11 Αυγ 2009

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ: Φιλικά με Δόξα Κρανούλας, Πυρσό Γρεβενών και Παναιτωλικό


Τρείς φιλικούς αγώνες έχει «κλείσει» για τις επόμενες ηγμέρες η ομάδα του ΑΟ Κέρκυρα, στα πλαίσια της προετοιμασίας της.

Την ερχόμενη Πέμπτη (13 Αυγούστου) οι «Φαίακες» θα αγωνιστούν στην Κρανούλα Ιωαννίνων με αντίπαλο την τοπική Δόξα Κρανούλας, η οποία πέρσι προβιβάστηκε στη Γ' Εθνική. Το ματς θα ξεκινήσει στις 18:30.

Την Τετάρτη 19 Αυγούστου ο ΑΟΚ θα παίξει στα Γρεβενά με τον τοπικό Πυρσό, που αγωνίζεται στη Γ' Εθνική, με ώρα έναρξης τις 18:00.

Τέλος, όπως ήδη έχουμε γράψει, την Κυριακή 23 Αυγούστου η κερκυραϊκή ομάδα θα κοντραριστεί στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, τον οποίο θα αντιμετωπίσει και στο επερχόμενο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.


Α1’ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Με Ν. Σκιαδόπουλο στον πάγκο ο Ατρόμητος Στρογγυλής


Την άλλη Δευτέρα (17 Αυγούστου) θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ο Ατρόμητος Στρογγυλής, ενόψει της συμμετοχής του στο καινούργιο Πρωτάθλημα της Α1' τοπικής Κατηγορίας.

Προπονητής της ομάδας έχει αναλάβει (από τα τέλη Ιουνίου) ο Νίκος Σκιαδόπουλος, παίρνοντας τη θέση του Μπάμπη Αρβανιτάκη. Την περσινή σαιζόν ο Σκιαδόπουλος κάθονταν στον πάγκο του ΑΟ Σιναράδων, τον οποίο ανέβασε από τη Β' Κατηγορία στην Α'.

ΚΡΙΚΕΤ: Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων INDOOR 2009


Από την Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ εξεδόθη το ακόλουθο δελτίο Τύπου, το οποίο υπογράφουν ο Πρόεδρος Ιωσήφ Νικήτας και ο Γραμματέας Στυλιανός Γούστης:

Τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009 ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων INDOOR 2009. Η τελική κατάταξη που διαμορφώθηκε μετά το πέρας των αγώνων έχει ως εξής:
1η θέση: Α.Ο. ΦΑΙΑΞ
2η θέση: Α.Π.Σ. Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Χ. ΤΖΟΒΑΡΑΣ
3η θέση: Α.Σ. ΑΤΛΑΣ
4η θέση: Γ.Ε.Κ.
5η θέση: Α.Π.Σ. ΝΑΥΣΙΚΑ
6η θέση: ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΙΝΑΛΙΩΝ
7η θέση: Α.Ο.Δ.Π. ΔΕΚΑΘΛΟ
8η θέση: Α.Ο. ΦΑΕΘΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
9η θέση: Α.Ο.Κ. ΑΛΚΙΝΟΟΣ
10η θέση: Α.Π.Σ. ΔΙΑΣ
11η θέση: Α.Π.Σ. ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ
12η θέση: ΟΜΙΛΟΣ ΚΡΙΚΕΤ ΑΘΗΝΩΝ.
Μετά το τέλος των αγώνων ακολούθησε η απονομή κυπέλλων και μεταλλίων στους τρεις πρώτους της κατάταξης

Aνακοίνωσε Νταλά Μπόνα ο Ηρακλής


Την τυπική έγκριση της Νάπολι για την παραχώρηση με δανεισμό του Σαμουέλε Νταλά Μπόνα ανέμεναν οι ιθύνοντες του Ηρακλή για να ανακοινώσουν επίσημα την ένταξη του 28χρονου μέσου στο ρόστερ της ομάδας. Το σχετικό έγγραφο έφτασε τη Δευτέρα στα γραφεία της ΠΑΕ, οπότε και οι "κυανόλευκοι" γνωστοποίησαν τη συνεργασία, όπως και το ότι ο ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται με το νούμερο 24 στην φανέλα.

Η ανακοίνωση: "H ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας, διαρκείας ενός έτους, με τον Ιταλό μέσο, Samuele Dalla Bona, ο οποίος αποκτάται με την μορφή ετήσιου δανεισμού από την ομάδα της S.S.C. Napoli.

Ο ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στις Chelsea, Milan, Bologna, Lecce, Sampdoria και Napoli.

Στη "κυανόλευκη" φανέλα του θα φορά τον αγαπημένο αριθμό του, το "24".

Οι άνθρωποι του "Γηραιού", εξάλλου, ζήτησαν 4.000 εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό.


Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Πιλότο
Με επιτυχία υποβλήθηκε τη Δευτέρα σε επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος του στον χιαστό του αριστερού γονάτου του ο Νούνο Πιλότο. Ο Πορτογάλος μέσος του Ηρακλή, με τον οποίο επικοινώνησαν οι διοικούντες την ομάδα μεταφέροντας τις θερμότερες ευχές τους για ταχεία ανάρρωση, θα παραμείνει για ένα διάστημα στην πατρίδα του και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να κινηθεί με πρόγραμμα αποθεραπείας.


Ντίκα: "Με έπεισε ο Προτάσοφ"
Ο Νικουλάι Ντίκα αναμένεται να αποτελέσει τον ηγέτη του Ηρακλή στην προσπάθεια που θα κάνει τη νέα αγωνιστική περίοδο για να ξεφύγει από τη μετριότητα των προηγούμενων ετών. Ο Ρουμάνος επιτελικός μέσος μίλησε στην εφημερίδα "Metrosport" για τους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει το "Γηραιό" και για τη νέα σελίδα που ανοίγει...

Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε

- Τι σε έφερε τελικά στον Ηρακλή;
"Ήταν κυρίως, ότι είχα μιλήσει με παίκτες, αλλά και με τον προπονητή, τον κ. Προτάσοφ, αλλά και η προοπτική, που υπήρχε, με σκοπό να δημιουργήσουμε κάτι καλό ως ομάδα".

- Ήταν ένας βασικός λόγος η έλευση του Προτάσοφ στον Ηρακλή; Τι σου είπε, πριν έρθεις;
"Δεν χρειαζόταν να μου πει κάτι παραπάνω. Είχε σκοπό να κάνει κάτι καλό στον Ηρακλή. Αυτό ήταν αρκετό για να με πείσει να έρθω στην ομάδα και να πω το "ναι"".

- Διέγραψες τη χρονιά στην Κατάνια; Την ξέχασες;
"Απόλυτα... Σκέφτομαι μόνο τον Ηρακλή. Σκέφτομαι πλέον μόνο το τώρα".

- Σε πείσμωσε η περσινή χρονιά; Σ� έχει κάνει να θέλεις να αποδείξεις κάτι;
"Φυσικά, με πεισμώνει. Μιλάμε για μία ολοκληρωτική αλλαγή σελίδας. Μία νέα αρχή. Από το μηδέν. Θέλω να ξεκινήσω πάλι από την αρχή".

- Την ομάδα πώς την κρίνεις; Πώς τη βλέπεις; Τι συμπεράσματα έχεις βγάλει;
"Έχουμε καλούς παίκτες. Βλέπω, πραγματικά, μία καλή ομάδα. Υπάρχουν οι βάσεις, υπάρχει το υλικό, είμαστε μία δυνατή ομάδα, οπότε γιατί να μην πρωταγωνιστήσουμε";

- Από τον εαυτό σου, είσαι ικανοποιημένος; Μπορείς να δώσεις περισσότερα;
"Κάθε άλλο. Δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος, αφού δεν έχω φτάσει ακόμη ούτε στο 80%. Είμαι κουρασμένος. Το έχω επαναλάβει βέβαια, το έχω πει και σε συμπαίκτες μου, αλλά θα το πω και τώρα, ότι το θέμα είναι να είμαστε έτοιμοι, όταν ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα".

- Είναι το διαβατήριο ο Ηρακλής για την εθνική ομάδα της Ρουμανίας, για να επιστρέψεις εκεί...;
"Είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα. Φυσικά, θέλω να πετύχω και να γυρίσω στην εθνική Ρουμανίας".

- Νιώθεις περαστικός από την ομάδα, επειδή ήρθες δανεικός για έναν χρόνο;
"Δεν αισθάνομαι δανεικός. Είμαι κομμάτι του Ηρακλή".

- Πόσο θα σε βοηθήσει στον Ηρακλή η παρουσία του Γιάκομπ;
"Είναι φυσικό. Είναι σημαντικό. Και για τον Βίκτορ και για μένα. Υπάρχει η βοήθεια του. Έχουμε παίξει μαζί, είμαστε συμπατριώτες, τον ξέρω...".

- Θα ήθελες να σκιαγραφήσεις τον Βικτοράς Γιάκομπ;
"Στο γήπεδο μέσα ή εκτός; (χαμογελάει)".

- Αγωνιστικά... Τι παίκτης είναι; Τον ξέρεις καλά...
"Είναι δίπλα μου, όπως και εγώ, αν χρειαστεί. Είναι ωστόσο και ένας πολύ καλός παίκτης. Συνεργαζόμασταν καλά στη Στεάουα. Πετύχαμε πολλά γκολ, είμαι σίγουρος ότι και στον Ηρακλή θα σημειώσει πολλά γκολ. Θέλουμε χρόνο, χρειαζόμαστε χρόνο, είμαστε νέοι στην ομάδα. Όλοι οι νέοι θέλουν χρόνο. Είναι κατανοητό πιστεύω. Είναι φυσιολογικό. Σε τρεις εβδομάδες δεν μπορείς να τα κάνεις όλα...".

- Τι κρατάς από τη συνεργασία σας και τι θέλεις να επαναληφθεί;
"Καταφέραμε να σκοράρουμε πολλές φορές παίζοντας μαζί. Το ίδιο θέλουμε και τώρα να κάνουμε στον Ηρακλή...".

- Έτσι, όπως σας χρησιμοποίησε ο Προτάσοφ στον Ηρακλή σε κάποια από τα φιλικά παιχνίδια;
"Ναι, έτσι ακριβώς. Ο Γιάκομπ μπροστά στην κορυφή της επίθεσης και εγώ πίσω σε ρόλο ελεύθερο, ρόλο οργανωτή".

- Είχες αναδειχθεί, τρίτος καλύτερος παίκτης στο Τσάμπιονς Λιγκ, πριν από δυο χρόνια. Τι έγινε; Η πορεία δεν ήταν αυτή, που έπρεπε... Τι συνέβη;
"Για μένα η χειρότερη χρονιά ήταν η περσινή. Ήταν καταστροφική, γι αυτό ήρθα και στον Ηρακλή για να πάρω και πάλι το δρόμο προς τα πάνω. Δεν θα σκεφτώ τι έκανα πριν από τρία χρόνια, το θέμα είναι τι κάνω τώρα, τι θα πρέπει να κάνω από εδώ και πέρα. Γι� αυτό είπα, νωρίτερα, ότι ξεκινάω και πάλι από το μηδέν".

- Νιώθεις ηγέτης; Το ασπάζεσαι;
"Δεν είμαι μόνο εγώ. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες ακόμη. Όχι, μόνο εγώ...".

Χάνεται ο Μπαστούρκ, ψάχνει δεξί μπακ


Το όνειρο των οπαδών του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Γιλντιράι Μπαστούρκ, όλα δείχνουν ότι θα μείνει όνειρο. Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μπεσίκτας, αφού διοίκηση και τεχνική ηγεσία φέρεται συμφωνούν να μη γίνει η υπέρβαση για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Αντ' αυτού στον "δικέφαλο" του Βορρά ρίχνουν το βάρος στην αναζήτηση δεξιού μπακ, αφού ο Νίκος Αραμπατζής δεν δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως το μεγάλο διάστημα της απουσίας του λόγω του τραυματισμού του και ο Πάμπλο Κοντρέρας δεν μπορεί να ανταποκριθεί στη συγκεκριμένη θέση. Η αγορά είναι περιορισμένη, ωστόσο εξετάζονται προσεκτικά κάποιες προτάσεις που έχουν ήδη φθάσει στα γραφεία της ΠΑΕ.

Σε ότι αφορά την υπόθεση του Πάμπλο Γκαρσία, από την ΠΑΕ διέρρεε ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση από την Ανγκαραγκουτσού και πως ακόμα και αν αυτή έρθει και γίνει αποδεκτή θα πρέπει ο παίκτης να δώσει το τελικό "οκ" (κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο καθώς ο Ουρουγουανός δεν θέλει να μετακομίσει στην Τουρκία).

Οι 22 για τα ματς με τη Χίρενφεϊν
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δήλωσε τη Δευτέρα στην UEFA τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες εναντίον της Χέρενφεν, στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Εκτός λίστας έμειναν οι Νίκος Αραμπατζής, Ρικάρντο Ματίας Βερόν και Πάμπλο Κοντρέρας.

Η λίστα με τους 22 "ασπρόμαυρους" αποτελείται από τους:
1. Χαλκιάς
5. Γκαρσία
6. Βιτόλο
7. Κονσεϊσάο
8. Τσιρίλο
9. Αναστασάκος
10. Σορλέν
11. Μουσλίμοβιτς
13. Μαλεζάς
14. Παπάζογλου
16. Λίνο
18. Φωτάκης
19. Κουτσιανικούλης
21. Ίβιτς
22. Βιεϊρίνια
23. Μπιζέρα
27. Σνάουτσναερ
28. Αμπουμπακαρί
30. Κουτζαβασίλης
31. Φιλομένο
36. Σαβίνι
91. Κρέσιτς

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Τρίτη 11.Αυγ.2009, θα λειτουργούν τα εκδοτήρια της Τούμπας, για την διάθεση εισιτηρίων του φιλικού αγώνα εναντίον του Εργοτέλη, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21.Αυγ.2009 στις 21:45.
Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν την Τρίτη από τις 10:00 μέχρι τις 17:00 και την Τετάρτη από τις 10:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
Θύρα 1: 20 ευρώ
Θύρες 2, 3: 20 ευρώ
Θύρες 5, 6: 15 ευρώ
Θύρες 4, 4α, 7, 8: 10 ευρώ

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας".

Hττήθηκε από την Κιέβο ο Αρης


ην ήττα με 1-0 γνώρισε ο Αρης από την Κιέβο Βερόνα, σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Οι "κίτρινοι" ήταν καλύτεροι από την ιταλική ομάδα, η οποία σκόραρε το μοναδικό γκολ του αγώνα, με τον Γιούνγκο σε μία από τις ελάχιστες φάσεις που δημιούργησε στον αγώνα.

Απουσίασαν για την ομάδα του Μαζίνιο, οι διεθνείς Σανέλ Γιάχιτς, Κρίστι Βανγκέλι, Σεμπαστιάν Αμπρέου και ο ασθενής Θέμης Κουλουχέρης.

ΑΡΗΣ: Σηφάκης (56' Πέσκοβιτς), Νέτο (62' Φλάβιο), Νασούτι, Ρονάλντο, Αράνο, Ναφτί (62' Ρόβας), Γκαρσία (88' Πρίττας), Γκρασιάν (70' Λαμπριάκος), Χαβίτο (46' Κάλβο), Κόκε, Κάμπορα (81' Αραβίδης)
ΚΙΕΒΟ: Σορεντίνο, Σκαρντίνα (80' Μαρκέζε), Μαντοβάνι, Πίντσι (80' Μόρο), Μαρκολίνι (80' Χανίνε), Λουτσιάνο (46' Ριγκόνι), Αριάτι (62' Ιούνκο), Φρέι (46' Μαλάγκο), Πελισιέρ, Ντε Πάουλα (62' Μπεντιβόλιο)

Το επόμενο φιλικό των «κιτρίνων» είναι την Πέμπτη, κόντρα στην Ουντινέζε.

Δηλώσεις
Ιομάρ Μαζίνιο: «Η αλήθεια είναι πως με την ένταση που παίξαμε είμαι χαρούμενος. Το αποτέλεσμα δεν παύει να είναι άτυχο, καθώς ελέγχαμε το παιχνίδι. Ξέραμε ότι η αντίπαλος θα αμυνθεί. Είμαι ευχαριστημένος από το ρυθμό που είχαμε, κάναμε ευκαιρίες για γκολ, τις οποίες δεν αξιοποιήσαμε και αυτό πρέπει να το κοιτάξουμε. Οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε καλή στιγμή, είμαι ικανοποιημένος από την καλή δουλειά στον αγωνιστικό χώρο. Ο κορμός είναι αυτός που ξεκίνησε στο πρώτο ημίχρονο, σε κάποιες θέσεις δεν έχω κατασταλάξει ακόμη. Μέχρι την πρώτη αγωνιστική η ομάδα θα είναι έτοιμη. Η κούραση αυτήν τη στιγμή είναι λογικό να βγαίνει».

Φρανθίσκο Χαβίτο: «Παίξαμε πολύ καλύτερα από την αντίπαλο μας. Μας έλειψε το σωστό τελείωμα στις φάσεις. Δεν ανησυχώ αυτήν τη στιγμή. Η ιταλική ομάδα αμυνόταν συστηματικά. Αν δεν είχαμε δημιουργήσει τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε θα ανησυχούσα παραπάνω. Θεωρώ ότι σύντομα θα είμαστε εκεί που θέλουμε».


Επέστρεψε ο Αουρέλιο, στη Νασιονάλ Μοντεβιδέο ο Λέμπο
Στο μεταξύ, ο Μάρκο Αουρέλιο επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και προπονείται εκ νέου με την ομάδα του Αρη. Η μεταγραφή του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ δεν στη Ράσιγκ Σανταντέρ με τηνμορφή δανεισμού "ναυάγησε" με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Ντιόγο Σιστόν ο οποίος δεν υπολογίζεται.

Τέλος ο Αλεχάντρο Λέμπο που έλυσε την συνεργασία του με τον Αρη θα συνεχίσει οριστικά την καριέρα του στην Νασιονάλ Μοντεβιδέο, την ομάδα που αγωνιζόταν πριν από δύο χρόνια...

Παρελθόν ο Σιστόν, δανεικός ο Μπατιόν
Τον τερματισμό της συνεργασίας με τον Ντιόγκο Σιστόν γνωστοποίησε τη Δευτέρα η ΠΑΕ Αρης. "Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ντιόγκο Σιστόν. H ΠΑΕ Αρης ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την μέχρι τώρα προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση από τους "κίτρινους".

Τη Θεσσαλονίκη και τον Αρη αποχαιρετά και ο Ρομπέρτο Μπατιόν, ο οποίος ταξιδεύει για την πατρίδα του ούτως ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή της Μπάνφιλντ στην οποία θα αγωνιστεί δανεικός για την περίοδο 2009-2010.

Ατλέτικο Μαδρίτης και ανανεώσεις


Ο Χενκ Τεν Κάτε είχε τη δυνατότητα να κάνει αρκετές δοκιμές στο φιλικό με τη Χόνβεντ και να βγάλει συμπεράσματα για την αξία αρκετών παικτών που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Τώρα πλέον οι "πράσινοι" συγκεντρώνονται στα ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Ολλανδός δεν πείστηκε για την αξία του Σεντρίκ Καντέ και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ο Γάλλος δεν θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα στο ματς κόντρα στην ισπανική ομάδα για τα play off του Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη ο Μπίερσμιρ είχε καλή παρουσία, αλλά η λογική λέει ότι κεντρικό αμυντικό δίδυμο κόντρα στους Αγκουέρο και Φορλάν θα είναι οι Βύντρα και Σαριέγκι.

Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά νέα δεν δεν έχει υπάρξει εξέλιξη. Στο "στρατόπεδο" του Παναθηναϊκού δηλώνουν ότι δεν θα γίνουν μεταγραφές, η αλήθεια όμως είναι ότι εξετάζονται κάποιες περιπτώσεις, τόσο κεντρικών αμυντικών, όσο και δεξιών μπακ. Μάλιστα οι φήμες θέλουν τους "πράσινους" να ψάχνουν και παίκτες που αγωνίζονται ως δεύτεροι επιθετικοί.

Πολλά πάντως θα εξαρτηθούν αν έρθουν οι περιβόητες προτάσεις για τους Μάντζιο και Τζιόλη για τους οποίους φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον από ιταλικές ομάδες...

Ραντεβού με Σαλπιγγίδη
Στο μεταξύ, μετά τον Γιώργο Καραγκούνη (ο οποίος ενδέχεται σήμερα να συναντηθεί ξανά με τον Κώστα Αντωνίου), ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ή ο εκπρόσωπός του Βαγγέλης Αγγελής, αναμένεται την Τρίτη να συναντηθεί με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για μία πρώτη συζήτηση αναφορικά με την ανανέωση της συνεργασίας τους. Το κλίμα είναι θετικό και από τις δύο πλευρές και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν ευχάριστα νέα.

Προτάθηκε ο Ρικέλμε
Αξίζει τέλος να αναφέρουμε τις φήμες που κυκλοφόρησαν το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με τις οποίες στους "πράσινους" προτάθηκε ο Χουάν Ραμόν Ρικέλμε. Η Μπόκα φέρεται να ζητάει περίπου 5 εκατ. ευρώ για τον Αργεντινό μέσο, το κασέ του οποίο ανέρχεται στο 1,5 εκατ. ευρώ...

Μπλάνκο εώς το 2013!


Παίκτης της ΑΕΚ έως το 2013 θα είναι ο Ισμαελ Μπλάνκο. Ο Αργεντινός συμφώνησε τη Δευτέρα να επεκτείνει για ακόμα δύο χρόνια το συμβόλαιό του, το οποίο έληγε το 2011, με αυξημένες αποδοχές. Ο 26χρονος επιθετικός, είναι πρώτος σκόρερ της Ενωσης, αλλά και της Σούπερ Λίγκ την τελευταία διετία, και είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2007 από την Κολόν Σάντα Φε.

"Τελειώνει" του Γκάκα
Σε ότι αφορά τη μεταγραφή του Σιμπονίσο Γκάκα όλα δείχνουν ότι απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στο "δικέφαλο". Ο νοτιοαφρικανός έχει συμφωνήσει με την ελληνική ομάδα για 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας και ετήσιες αποδοχές οι οποίες θα κυμαίνονται στις 200-250 χιλιάδες ευρώ.

Η Μαμελόντι Σαντάουνς από την άλλη ζητάει πλέον 400.000 ευρώ για το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη (αρχικά ζητούσε 700.000 ευρώ), ενώ η ΑΕΚ προσφέρει 350.000 ευρώ για την απόκτηση του 60% των δικαιωμάτων του 24χρονου ποδοσφαιριστή...

Η Μπάρι θέλει τον Τζιμπούρ
Μετά το Ανόβερο μία ακόμα... νύφη ενδιαφέρθηκε για τον Ράφικ Τζιμπούρ. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset.it". Τον Γαλλοαλγερινό επιθετικό τον οποίο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν "καίγεται" να κρατήσει στο ρόστερ , έχει βάλει στο στόχαστρό της η νεοφώτιστη στα "σαλόνια", Μπάρι.

"Ο ελληνικός σύλλογος δεν ταξιδεύει σε ήρεμα νερά από οικονομικής άποψης, και είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει ακόμα και ως δανεικό με το δικαίωμα αγοράς του. Πρόκειται για παίκτη περιοχής, γεννημένο το 1984, που αξίζει περίπου 4.000.000 ευρώ ενώ για για τον παίκτη έχουν επίσης κινηθεί Φιορεντίνα και Αταλάντα", αναφέρει το δημοσίευμα.

Η λίστα για το Europa League
Τους 25 ποδοσφαιριστές που θα συμπεριληφθούν στη λίστα του UEFA Europa League, δήλωσε σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΚ. Αυτοί είναι οι: Αραμπατζής, Σάχα, Λούκατς, Καφές, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Χουάνφραν, Ενσαλίβα, Τζιμπούρ, Μαντούκα, Κουτρομάνος, Μάκος, Καράμπελας, Μπλάνκο, Μπερνς, Παυλής, Κυργιάκος, Γιαχάγια, Ιορντάκε, Γεωργέας, Σκόκο, Ταχτσίδης, Χετεμάι, Γκέντσογλου, Λεονάρντο.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES