3 Οκτ 2010

Κωνσταντόπουλος: "Με ήθελε ο Ηρακλής"!

Με δηλώσεις του μετά το ματς της Κέρκυρας με τον Ηρακλή, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος αποκάλυψε πως το καλοκαίρι έφτασε μια ανάσα από τον Γηραιό. Κατσαμπής: "Δίκαιη η ισοπαλία".
Πέτρος Κανακούδης: «Σίγουρα ο ένας βαθμός που πήραμε είναι πολύ σημαντικός για την συνέχεια του πρωταθλήματος σε ένα κακό παιχνίδι. Παρόλα αυτά κρατάμε μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας αφού θα μπορούσαμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα. Όπως ισχύει και για τις δύο ομάδες που είχαν ευκαιρίες με μας να απειληθήκαμε από στημένες φάσεις».
Κι όσο για την συνέχεια του πρωταθλήματος τόνισε: «Έχουν έρθει παίκτες με ποιότητα. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: «Με πλησίασαν το καλοκαίρι από τον Ηρακλή. Συζητήσαμε αρκετά αλλά μείναμε στις συζητήσεις», παραδέχθηκε για το φλερτ της ΠΑΕ Ηρακλής στο πρόσωπό του στην διάρκεια του καλοκαιριού ενώ για το παιχνίδι υποστήριξε: «Στο παιχνίδι μπορούσαμε να φθάσουμε στην νίκη με τον αγωνιστικό χώρο όμως να μην ήταν καθόλου καλός».

Κατσαμπής: "Δίκαιη η ισοπαλία"
Ο αρχηγός του Ηρακλή, Τάσος Κατσαμπής, μίλησε στον sport103 FM μετά την λήξη του παιχνιδιού στο Πανπελοποννησιακό της Πάτρας με την Κέρκυρα χαρακτηρίζοντας δίκαιο το ισόπαλο αποτέλεσμα ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί και στον κακό αγωνιστικό χώρο.

Για το τελικό αποτέλεσμα δήλωσε: «Σίγουρα το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο αν και το γήπεδο είναι όμορφο. Εμείς ήρθαμε για να πάρουμε την νίκη χωρίς να είναι δικαιολογία ο κακός αγωνιστικός χώρος με το δίκαιο αποτέλεσμα αν είναι η ισοπαλία. Δεν ήταν τόσο καλή η εμφάνισή μας με τον κακό αγωνιστικό χώρο να μας επηρέασε και να μην μας επέτρεψε να λειτουργήσουμε καλύτερα επιθετικά».

Για την παρουσία του κόσμου του Ηρακλή στις κερκίδες του Πανπελοποννησιακού Σταδίου τόνισε: «Είμαι πολύ λίγος να μιλήσω για τον κόσμιο. Πραγματικά μας δίνει πολύ δύναμη σε κάθε παιχνίδι με μας να τους έχουμε δώσει το κίνητρο και αυτοί μας το ανταποδίδουνε».

Για το πόσο ωφέλιμη θεωρεί πως θα είναι η διακοπή του πρωταθλήματος είπε: «Σίγουρα θεωρώ ότι η διακοπή θα είναι ωφέλιμη αφού ακόμη δεν είμαστε 100% έτοιμοι αν και είμαστε σε καλό δρόμο. Με την Καβάλα στο πρώτο είχαμε πολύ καλή κατοχή και σήμερα σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο κυκλοφορήσαμε την μπάλα. Αν και θέλω να πω ότι έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά».

Κι όσο για την φάση όπου έκανε το τάκλιν στο σουτ του Στολτίδη δήλωσε: «Ήταν μία φάση πολύ δύσκολη. Το γήπεδο ήταν πολύ δύσκολο σε εκείνο το σημείο αν και τελευταία στιγμή αποσόβησα μία δύσκολη φάση και είμαι χαρούμενος που κράτησα το μηδέν».

Παραιτήθηκε ο Νιόπλιας

Παραιτείται ο Νιόπλιας!Την παραίτησή του από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, υπέβαλε ο Νίκος Νιόπλιας λίγα λεπτά μετά την νίκη με 4-1 στην Κρήτη επί του Εργοτέλη. "Δεν μπορεί στις 22 Αυγούστου να είμαστε η καλύτερη ομάδα, να είμαι ο καλύτερος προπονητής και στις 22 Σεπτεμβρίου να είμαι ο περίγελος" τόνισε ο Κοζανίτης τεχνικός.
Ειδηση βόμβα λίγα λεπτά μετά την νίκη του Παναθηναϊκού στο Παγκρήτιο με το επιβλητικό 4-1, με τον Νίκο Νιόπλια να παραιτείται.

Η έντονη κριτική που δέχθηκε μετά την ήττα από την Κοπεγχάγη και η  αμφισβήτηση που γνώρισε το τελευταίο διάστημα, ήταν οι κύριες αιτίες για να πάρει την απόφαση αυτή ο Κοζανίτης τεχνικός. Εβρισκόμενος σε έντονη συναισθηματική φόρτιση, υποστήριξε ότι δεν αντέχει να είναι ο περίγελος...
"Θα προσπαθήσω να συναντηθώ με τον πρόεδρο και να του αναγγείλω ότι δεν θέλω να είμαι ξανά προπονητής στον Παναθηναϊκό.

Δεν μπορεί στις 22 Αυγούστου να είμαστε η καλύτερη ομάδα, να είμαι ο καλύτερος προπονητής και στις 22 Σεπτεμβρίου να είμαι ο περίγελος"
ανέφερε, με τις λέξεις να βγαίνουν με δυσκολία από τα χείλη του.
Νωρίτερα, είχε δηλώσει σχετικά με τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Εργοτέλη: "Κερδίσαμε δίκαια το ματς. Το θέλαμε πάρα πολύ και το διεκδικήσαμε μέχρι τέλους. Αντιδράσαμε καλά μετά την Κοπεγχάγη, τόσο καλά όσο πέρυσι μετά από άτυχα αποτελέσματα. Σε όλη τη διάρκεια ήμασταν οι καλύτεροι.
Δεν ξεχάσαμε ξαφνικά τη μπάλα ή να είμαστε καλή ομάδα. Αυτό το ποτέλεσμα μας δίνει μεγάλη δύναμη για τη συνέχεια, μια συνέχεια πολύ δύσκολη, αλλά αν η ομάδα μπορέσει να κρατηθεί στο δύσκολο πρόγραμμα, σιγά-σιγά θα βρίσκει τον καλό της εαυτό και στο τέλος θα γίνει ότι και πέρυσι. Χρειαζόμασταν αυτή την εμφάνιση για πολλούς και διάφορους λόγους".

Εγγυήσεις Μπιτσαξή για ΕΑΚΚ: Έτοιμο στις 31 Οκτωβρίου

altΓια τις 31 Οκτωβρίου προσανατολίζεται η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, δια στόματος Παναγιώτη Μπιτσαξή, να είναι έτοιμο προς χρήση το Εθνικό στάδιο της Κέρκυρας.
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του ΓΓΑ, της βουλευτού Α. Γκερέκου, του Προέδρου του ΕΑΚΚ, Π. Σκορδίλη και του Προέδρου του ΑΟΚ, Γ. Λιμπάντση, και σύμφωνα με ανακοίνωση της πρώην υπουργού, ο κ. Μπιτσαξής εγγυήθηκε ότι το ξεσπίτωμα του ΑΟ Κέρκυρα θα διαρκέσει για ακόμα μια αγωνιστική, αφού στις 31 Οκτωβρίου θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το ΕΑΚΚ.
Αναλυτικά, στο δελτίο τύπου της κ. Γκερέκου αναφέρονται τα εξής:
Με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κο Πάνο Μπιτσαξή συναντήθηκε την Παρασκευή η Βουλευτής Κερκύρας του ΠΑΣΟΚ κα Άντζελα Γκερέκου. Στη σύσκεψη που ακολούθησε, παρουσία του Προέδρου του ΕΑΚΚ κου Παύλου Σκορδίλη αλλά και του Προέδρου της ΠΑΕ Κέρκυρα κου Γιώργου Λιπάντζη, συζητήθηκε διεξοδικά η πορεία του έργου της ανακατασκευής του χλοοτάπητα καθώς και η χρηματοδότηση των υπολοίπων παρεμβάσεων που απαιτούνται ώστε η ΠΑΕ να αγωνιστεί το συντομότερο δυνατό στην έδρα της. Σύμφωνα με τον κο Μπιτσαξή, η ΠΑΕ Κέρκυρα θα μπορέσει να αγωνιστεί στο ΕΑΚΚ την 8η Αγωνιστική με τον Αστέρα Τρίπολης. Όσον αφορά την ανακατασκευή των αποδυτηρίων, της αίθουσας τύπου αλλά και του ιατρείου, η Γενική Γραμματεία θα προχωρήσει τις επόμενες ημέρες σε αναθέσεις προκειμένου οι εργασίες να ολοκληρωθούν μέχρι την 31η Οκτωβρίου.

 

Πόνεσαν τα… μάτια

Πόνεσαν τα… μάτιαΙσόπαλοι χωρίς γκολ ήρθαν Κέρκυρα και Ηρακλής στο «Παμπελοποννησιακό» στάδιο.

Σε ένα πολύ κακό ποιοτικά- που όποιος περίμενε να δει ποδοσφαιρικό θέαμα, απλά… ατύχησε-, η Κέρκυρα είχε άκαρπη υπεροχή, είχε τις δύο καλύτερες φάσεις στον αγώνα με τον Στολτίδη δεν κατάφερε όμως να πάρει το «τρίποντο».

Δεύτερη εκτός έδρας ισοπαλία για τον «Γηραιό» που δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να απειλήσει τους γηπεδούχους. Ψηλά στη βαθμολογία έμειναν και οι δύο αντίπαλοι με οκτώ βαθμούς.



Με στόχο να επιστρέψουν στις νίκες-μετά τα ατυχή αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής- μπήκαν οι δύο ομάδες στο παιχνίδι.

Η Κέρκυρα μπήκε πιο δυνατά και είχε μια καλή φάση στο 4΄με τον Καλαντζή αλλά στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε σημαντικά.

Κάτι ο κακός αγωνιστικός χώρος, κάτι ότι οι δύο ομάδες είχαν μπλοκάρει τα ατού των αντιπάλων-, δεν επέτρεψε σε καμιά από τις δύο να κάνει τη μεγάλη φάση στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού.

Μετά το 25λεπτο όμως οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ, όταν σε δύο φάσεις ο Στολτίδης, πρώτα αστόχησε σε πολύ ωραίο γυριστό σουτ και λίγο αργότερα τον πρόλαβε ο Κατσιαμπής, πριν σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες χωρίς γκολ, με την Κέρκυρα να έχει άκαρπη υπεροχή (7-1 σουτ).

Όσοι από τους λίγους που έκαναν τον κόπο να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα, περίμεναν να δουν ένα καλύτερο θέαμα στο δεύτερο ημίχρονο, ακόμα… περιμένουν.

Φάσεις δεν έγιναν ούτε για δείγμα και όσο περνούσε η ώρα οι δύο ομάδες έδειχναν να συμβιβάζονται με τον ένα βαθμό.

Ο Ηρακλής ήταν «κομμένος» στα δύο, καθώς ο Σίσιτς δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι, ενώ από την άλλη η Κέρκυρα δεν είχε σε καλή μέρα τους Επστάιν και Γκουστάβο οι οποίοι είχαν μπλοκαριστεί από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν «ρήγματα» στην άμυνα του «Γηραιού».

Το σφύριγμα της λήξης… λύτρωσε τους οπαδούς των δύο ομάδων, ενώ με βάση την εικόνα του ματς οι δύο ομάδες δεν δικαιούνται να έχουν απαίτηση για κάτι παραπάνω από τον ένα βαθμό.



Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Κωνσταντόπουλος, Κοντοδήμος, Μαϊστόροβιτς, Βενέτης, Γκουστάβο, Στολτίδης(79' Χαμπλ), Μακρής, Επστάιν, Φλαβίνιο, Καλαντζής (60' Γιάντσης), Τσίγκας

Στον πάγκο οι Αποστολίδης, Ιωάννου Δ., Δεινόπαπας, Μακρυδημήτρης,Βιόπουλος

Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Κατσιαμπής, Χοσέμι, Κανακούδης, Ντάνι, Γκαρσία (90'΄Βέλλιος), Σίσιτς (67' Βουτσιάς), Μάρα(58' Παπαστεριανός), Σολτάνι, Γιάκομπ

Στον πάγκο οι Μπαντής, Κυριαζής, Καρλίνιος, Λίμα.

Δείτε εδώ το φίλμ του αγώνα

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES