1 Απρ 2010

Τι θα κάνει ο Τζίγκερ;

Τι θα κάνει ο Τζίγκερ;Έτοιμος να αιφνιδιάσει τους πάντες στον Παναθηναϊκό με τις αποφάσεις του για τη διοίκηση είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, όπως αναφέρει η «SportDay». Ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ κρατάει κλειστά τα χαρτιά του και ουδείς γνωρίζει τις προθέσεις του. Έτσι είναι ανοιχτό ενδεχόμενο να συμβεί κάτι ανάλογο με το προηγούμενο Δ.Σ. του «τριφυλλιού».

Οταν δηλαδή οι περισσότεροι έλεγαν ότι δεν θα συμμετάσχει στην αύξηση του Μ.Κ., ο εκπρόσωπός του κ. Βαρδινογιάννη στο Δ.Σ. πρότεινε να γίνει αύξηση μεγαλύτερη των 15 εκατ. ευρώ (που ήταν η πρόταση Πατέρα) και να είναι όση απαιτείται για να καλυφθεί και η επόμενη διετία. Μάλιστα, την ερχόμενη εβδομάδα ο Τζίγκερ αναμένεται να συναντηθεί με τον Νικόλα Πατέρα. Η συνάντηση των δύο ανδρών θα κρίνει πολλά για το μέλλον του πολυμετοχικού σχήματος και τη θέση του προέδρου στον Παναθηναϊκό.

Από την πλευρά του, ο κ. Πατέρας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την προεδρία του Παναθηναϊκού. «Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει τον επόμενο μήνα στο Δ.Σ. Εκεί θα ληφθούν οι αποφάσεις», δήλωσε ο 47χρονος εφοπλιστής στο Novasports και τόνισε ότι «τις αποφάσεις μου θα τις πάρω σε ένα μήνα και μετά το Δ.Σ. ».

Ίσως προπονηθεί ο Χριστοδουλόπουλος

Στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια είναι πιθανό να τεθεί σήμερα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος για τη ρεβάνς (07/04) του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Μεγάλης Τρίτης και χθες αισθανόταν καλύτερα.

Αν δεν νιώθει ενοχλήσεις σήμερα, τότε είναι πιθανό να πιάσει μπάλα. Αντίθετα, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα εξαιτίας των ενοχλήσεων στη γάμπα του δεξιού ποδιού. Από την πλευρά τους, Σπυρόπουλος, Δάρλας γυμνάστηκαν μόνοι τους. Η σημερινή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 18:00.

Έξι χρόνια χωρίς τον Κυράστα

Έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το θάνατο του τον Γιάννη Κυράστα. Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού ξεκίνησε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό το 1972, από τον οποίο έφυγε για το «τριφύλλι» το καλοκαίρι του 1981. Στους «πράσινους» έμεινε μέχρι το 1987 κατακτώντας (και με τους δύο) 7 πρωταθλήματα και 6 Κύπελλα.

Λίγο μετά το τελευταίο ματς του ως παίκτης αρχίζει καριέρα προπονητή. Ξεκινά από τον πάγκο του Εθνικού Ελληνορώσων και από εκεί και πέρα κάθεται στον πάγκο των Μεσολογγίου, Εθνικού, Προοδευτικής, Πανιωνίου, Παναργειακού, Πανηλειακού, Παναθηναϊκού και Ηρακλή. Τελευταίο ματς του ήταν ως προπονητής του ΠΑΟ στην έδρα του Ιωνικού...

* Τα ιταλικά ΜΜΕ για πολλοστή φορά αναφέρθηκαν στον Σωτήρη Νίνη. Συγκεκριμένα, ανέφεραν ότι ο άσος του Παναθηναϊκού είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της Τζένοα μαζί με τον Ταχτσίδη της ΑΕΚ. Από την πλευρά του παίκτη, πάντως, δηλώνεται άγνοια.

ΟΣΦΠ: Και πάλι μόνοι τους Λούα Λούα και Ντάτολο

ΟΣΦΠ: Και πάλι μόνοι τους Λούα Λούα και ΝτάτολοΑργεί η άφεση αμαρτιών στον Χέσους Ντάτολο και τον Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα. Οι δύο παίκτες προπονήθηκαν μόνοι τους και τη Μεγάλη Πέμπτη παραμένοντας περιθωριοποιημένοι μέχρι νεωτέρας από τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς λόγω των πειθαρχικών παραπτωμάτων τους.

Ο Τοροσίδης ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Μέλμπεργκ πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο. Ντουντού και Λεονάρντο έκαναν ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Στολτίδης λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο. Από την προπόνηση απουσίασε με άδεια ο Ζαϊρί. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν άδεια τεσσάρων ημερών και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το πρωί της Τρίτης του Πάσχα (11:00).

ΑΕΚ: Και… καλή ανάσταση

ΑΕΚ: Και… καλή ανάστασηΤην τελευταία της προπόνηση πριν το τετραήμερο ρεπό που έδωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς λόγω του Πάσχα έκαναν το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ασκήσεις στο γυμναστήριο και στη συνέχεια περιλάμβανε διπλό και τακτική.

Στο δίτερμα δεν συμμετείχαν οι Τζεμπούρ και Άλβες, καθώς και ο Γιάχιτς που έκανε ατομικό τρέξιμο, όπως και ο Καράμπελας που έχει μία κάκωση στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού. Ο Σεμπαστιάν Σάχα συνέχισε το πρόγραμμα που ακολουθεί σε χαλαρούς ρυθμούς.

Παίκτες και προπονητής ανανέωσαν το ραντεβού τους για το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα.

ΣΤΟ 84' ΛΥΓΙΣΕ Ο ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ 1-0


Με σκορ 1-0 τελείωσε ο σημερινός αγώνας που έδωσε η ομάδα μας στις Σέρρες, απέναντι στην ομάδα του Πανσερραϊκού.Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το σημείωσε για τους γηπεδούχος  στο 83ο λεπτό ο Μπανγκουρά με κοντινή κεφαλιά.Α΄ ημίχρονο18΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Γεωργιάδη, η πορεία της μπάλας δεν ανησυχεί τον Αποστολίδη που μπλοκάρει σταθερά τη μπάλα.25΄ Ευθύβολο δυνατό σουτ από τον Γεωργιάδη έξω από την μεγάλη περιοχή, αποκρούει εντυπωσιακά τη μπάλα και παραχωρεί το κόρνερ ο Αποστολίδης.29΄ Αντεπίθεση για την ομάδα μας με τον Ρεπερνέ να διανύει μερικά μέτρα με τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, βλέπει εκτός εστίας τον Κοτταρά και επιχειρεί το μακρινό σουτ, η μπάλα όμως καταλήγει άουτ.
34΄ Ο Γεωργιάδης βγάζει τη σέντρα στην περιοχή μας, πρώτος στη μπάλα ο Μπανγκουρά, το πλασέ του εξουδετερώνεται εντυπωσιακά από τον Αποστολίδη που μπλόκαρε  σταθερά τη μπάλα.
39΄ Εκτελεί το κόρνερ ο Φλάβιο, ο προωθημένος Παρασκευαίδης παίρνει την κεφαλιά, η μπάλα αόυτ.
43΄ Αναπτύσσεται από τα αριστερά η ομάδα μας με τον Ρεπερνέ να βρίσκει ωραία τον Μπέρνς, αυτός συγκλίνει και μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή, την κατάλληλη στιγμή βγάζει την πάσα στον Τσίγκα, ο οποίος διεκδικεί τη μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή από τον Ζαπρόπουλο, συγκρατείται ο επιθετικός μας βρίσκεται στο έδαφος και ο διαιτητής διατάζει τη συνέχεια του αγώνα.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

 

Β΄ ημίχρονο
56΄ Γεωργιάδης και Τάντιτς αλλάζουν τη μπάλα με τον τελευταίο να επιχειρεί το δυνατό πλασέ και την μπάλα να περνά εκτός της εστίας μας άουτ.59΄ Ο Λουρένσο βγάζει καταπληκτική σέντρα με δεξί εξωτερικό φάλτσο και βρίσκει τον Τσίγκα μέσα στην περιοχή της ομάδας του Πανσερραϊκού, πιάνει τη δυνατή κεφαλιά και η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.77΄ Τη σέντρα ο Γεωργιάδης από μέσα δεξιά, κεφαλιά πάσα από τον Κωνσταντινίδη στον Μπανγκουρά που πλασάρει αμέσως στην επαφή του με τη μπάλα, η οποία καταλήγει άουτ.84΄ (1-0) Στην αντεπίθεση η ομάδα του Πανσερραϊκού από την αριστερή πλευρά, ο Τάντιτς, βγάζει τη σέντρα στην περιοχή μας, ο Μπανγκουρά παίρνει την κεφαλιά η οποία καταλήγει στα δίχτυα της εστίας μας.ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κοτταράς, Γαλανόπουλος, Μιχαήλ, Κάστρο, Γεωργιάδης, Ν. Ζαπρόπουλος, Τάντιτς (90΄ Κόντος), Σκάγκλια (72' Κωνσταντινίδης),Παπάζογλου, Λεοζίνιο, Μπανγκουρά (90΄ Τράκις).Α.Ο.ΚΕΡΚΥΡΑ: Αποστολίδης, Ιωάννου, Βενέτης, Κοντοδήμος (73'Πελαγίας), Ρεπερνέ (49' Λουρένσο), Γιαννιτσανάκης (60' Μπουτζίκος), Φλάβιο, Μπέρνς, Παρασκευαίδης, Τσίγκας, Γκουστάβο.ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών).ΒΟΗΘΟΙ: Πασχάλης (Ηπείρου), Πολυμενίδης (Δράμας).ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παπάζογλου, Κάστρο, Ν. Ζαπρόπουλος - Ιωάννου, Τσίγκας, Μπερνς,
Παρασκευαίδης, Φλάβιο.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΜΠΗ ΤΕΝΝΕ
''To σημερινό ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Ο Πανσερραϊκός ήταν καλύτερος αλλά στο σημείο που είχε φτάσει ο σημερινός αγώνας, όλα έδειχναν ότι θα λήξει ισόπαλος. Όμως τα λάθη στο ποδόσφαιρο πληρώνονται. Έτσι και εμείς σήμερα πληρώσαμε κάποια λάθη που κάναμε και ο Πανσερραϊκός ήταν ο νικητής της σημερινής αναμέτρησης. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι παραμένει η διαφορά μας, από τον τρίτο της βαθμολογίας.Ακόμη έχει αρκετά παιχνίδια και εκ μέρους μας θέλει ακόμη καλύτερη προσπάθεια από αυτή που κάναμε σήμερα.
Συγχαρητήρια στο φίλο και συνάδελφο Ντράγκαν Κοκότοβιτς και στον Πανσερραϊκό για τη νίκη του. Εύχομαι σ’ όλους σας καλό Πάσχα.''

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ  www.serresgoal.gr








































ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ !!!

Θέμα: Εκδίκαση ένστασης σωματείου.
Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας στη συνεδρίασή του στις 31.3.2010, εξέτασε την ένσταση του σωματείου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Π.Α.Ε κατά του σωματείου Π.Α.Σ ΜΑΓΙΑ για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή του δεύτερου αναφερόμενου σωματείου ΛΟΥΒΡΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ με Α.Δ.Ε 204569, που αγωνίστηκε στο μεταξύ τους αγώνα  της 27.3.2010 στα πλαίσια του πρωταθλήματος του Νοτίου ομίλου της Β' κατηγορίας.
      Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας έλαβε υπόψη τα εξής:




1.
Την εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής πρωταθλημάτων.
2.       Το γεγονός ότι η ένσταση υποβλήθηκε εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας και με τη διαδικασία που ορίζει το άρθρο 17 της προκήρυξης των πρωταθλημάτων και η παράγραφος 5 α του άρθρου 23 του Κ.Α.Π ( εντός 2 ημερών με συστημένη ταχυδρομική επιστολή-σφραγίδα ταχυδρομείου 29.3.2010, παραλαβή 31.3.2010 και μέσω ΦΑΞ-29.3.2010), συνοδεύεται από το απαιτούμενο παράβολο των 60 ευρώ, είναι επαρκώς αιτιολογημένη κι επομένως γίνεται τυπικά δεκτή για συζήτηση.
Από τα στοιχεία που προέκυψαν από τη συζήτηση του θέματος συνάγεται ότι:
1.       Ο ποδοσφαιριστής Λούβρος Σπυρίδων του Νικολάου ανήκει στη δύναμη του σωματείου Π.Α.Σ ΜΑΓΙΑ, σύμφωνα με το Δελτίο Ατομικών Στοιχείων και μεταβολών ποδοσφαιριστή από τις 23.1.2009.
2.       Ο προαναφερόμενος ποδοσφαιριστής πριν συμμετάσχει στις δραστηριότητες του σωματείου ήταν επίσημος διαιτητής του Συνδέσμου Διαιτητών Κέρκυρας, όπως προκύπτει από το αντίστοιχο μητρώο μελών, με τα ακριβή αναγραφόμενα στοιχεία.
3.       Στις 13.12.2007 με την αρ. πρωτ. 680 απόφαση του Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας τιμωρήθηκε με την ποινή της απαγόρευσης συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα, που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο, για πέντε (5) χρόνια, δηλ. μέχρι 12.12.2012, ποινή που αυτονόητα περιλαμβάνει και τη δυνατότητα συμμετοχής ως ποδοσφαιριστή σε επίσημους αγώνες και η οποία κοινοποιήθηκε σε όλα τα σωματεία της δύναμής μας.
4.       Όπως προκύπτει από το Φύλλο αγώνα του αγώνα Π.Α.Σ ΜΑΓΙΑ-Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Β22/27.3.2010) ο ποδοσφαιριστής Λούβρος Σπυρίδων με Α.Δ.Ε 204569 συμμετείχε στον αγώνα ως τακτικός ποδοσφαιριστής με αρ. φανέλας νο 20.
Από τα παραπάνω προκύπτει με τρόπο σαφή και αναμφισβήτητο ότι ο προαναφερόμενος ποδοσφαιριστής Λούβρος Σπυρίδων δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με δεδομένο ότι το διάστημα μέχρι 12.12.2012 εκτίει την αναφερθείσα επιβαλλόμενη ποινή της απαγόρευσης συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα, που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο, για πέντε (5) χρόνια.
Κατά συνέπεια η συμμετοχή του στο συγκεκριμένο αγώνα πρωταθλήματος του σωματείου Π.Α.Σ ΜΑΓΙΑ είναι αντικανονική.
Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Κ κάνει αποδεκτή την ένσταση του σωματείου Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.
Ο αγώνας Π.Α.Σ ΜΑΓΙΑ-Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ με βαθμούς 3 και τέρματα 3-0. Στο υπαίτιο σωματείο Π.Α.Σ ΜΑΓΙΑ επιβάλλεται χρηματική ποινή 100 ευρώ.
Το ποσό των 60 ευρώ (η αξία του προβλεπόμενου παράβολου), που υποβλήθηκε από το ενιστάμενο σωματείο, επιστρέφεται, σε εφαρμογή του άρθρου 23 του Κ.Α.Π και του άρθρου 17 της προκήρυξης των πρωταθλημάτων.


Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος                       Ο Γεν. Γραμματέας



Ανδρέας Προβατάς                       Παναγιώτης Ποζίδης
 

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES