17 Δεκ 2010

Εκτός και οι Βραζιλιάνοι

Εκτός και οι ΒραζιλιάνοιΝέα προβλήματα προστέθηκαν στο μυαλό του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς εν όψει του κυριακάτικου αγώνα στην Κέρκυρα με τον ΠΑΟΚ. Στην ήδη μεγάλη λίστα των τραυματιών μπήκαν και οι Φλαβίνιο, Γκουστάβο , οι οποίοι θα απουσιάσουν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για περίπου δυο εβδομάδες.

Ο Γκουστάβο υπέστη θλάση στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού, και ο Φλαβίνιο επίσης θλάση στον ημιτενοντώδη του αριστερού ποδιού.

Οι δυο ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν σε μαγνητική, με βάση την οποία το ιατρικό τιμ καθόρισε και το χρόνο αποθεραπείας.

Οι δυο αυτές απώλειες ήρθαν να προστεθούν σε αυτές των Δημήτρη Κοντοδήμου, Τάσο Βενέτη και Χρήστυ Καλαντζή με το πρόγραμμα της Κέρκυρας να είναι πολύ δύσκολο, αφού στη συνέχεια αντιμετωπίζει εντός τον ΠΑΟΚ, εκτός την ΑΕΚ και εντός τον Ολυμπιακό.

Ο Βενέτης και ο Καλαντζής δεν είναι απόλυτα έτοιμοι και έχουν χάσει αρκετές προπονήσεις, όμως το ιατρικό επιτελείο των «Φαιάκων» θα εξαντλήσει όσες πιθανότητες υπάρχουν για να προλάβουν το ματς της Κυριακής.

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που αντιμετώπιζε πρόβλημα, ο Ηλίας Ιωάννου, φαίνεται ότι θα είναι στην αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα αφού το τελευταίο διάστημα συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES