7 Αυγ 2009

Α1’ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Το… πάρε – δώσε στον Ολυμπιακό Μαντουκιού



Με την φιλοδοξία και την αισιοδοξία ότι θα πραγματοποιήσει μια πολύ καλή πορεία στο επερχόμενο Πρωτάθλημα τις Α1' τοπικής Κατηγορίας, ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός Μαντουκιού, την περασμένη Δευτέρα. Οι προπονήσεις της ομάδας πραγματοποιούνται στο Δημοτικό γήπεδο του Κοντοκαλίου, υπό την επίβλεψη του προπονητή Σάββα Σιδερόπουλου.

Τα μέχρι τώρα μεταγραφικά αποκτήματα τοθ Ολυμπιακού είναι τα εξής:

Θανάσης Κουτούφαρης (από τον Όλυμπο)
Σπύρος Μπασιάς (από τον ΑΟ Κοντοκαλίου)
Βασίλης Κόντης (από τον Αλκίνοο)

Εξάλλου, αποκτήθηκαν και οι Γιάννης Κόντης και Σπύρος Σπόζιτος, που ήταν ελεύθεροι.

Επίσης, από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα οι Ντάνιελ Κάντας, Σάκης Ζεκίρι, Γιώργος Δημουλής, Αλέξανδρος Λουκανάρης και Θωμάς Βλάσσης, όλοι γεννηθέντες το 1994.

Από τον Ολυμπιακό αποχώρησαν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Τάσος Κομνηνός
Γιώργος Κώτσης
Φώτης Βλαχόπουλος

Να σημειωθεί ότι ο Αναστάσιος Καλούδης κλήθηκε να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία, ενώ για τον ίδιο λόγο θα φύγει τον ερχόμενο Νοέμβρη και ο Θανάσης Μπούρας.

Να αναφέρουμε, τέλος, ότι προς το παρόν απέχουν (για προσωπικούς λόγους) οι έγχρωμοι Ουζμάν Ζανέ και Έντι Ντιογιέ.


ANAΡΤΗΘΙΚΕ ΣΤΟ CORFUCORNER.GR

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ: Επιστροφή στις προπονήσεις – Ενσωματώθηκε ο Σμαρτ


Η ομάδα του ΑΟ Κέρκυρα επέστρεψε σήμερα Τρίτη στις προπονήσεις, με απογευματινό πρόγραμμα που έγινε στο γήπεδο του Λιβαδιού Ρόπα, υπό τις οδηγίες του προπονητή Μπάμπη Τεννε.

Στις προπονήσεις λαμβάνει πλέον κανονικά μέρος ο Μπαλί Σμαρτ, ο ποίος έχει ενσωματωθεί στην ομάδα. Ο Νοτιοαφρικανός μέσος είχε κληθεί στην Εθνική της χώρας του, με αποτέλεσμα να χάσει ένα μεγάλο μέρος από την προετοιμασία των «Φαιάκων».


ANAΡΤΗΘΙΚΕ ΣΤΟ CORFUCORNER.GR

Α0 ΚΕΡΚΥΡΑ: Αποκτήθηκε για δύο χρόνια ο τερματοφύλακας Απόστολος Σιαράβας


Παίκτης του ΑΟ Κέρκυρα είναι πλέον ο Απόστολος Σιαράβας, ο οποίος συμφώνησε με τoν ΑΟ Κέρκυρα για διετή συνεργασία. Το συμβόλαιο του πρώην τερματοφύλακα της Καστοριάς θα τελειώσει στις 30/6/2011.

Ο Σιαράβας, πριν την Καστοριά, αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, στον ΑΠΟ Χίου και στην ΑΕ Γιάννενα.

Με τον 28χρονο πορτιέρο συμπληρώνεται η τριάδα των γκολκίπερ στον ΑΟΚ. Οι άλλοι δύο είναι οι Λουκάς Αποστολίδης και Μιχάλης Ψωμιάδης.

Στο τελευταίο διάστημα οι άνθρωποι της κερκυραϊκής ομάδας είχαν εντείνει τις προσπάθειές τους για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα. Αφού, λοιπόν, «ναυάγησαν» οι περιπτώσεις του Θανάση Τόλιου από τον Πιερικό, του Γιάννη Αραμπατζή από την ΑΕΚ και του Κώστα Ανδριόλα από τον Πανιώνιο, οι «κυανέρυθροι» κατέληξαν στον Σιαράβα, ο οποίος αποτελεί το πέμπτο τους μεταγραφικό απόκτημα γι' αυτό το καλοκαίρι, μετά τους Ιωάννου, Βενέτη, Ψωμιάδη και Βακουφτσή.



ANAΡΤΗΘΙΚΕ ΣΤΟ CORFUCORNER.GR

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ: Πρόστιμο 7.500 ευρώ και θυροκολλημένο εξώδικο στον Σουαρέ


Τον περασμένο Γενάρη ο Ιμπραήμ Σορί Σουαρέ αποκτήθηκε από τον ΑΟ Κέρκυρα, με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της. Ο ίδιος ήταν περιχαρής που άφηνε πίσω του την αβεβαιότητα και τη... μιζέρια του Απόλλωνα Καλαμαριάς και που ερχόταν σε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, όπως οι «Φαίακες», και δήλωνε αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό με την κυανέρυθρη φανέλα.

Όμως, μετά από λίγους μήνες φαίνεται πως ο 27χρονος μπακ-χαφ αναθεώρησε τις απόψεις του και άλλαξαν άρδην τα.. συναισθήματά του!

Ο ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα ήταν... ασυνεπής στο ραντεβού του με την κερκυραϊκή ομάδα, στις 14 Ιουλίου. Μέχρι και σήμερα παραμένει... εξαφανισμένος και η κυανέρυθρη ΠΑΕ τον έχει κηρύξει... «αδικαιολόγητα απών».

Οι όποιες προσπάθειες των ανθρώπων του ΑΟΚ να πείσουν τον έγχρωμο παίκτη να έρθει στην Κέρκυρα, απέβησαν άκαρπες, αφού εκείνος εμμένει στην αποχή του.

Η απαράδεκτη στάση του Σουαρέ προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια της κερκυραϊκής ΠΑΕ, η οποία έχει ξεκινήσει τις νόμιμες διαδικασίες εναντίον του.

Η ιστοσελίδα μας αποκαλύπτει τα εξής: Η ΠΑΕ Κέρκυρα πήρε την απόφαση να επιβάλλει στον ποδοσφαιριστή χρηματικό πρόστιμο ύψους 7.500- ευρώ, ενώ του έστειλε και εξώδικο. Όμως, επειδή ο παίκτης απουσίαζε, αναγκαστικά ο δικαστικός κλητήρας θυροκόλλησε το εξώδικο στο σπίτι που του είχε παραχωρηθεί, στιην περιοχή των Αλυκών Ποταμού.

Αλλά το ζήτημα δεν σταμάτησε εδώ. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο μεγαλομέτοχος του ΑΟΚ, Σπύρος Καλογιάννης, κάλεσε στα γραφεία της ΠΑΕ τον Γάλλο μεσοαμυντικό Φαμπρίς Ρεπερνέ (ο οποίος είχε τον ρόλο του διερμηνέα) και μαζί τηλεφώνησαν στον Ιμπραήμ Σουαρέ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές συνομίλησαν στη γαλλική γλώσσα. Μέσω του Ρεπερνέ, ο Καλογιάννης μετέφερε στον Σουαρέ τη δυσαρέσκεια της ΠΑΕ Κέρκυρα, ενώ του γνωστοποίησε την επιβολή του προστίμου και την αποστολή του εξωδίκου.
Επίσης, του ζήτησε να επιστρέψει στον ΑΟ Κέρκυρα ένα μεγάλο μέρος της προκαταβολής που του είχε δοθεί τον περασμένο Γενάρη, όταν υπέγραψε στην ομάδα.



ANAΡΤΗΘΙΚΕ ΣΤΟ CORFUCORNER.GR

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ευνοϊκή για τον ΑΟ Κέρκυρα η κλήρωση

Εάν ο ΑΟΚ κερδίσει, τότε στη Γ' Φάση θα περάσει χωρίς αγώνα, ενώ στη Δ' Φάση θα παίξει στην έδρα του με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αθηνών.

Αναλυτικά η κλήρωση:

ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ (22-23/8/2009):
1. Ασπρόπυργος - Αίας Σαλαμίνας
2. ΠΑΟ Ν. Επιβατών - Παναιγιάλειος
3. Μακεδονικός - Εθνικός Φιλιππιάδας
4. Φωστήρας - Ατσαλένιος
5. Εορδαϊκός - Κοζάνη
6. Αναγ. Γιαννιτσών - Χαϊδάρι
7. Πλατανιάς - Νίκη Βόλου
8. Ρόδος - Κόρινθος
9. Φωκικός - Οδυσσέας Αναγ.
10. Βισαλτιακός - Κεραυνός Κερατέας
11. Σαρωνικός - Θερμαϊκός
12. Παναργειακός - Βύζας Μεγάρων
13. Δόξα Κρανούλας - Ζάκυνθος
14. Πυρσός Γρεβενών - Καλλιθέα
15. Παναχαϊκή - Ολυμπιακός Χερσονήσου
16. Αναγ. Επανωμής - ΠΑΟ Ρουφ
17. Βέροια - Αγία Παρασκευή
18. Τρίκαλα - Καστοριά

ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ (2/9/2009):
19. Νικητής 1 - Διαγόρας
20. Νικητής 2 - Ηλιούπολη
21. Νικητής 3 - Πανσερραϊκός
22. Νικητής 4 - Εθνικός Αστέρας
23. Νικητής 5 - Δόξα Δράμας
24. Νικητής 6 - ΟΦΗ
25. Νικητής 7 - Θρασύβουλος
26. Νικητής 8 - Καλαμάτα
27. Νικητής 9 - Αγροτικός Αστέρας
28. Νικητής 10 - ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ
29. Νικητής 11 - Εθνικός Πειραιά
30. Νικητής 12 - Ολυμπιακός Βόλου
31 Νικητής 13 - Ιωνικός
32. Νικητής 14 - Απολ. Καλαμαριάς
33. Νικητής 15 - Ηλυσιακός
34. Νικητής 16 - Πιερικός
35. Νικητής 17 - Παναιτωλικός
36. Νικητής 18 - Αναγ. Καρδίτσας

ΤΡΙΤΗ ΦΑΣΗ (23/9/2009):
37. Νικητής 19 - Νικητής 22
38. Νικητής 20 - Νικητής 25

ΤΕΤΑΡΤΗΦΑΣΗ (28/10/2009):
39. Νικητής 21 - Ολυμπιακός Πειραιά
40. Νικητής 23 - Παναθηναϊκός
41. Νικητής 24 - ΠΑΟΚ
42. Νικητής 26 - ΠΑΣ Γιάννινα
43. Νικητής 27 - Καβάλα
44. Νικητής 28 - Ατρόμητος Αθηνών
45. Νικητής 29 - Skoda Ξάνθη
46. Νικητής 30 - Λάρισα
47. Νικητής 31 - Λεβαδειακός
48. Νικητής 32 - Πανθρακικός
49. Νικητής 33 - Αστέρας Τρίπολης
50. Νικητής 34 - Εργοτέλης
51. Νικητής 35 - Πανιώνιος
52. Νικητής 36 - Ηρακλής
53. Νικητής 37 - Άρης Θεσ.
54. Νικητής 38 - ΑΕΚ

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ: Επέστρεψε ο Μελίσσης.


Ο Μιχάλης Μελίσσης επέστρεψε στο νησί κι ενσωματώθηκε στην ομάδα του ΑΟ Κέρκυρα, με την οποία και προπονείται.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός είχε αποκτηθεί από τους «Φαίακες» το προηγούμενο καλοκαίρι, προερχόμενος από το Λεωνίδιο, και τη σαιζόν που πέρασε αγωνίστηκε ως δανεικός στην Κόρινθο, στη Γ Εθνική, αλλά κάποια στιγμή κλήθηκε να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.

Τούτες τις μέρες έχει πάρει άδεια από τον Στρατό και ήρθε στο νησί για να κάνει προπονήσεις με την ομάδα στην οποία ανήκει. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα απολυθεί σε τρεις μήνες και η κερκυραϊκή ΠΑΕ θα καταβάλλει προσπάθειες προκειμένου ο παίκτης να πάρει μετάθεση είτε στην Κέρκυρα, είτε σε κάποια μονάδα πλησίον του νησιού.

Οι προπονήσεις της ομάδας συνεχίζονται στα γήπεδα στο Λιβάδι Ρόπα, με την επίβλεψη του προπονητή Μπάμπη Τεννέ και των συνεργατών του, Θανάση Μαρτίνου και Χρήστου Τσελιόπουλοιυ. Στο πρόγραμμα παίρνει κανονικά μέρος και ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας, Απόστολος Σιαράβας


ANAΡΤΗΘΙΚΕ ΣΤΟ CORFUCORNER.GR

ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ: Δεύτερος στον κόσμο στα 5 χλμ.



Για μία ακόμη φορά ο Σπύρος Γιαννιώτης έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες, και ιδιαίτερα τους συμπατριώτες του, τους Κερκυραίος. Ο πρωταθλητής μας, στο 13ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Ρώμης, ήταν εντυπωσιακός και κατόρθωσε να ανεβάσει τη χώρα μας στο δεύτερο σκαλοπάτι του βάθρου.



Την περασμένη Τρίτη (21 Ιουλίου) ο Γιαννιώτης αγωνίστηκε στα 5.000 μέτρα ανδρών, στην ανοιχτή θάλασσα, όπου μετά από φανταστική κούρσα τερμάτισε δεύτερος, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.
Πρόκειται για μια ανεπανάληπτη επιτυχία για τον ίδιο προσωπικά, αλλά φυσικά και για μια τεράστια διάκριση για την ελληνική κολύμβηση!!!

Να αναφέρουμε επίσης ότι την αμέσως επόμενη μέρα (Τετάρτη 22 Ιουλίου) ο Σπύρος αγωνίστηκε και στα 10.000 μέτρα ανοιχτής θαλάσσης, καταλαμβάνοντας την 6η θέση.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης πραγματοποίησε συγκλονιστική εμφάνιση στο Παγκόσμιο της Ρώμης και επαλήθευσε περίτρανα τον χαρακτηρισμό που του έχει αποδοθεί, ως του κορυφαίου Έλληνα κολυμβητή, στις μεγάλες αποστάσεις...



ANAΡΤΗΘΙΚΕ ΣΤΟ CORFUCORNER.GR

Δ' ΕΘΝΙΚΗ: Οι μεταγραφές και οι αποδεσμεύσεις στη Βολίδα

Η Βολίδα απέκτησε τους:

Ιωσήφ Ζάχος (τερματοφύλακας, από τον ΠΑΣ Πρέβεζα)
Αλέξης Κονισπολιάτης (από τον Όλυμπο Κέρκυρας)
Κώστας Μικάλεφ (από την ΑΕ Λευκίμμης)
Στάθης Μπαντούνος (από την Ολυμπιάδα Καρουσάδων)
Χρήστος Αρμένης (από την Ολυμπιάδα Καρουσάδων)
Ζαχαρίας Γκόρος (από τους Ερασιτέχνες του ΑΟ Κέρκυρα).


Από την Βολίδα αποχώρησαν οι:

Αρσένης Αβραμιώτης (στον Όλυμπο)
Γιάννης Βασιλάκης (επέστεψε στον Κρόνο Αργυράδων)
Βασίλης Καλιακμάνης
Κώστας Σούκερας
Επαμεινώντας Κοντοθανάσης

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ: Φιλικός αγώνας με τον Εορδαϊκό τοΣάββατο

Το τρίτο του φιλικό παιχνίδι, στα πλαίσια της προετοιμασίας του, θα δώσει το ερχόμενο Σάββατο ο ΑΟ Κέρκυρα. Οι «Φαίακες» θα αγωνιστούν στην Πτολεμαϊδακαι θα αντιμετωπίσουν τον Εορδαϊκό, με πιθανότερη ώρα έναρξης του ματς τυις 18:00.

Εξάλλου, είναι πολύ πιθανό ο ΑΟΚ την Κυριακή 23 Αυγούστου να παίξει με τον Παναιτωλικό.


ANAΡΤΗΘΙΚΕ ΣΤΟ CORFUCORNER.GR

Γιάννης Χονδρογιάννης

O Γιάννης Χονδρογιάννης συζήτησε με αρκετές ομάδες ( ΑΟ Κέρκυρα, Αναγέννηση Άρτας, Ζάκυνθος, ΑΕ Λευκίμμης), όμως τελικά δεν συμφώνησε με καμία από αυτές. Eίχαμε τη βεβαιότητά ότι σύντομα θα δούμε τον 49χρονο προπονητή στον πάγκο κάπιου σωματείου. Και δικαιωθήκαμε!



Ο έμπειρος τεχνικός θα είναι προπνητής της Αναγέννησης Περιβολίου, που μετέχει στο Πρωτάθλημα της Α1΄ τοπικής Κατηγορίας. Ύστερα από πολυήμερες και επίμονες προσπάθειες από την πλευρά της ομάδας από τη νότια Κέρκυρα, ο Χονδρογιάννης αποφάσισε να πει το «ναι» και συμφώνησε με τη Διοίκηση του Κώστα Λαοπόδη.

Ο πολύπειρος προπονητής αποδέχθηκε την πρόταση της Αναγέννησης Περιβολίου διότι διαπίστωσε πως στην ομάδα υπάρχουν οι συνθήκες και οι προοπτικές για κάτι καλό και οι άνθρωποί της έχουν διάθεση και θέληση για δουλειά.

ANAΡΤΗΘΙΚΕ ΣΤΟ CORFUCORNER.GR

OΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Οι μέχρι τώρα μεταγραφές του Ολύμπου είναι οι εξής:


Αρσένης Αβραμιώτης (από τη Βολίδα)

Αλέξανδρος Μωραϊτης (από την Αγία Παρασκευή)

Χάρης Μαρκάτης (από την Ολυμπιάδα Καρουσάδων)
Θανάσης Μπουγιουκλής (από τον ΑΟ Κοντοκαλίου)
Έκτορας Ράλλης (από τη Θύελλα)

Γιάννης Τσώνας (από τον Αλκίνοο)
Σπύρος Πατέλης (από τους Ερασιτέχνες ΑΟ Κέρκυρα)
Άγγελος Παπαϊωάννου (από τον Κεραυνό Ποταμού)
Νίκος Προβατάς (από την ΕΠΑ)
Αλέξανδρος Λάζαρης (από τον ΠΑΣ Μάγια)

Οι παίκτες που αποχώρισαν από τον Όλυμπο είναι:

Γιώργος Στογιάννος
Αλέξης Κονισπολιάτης (πήγε στη Βολίδα)
Γιώργος Βλάχος(πήγε στον ΑΟ Κέρκυρα)
Φάνης Φούκης
Βασίλης Κακαϊτσας
Θανάσης Κουτούφαρης (πήγε στον Ολυμπιακό Μαντουκιού)
Άρμπι Κουμανακος
Ηλίας Παντζαρίδης
Κώστας Δημητριάδης
Γιάννης Μακρής
Χρήστος Βάσσαλος (πήγε στον Ολυμπιακό Μαντουκιού)


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES