14 Ιουν 2010

«Να επιστρέψουμε στις επιτυχίες»

«Να επιστρέψουμε στις επιτυχίες» (video)Μπορεί να μην υπέγραψε αλλά αμέσως μετά την τετράωρη συνάντηση που είχε ο Έβαλντ Λίνεν με τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού μίλησε σαν προπονητής της ομάδας. «Είναι τιμή μου και πρόκληση. Στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στις επιτυχίες», τόνισε.

Ο Έβαλντ Λινεν θα αναχωρήσει και πάλι για την Γερμανία. Εκεί θα λύσει το συμβόλαιό του με την Μόναχο 1860, κάτι που είναι καθαρά τυπικό θέμα. «Έχω την άδεια της ομάδας μου να μιλήσω με τον Ολυμπιακό», τόνισε.

Στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να υπογράψει για δύο χρόνια.

Μετά από την συνάντηση που αποχώρησε τα γραφεία της ΠΑΕ συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ, Γιάννη Μώραλη.

«Βρίσκομαι εδώ με την άδεια της ομάδας μου γιατί είμαι ακομη σε συμβόλαιο. Έχω την άδεια από αυτή να διαπραγματευτώ και να φτάσω σε μια συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Χωρίς κάποια αποζημίωση μου επιτρέπει να λύσω το συμβόλαιό μου. Πριν υπογράψω κάποιο συμβόλαιο θα πρέπει να επιστγρέψω στην Γερμανία για να λύσω τη συνεργασία μου», τόνισε ο Έβαλντ Λίνεν ξεκαθαρίζοντας το… τοπίο γύρω από το θέμα της υπογραφής του συμβολαίου του.

«Τα όνειρα γίνονται την νύχτα», τόνισε μετά από σχετική ερώτηση για το εάν αποτέλεσε όνειρο η εξέλιξη αυτή στην καριέρα του. «Είναι πρόκληση και τιμή να προπονήσεις μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό. Όλοι γνωρίζουν τις απαιτήσεις και τις φιλοδοξίες της ομάδας και των οπαδών της. Γνωρίζουμε ότι πρέπει ο Ολυμπιακός στοχεύει στο πρωτάθλημα και σε επιτυχίες. Αυτή η σεζόν δεν ήταν επιτυχημένη και είναι ξεκάθαρο ότι όλοι προπονητές, παίκτες οποιοσδήποτε θα βοηθήσουμε να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες», πρόσθεσε αναφερόμενος.

Δείτε τις δηλώσεις του από την... κάμερα του SPORT TV



Κοντά σε Μέγιερι
Εκτός από τον Έβαλντ Λίνεν στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε και ο μάνατζερ του Ούγγρου τερματοφύλακα, Μπάλαζ Μέγιερι. Ο εκπρόσωπος του παίκτη μίλησε με τον Γενικό Διευθυντή της ομάδας, και σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ : ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΦΩΤΟΣ)

Για τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Προπαίδων και Τζούνιορς σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα :
 ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ 
 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΟΣ 11-1       ΒΟΛΙΔΑ - ΠΑΣ ΜΑΓΙΑ 4-2
 ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ
 1ος ΟΜΙΛΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -  ΟΦΑΜ 3-1      ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ - ΟΛΥΜΠΟΣ 0-11
2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΑΣΤ.ΛΙΑΠΑΔΩΝ - ΑΕ ΦΑΙΑΚΩΝ 4-6      ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ 2 - ΠΑΣ ΜΑΓΙΑ  0-0
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ






















Η ΠΑΕ… μετακομίζει!

Σε καινούργιο… σπίτι θα φιλοξενείται οσονούπω η ΠΑΕ Κέρκυρα, καθώς τα γραφεία της μεταφέρονται σε άλλη περιοχή.

Οι καινούργιες εγκαταστάσεις βρίσκονται εκτός πόλης, περίπου 2,5 χλμ. από το κέντρο, και συγκεκριμένα στην Εθνικής Παλαιοκαστρίτσας, στις Αλυκές Ποταμού (δίπλα από την Ασφάλεια Κέρκυρας, πάνω από το SCONTO MARKET). Ο χώρος είναι ιδιόκτητος και ανήκει στον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Γιώργο Λιμπάντση

Τα νέα γραφεία θα στεγάζονται σε χώρο περίπου 80 τ.μ. και θα είναι έτοιμα σε λίγες ημέρες. Έχουν ήδη τοποθετηθεί τα καινούργια έπιπλα, ενώ θα λειτουργήσει και τμήμα λογιστηρίου.
Σημειώνεται πως οι εγκαταστάσεις βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση με το βοηθητικό γήπεδο της ομάδας το οποίο κατασκευάζεται στον Πλάντραφο Ποταμού.

Όσον αφορά τα έως σήμερα γραφεία της ΠΑΕ, στην καρδιά της πόλης (Σαμάρα 22, στο πλακόστρωτο) μάλλον δεν θα κλείσουν, αφού εκεί κατά πάσα πιθανότητα θα στεγαστεί ο Ερασιτέχνης ΑΟ Κέρκυρα.

«Ιστορία γράφουμε όλοι μαζί»

«Ιστορία γράφουμε όλοι μαζί»Μήνυμα ενότητας έστειλε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μέσω δηλώσεών του στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα μετά από την προπόνηση της Εθνικής ομάδας.

«Ιστορία γράφουμε όλοι μαζί και όχι ο καθένας ατομικά», ήταν τα λόγια του διεθνούς επιθετικού ενόψει του δεύτερου αγώνα στο Μουντιάλ με την Νιγηρία και συνέχισε:

«Θα πρέπει να ξεχάσουμε το ματς με τη Νότια Κορέα Κοιτάμε μπροστά. Δεν ισχύει τίποτα αρνητικό. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Όλοι είμαστε στενοχωρημένοι και όλοι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο στον αγώνα με την Νιγηρία. Εύχομαι να έχουμε μια καλή παρουσία στα επόμενα παιχνίδια», τόνισε.

Στη συνέχεια ο διεθνής επιθετικός αναφέρθηκε στον αγώνα με την Νότια Κορέα:

«Δεν νομίζω ότι ή Κορέα είναι καλύτερη από εμάς. Πιστεύω ότι εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Εάν ανακυκλώνουμε συνεχώς τι έφταιξε, τότε είμαστε πιο κοντά στην αποτυχία».

Η Νιγηρία βρίσκεται στην ίδια μοίρα μετά από την ήττα από την Αργεντινή υποστήριξε ο Σαλπιγγίδης και πρόσθεσε σχετικά με τον δεύτερο αγώνα της Εθνικής με την Νιγηρία:

«Θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα γιατί έτσι φτάσαμε στις επιτυχίες», τόνισε. Ξέρω τον Λάγκερμπακ από το EURO. Ελπίζουμε εμείς αυτή τη φορά να χαμογελάσουμε κι όχι αυτός, όπως είχε γίνει τότε όταν ήταν προπονητής της Σουηδίας», κατέληξε.

Σηφάκης: «Προσεκτικοί με Νιγηρία»

Στην πρεμιέρα της Εθνικής ομάδας με την Νότια Κορέα και στον αγώνα με την Νιγηρία στάθηκε στις δηλώσεις του ο Μιχάλης Σηφάκης. «Περιμέναμε διαφορετική πρεμιέρα. Θα μιλούσαμε αλλιώς. Έχουμε δυο ματς μπροστά μας και είμαστε ρεαλιστές. Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι, αλλά πρέπει να μείνουμε αισιόδοξοι», τόνισε.

Στην κριτική που ασκήθηκε για την ήττα από την Νότια Κορέα ο Μιχάλης Σηφάκης σχολίασε: «Και μετά το πρώτο παιχνίδι με την Ουκρανία τα ίδια ακούγονταν, αλλά τα καταφέραμε. Δεν σκεφτόμαστε την κριτική πριν μπούμε στο γήπεδο».

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας τόνισε: «Δεν είναι μόνο οι αμυντικοί κι ο τερματοφύλακας, καθώς η ανασταλτική λειτουργία βασίζεται σε όλη την ομάδα. Τίποτα δεν τέλειωσε έχουμε άλλα δυο ματς, να δείξουμε καλό πρόσωπο και να παλέψουμε για την πρόκριση».

Τέλος αναφέρθηκε στην Νιγηρία: «Είναι μια καλή ομάδα. Πρέπει να παίξουμε καλά. Να είμαστε προσεκτικοί σε όλο το παιχνίδι. Αν το
κάνουμε αυτό, τότε, πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο από τον αγώνα με την Ν.Κορέα».

Όταν ο Μπαμπανγκίντα συνάντησε Μπόρχα και Ίβανσιτς

Όταν ο Μπαμπανγκίντα συνάντησε Μπόρχα και Ίβανσιτς Συμπαίκτης και πάλι με τον Φέλιξ Μπόρχα, αλλά και τον Αντρέας Ίβανσιτς στη Μάιντς έγινε ο Αρούνα Μπαμπανγκίντα. Ο 28χρονος Νιγηριανός μεσοπιθετικός, που τη διετία 2005-07 είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη γερμανική ομάδα, που διατηρεί οψιόν επέκτασης του συμβολαίου ως το 2013.

Ο «Μπάμπα» είχε βρεθεί άλλες δύο φορές μία ανάσα από τη Μάιντς, αλλά για διάφορους λόγους δεν είχε ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Τελευταία ομάδα του βραχύσωμου άσου, ο οποίος είχε περάσει την περίοδο 2008/09 από τον Απόλλωνα Λεμεσού, ήταν η ρωσική Κουμπάν.

Η βουβουζέλα μένει, η κορνέτα… έρχεται!

Η βουβουζέλα μένει, η κορνέτα… έρχεται!Έγινε μεγάλος ντόρος γύρω από την χρήση της βουβουζέλας στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής από την αρχή του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μάλιστα πολλοί ήταν εκείνοι που ζήτησαν την απαγόρευση της. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν θα γίνει πραγματικότητα μετά και την σαφή θέση που πήρε ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Σεπ Μπλάτερ.

Ο επικεφαλής της FIFA υπερασπίστηκε το βουητό των βουβουζελών -που θυμίζει τον ήχο σμήνους μελισσών- γράφοντας στο twitter του ότι οι όποιες αντιδράσεις όχι μόνο δεν προκαλούν έκπληξη, αλλά ήταν αναμενόμενες.

«Πάντα έλεγα ότι η Αφρική έχει διαφορετικό ρυθμό, διαφορετικό ήχο… και… δεν βρίσκω το λόγο να απαγορευτούν οι μουσικές παραδόσεις των φιλάθλων στη χώρα τους. Εσείς θα θέλατε να δείτε μια απαγόρευση στις παραδόσεις των φιλάθλων στη δικιά σας χώρα;», έγραψε ο κ. Μπλάτερ καθιστώντας σαφές ότι η βουβουζέλα ήρθε και… θα μείνει!

Και κάτι ακόμα. Αντίστοιχο όργανο με τη βουβουζέλα είναι και η κορνέτα η οποία χρησιμοποιείται κυρίως στη Βραζιλία, διοργανώτρια του προσεχούς Μουντιάλ το 2014!

Συνεχίζει στον Διαγόρα ο Φοιρός

Συνεχίζει στον Διαγόρα ο ΦοιρόςΟ Γιώργος Φοιρός θα είναι στον πάγκο του Διαγόρα και τη νέα αγωνιστική περίοδο αφού απάντησε θετικά στην πρόταση που του είχε κάνει η διοίκηση της ομάδας της Ρόδου. Μάλιστα ο κ. Φοιρός αναμένεται την Δευτέρα στο «σμαραγδένιο νησί» για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να βάλει μπροστά το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Στις τάξεις της ομάδας, υπάρχει ενθουσιασμός καθώς με τον Φοιρό η ομάδα τελείωσε το πρωτάθλημα και ο ίδιος γνωρίζει τις ανάγκες της.

Στα γραφεία ο Λίνεν

Στα γραφεία ο ΛίνενΟ Έβαλντ Λίνεν είναι ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού. Ο Γερμανός συμφώνησε σε όλα με τον Σωκράτη Κόκκαλη, στη συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες. O Λίνεν βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας για να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους». Μέσα στην ημέρα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού από την ΠΑΕ. Ανανέωσε ο Βασιλόγιαννης Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φορά για άλλα τέσσερα χρόνια ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Χρυσικόπουλο, και συμφώνησαν για την ανανέωση του συμβολαίου του. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Ο Γενικός Διευθυντής της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Γιάννης Χρυσικόπουλος συναντήθηκε σήμερα με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Ανδρέα Βασιλόγιαννη, και συμφώνησαν για την ανανέωση της συνεργασίας του ποδοσφαιριστή με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, για διάστημα τεσσάρων ετών».

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES