24 Αυγ 2010

Εκδρομή στην Πάτρα ο Σύνδεσμος Φιλάθλων

Μπορεί στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος ο ΑΟ Κέρκυρα να… ξενιτεύεται και να αγωνίζεται αρκετά μακριά από το νησί, όμως οι φίλοι της ομάδας θέλουν να της συμπαρασταθούν στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ.

Έτσι λοιπόν, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων “Vourligans Club” θα πραγματοποιήσει εκδρομή στην Πάτρα, που θα γίνει αυθημερόν. Μάλιστα, η μετάβαση στην πρωτεύουσα της Αχαϊας θα είναι δωρεάν όσον αφορά τα πούλμαν, τα οποία ναυλώνει η ΠΑΕ Κέρκυρα και σύμφωνα με πληροφορίες αυτή τη στιγμή είναι τρία στον αριθμό.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου έχει ως εξής:
«Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΟ Κέρκυρα “VOURLIGANS CLUB” οργανώνει εκδρομή για τον αγώνα ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ – ΑΕΚ, την Κυριακή 29/8/2010. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες στα γραφεία του Συνδέσμου (πλατεία Θεόφιλου Φρόνιμου, επί της οδού Μητροπολίτου Μεθοδίου, έναντι καταστήματος “BATTERY HOUSE”), καθημερινά 10:00 με 2:00 το πρωί και 6:00 με 10:00 το απόγευμα, καθώς και στο τηλέφωνο 26610-36124. Η μετάβαση με το πούλμαν θα γίνει δωρεάν».

Σημειώνουμε πως, επειδή ο ΑΟ Κέρκυρα θα είναι γηπεδούχος στον αγώνα με την ΑΕΚ, οι Κερκυραίοι φίλαθλοι θα καταλάβουν χώρους στην κεντρική κερκίδα του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Από εκεί και πέρα, όπως πληροφορηθήκαμε, η ΠΑΕ ΑΕΚ επισήμως δεν έχει ζητήσει εισιτήρια από την κερκυραϊκή ΠΑΕ, αλλά θεωρείται βέβαιο πως το παρόν στο γήπεδο θα δώσει μεγάλος αριθμός φίλων της Ένωσης, από την Αθήνα, την Πελοπόννησο και τις γύρω περιοχές.

Χρήστος Γραμμένος

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES