6 Απρ 2010

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ: Την Τετάρτη το Βολίδα - Μικρασιάτες


Τελικά την ερχόμενη Τετάρτη (7 Απριλίου) θα γίνει το παιχνίδι της Βολίδας με την ΑΕ Μικρασιατών, για το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας. Παρότι η ομάδα των Ιωαννίνων (με τη συναίνεση και της κερκυραϊκής ομάδας) είχε ζητήσει από την ΕΠΟ να αλλάξει η ημερομηνία του αγώνα και αυτός να «μεταφερθεί» για την μεθεπόμενη Τετάρτη (14 Απριλίου), επειδ΄λόγω του Πάσχα θα έχει απουσίες ποδοσφαιριστών, εν τέλει η Ομοσπονδία δεν ήταν δυνατό να κάνει αποδεκτό το αίτημά της, διότι στις 14/4 είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί εμβόλιμα η 29η αγωνιστική του 5ου Ομίιλου της Δ' Εθνικής (η Βολίδα θα παίξει στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας με αντίπαλο το Σούλι).

  

Οι Κυπελλούχοι όλων των ΕΠΣ της χώρας έχουν «κατανεμηθεί» σε οκτώ (8) Ομίλους. Ο «δικός μας» είναι ο 3ος και οι τρεις αγώνες νοκ-άουτ της 1ης αγωνιστικής της Α' Φάσης, που είναι προγραμματισμένοι για την Τετάρτη, είναι οι εξής:

Δημοτικό γήπεδο Φιλιατών (16:30):
ΑΡΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ - ΦΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ

Δημοτικό γήπεδο Καστελλάνων Μέσης (16:30):
ΑΣ ΒΟΛΙΔΑ Κ. ΓΑΡΟΥΝΑ - ΑΕ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ

Ο.Α.Κ.Α. Καστοριάς (16:30):
ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ - ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ

  

Χρήστος Γραμμένος


Φημολογία για τον Σίσιτς!

Σίγουρα είναι πολύ νωρίς για να ασχοληθούμε με μεταγραφικά ζητήματα, αφού τούτη τη στιγμή εκείνο που προέχει στον ΑΟ Κέρκυρα είναι η επίτευξη της ανόδου στη μεγάλη Κατηγορία.

Όμως δεν μπορούμε να μείνουμε… απαθείς και να αγνοήσουμε τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί στα Γιάννενα, σύμφωνα με την οποία οι «Φαίακες» (φέρονται να) ενδιαφέρονται για τον Μίρνες Σίσιτς του ΠΑΣ.

Αυτή η… σεναριολογία είναι έντονη στο τελευταίο διάστημα κι έχει εκφραστεί (στα ποδοσφαιρικά στέκια της πρωτεύουσας της Ηπείρου) από… επίσημα και επίσημα χείλη.
Βάσει των όσων λέγονται, ο 29χρονος χαφ δεν επιθυμεί να μείνει στον «Άγιαξ της Ηπείρου», σε περίπτωση που η ομάδα υποβιβαστεί από τη Σούπερ Λιγκ, διότι δεν θέλει να αγωνιστεί στη Β’
Εθνική, και μάλιστα οι… καλοθελητές τον φέρνουν να οδεύει προς το «Νησί των Φαιάκων», εφόσον φύγει από τον ΠΑΣ, αφού ο ΑΟΚ ανεβαίνει στη μεγάλη Κατηγορία.

Ο χρόνος, λοιπόν, θα δείξει αν τα παραπάνω έχουν βάση ή αν ανήκουν στη… σφαίρα της φαντασίας!

Να τονίσουμε, πάντως, ότι ο Σλοβένος ποδοσφαιριστής (που αποκτήθηκε από τους Ηπειρώτες τον περασμένο Γενάρη), έχει υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών, άρα το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Μάλιστα, η ισχύουσα νομοθεσία τού επιτρέπει και του δίνει το δικαίωμα να συζητήσει από τώρα -εφόσον το επιθυμεί - με τις τυχόν ομάδες που θα ενδιαφερθούν για την απόκτησή του.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
Ο Μίρνες Σέαντ Σίσιτς (στα σλοβενικά, Mirnes Sead Šišić) είναι διεθνής με τη Σλοβενία ποδοσφαιριστής και αγωνίζεται στη θέση του πλάγιου χαφ. Γεννήθηκε στις 8 Αυγούστου 1981 και ξεκίνησε την καριέρα του το 2001, στην σλοβενική Ρούνταρ. Το 2003 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ηλυσιακού. Το 2004 μεταγράφηκε στη Λάρισα και το καλοκαίρι του 2006 μεταπήδησε στον Λεβαδειακό. Τον Ιανουάριο του 2007 δόθηκε δανεικός για 6 μήνες στον Ηρακλή, αλλά τον Ιούνιο επέστρεψε στο Λεβαδειακό, καθώς ο «γηραιός» δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή. Κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2008 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, ύστερα από εισήγηση του Τάκη Λεμονή, όμως τον Ιανουάριο του 2009 αποδεσμεύτηκε και συνέχισε την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα για ένα χρόνο, όταν και επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον ΠΑΣ Γιάννινα, τον περασμένο Γενάρη. Με την Εθνική Σλοβενίας έχει 11 συμμετοχές και 2 γκολ.

Γκέκας: «Δεν αποκλείω τον Παναθηναϊκό»!

Γκέκας: «Δεν αποκλείω τον Παναθηναϊκό»!Ανοιχτό άφησε ο Φάνης Γκέκας το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αν και το 2007 δεν είχε φύγει με τον καλύτερο τρόπο από το «τριφύλλι». «Δεν αποκλείω την περίπτωση του Παναθηναϊκού για τη συνέχεια της καριέρας μου», τόνισε ο Λαρισαίος επιθετικός στην εφημερίδα «Goal News». «Ο Μπάγεβιτς δεν μπορεί να καλύψει το κενό του Ρεχάγκελ», το σχόλιό του όσον αφορά την πιθανότητα ο τεχνικός της ΑΕΚ να διαδεχθεί τον Γερμανό προπονητή.

Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του Γκέκα:

«Με έναν άνθρωπο είχα πρόβλημα στον Παναθηναϊκό. Ξέρει ο κόσμος ποιον εννοώ. Δεν χρειάζεται να πω το όνομά του. Πληγώθηκα με τον τρόπο που μου φέρθηκε γιατί τον θεωρούσα δικό μου άνθρωπο και εκείνος με πρόδωσε. Έχει φύγει τώρα όμως από την ομάδα, οπότε δεν αποκλείω ούτε την περίπτωση του Παναθηναϊκού για τη συνέχεια της καριέρας μου», δήλωσε αρχικά και ερωτηθείς αν θα πήγαινε τώρα στον ΠΑΟΚ - που του είχε καταθέσει πρόταση και την είχε απορρίψει - απάντησε:

«Αν γίνει κάποια σοβαρή πρόταση, φυσικά και θα το σκεφτώ. Σημασία έχει να είναι σοβαρή η πρόταση από όποια ομάδα κι αν είναι. Δεν σνομπάρω κανένα πρωτάθλημα. Ευχαρίστως θα συζητήσω προτάσεις από Ελλάδα. Θέλω να ξεκαθαρίσω όμως ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση».

Στην ερώτηση ποιος θα ήταν άξιος αντικαταστάτης του Οτο Ρεχάγκελ στην Εθνική Ελλάδας, σχολίασε: «Πιστεύω ότι θα πρέπει να αναλάβει κάποιος ξένος, που να είναι σοβαρός». Στο ενδεχόμενο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς να αναλάβει τη «γαλανόλευκη» τόνισε: «Οχι, δεν μπορεί ο Μπάγεβιτς να καλύψει το κενό του Οτο Ρεχάγκελ. Πρέπει να έρθει κάποιος από το εξωτερικό».

Ο λόγος; «Δεν θα μπορεί να κουμαντάρει τους παίκτες στα αποδυτήρια. Γενικά πιστεύω ότι κανένας προπονητής από την Ελλάδα δεν θα μπορεί να αναλάβει την Εθνική. Πρέπει να έρθει κάποιος από το εξωτερικό που να είναι πολύ σοβαρός», υπογράμμισε.

Καταλήγοντας, ο Γκέκας εμφανίστηκε αισιόδοξος όσον αφορά την παραμονή της Χέρτα Βερολίνου στη Bundesliga: «Εχουμε ακόμα πέντε αγωνιστικές. Στον αγώνα με την Ντόρτμουντ μας έκλεψαν βαθμούς. Ακύρωσαν καθαρό γκολ. Το είπα όταν έγινε. Θα παλέψουμε όμως μέχρι το τέλος. Αν είμαστε σοβαροί, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Θα γίνει ό,τι πρέπει!

Θα γίνει ό,τι πρέπει!Σίγουροι πως θα γίνει ό,τι πρέπει για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στους τίτλους εμφανίζονται οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Το οικονομικό κομμάτι είναι εκείνο που θα κρίνει πολλά ενόψει της επόμενης σεζόν, αφού χρειάζεται να αναλάβει νέος προπονητής την ομάδα και να ενισχυθεί αισθητά το ρόστερ. Στην τελευταία συνάντηση του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη υπήρξε διαφωνία και όλα δείχνουν ότι ο πρόεδρος των Πειραιωτών θα βάλει τα 10 εκατ. ευρώ που θα χρειαστούν για τις κινήσεις του καλοκαιριού.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι στο μέλλον οι δύο άνδρες δεν θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και δεν θα συζητήσουν το ενδεχόμενο ο 38χρονος επιχειρηματίας (ή άλλο ενδιαφερόμενος) να αυξήσει το ποσοστό του στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Παραμένει, όμως, άγνωστο τι θα συμβεί μέχρι τις 26 Απριλίου, οπότε είναι προγραμματισμένη η Γ.Σ. που θα εγκρίνει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 26 εκατ. ευρώ. Πάντως, οι παράγοντες της ομάδας διαβεβαιώνουν ότι το καλοκαίρι θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να επιστρέψει στην κορυφή ο Ολυμπιακός.

Εν τω μεταξύ, σήμερα ή αύριο αναμένεται να επιστρέψει ο κ. Κόκκαλης από τη Μύκονο, όπου πέρασε τις ημέρες του Πάσχα. Από την πλευρά του, ο Γιάννης Χρυσικόπουλος πήγε στην Ιταλία, όπου σπουδάζει η κόρη του και ενδέχεται να πάει σήμερα στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας, πιάνοντας δουλειά ενόψει των σημαντικών εξελίξεων στην ΠΑΕ και το ποδοσφαιρικό τμήμα. Πάντως, προτεραιότητα αυτή τη στιγμή αποτελεί η συμμετοχή της ομάδας στη διαδικασία των πλέι οφ, όπου θα κριθεί το «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Με «νέο αίμα» στην Κομοτηνή

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, έπειτα από τέσσερις ημέρες ξεκούρασης. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον κυριακάτικο (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 - Novasports 2) αγώνα με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, όπου ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θεωρείται σίγουρο ότι θα δώσει ευκαιρίες στους νεαρούς παίκτες της ομάδας.

Ο λόγος είναι ότι θα απουσιάσουν αρκετοί βασικοί και δίνεται η δυνατότητα στον 41 ετών προπονητή να δοκιμάσει κάποια πράγματα ενόψει της διαδικασίας των πλέι οφ. Συγκεκριμένα, από το ματς με τους Ακρίτες θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Μαρέσκα, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Πάντος και ο τραυματίας Μέλμπεργκ, συν τους μόνιμα απόντες Ντουντού και Γκαλέτι. Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Ζαϊρί και του Τοροσίδη, ενώ δύσκολα θα βγουν από την «καραντίνα» ο Λούα Λούα και ο Ντάτολο.

Έτσι, ο Μπάντοβιτς θα δώσει την ευκαιρία στους Κυριάκο Παπαδόπουλο, Γιώργο Νικλητσιώτη και σε μερικά άλλα παιδιά, που έχουν ταλέντο και θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν μία θέση στην πρώτη ομάδα. Το γεγονός ότι οι Πειραιώτες θα παραταχθούν με τα «δεύτερα» απέναντι στον Πανθρακικό δεν σημαίνει ότι αδιαφορούν για το συγκεκριμένο ματς. Αντίθετα, μάλιστα, θεωρούν ότι τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια (με Πανθρακικό και Άρη) είναι πολύ σημαντικά και οι έξι βαθμοί είναι πολύτιμοι ενόψει της διαδικασίας των πλέι οφ.

* Από τη σημερινή προπόνηση θα απουσιάσει ο Ραούλ Μπράβο, ο οποίος πήρε άδεια από τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

* Σχεδόν βέβαιο θεωρούν στον Ολυμπιακό ότι ο Αντώνης Νικοπολίδης θα αποδεχθεί την πρόταση που θα του γίνει και θα συνεχίσει την καριέρα του για ακόμα ένα χρόνο.

* Πιθανότατα από σήμερα ο Ντουντού θα προπονείται σε φουλ ρυθμούς με τους συμπαίκτες του, αλλά αναμένεται να παίξει στην τελευταία αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος απέναντι στον Άρη.

* Την ίδια ώρα, ο Χόρχε Βαλδίβια προτάθηκε και πάλι στον Ολυμπιακό. Είναι μια περίπτωση που είχε εξεταστεί και παλαιότερα από τους Πειραιώτες. Είναι παίκτης που παραχωρείται δανεικός με οψιόν αγοράς ύψους 7 εκατ. ευρώ, αν φυσικά οι Πειραιώτες κινηθούν για να τον αποκτήσουν ως αντι Μπελούτσι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Χωρίς Μαϊστόροβιτς με ΠΑΟ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Χωρίς Μαϊστόροβιτς με ΠΑΟΔεν χαρίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος στον Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς για τον τρόπο που αντέδρασε κατά την αντικατάστασή του στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Ηρακλή. Στον 29χρονο αμυντικό του ΠΑΣ Γιάννινα επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ και τιμωρία μιας αγωνιστικής, γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα παίξει στο ματς του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Εκτός του Μαϊστόροβιτς, εκτός πλάνων για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι και οι τραυματίες Ελευθερόπουλος, Ντάσιος, Σαϊτιώτης, Ρόβας και ο τιμωρημένος Σίσιτς.

Το απόγευμα της Δευτέρας οι παίκτες του ΠΑΣ επέστρεψαν στις προπονήσεις, ενώ η προετοιμασία για τον αγώνα της Τετάρτης 7/04 για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, θα ολοκληρωθεί την Τρίτη το πρωί, με μια ελαφρά προπόνηση. Στη συνέχεια ο Νίκος Αναστόπουλος θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα στελεχώσουν την αποστολή.

«Επένδυση» για την ΑΕΚ

«Επένδυση» για την ΑΕΚΣτην κορυφή της λίστας των εξελίξιμων Ισλανδών ποδοσφαιριστών βρίσκεται ο Μπιάρνι Βίνταρσον, τον οποίο ο Αρναρ Γκρέταρσον έχει ξεχωρίσει για να ενταχθεί στο ρόστερ της ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», ο 22χρονος ανασταλτικός χαφ είναι ο πρώτος από τους παίκτες που έχουν «γυαλίσει» στον νέο τεχνικό διευθυντή της «Ένωσης», όπως και ο Αλφρεντ Φινμπόγκασον και ο Κρίστιν Στέιντορσον.

Οι δύο τελευταίοι είναι (πρώην πια) συμπαίκτες του Γκρέταρσον στην Μπρέινταμπλικ και πρόκειται για περιπτώσεις πολύ χαμηλού κόστους, όμως ο Βίνταρσον είναι εκείνος που κάνει τη διαφορά από τους πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές. Ο 22χρονος μέσος (05/03/88) αγωνίζεται στη βελγική Ρόζελαρ, στην οποία είναι βασικός, και θεωρείται ένας από τους καλύτερους νεαρούς Ισλανδούς παίκτες.

Σε ηλικία 16 ετών (το καλοκαίρι του 2004) πήγε στις ακαδημίες της Έβερτον, κατόπιν υπόδειξης του σκάουτερ της αγγλικής ομάδας Λέιφουρ Γκάρνταρσον. Παρότι υπήρχε φημολογούμενο ενδιαφέρον από Αντερλεχτ, Μπάγερν και Αρσεναλ, ο Βίνταρσον εξήγησε την επιλογή του, λέγοντας: «Επέλεξα την Εβερτον γιατί μου άρεσαν οι εγκαταστάσεις και οι προπονητές. Θα ήταν τέλειο αν μπορούσα να φτάσω στην πρώτη ομάδα. Θα δουλέψω σκληρά και όποιος δουλεύει τα καταφέρνει».

Στα 17 του κατάφερε να κερδίσει την προσοχή του Ντέιβιντ Μόγες όταν έπαιζε στη δεύτερη ομάδα, με αποτέλεσμα να τον προωθήσει σε κάποια παιχνίδια στην πρώτη ομάδα, όμως έμενε στον πάγκο. Αρχισε να προπονείται με την πρώτη ομάδα των «ζαχαρωτών» και στα 19 του πραγματοποίησε το ντεμπούτο του μ' αυτήν σε αγώνα του UEFA με την Άλκμααρ, αλλά ένα μήνα μετά πήγε δανεικός στην Μπόρνμουθ (όπου έπαιζε αριστερός χαφ), από την οποία επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του Τιμ Κέιχιλ.

Όσον αφορά τον Αλφρεντ Φινμπόγκασον είναι -κατά τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ- ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει το ισλανδικό ποδόσφαιρο στις μικρές ηλικίες. Ο 21χρονος επιθετικός (01/02/89) ήταν πρώτος σκόρερ της Μπρέινταμπλικ στο προηγούμενο πρωτάθλημα (το επόμενο ξεκινά τον Μάιο) και τρίτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 13 γκολ σε 18 συμμετοχές, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί καλύτερος νέος παίκτης της χρονιάς (στην ψηφοφορία συμμετείχαν όλοι οι παίκτες του πρωταθλήματος).

Μετά το τέλος της προηγούμενης σεζόν δοκίμασε, χωρίς όμως επιτυχία, την τύχη του στο εξωτερικό: πήγε για δοκιμή στη νορβηγική Βίκινγκ και στη συνέχεια στην αγγλική Μπλάκπουλ (Τσάμπιονσιπ), αλλά επέστρεψε στην Μπρέινταμπλικ.

Από την πλευρά του, ο Κρίστιν Στέιντορσον ήταν ο δεύτερος σκόρερ της Μπρέινταμπλικ την περασμένη σεζόν (οκτώ γκολ σε 22 συμμετοχές) και έβδομος σκόρερ του πρωταθλήματος. Ο 19χρονος επιθετικός, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισλανδίας (U17, U19, U21), προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια: ο πατέρας του υπήρξε επιθετικός και μάλιστα είχε ολοκληρώσει την καριέρα του έχοντας σημειώσει 138 γκολ.

Ελπίδες για Ζεοβάνι, ξεκινούν οι συζητήσεις για τις ανανεώσεις

Στη ζώνη του υποβιβασμού παραμένει η Χαλ Σίτι, μετά την ήττα (2-0) από τη Στόουκ Σίτι. Ως εκ τούτου αυξάνονται οι πιθανότητες της ΑΕΚ να αποκτήσει ως ελεύθερο τον Ζεοβάνι, του οποίου οι ετήσιες απολαβές φτάνουν τις 900.000 ευρώ. Σε περίπτωση που η αγγλική ομάδα υποβιβαστεί στην Τσάμπιονσιπ και η «Ένωση» κινηθεί για την απόκτηση του Βραζιλιάνου, έχει ένα διαπραγματευτικό ατού, αφού ο Γκουστάβο Μαντούκα έχει αρχίσει ήδη το «ψήσιμο» στον συμπατριώτη του, προκειμένου να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Εν τω μεταξύ, ο Σταύρος Αδαμίδης ετοιμάζει αποστολή στο Λίβερπουλ για να συζητήσει την ανανέωση του δανεισμού του Κρίστιαν Νέμεθ και το ενδεχόμενο αποκτήσει η ΑΕΚ κι άλλους νεαρούς παίκτες της αγγλικής ομάδας. Από την πλευρά του, ο Νέμεθ έχει καταστήσει σαφές ότι δεν θα είχε πρόβλημα να παραμείνει στην ΑΕΚ, αν βέβαια δεν έχει την ευκαιρία να ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας όπου ανήκει.

Άλλωστε, αύριο αναμένεται να ξεκινήσουν οι συζητήσεις του κ. Αδαμίδη για τις ανανεώσεις των συμβολαίων κάποιων παικτών της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, από τα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ αναμένεται να περάσουν οι Αραμπατζής, Γκέντσογλου και Παυλής (στόχος είναι να επεκταθούν τα συμβόλαιά τους, που λήγουν το καλοκαίρι του 2011), ενώ θα ακολουθήσουν ο Μπλάνκο (θα λάβει αύξηση στο συμβόλαιο των 400.000 ευρώ) και ο Μαντούκα (εισπράττει επίσης 400.000 ευρώ και θα λάβει πρόταση μειωμένων αποδοχών).

Όσον αφορά τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, την άλλη εβδομάδα αναμένεται να κλείσει και τυπικά η μετακίνησή του στην Τζένοα και να ολοκληρωθεί η μεταγραφική υπόθεση που είχε αποκαλύψει η «SportDay». Μέχρι το τέλος της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να έχει ανακοινωθεί η πρόσληψη του Αρναρ Γκρέταρσον. Υπενθυμίζεται την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει σε συνέντευξη Τύπου η παρουσίαση του πλάνου που θα εφαρμόσει το νέο Δ.Σ.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES