18 Μαΐ 2010

Ρεπερνέ: «Ήρθε η ώρα να αποσυρθώ»

Ρεπερνέ: «Ήρθε η ώρα να αποσυρθώ»Την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση πήρε ο Φαμπρίς Ρεπερνέ, όπως δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα «SportDay». Ο 35χρονος μέσος φόρεσε στο προχθεσινό ματς με τον Πιερικό για τελευταία φορά τη φανέλα της Κέρκυρας.

«Ήρθε η κατάλληλη στιγμή να αποσυρθώ. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που αποχωρώ ύστερα από μία επιτυχημένη σεζόν. Είμαι χαρούμενος που ήμουν μέλος της Κέρκυρας. Ευχαριστών όλους τους ανθρώπους που μου έδειξαν εμπιστοσύνη και είμαι σίγουρος ότι δεν τους πρόδωσα ποτέ. Είμαι σίγουρος ότι πλέον η Κέρκυρα μπορεί να καθιερωθεί στη Σούπερ Λίγκα», δήλωσε ο Ρεπερνέ.

ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ :4η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ


ΠΗΓΗ : www.corfupress.gr
Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στο Aquis Corfu Holiday Palace η 4η γιορτή Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε από την ΕΠΣ Κέρκυρας. Προσκεκλημένοι και ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔ, Βασίλης Τεροβίτσας, ο πρώην Πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Μπίκας και η Ολυμπιονίκης στη ρυθμική γυμναστική, Μαρία Γεωργάτου. Πολλές ήταν οι βραβεύσεις που έγιναν στην εκδήλωση (οι βραβευθέντες αναφέρονται σε άλλη στήλη), ενώ στα αρνητικά της βραδιάς η απόφαση της διοίκησης της Βολίδας να μην παραβρεθεί στην γιορτή της ΕΠΣΚ διαμαρτυρόμενη έτσι για την παρουσία σε αυτή της ΕΠΟ η οποία αδιαφορεί παντελώς για τη βιωσιμότητα των ερασιτεχνικών σωματείων.


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ (www.corfupress.gr)























powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES