9 Ιουν 2010

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ - ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ Ο κ. ΣΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες μας, αύριο θα βρίσκεται στην Κέρκυρα ο κ. Σπ. Καλογιάννης ο οποίος αναμένεται έως το αργότερο την Παρασκευή να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για το μέλλον. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο ίδιος φαίνεται διατεθημένος να μη συνεχίσει στα διοικητικά της ομάδας μας και όλα δείχνουν ότι μετά από 10 χρόνια ο ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ θα βαδίσει χωρίς τον κ. Καλογιάννη.
Εάν αληθεύει κάτι τέτοιο σημαίνει ότι ο ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ εισέρχεται σε μια νέα εποχή (διοικητικά) με πολλές αλλαγές σε όλους τους τομείς. Ακόμα να αναφέρουμε ότι και ο ερασιτέχνης αναμένεται να αλλάξει ''πρόσωπο'' και μια τελευταία πληροφορία αναφέρει ότι έχει γίνει πρόταση στον κ. Γιάννη Χονδρογιάννη να αναλάβει υπεύθυνος προπονητής της ομάδας των Νέων (under 21)....
Το σίγουρο πάντως είναι ότι έως τις 15 Ιουνίου αναμένεται να ξεκαθαρίσει διοικητικά το τοπίο και φυσικά αμέσως μετά να ξεκινήσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός (μεταγραφές κλπ).

ΑΟ Κέρκυρα: Τέλος εποχής για τρεις


alt
Τρεις ποδοσφαιριστές με μεγάλη προσφορά στον ΑΟ Κέρκυρα θα αποτελέσουν παρελθόν από τους «Φαίακες», αφού ενημερώθηκαν από το γενικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Λυράκη ότι δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας ενόψει της νέας σαιζόν.
Ο λόγος για τους Γιώργο Πελαγία, Γιάννη Κολοτούρο και Μιχάλη Γιαννιτσανάκη.
«Αντίο» στον αρχηγό
Τέλος εποχής για τον εκ των αρχηγών των «Φαιάκων», Γιώργο Πελαγία. Ο Κύπριος διεθνής άσος ήρθε στο νησί το καλοκαίρι του 2006 από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, ενώ κατά τη διάρκεια της καριέρας του στον ΑΟΚ γνώρισε τόσο τον υποβιβασμό από τη Σούπερ Λιγκ, όσο και την φετινή άνοδο από τη Β΄ εθνική. Σε αυτή την 4ετία έζησε σπουδαίες στιγμές με τους νησιώτες, ωστόσο δεν ήταν λίγες οι φορές που στάθηκε άτυχος, καθώς αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμών.
Η καριέρα του Πελαγία με αριθμούς
2006-07: 9 συμ. – 0 γκολ
2007-08: 22 συμ. – 0 γκολ
2008-09: 35 συμ. – 0 γκολ
2009-10: 11 συμ. – 0 γκολ
Τέλος για το αγαπημένο παιδί της εξέδρας
altΟ Γιάννης Κολοτούρος έφτασε στο νησί το καλοκαίρι του 2007 από τον Πανηλειακό, όντας άγνωστος στο ευρύ κοινό. Ωστόσο με την αγωνιστικότητα και το πάθος κατόρθωσε να γίνει από τους αγαπημένους της κερκίδας του ΑΟ Κέρκυρα. Φέτος, όμως, «έπεσε» πάνω στο δίδυμο Βενέτη – Ιωάννου (σ.σ. κάτι που ισχύει και για τον Πελαγία) και έτσι δεν μπόρεσε να κερδίσει μια θέση στην άμυνα των «Φαιάκων».
Η καριέρα του Κολοτούρου με αριθμούς
2007-08: 33 συμ. – 1 γκολ
2008-09: 33 συμ. – 0 γκολ
2009-10: 14 συμ. – 0 γκολ
Αποχωρεί κι ο Κρητικός της ομάδας
Στο τέλος έφτασε κι η καριέρα του Μιχάλη Γιαννιτσανάκη με τους «Φαίακες». Ο Κρητικός επιθετικός που σκόραρε πέρυσι 11 φορές, φέτος δεν μπόρεσε να βρει αντίστοιχο χρόνο συμμετοχής, αφού το καλοκαίρι ήρθαν στο νησί πολλοί επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές.
Η καριέρα του Γιαννιτσανάκη
2008-09: 35 συμ. – 11 γκολ
2009-10: 27 συμ. – 3 γκολ

Με γοργούς ρυθμούς τα έργα στα βοηθητικά του ΑΟ Κέρκυρα


alt
Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η ανακατασκευή του βοηθητικού γηπέδου του ΑΟ Κέρκυρα, στα Γαζάτικα, όσο και η κατασκευή του γηπέδου στον Ποταμό.
Στο πρώτο, έχει τοποθετηθεί σχεδόν ολόκληρος ο νέος χλοοτάπητας, που έφτασε στο νησί την Κυριακή (από την εταιρία Elassod) και το πιθανότερο είναι μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας να έχει ολοκληρωθεί στο 100%.
alt
Στη συνέχεια, θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα (περί τις 3 εβδομάδες) ώστε να «δέσει» το χόρτο και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
Ανακατασκευή αποδυτηρίων και περιβάλλοντα χώρου
altΕν τω μεταξύ, συγχρόνως με την τοποθέτηση του χλοοτάπητα, εργασίες διεξάγονται και στους υπόλοιπους χώρους του βοηθητικού.
Συγκεκριμένα, γίνεται πλήρης ανακατασκευή των αποδυτηρίων, που μέχρι πρόσφατα ήταν σε άσχημη κατάσταση, ενώ δημιουργούνται νέοι αποθηκευτικοί χώροι, ιατρείο κτλ.
Επιβλέπων των εργασιών από πλευράς της ΠΑΕ, είναι ο Αλέκος Τσαποκύριακας, που καταναλώνει αρκετές ώρες στην επιθεώρηση των εργασιών.
Τοποθετούνται οι σωλήνες περίφραξης στον Ποταμό
Επίσης, στο νέο βοηθητικό στον Πλάντραφο Ποταμού τοποθετήθηκαν οι πρώτοι σωλήνες για την περίφραξη του χώρου, οι οποίοι έχουν ύψος 5,5 μέτρα περίπου και η ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής αναμένεται στα τέλη Ιουνίου.
Μετά την ολοκλήρωση της περίφραξης, η ΠΑΕ θα προχωρήσει στην κατασκευή των αποδυτηρίων και την τοποθέτηση του χλοοτάπητα.
Σύμφωνα, με ασφαλής πληροφορίες, το έργο θα είναι έτοιμο τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου.
alt

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES