον αριστερό αστράγαλο από τη χθεσινή προπόνηση, αλλά στον Παναθηναϊκό δεν ανησυχούν σε πρώτη φάση. Ο Βραζιλιάνος δεν γύρισε το πόδι του, δεν έπαθε διάστρεμμα, αλλά ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις, κάτι που του έχει ξανασυμβεί. Ο 33χρονος αμυντικός χαφ είχε ανάλογες ενοχλήσεις και πριν από το ματς με τον Άρη, αλλά τελικά είχε αγωνιστεί κόντρα στους «κίτρινους». Ο Βραζιλιάνος θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί ακριβώς ο λόγος που ταλαιπωρείται. Πάντως ο ίδιος υποστήριζε χθες πως «πονάω, αλλά θα αγωνιστώ κανονικά με την ΑΕΚ».

Παρακολουθούν Κουμόρτζι, στην Ιταλία ο Τζιόλης

Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί εδώ και καιρό την περίπτωση του μέσο του Πανιωνίου, Μπενάρντ Κουμόρτζι, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει κάποια κίνηση από τη μεριά των «πρασίνων». Ο παίκτης αρέσει στον Νίκο Νιόπλια και βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση. Μοναδικό μειονέκτημα στην περίπτωση του είναι πως καταλαμβάνει θέση ξένου. Όπως και να έχει πάντως, οι «πράσινοι» θα εξετάσουν και πάλι το θέμα της απόκτησης του το καλοκαίρι. Όλο και πιο κοντά στην Κιέβο Βερόνα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με την ιταλική ομάδα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στο Καμπιονάτο. Ο Έλληνας μέσος θα δοθεί δανεικός μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και στη συνέχεια οι Ιταλοί θα μπορούν να τον αγοράσουν καταβάλλοντας φυσικά τα χρήματα που θα έχει βάλει ο Παναθηναϊκός ως οψιόν αγοράς.

Ποιοι παρακαλάνε να φύγει ο Κόκκαλης

• Μπορεί κάποιος να πει χίλια δύο πράγματα, καλά και κακά για τον Σ. Κόκκαλη, αλλά νομίζω πως υπάρχουν κάποια πράγματα, για τα οποία μπορούμε να συμφωνήσουμε.

• Όπως π.χ. ότι οι Ολυμπιακοί βρίζουν τον Κόκκαλη, αλλά τον Κόκκαλη θέλουν για πρόεδρο του Ολυμπιακού…

• Ότι οι Παναθηναϊκοί, οι ΑΕΚτζήδες, οι ΠΑΟΚτζήδες βρίζουν τον Κόκκαλη, αλλά τον Κόκκαλη θέλουν για πρόεδρο του Ολυμπιακού…

• Ότι οι Παναθηναϊκοί, οι ΑΕΚτζήδες, οι ΠΑΟΚτζήδες θα ήθελαν φυσικά να φύγει τώρα ο Κόκκαλης από τον Ολυμπιακό…

• Παρεμπιπτόντως, νομίζω ότι είναι ακριβείς οι πληροφορίες ότι δέχθηκε πιέσεις ο Κόκκαλης από το οικείο του περιβάλλον για αποχώρηση από τον Ολυμπιακό…

• Αν και όσοι ξέρουν εδώ και χρόνια τον Κόκκαλη ως πρόεδρο του Ολυμπιακού, έχουν άποψη: «Δεν γουστάρει να χάνει ο Κόκκαλης. Είναι η ράτσα του τέτοια. Πρώτα θα βρει τις λύσεις. Κι ένας Κόκκαλης ξέρει πότε θα φύγει. Δεν θα φύγει αφήνοντας τον Ολυμπιακό σε τέτοια κατάσταση…».

Παίρνει Παπαδόπουλο η ΑΕΚ

Το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου προσπαθεί να κάνει η ΑΕΚ. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal news», η Ένωση βρίσκεται πολύ κοντά στο να πετύχει τον επαναπατρισμό του Έλληνα επιθετικού, καθώς μένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να φορέσει τα κίτρινα, ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού.

Δυναμικό μπάσιμο σε όλους τους τομείς επιχειρεί να κάνει ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο… μελλοντικός πρόεδρος της ΑΕΚ (όπως έχει ειπωθεί δια στόματος Νίκου Θανόπουλου) κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του 29χρονου φορ και περιμένει από μέρα σε μέρα τη θετική απάντηση του ποδοσφαιριστή. Παρά τις προχωρημένες επαφές του Παπαδόπουλου με την Θέλτα και την ύπαρξη προσυμφώνου, ο 29χρονος κατέβαλε προσπάθειες για να ακυρώσει τη συμφωνία και να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα».

Η θέληση του να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη είναι πολύ μεγάλη (πριν από λίγους μήνες έγινε πατέρας) και έτσι ο Παπαδόπουλος αναμένεται εντός των ημερών να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Μια κίνηση που αν τελικά πραγματοποιηθεί, θα αποτελέσει σημαντική επιτυχία για την Ένωση που αποκτά πολλαπλά οφέλη. Αρχικά σε επίπεδο γοήτρου, όπου τονώνεται το ενδιαφέρον του κόσμου, δευτερευόντως, στην ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας και δη, στην επιθετική γραμμή, όπου ο Ίσμαελ Μπλάνκο μοιάζει να μην διανύει τις καλύτερες μέρες του.

Το καλό της όλης υπόθεσης είναι ότι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ (ομάδα η οποία έχει τα δικαιώματα του «Παπ») συναινεί στην παραχώρηση της πιο ακριβής μεταγραφής στην ιστορία της, καθώς θα γλυτώσει τα 1,3 εκατ. ευρώ για το υπόλοιπο στου συμβολαίου του. Όπως μάλιστα δήλωσε υψηλόβαθμο στέλεχος της κροατικης ομάδας: «Υπάρχει μια συμφωνία, αλλά δεν γνωρίζουμε σε ποιο σημείο βρίσκεται η υπόθεση. Του επιτρέψαμε να διαπραγματευτεί και του υποσχεθήκαμε να τον αφήσουμε να πάει εφόσον τα βρει μαζί τους. Από την πλευρά μας δεν έχουμε συμφωνήσει, αλλά το καλό για μας είναι πως υπάρχει ενδιαφερόμενος σύλλογος».

Έτσι, το μοναδικά εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι να βρεθεί τρόπος να «σπάσει» το προσύμφωνο του Παπαδόπουλου με την ισπανική ομάδα και στη συνέχεια να επέλθει συμφωνία στην οικονομική διάρκεια του συμβολαίου. Ο πρώην επιθετικός του «τριφυλλιού» ζητάει κλειστό συμβόλαιο δυόμισι χρόνων, επιθυμία που δεν φαίνεται διατεθειμένη να του την υλοποιήσει η ΑΕΚ.

Παραμένουν οι ποινές σε Άρη και ΠΑΣ

Με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 70.000 θα «πληρώσει» ο ΠΑΣ και ο Άρης τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο μεταξύ τους παιχνίδι (17/1) στα Γιάννινα, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Superleague, καθώς η έφεση που κατέθεσαν οι δύο ΠΑΕ απορρίφθηκε από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΣ θα υποδεχθεί χωρίς κόσμο την Λάρισα (30/1) για την 20ή αγωνιστική, ενώ το ίδιο θα συμβεί με τους "κίτρινους" απέναντι στον Πανθρακικό (6/2), για την 21η αγωνιστική.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES