5 Δεκ 2010

Μπάντοβιτς: «Να μείνουμε προσγειωμένοι»

Μπάντοβιτς: «Να μείνουμε προσγειωμένοι»«Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε» μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Νέα Σμύρνη ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, ο οποίος πραγματοποίησε ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο των Φαιάκων, αφού είδε την ομάδα του να νικάει 1-0 τον Πανιώνιο, είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη δύσκολη νίκη. Είχαμε έναν αντίπαλο που είχε νικήσει στα δυο προηγούμενα ματς και ήταν σημαντικό ματς παραμονής. Γι’ αυτό θεωρώ σημαντικούς τους τρεις βαθμούς που πήραμε».

Στη συνέχεια, δήλωσε: «Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά είχαμε κυκλοφορία, ενώ μας βοήθησε και το γκολ που πετύχαμε στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσε ο Πανιώνιος, αλλά δεν είχε πολλές ευκαιρίες και δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα μας. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι, πρέπει να διορθώσουμε πράγματα, καθώς απομένουν πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος της χρονιάς».

 Α1 ΕΠΣΚ: «Διπλά» στο ρελαντί για Αναγέννηση Π. και Κασσιώπη

Η Αναγέννηση Περιβολίου και η Κασσιώπη συνέχισαν για ακόμα μια αγωνιστική την ξέφρενη πορεία τους στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΚ, αυτή τη φορά επικρατώντας εκτός έδρας της ΑΕ Φαιάκων και του Θιναλιακού, αντίστοιχα.
Το συγκρότημα του Κουρή συνέτριψε την ομάδα του Δ. Φαιάκων με το ευρύ 4-0 και έφτασε τις 9 νίκες σε 10 αγωνιστικές, ενώ η Κασσιώπη μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπι του Βορρά, αφού νίκησε με 3-0 τον Θιναλιακό.
Στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας παρέμεινε κι ο ΟΦΑΜ που επιβλήθηκε με 4-2 της ΑΕ Καναλίων, ενώ τη 2η συνεχόμενη νίκη της σημείωσε η Βολίδα με το 2-0 επί της ΑΕ Λευκίμμης.
Τέλος, σημαντικές νίκες για τον Ποσειδώνα Αγίου Μάρκου και τον Αστέρα Πετριτή επί της Ολυμπιάδας Καρουσάδων και του Αχιλλέα Νυμφών, αντίστοιχα.
Α1 ΕΠΣΚ – 10η αγωνιστική
Βολίδα – ΑΕ Λευκίμμης 2-0
ΑΕ Φαιάκων – Αναγέννηση Περιβολίου 0-4
Ποσειδώνας Αγ. Μάρκου – Ολυμπιάδα Καρουσάδων 2-1
Θιναλιακός – Κασσιώπη 0-3
Αστέρας Πετριτή – Αχιλλέας Νυμφών 1-0
ΟΦΑΜ – ΑΕ Καναλίων 4-2
Παξοί – Οδυσσέας Αυλιωτών (5/12 – 12.30)
Βαθμολογία
1. Αναγέννηση Περιβολίου 28
2. Κασσιώπη 24
3. ΟΦΑΜ 20
4. Ολυμπιάδα Καρουσάδων 17
5. Θιναλιακός 16
6. Κανάλια 11
7. Αστέρας Πετριτή 11
8. Ποσειδών Αγ. Μάρκου 10
9. Οδυσσέας Αυλιωτών 10
10. ΑΕ Λευκίμμης 10
11. Αχιλλέας Νυμφών 9
12. Παξοί 9
13. Βολίδα 9
14. ΑΕ Φαιάκων 9
 

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES