19 Σεπ 2010

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Δ' ΕΘΝΙΚΗΣ

Θύεarticle thumbnailλλα Ελεούσας-Τηλυκράτης     0-2
ΠΑΣ Πρέβεζα-Ομηρος Νεοχωρίου     1-0    
Θεσπρωτός-Θρίαμβος Λούρου     2-0
Ολυμπος Κέρκυρας-Φιλοθέη     3-0
Αστέρας Ρόκκα-Αρης Φιλιατών     4-1
Απόλλων Πάργας-Σούλι Παρ.     2-3
Μεσολόγγι-Οδυσσέας Νυδρίου     2-1

Ντένις ο… τρομερός!

Ντένις ο… τρομερός!Με τον Ντένις Επστάιν σε … τρελά κέφια, η Κέρκυρα επικράτησε 3-1 του Ατρομήτου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Superleague, δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις στα μεγάλα «σαλόνια».

Δύο γκολ από τον Γερμανό και ένα από τον Τσίγκα για τους «Φαίακες»,που πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Προβληματισμός στον Ατρόμητο, που δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που είχε στον αγώνα και έμεινε χαμηλά στην βαθμολογία, με μόλις έναν βαθμό.



Άλλος τις ευκαιρίες.. άλλος το γκολ

Δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι στο παιχνίδι, θέλοντας να αιφνιδιάσουν την ομάδα του Περιστερίου.

Την πρώτη μεγάλη ευκαιρία την είχαν οι παίκτες του Γιώργου Δώνη μόλις στο 8’, όταν ο Καμαρά δεν μπόρεσε προ κενής εστίας, να αξιοποιήσει την παράλληλη σέντρα του Περόνε. Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια πήραν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά σπατάλησαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν με τον Περόνε.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, άνοιξε το σκορ για την Κέρκυρα. Ο Φλαβίνιο, έδωσε στον Επστάιν, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την ταχύτητά του πέρασε δύο παίκτες και δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Μιχαηλίδη και να ανοίξει το σκορ.

Οι παίκτες του Δώνη πίεσαν στη συνέχεια, είχαν ένα εκρηκτικό πεντάλεπτο αλλά όσες φορές ο Μπρίτο και ο Περόνε βρέθηκαν σε θέση βολής, τους σταμάτησε ο φύλακας «άγγελος» των «Φαιάκων», Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Το τέλος του ημιχρόνου βρήκε την Κέρκυρα- με κορυφαίους τους Φλαβίνιο, Επστάιν και Κωνσταντόπουλο-να προηγείται του Ατρομήτου που ήταν καλύτερος, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός.

Το… καθάρισε ο Ντένις με λίγο από Τσίγκα.

Δυνατά μπήκε ο Ατρόμητος με σκοπό να ισοφαρίσει το ματς. Και πάλι όμως η Κέρκυρα ήταν αυτή που βρήκε δίχτυα. Ο Ντένις Επστάιν με βολέ στο 51’ διπλασίασε τα προσωπικά του γκολ όσο και της ομάδας του.

Και ενώ ο Γιώργος Δώνης έβγαζε τον Μελισσά και έβαζε και άλλο επιθετικό (Σαγκανόφσκι), ο Τσίγκας σε μια ξαφνική αντεπίθεση έκανε το 3-0 «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και να δημιουργούν ευκαιρίες και κατάφεραν στο 64’ να μειώσουν με γυριστή κεφαλιά του Περόνε.

Στα περίπου είκοσι λεπτά που απέμειναν οι παίκτες του Γιώργου Δώνη είχαν κάποιες ευκαιρίες με τον Περόνε και τον Καμαρά, χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι καλό.

Δείτε εδώ το φιλμ του αγώνα



Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Κωνσταντόπουλος, Παρασκευαϊδης, Μαϊστόροβιτς, Γκουστάβο, Κοντοδήμος, Μακρής, Στολτίδης, Φλαβίνιο, Καλαντζής (62' Ιωάννου), Επστάιν, Τσίγκας(75' Λαμπρόπουλος)

Στον πάγκο έμειναν οι Αποστολίδης, Γιάντσης, Ιωάννου Η., Μακρυδημήτρης, Χαμπλ

Aτρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Μελισσάς (56' Σαγκανόφκσι), Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο(79' Σφακιανάκης), Περόνε, Φαβάλι, Μπρίτο, Σαμπού, Ολιβεϊρα(66΄Σκόνδρας) , Καμαρά

Στον πάγκο έμειναν οι Καραγκούνης, Καραλής, Σάντβιστ, Νάστος


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παμπορίδης (Κιλκίς)

ΒΟΗΘΟΙ: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Μαγιάννης (Άρτας)

ΓΗΠΕΔΟ: Παμπελοπονησιακό Στάδιο

Κέρκυρα - Ατρόμητος 3-1


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES