4 Ιουλ 2010

Υπέγραψε ο Γιώργος Μακρής

Υπέγραψε ο Γιώργος ΜακρήςΜε την φανέλα της Κέρκυρας θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Γιώργος Μακρής. Ο 26χρονος μεσοαμυντικός συναντήθηκε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη με τον τεχνικό διευθυντή των "Φαιάκων", Νίκο Λυράκη και έδωσαν τα "χέρια"Ο Μακρής που έμεινε ελεύθερος από τον Πιερικό, υπέγραψε στον ΑΟΚ συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια, επέστρεψε στην Κατερίνη για να μαζέψει τα πράγματά του και την Δευτέρα θα βρίσκεται στην Κέρκυρα για να ξεκινήσει προετοιμασία με τη νέα του ομάδα.

Ο 26χρονος αμυντικός χαφ ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες της Καβάλας και σε ηλικία 17 ετών πήγε στη β' ομάδα του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του "δικέφαλου του Βορρά", έχοντας 2 συμμετοχές με προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Ακολούθως αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική, με τον Αγροτικό Αστέρα για ένα χρόνο (ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ), μετά στον Πιερικό, ακολούθως μετακόμισε στον Εθνικό/Ολυμπιακό Βόλου, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική πάλι με τη φανέλα του Πιερικού.

"Εκπληρώνει τις φιλοδοξίες μου"

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Γιώργος Μακρής δήλωσε στο "aokerkyra.com": "Είμαι πολύ ευτυχισμένος που πλέον αποτελώ παίκτη της Κέρκυρας. Η Κέρκυρα εκπληρώνει τους στόχους και τις φιλοδοξίες μου. Είναι μια ομάδα στην οποία πιστεύω ότι ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να δουλέψει σωστά και να δείξει την αξία του. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση και τον προπονητή για την τιμή που μου κάνουν και την ευκαιρία που μου δίνουν.

Θα δουλέψω και θα κάνω ό,τι μπορώ για να τους δικαιώσω και να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους. Για μένα είναι πολύ σημαντικό που επιστρέφω στην Α' Εθνική έπειτα από έξι χρόνια. Τότε ήταν ο ΠΑΟΚ και τώρα η Κέρκυρα. Για το λόγο αυτό θέλω να ευχαριστήσω όσους πίστεψαν σε μένα και με βοήθησαν να φτάσω μέχρι εδώ".

Παράλληλα, παίκτες της ομάδας του νησιού των "Φαιάκων" θα παραμείνουν και άλλοι τρεις που ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους. Πρόκειται για τους Δημήτρη Κοντοδήμο (για 2 χρόνια), Γιώργο Παρασκευαΐδη (για 2 χρόνια) και Αποστόλη Σιαράβα (για 1 χρόνο).

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES