11 Σεπ 2009

Β' ΕΘΝΙΚΗ : ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΟΙ 18 ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ


ΑΣΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 15:00

ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΟΦΗ
Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 17:00

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ

ΠΑΝΣΕΡΡΑÏΚΟΣ - ΑΝΑΓ/ΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΡΟΔΟΣ

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 18:00
ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ



Β' ΕΘΝΙΚΗ - ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

[logo.gif]
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 25, 20, 10, 5€
ΔΙΑΓΟΡΑΣ Γ.Σ.-Ο.Φ.Η. 15, 10, 5€
ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 20, 15, 5€
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ 15, 8, 5€
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΚΕΡΚΥΡΑ 40, 15, 10, 5€
ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 10, 5€
ΙΩΝΙΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ 20, 15€
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΑΝΑΓΕΝ. ΚΑΡΔ. 30, 20, 15, 10, 5, 1€
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-ΡΟΔΟΣ 10, 5, 1€

«Να περιμένετε κι’ άλλα ρεκόρ από μένα!» υποσχέθηκε ο Ουσέιν Μπολτ μιλώντας στους μαθητές του 5ου Λυκείου Θεσσαλονίκης. Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ βρέθηκε στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα επί τη ευκαιρία της παρουσίας του στην συμπρωτεύουσα, λόγω της συμμετοχής του στον τελικό των γκραν πρι (12-13/9).

«Είμαι εντυπωσιασμένος από την υποδοχή και τη θέρμη με την οποία όλοι με αντιμετωπίζουν από χθες που βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη. Η Ελλάδα είναι μια εκπληκτική χώρα και η Θεσσαλονίκη μια υπέροχη πόλη. Με πληροφόρησαν ότι το στάδιο θα είναι γεμάτο και χάρηκα πολύ. Θα συνεχίσω να προσπαθώ για να πετύχω κι άλλα ρεκόρ», δήλωσε ο παγκόσμιος ρέκορντμαν σε 100 και 200 μέτρα.

Παίκτης της Εφές Πίλσεν είναι πλέον ο Ντανιέλ Σαντιάγκο. Ο 33χρονος σέντερ (2,16μ.) έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, με την οποία είχε 6,4 πόντους και 2,7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο την περασμένη περίοδο, και προστέθηκε στη φροντ λάιν της τουρκικής ομάδας. Ο Πορτορικανός άσος ήταν στέλεχος της εθνικής ομάδας της χώρας του που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στους Παναμερικανικούς Αγώνες, έχοντας ο ίδιος 6,1 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 1,1 τάπες ανά αγώνα στη διοργάνωση.

Αιχμές εναντίον ορισμένων Μέσων Ενημέρωσης άφησε ο Σωκράτης Κόκκαλης, στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων αποκτημάτων του Ολυμπιακού, κάνοντας λόγο για προσπάθεια απαξίωσης της ομάδας. Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» ξεκαθάρισε ότι: «Δεν υπάρχει μαύρη τρύπα, υπάρχουν μόνο υποχρεώσεις», ενώ αναφέρθηκε στις μεταγραφικές υποθέσεις που δεν πραγματοποιήθηκαν και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.


Οι δηλώσεις του κ. Κόκκαλη για:

Τους νεοαποκτηθέντες: «Βρισκόμαστε εδώ για την παρουσίαση των νέων μεταγραφών του Ολυμπιακού και όχι για κάποια συνέντευξη Τύπου. Η πολιτική του Ολυμπιακού έχει τρεις άξονες. Παίκτες εγνωσμένης αξίας που θέλουν να έρθουν στον Ολυμπιακό. Επιβραβεύουμε παλιούς παίκτες ή παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας με νέα συμβόλαια. Τέτοιοι παίκτες ήταν 11. Ένας από τους βασικούς μας στόχους ήταν να προωθήσουμε νεαρούς που προέρχονται από την ακαδημία μας. Μέχρι στιγμής έχουμε υπογράψει 9 συμβόλαιο με τέτοιου είδους ποδοσφαιριστές».

Τους παίκτες που απασχόλησαν την ομάδα: «Εδώ θα ήθελα να αναφέρω ότι κατά τη μεταγραφική περίοδο ασχοληθήκαμε με 9 παίκτες, οι οποίοι δεν κατέληξαν στον Ολυμπιακό. Όχι αυτά που αναγράφηκαν στον Τύπο. 250 ονόματα για τους οποίους δήθεν είχε ενδιαφερθεί ο Ολυμπιακός. Αντιλαμβάνομαι ότι την περίοδο που δεν υπάρχει αγωνιστική δράση χρειάζεται ο Τύπος να γράφει κάτι παραπάνω». Τους στόχους ονομαστικά: «Οι παίκτες που κοιτάξαμε ήταν ο Λέτο, για τον οποίο είχαμε έρθει σε επαφή με τη Λίβερπουλ, αλλά δεν καταλήξαμε σε συμφωνία. Ο παίκτης δεν κατάφερε να μας δείξει δείγματα την περσινή χρονιά, ώστε να μπορούμε να διαθέσουμε πολλά χρήματα για να τον πάρουμε. Για αυτό τον ζητήσαμε αρχικά δανεικό με οψιόν αγοράς.

Δύο παίκτες της Ίντερ, ήταν ο Μαντσίνι και ο Κουαρέσμα. Ο πρώτος δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα και ο δεύτερις κρίθηκε απαραίτητος από τον προπονητή του. Ενδιαφερθήκαμε για τον Ντραγκουτίνοβιτς, αλλά προτιμήσαμε τον Μέλμπεργκ . Είχαμε ενδιαφερθεί για τον Ντος Σάντος, ο οποίος επίσης δεν ήθελε να παίξει στην Ελλάδα. Επίσης για τον Κάλστρομ, αλλά η Λιόν ήθελε να τον κρατήσει. Για τον Μπομπό η στάση της τουρκικής ομάδας δεν ήταν σταθερή και πιστεύαμε ότι δεν θα μας βοηθήσει. Είχαμε ενδιαφερθεί για τον Άλτιντορ, που δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις για τον Φερναντίο και θα δούμε αν θα προχωρήσουν θετικά η αρνητικά».


Τους στόχους των «ερυθρολεύκων»: «Από εκεί και πέρα, οι στόχοι του Ολυμπιακού είναι ξεκάθαροι. Να κατακτήσει το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Θα ήθελα να πω για εκείνους που σχολίασαν ότι είχαμε εύκολες κληρώσεις. Πώς μπορούμε να πούμε ότι είχαμε αφού τύχαμε με την Άλκμααρ; Το Βέλγιο δεν έχει εύκολο πρωτάθλημα. Στο Βέλγιο ισχύουν κανόνες μπορούν να παίξουν πάρα πολλοί ξένοι ποδοσφαιριστές. Και την Αρσεναλ την ξέρουμε. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει για το καλύτερο, γιατί είναι μια ενότητα που αποτελείται από την ομάδα, τη διοίκηση και τον κόσμο. Υπάρχει κατά τη γνώμη μου, μια συντονισμένη προσπάθεια απαξίωσης του Ολυμπιακού. Εμείς πρέπει να αντισταθούμε σε αυτό. Και να πιστεύουμε στα ιδεώδη που έχουμε ως Ολυμπιακοί. Πιστεύω ότι και φέτος θα πετύχουμε».

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου: «Στις 15/07 έγινε ΓΣ που αποφάσισε την αύξηση των 42 εκατ. ευρώ των μετοχών της ΠΑΕ. Το ελάχιστο ποσό συμμετοχής ήταν 50.000 ευρώ. Μόνοι κ. Μαρινάκης είχε ενδιαφερθεί και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για αυτό. Στις 27/08 έγινε η δεύτερη ΓΣ αφού απέτυχε η πρώτη και βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη. Αυτή η δεύτερη αύξηση δεν εμπεριέχει το δικαίωμα της παραίτησης των παρόντων μετόχων».

Την «μαύρη τρύπα» στα οικονομικά: «Επειδή ακούω ότι ο Κόκκαλης έχει βγάλει λεφτά από τον Ολυμπιακό θα ήθελα να πω τα εξής... Από τότε που έχω ασχοληθεί με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, η οικονομική μου συμβολή ξεπερνά τα 200 εκατ. ευρώ. Αυτοί που μιλούν για μαύρες τρύπες, καλύτερα να κοιτάξουν για αλλού για μαύρες τρύπες. Τα οικονομικά είναι σε καλή κατάσταση».

Το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας: «Εκείνο που θέλω να πω στον κόσμο είναι να σταματήσουμε όλοι μαζί να δυσφορούμε και να παρασυρόμαστε από ορισμένα δημοσιεύματα του Τύπου. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω . Σας είπα ότι δεν πρόκειται για συνέντευξη Τύπου. Ίσως στο μέλλον μιλήσω αν δω κάποια πράγματα από τον Τύπο. Ήθελα να μιλήσω στον κόσμο, επειδή αυτοί μαζί με την ομάδα θα την παρασύρουν κατάκτηση των νέων στόχων. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει αρκετή δυσαρέσκεια στους ανταγωνιστές μας. Επειδή κατόρθωσαν μόνο μία φορά να πάρουν το πρωτάθλημα. Εμείς σαν Ολυμπιακός θα συνεχίσουμε την καλή μας πορεία στην Ελλάδα και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στην Ευρώπη».

Αποφασισμένοι να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες των οπαδών του Ολυμπιακού και να διατηρήσουν την ομάδα στην κορυφή εμφανίστηκαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «ερυθρόλευκων». «Θέλω μόνο να πετύχουμε τους στόχους μας», τόνισε στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης των νεοαποκτηθέντων ο Ζαουάντ Ζαϊρί.

Αναλυτικά, όσα δήλωσαν:

Ζαουάντ Ζαϊρί: «Με υποδέχθηκαν πάρα πολύ ζεστά όλοι στον Ολυμπιακό. Είμαι ευτυχισμένος που αποτελώ μέλος αυτού του συλλόγου. Το μόνο που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Έντσο Μαρέσκα: «Η ομάδα είναι σε πολύ κατάσταση. Διαπρέπει τα τελευταία χρόνια σε εγχώριο επίπεδο. Ελπίζω να τα πάμε καλά σε όλες τις διοργανώσεις».

Ούρκο Πάρντο: «Ευχαριστώ την ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσε αυτούς που με εμπιστεύτηκαν».

Ντάρμπισαϊρ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην ομάδα του Ολυμπιακού και σκοπός μου είναι να είμαι και πάλι υγιείς για να αποδώσω το 100% για την ομάδα».

Μέλμπεργκ: «Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ, ήταν πολύ ευχάριστοι οι πρώτοι μου μήνες, και θέλω να αναφέρω ότι μου αρέσει που έγινα δεκτός τόσο από τον κόσμο όσο και από την ομάδα. Έχουμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα και ελπίζω να κάνουμε μια καλή αρχή!»


Το νέο (και πιθανότατα τελευταίο) μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ είναι ο Άθως Σολομού. Αν και η ομάδα έχει ξεκινήσει δυναμικά τη νέα χρονιά, ο Γιοβάνοβιτς εισηγήθηκε την απόκτηση του και έτσι ο διεθνής Κύπριος ποδοσφαιριστής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές.

«Ξέρω που ήρθα. Έχω υπογράψει στους πρωταθλητές. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μόνιμος διεκδικητής. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο. Ο κόσμος της ομάδας μας είναι φανταστικός» ανέφερε φανερά ικανοποιημένος από την αίσια έκβαση της υπόθεση του. «Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε μένα με απόλυτο σκοπό να υλοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας μας», πρόσθεσε ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας.

Με επαινετικά λόγια για τον Κακά μίλησε ο Χόρχε Βαλντάνο, τονίζοντας πως ο Βραζιλιάνος είναι κάτι το ξεχωριστό. Ο γενικός διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης μιλώντας στη ισπανική εφημερίδα «As» παρομοίασε τον 27χρονο μέσο με τον θρύλο του ΝΒΑ Μάικλ Τζόρνταν. «Έχει μια φυσική πείνα και αυτό τον καθιστά διαφορετικό. Είναι όπως ο Μάικλ Τζόρνταν που όταν είχε κερδίσει το έκτο δακτυλίδι του ήταν ακόμα πεινασμένος για τίτλους. Αυτοί οι δύο άνθρωποι έχουν χτίσει μια αίσθηση ανταγωνισμού που τους επιτρέπει να μένουν στο πιο υψηλό επίπεδο για περισσότερο διάστημα από το φυσιολογικό», δήλωσε ο διευθυντής της «βασίλισσας».


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES