24 Ιαν 2010

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ


 



ΒΑΘΜ


ΒΑΘΜ

Βαθμολογία 1ου ομίλου
1
ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ 
21
4
ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ
6
2
ΑΝΑΓ.ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ
15
5
ΑΟ ΚΑΒΟΣ 
3
3
ΚΕΡ.ΔΡΑΓΩΤΙΝΩΝ
15
6
ΑΤΡ.ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ
3

Βαθμολογία 2ου ομίλου
1
ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ 
21
4
Ο.Φ.Α.Μ
9
2
ΑΕ ΚΑΝΑΛΙΩΝ
15
5
ΑΣ ΒΟΛΙΔΑ
4
3
ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
12
6
ΑΕ ΦΑΙΑΚΩΝ
1

Βαθμολογία 3ου ομίλου
1
ΓΕ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΩΝ
10
4
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΥΛΙΩΤΩΝ
7
2
ΑΕΤ. ΑΓ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
10
5
ΑΟ ΚΑΣΣΙΩΠΗ
0
3
ΓΕ ΘΙΝΑΛΙΟΥ
10



   

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 23-24.1.2010

7η αγωνιστική
ΑΠΟΤ.
1ος όμιλος

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ 
ΑΟ ΚΑΒΟΣ 
5-0
ΑΠΣ ΑΝΑΓ.ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ
ΑΟ ΚΕΡ.ΔΡΑΓΩΤΙΝΩΝ
2-3
ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ
ΑΟ ΑΤΡ.ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ
0-10
2ος όμιλος

Ο.Φ.Α.Μ
ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ 
1-5
ΑΕ ΚΑΝΑΛΙΩΝ
ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
2-1
ΑΕ ΦΑΙΑΚΩΝ
ΑΣ ΒΟΛΙΔΑ
3-3
3ος όμιλος

ΑΟ ΚΑΣΣΙΩΠΗ
ΓΕΘ
0-1
ΑΠΣ ΑΕΤΟΣ ΑΓ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΓΕ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΩΝ
6-2
ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ
ΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΥΛΙΩΤΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 23-24.1.2010

Α1' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (16η)
ΑΠΟΤ.
ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ     ΑΟ ΠΑΞΟΙ 1-0
ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΣ ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ  4-2
ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΟΦΑΜ 1-2
ΑΟ ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ  5-2
ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΓ ΜΑΡΚΟΥ ΑΣ ΑΛΚΙΝΟΟΣ 3-2
ΑΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΟΣ 2-6
ΑΣ ΟΔ. ΑΥΛΙΩΤΩΝ        ΑΠΣ ΑΝΑΓ.ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ 0-1
Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (16η)
 
ΠΑΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ  ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΠΑΡΤΥΛΑ 4-1
ΑΟ ΚΑΣΣΙΩΠΗ ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΙΤΑΛΑΔΩΝ 1-1
ΑΕ ΚΑΝΑΛΙΩΝ         ΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ  3-0 α.α
ΠΑΟΚ ΑΟ ΟΜΟΝΟΙΑ 0-0
ΑΟ ΣΥΝΑΡΑΔΩΝ ΑΟ ΕΡΕΙΚΟΥΣΑ  5-0
ΑΕ ΦΑΙΑΚΩΝ ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ  3-3
ΑΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΥΜΦΩΝ ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΙΑΠΑΔΩΝ 2-0
Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-ΒΟΡΕΙΟΣ (12η)
 
ΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΦΑΚΕΡΩΝ 1-4
ΑΠΣ ΑΕΤΟΣ ΑΓ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΟ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΡΙΛΛΑΣ  2-1
ΑΠΣ ΟΣΤΡΙΑ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΟ ΒΕΛΟΣ ΒΕΛΟΝΑΔΩΝ 2-1
ΓΕΘ ΑΟ ΛΥΚΟΙ 2-4
ΑΟ ΕΘΝ. ΠΕΡΟΥΛΑΔΩΝ ΑΟ ΚΕΡ.ΚΑΒΒΑΔΑΔΩΝ 3-4
Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-ΝΟΤΙΟΣ (14η)
 
ΑΟ ΒΑΣΙΛΑΤΙΚΑ  ΑΟ ΠΕΝΤΑΤΙ 5-1
ΑΠΣ ΘΥΕΛΛΑ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ 96 3-1
ΑΕ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΟ ΚΑΒΟΣ  2-0
ΠΑΣ ΜΑΓΙΑ  ΑΠΣ ΚΕΡ. ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΥ  
ΑΣ ΚΕΡ. ΔΡΑΓΩΤΙΝΩΝ
ΑΠΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ ΔΕΚΑ  1-5

Λευκή πετσέτα…

Αυτός ο Ολυμπιακός δεν μπορεί. Γνώρισε την ήττα 1-0 μέσα στο «Καραϊσκάκη» από τον ΠΑΟΚ και φαίνεται πως παραδίδει τα όπλα στο κυνήγι του τίτλου. Στο -8 από την κορυφή και τον Παναθηναϊκό οι «ερυθρόλευκοι» που απέκτησαν πλέον συγκάτοικο στη δεύτερη θέση τον «Δικέφαλο του Βορρά» με 40β. Το γκολ της νίκης ο Εντίνιο. Συνθήματα κατά του Σωκράτη Κόκκαλη και των παικτών απο τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Γράφει ο Κώστας Μιαούλης

Ο Εντίνιο υπέγραψε την πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ μετά από οκτώ ανεπιτυχή αποτελέσματα με τον Ολυμπιακό και έστειλε τον «Δικέφαλο» του Βορρά στη δεύτερη θέση. Κατήφεια και συνθήματα κατά παικτών και διοίκησης στο Καραϊσκάκη, που αλώθηκε από τους Θεσσαλονικείς για πρώτη φορά από τον Οκτώβρη του 2005. Μαεστρική εμφάνιση από τον Πάμπλο Γκαρσία, ηρωικός ο Βιτόλο, μεγάλη κλάση οι Κοντρέρας και Ίβιτς για τον ΠΑΟΚ.

Το ματς:

Με το κέντρο να είναι γεμάτο και τους χώρους να είναι περιορισμένοι, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μεγάλο πρόβλημα να βρουν διεξόδους προς τα καρέ του Χαλκιά. Ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ χρειάστηκε να επέμβει μόνο μια φορά, στο σουτ του Μαρέσκα μετά από εκτέλεση φάουλ. Το εξαιρετικό στήσιμο και η πολλή δουλειά που έκαναν ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Βιτόλο στην ουσία έδωσαν ελευθερία κινήσεων στον Ίβιτς που στη φάση του εξαιρετικού συνδυασμού στο 20ο λεπτό, μετά την πρώτη πάσα του Βιεϊρίνια, βρήκε τον Εντίνιο σε θέση βολής και τον Πορτογάλο διεθνή να νικά τον Νικοπολίδη στην κλειστή του γωνία για το 0-1. Ο Ολυμπιακός, ήταν μπλοκαρισμένος στα άκρα, δεν μπορούσε να μεταφέρει τη μπάλα προς τα καρέ του ΠΑΟΚ, με τον Όσκαρ φλύαρο και τον Ντιόγκο κλεισμένο, ενώ ο Ραούλ Μπράβο σε ουκ ολίγες περιπτώσεις βρισκόταν εκτεθειμένος στις άγριες διαθέσεις του Βιεϊρίνια. Αντίθετα ο «Δικέφαλος», ειδικά από τη στιγμή που πήρε το προβάδισμα, προσπαθούσε ψύχραιμα να ανεβάζει το παιχνίδι προς τα καρέ του Ολυμπιακού, με τους ποδοσφαιριστές πάντα να βρίσκουν τον ελεύθερο συμπαίκτη τους.

Το σκηνικό στο δεύτερο μέρος άλλαξε με την είσοδο των Ντάτολο και Λούα – Λούα που έδωσαν νέα πνοή στον Ολυμπιακό στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου μέρους μπαίνοντας αντί των Ζαϊρί και Όσκαρ αντίστοιχα. Ο ΠΑΟΚ σε αυτό το 15λεπτο φάνηκε να χάνει τη συνοχή του, αλλά χάρη στην ψυχραιμία του Πάμπλο Γκαρσία και του Βιτόλο κατάφερε να ξεπεράσει αυτό το δύσκολο διάστημα. Ουσιαστικά μετά το 65ο λεπτό ο «Δικέφαλος» κατάφερε να ελέγξει απόλυτα το ματς και με τον Βιεϊρίνια μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ήταν ο Εντίνιο που μετά την πάσα του Βιεϊρίνια έχασε την ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα του ΠΑΟΚ. Η είσοδος του Ντουντού δεν πρόσφερε κάτι παραπάνω στον Ολυμπιακό, με τους ποδοσφαιριστές του Σάντος στο φινάλε να διαχειρίζονται πολύ καλά την κυκλοφορία της μπάλας και να μην επιτρέπουν στον γηπεδούχο να κάνει ευκαιρία. Ο Πάμπλο Γκαρσία προς το φινάλε του ματς έχασε την ευκαιρία με ένα φάουλ αλά Σκόκο να χριστεί και αυτός σκόρερ και να συνοδεύσει την έξοχη απόδοση του με ένα γκολ αφού σημάδεψε το δοκάρι.

Πάμπλο Γκαρσία και Βιτόλο, ο Κοντρέρας και ο Ίβιτς στο πρώτο μέρος κορυφαίοι για τον ΠΑΟΚ, ενώ από το ναυάγιο του Ολυμπιακού διασώθηκε μόνον ο φιλότιμος Μέλμπεργκ.

Μπράβο... Αυτός είναι Καφές!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παντελή Καφέ η ΑΕΚ κατάφερε να νικήσει 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ. Δύο γκολ ο αρχηγός της «Ένωσης» στο 71’ και στις καθυστερήσεις και ένα ο πολύ καλός Τζεμπούρ (22’). Είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 52’ ο Σαϊτιώτης για τους Γιαννιώτες. Σπουδαίες επεμβάσεις στο τέλος από τον Ελευθερόπουλο που φέρει ευθύνη για το δεύτερο γκολ του «δικέφαλου».

Το ζητούμενο για την ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν, όχι μόνο η νίκη, αλλά και μια καλή εμφάνιση που θα τόνωνε την ψυχολογία παικτών και κόσμου ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την επόμενη εβδομάδα. Αυτό τελικά επετεύχθη κατά το ήμισυ, αφού η «Ένωση» πήρε τους τρεις βαθμούς, αλλά προβλημάτισε με τα πολλά αμυντικά κενά που έδειξε απέναντι σε μια ομάδα που δίνει μάχη για τη σωτηρία της. Ο οίστρος του Παντελή Καφέ και τα δύο γκολ που πέτυχε στα τελευταία λεπτά "χρυσώνουν" το χάπι, αλλά δεν μπορούν να καλύψουν και τις χτυπητές αδυναμίες της ομάδας.

Το ματς


Από την αρχή του αγώνα η ΑΕΚ έδειξε ότι είχε τη διάθεση να «τελειώσει» νωρίς την αναμέτρηση. Έχοντας τον Τζεμπούρ σε καλή μέρα να ταλαιπωρεί την αντίπαλη άμυνα, η «Ένωση» ήθελε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ για να μπει στη θέση του οδηγού. Στην προσπάθειά της να κλείσει τους Γιαννιώτες στην περιοχή τους, Γεωργέας και Καράμπελας ανέβαιναν συχνά από τα πλάγια ως εξτρέμ. Έτσι, η ΑΕΚ αποκτούσε αριθμητικό πλεονέκτημα στην επίθεση, αλλά παράλληλα παρουσίασε αδυναμίες στα άκρα, επιτρέποντας στους επικίνδυνους Σίσιτς και Ντιμπαλά να βγαίνουν γρήγορα στην αντεπίθεση.

Ακόμη και όταν τελικά ο «δικέφαλος» κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 22’, ο Νίκος Αναστόπουλος δεν έδειχνε να είναι διατεθειμένος να πάρει παραπάνω ρίσκο και το σκηνικό έμεινε το ίδιο. Οι παίκτες του ΠΑΣ έμεναν πίσω από τη σέντρα και όταν η μπάλα έφτανε εκεί, άρχιζε και η πίεση. Η ΑΕΚ συνέχισε να κυκλοφορεί την μπάλα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πετύχει ένα δεύτερο γκολ που θα κλείδωνε τη νίκη. Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ήρθε το γκολ της ισοφάρισης. Οι παίκτες των Ιωαννίνων βγήκαν ταχύτατα στην αντεπίθεση και ο Μαϊστόροβιτς με μπαλιά σαράντα μέτρων βρήκε τον Σαϊτιώτη, ο ''άλλος'' Μαϊστόροβιτς δεν κατάφερε να τον κόψει και ο επιθετικός του ΠΑΣ πρόλαβε την μάλλον άστοχη έξοδο του Αραμπατζή και σε κενή εστία έκανε το 1-1.

Το γκολ αυτό αποδιοργάνωσε την ΑΕΚ και στα επόμενα λεπτά οι παίκτες της δεν έδειχναν να μπορούν να ξεπεράσουν την «ψυχρολουσία». Τελικά, χρειάστηκε να μιλήσει ο αρχηγός της ομάδας, Παντελής Καφές που στο 72’ κατάφερε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να ξαναβάλει την «Ένωση» μπροστά στο σκορ. Και πάλι όμως η παρουσία των παικτών του «δικέφαλου» μέσα στο γήπεδο δεν έπειθε και οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Αναστόπουλου συνέχισαν να απειλούν με αντεπιθέσεις.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα και αφού ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος πραγματοποιώντας πολλές σπουδαίες επεμβάσεις ''εξιλεώθηκε'' για τη φάση του δευτέρου γκολ στο οποίο φέρει μερική ευθύνη, μίλησε και πάλι ο Παντέλης Καφές. Έπαιξε το ''1-2'' με τον Λαγό και με σκαφτό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας παράλληλα στους φίλους της ΑΕΚ έναν λόγο να χαμογελάσουν και κάνοντας το τελικό 3-1.

Κορυφαίοι για τους νικητές, φυσικά ο Καφές, αλλά και ο Ραφίκ Τζεμπούρ που αναστάτωσε την αντίπαλη άμυνα κάθε φορά που ερχόταν σε επαφή με την μπάλα, ανεξάρτητα με το αν βρισκόταν εντός περιοχής ή έβγαινε στα πλάγια. Αξιέπαινη η προσπάθεια των παικτών του Νίκου Αναστόπουλου που θα μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω, αλλά στο τέλος έμεινε με την πίκρα της ήττας.

Το φιλμ του αγώνα

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Μπάγεβιτς): Αραμπατζής, Γεωργέας, Καράμπελας, Μαϊστόροβιτς, Γκέντσογλου, Μάκος, Καφές, Χέρσι (70' Λεονάρντο), Μαντούκα (79' Λαγός), Μπλάνκο (90+1' Γκερέιρο), Τζεμπούρ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αναστόπουλος): Ελευθερόπουλος, Ντάσιος, Κούσας, Κώτσιος, Μιχαλόπουλος (84' Κοντογουλίδης), Μενδρίνος, Σαϊτιώτης, Μαϊστόροβιτς (75' Τζάνης), Ντιμπαλά (84' Αράς), Βάντερσον, Σίσιτς.

Διαιτητής: Παμπορίδης (Κιλκίς). Βοηθοί: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Τουμπακάρης (Αθηνών).
Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών «Σπύρος Λούης».

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 18ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΈΘΝΙΚΗΣ

Προσοχή! Γηπεδούχος είναι η δεύτερη ομάδα (για παράδειγμα Άραχθος - Μεσολόγγι). Στη πρώτη στήλη βλέπετε τα αποτελέσματα που έφεραν οι ομάδες στο μεταξύ τους παιχνίδι στον πρώτο γύρο. Σε παρένθεση είναι το σκορ στο ημίχρονο. 



.(20.09.09) 16:00

ΑΓΩΝΑΣ  
18η.(24.01.10) 15:00
3-1 (2-1)


Α.Ε. Μεσολογγίου


Αραχθος.Παχυκαλάμου


1-1 ΤΕΛΙΚΟ


4-1 (1-1)


Σούλι Παραμυθιάς


Α.Ο. Ανατολής


0-1 ΤΕΛΙΚΟ


2-0 (2-0)


Σκουφάς Κομποτίου


Απόλλων Ευπαλίου


2-1 ΤΕΛΙΚΟ


0-0 (0-0)


Οδυσσέας Νυδρίου


Απόλλων Πάργας


1-1 ΤΕΛΙΚΟ


1-2 (1-0)


Βολίδα Μέσης


Αστέρας Ρόκκα


0-0 ΤΕΛΙΚΟ


1-0 (0-0)


Αναγέννηση Αρτας


Ελαιόφυτο


ΧΤΕΣ 0-3 (0-1)


1-1 (0-0)


ΠΑΣ Πρέβεζα


Τηλυκράτης


1-0 ΤΕΛΙΚΟ


5-0 (3-0)


Ναυπακτιακός Αστέρας


Α.Ε. Λευκίμμης


1-0 ΤΕΛΙΚΟ


0-1 (0-0)


Προοδευτική.Περάματος


Θεσπρωτός


0-3 ΤΕΛΙΚΟ 


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - 18 ΑΓΩΝΕΣ ΔΈΘΝΙΚΗ

ΘΕΣΗ
ΟΜΑΔΑ
ΑΓ.
ΒΑΘ.
ΣΥΝΟΛΟ
ΕΝΤΟΣ
ΕΚΤΟΣ
N-I-H
ΓΚΟΛ
N-I-H
ΓΚΟΛ
N-I-H
ΓΚΟΛ
1
Ναυπακτιακός Αστέρας
18
42
13-3-2
35-11
7-1-1
20-3
6-2-1
15-8
2
Θεσπρωτός
18
34
10-4-4
30-17
7-1-1
18-6
3-3-3
12-11
3
ΠΑΣ Πρέβεζα
18
34
9-7-2
23-15
4-4-1
10-8
5-3-1
13-7
4
Τηλυκράτης Λευκάδας
18
33
10-3-5
27-15
6-0-3
17-7
4-3-2
10-8
5
Σκουφάς Κομποτίου
18
32
10-2-6
25-17
6-1-2
13-6
4-1-4
12-11
6
Βολίδα Μέσης
18
29
8-5-5
24-13
4-1-4
13-9
4-4-1
11-4
7
Απόλλων Πάργας
18
29
8-5-5
17-14
5-3-1
12-6
3-2-4
5-8
8
Σούλι Παραμυθιάς
18
27
8-3-7
20-27
6-2-1
15-8
2-1-6
5-19
9
Μεσολόγγι
18
26
7-5-6
23-16
4-3-2
16-9
3-2-4
7-7
10
Οδυσσέας Νυδρίου
18
26
7-5-6
21-15
4-3-2
8-5
3-2-4
13-10
11
Αστέρας Ρόκκα
18
26
7-5-6
21-17
6-2-1
13-4
1-3-5
8-13
12
Ελαιόφυτο
18
25
7-4-7
23-20
4-2-3
12-8
3-2-4
11-12
13
Αραχθος Παχυκαλάμου
18
21
5-6-7
25-28
4-3-3
17-12
1-3-4
8-16
14
Αναγέννηση Άρτας
18
19
5-4-9
16-26
4-3-2
11-8
1-1-7
5-18
15
Ανατολή
18
18
4-6-8
15-25
3-4-2
8-8
1-2-6
7-17
16
Απόλλων Ευπαλίου
18
16
5-1-12
19-27
3-1-5
10-13
2-0-7
9-14
17
Προοδευτική Περάματος
18
11
2-5-11
15-30
1-2-5
12-13
1-3-6
3-17
18
Λευκίμμη
18
1
0-1-17
12-58
0-1-8
8-25
0-0-9
4-33
Αναρτήθηκε από Βασίλης Τσεκούρας στις 1/24/2010 05:48:00 μμ 0 σχόλια

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES