1 Μαρ 2010

Εντάξει ο Λούα Λούα, όχι ο Ντάτολο

Καθαρή ήταν η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Λούα Λούα. Ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων» είχε νιώσει ένα σφίξιμο στον προσαγωγό μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο, αλλά νιώθει ήδη καλύτερα και θα είναι έτοιμος την Τετάρτη όταν ξεκινήσουν και πάλι οι προπονήσεις της ομάδας.

Σήμερα(Δευτέρα) οι παίκτες είχαν ρεπό, αλλά στου Ρέντη πήγαν όσοι είχαν προγράμματα αποθεραπείας …και ήταν πολλοί. Ο Ντουντού ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Ντιόγο ακολούθησε πρόγραμμα που περιελάμβανε θεραπεία, ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.

Οι Μαρέσκα, Όσκαρ, Τοροσίδης ακολούθησαν πρόγραμμα που περιελάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο. Οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι... ελεύθεροι υπηρεσίας και την Τρίτη. Η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τον Ηρακλή στο «Καυταντζόγλειο» θα αρχίσει την Τετάρτη. Για το παιχνίδι αυτό υπολογίζεται ο Λεονάρντο, που εξέτισε την τιμωρία του, ενώ και οι τρεις τραυματίες από το ματς της Κυριακής αναμένεται να παίξουν.

Απαρηγόρητος ο Ντάτολο

Μία μεγάλη ευκαιρία χάνει ο Χέσους Ντάτολο. Ο Αργεντινός επιθετικός μετέβη στη Γερμανία και εξετάστηκε από τους γιατρούς της εθνικής Αργεντινής, οι οποίοι έκριναν πως δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την εθνική του ομάδα στο φιλικό με τα «πάντσερ» την προσεχή Τετάρτη. Ο Ντάτολο αποχώρησε από το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο έχοντας ένα τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό. Έτσι, ο δανεικός από τη Νάπολι αριστερός εξτρέμ δεν θα έχει την ευκαιρία να δείξει την αξία του στον Ντιέγκο Μαραντόνα και να τον πείσει να του δώσει μία θέση εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Ντάτολο είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού ήθελε πολύ να παίξει σε αυτό το ματς. Πλέον, θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα, όπου θα εξεταστεί από το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού για να διαπιστωθεί αν μπορεί να παίξει την Κυριακή απέναντι στον Ηρακλή.

Σισέ: «Δεν ξέρω αν θα ήταν έξυπνο να φύγω…»

Οι εμφανίσεις του Τζιμπρίλ Σισέ και τα γκολ που πετυχαίνει έχουν προκαλέσει αίσθηση σε όλη την Ευρώπη. Ο Γάλλος επιθετικός, που κλήθηκε μετά από δύο χρόνια και πάλι στην εθνική ομάδα της χώρας του, ρωτήθηκε από τους συμπατριώτες του για το μέλλον του.

«Θα είναι δύσκολο να σε κρατήσει ο Παναθηναϊκός;», ήταν η ερώτηση που δέχτηκε και απάντησε: «Εξαρτάται. Υπέγραψα για τέσσερα χρόνια και αισθάνομαι πολύ καλά. Σημασία έχει για μας να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αν τα καταφέρουμε, θα προκριθούμε αυτομάτως στους ομίλους του Champions League. Τον Αύγουστο θα είμαι 29 ετών και δεν ξέρω αν θα ήταν έξυπνο από μέρους μου να φύγω».

Για την προσωπική του απόδοση με το «τριφύλλι» τόνισε: «Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, κανέναν τραυματισμό. Αγωνίζομαι μόνος μου στην επίθεση και αυτό είναι κάτι που προτιμώ. Άρχισα άσχημα τη σεζόν, δυσκολεύτηκα για ενάμιση μήνα, αλλά ο κόσμος με βοήθησε και δεν με αποδοκίμασε».

Όσο για τη νέα ευκαιρία που έχει στους «τρικολόρ», ο Σισέ είπε: «Είχα ενοχληθεί λιγάκι επειδή δεν ήμουν στις κλήσεις της εθνικής την Πέμπτη. Λίγες ώρες μετά είχα αγώνα με τον Παναθηναϊκό απέναντι στη Ρόμα και κατάφερα να πετύχω δύο γκολ. Η χαρά της νίκης αυτής με έκανε να το ξεπεράσω. Ανυπομονώ να αγωνιστώ την Τετάρτη και έχω την ευκαιρία να αποδείξω πως παραμένω ποιοτικός παίκτης. Ήταν δύσκολο να μείνω δύο χρόνια μακριά από την εθνική, γιατί είχα συνηθίσει να είμαι μέλος της και δεν ήταν εύκολο να τους παρακολουθώ από μακριά. Είχα πει εξ αρχής πως σκέφτομαι πάντα την Εθνική. Έχω πετύχει φέτος 20 γκολ στο πρωτάθλημα και 5 στο Europa League, όπου αποκλείσαμε τη Ρόμα. Δεν αμφιβάλω για τον εαυτό μου και δεν είμαι υπερόπτης. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Πιστεύω πως μπορώ να είμαι στο Μουντιάλ, αλλά ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει».

Δ’ ΕΘΝΙΚΗ: Θρίαμβος της Βολίδας στην Πρέβεζα, ιστορική νίκη (2-0) επί του ΠΑΣ


Μια από τις σημαντικότερες επιτυχίες (και ίσως τη σπουδαιότερη) στην τρίχρονη παρουσία της στη Δ' Εθνική είχε χθες Κυριακή η Βολίδα Αχιλλείων, η οποία κέρδισε μέσα στην Πρέβεζα τον πανίσχυρο ΠΑΣ με σκορ 2-0.

  

Ήταν ένας πραγματικός θρίαμβος για το συγκρότημα του Ρομπέρτο Μπολάνο, το οποίο πριν τον αγώνα ήταν αουτσάιντερ, αφού έπαιζε μέσα στην έδρα μιας πολύ δυνατής, πολύ έμπειρης και ιστορικής ομάδας, που ήταν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Όμως, τελικά άλλος είχε το... όνομα και άλλος τη χάρη, αφού οι Κερκυραίοι έδειξαν στοιχεία μεγάλης ομάδας, με πολλές αρετές, αποδεικνύοντας πως την αδικεί η θέση στην οποία βρίσκεται.

  

Η επιτυχία της Βολίδας στην Πρέβεζα αποκτά μεγαλύτερη αξία, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι Κερκυραίοι υποχρεώθηκαν σε ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου να αγωνιστούν με δέκα παίκτες.

  

Μετά από αυτή τη νίκη, ο σύλλογος του Κάτω Γαρούνα βελτιώθηκε βαθμολογικά (ανέβηκε στην 6η θέση, προσπερνώντας τον Απόλλωνα Πάργας), παραμένοντας σε απόσταση ασφαλείας (9 πόντους) από την επικίνδυνη ζώνη.

  

Αντίθετα, οι Πρεβεζιάνοι εξαιτίας αυτής της ήττας «γκρεμίστηκαν» από τη 2η θέση κι έπεσαν στην 3η, χάνοντας σημαντικότατο έδαφος στην διεκδίκηση του τίτλου, αφού πλέον απέχουν 9 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ναυπακτιακό Αστέρα.

  

Η κυριακάτικη ήταν η 5η φετινή εκτός έδρας νίκη της Βολίδας, ενώ η Πρέβεζα γνώρισε τη 2η ήττα μέσα στην έδρα της και συνολικά την 3η ήττα της στο Πρωτάθλημα.

  

Έτσι, λοιπόν, οι «κιτρινόμαυροι» της Κέρκυρας πήραν το... αίμα τους πίσω για την ήττα από τους Πρεβεζιάνους στον πρώτο Γύρο, στο γήπεδο Καστελλάνων, με το ίδιο σκορ (0-2). Δηλαδή, όπως λέμε, τους... πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα!

  

Η Βολίδα πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα και τα δύο γκολ που της χάρισαν το «τρίποντο». Συγκεκριμένα, στο 10' ο Σπύρος Σπίνουλας άνοιξε το σκορ, ενώ στο 35' ο Μοναστηριώτης διαμόρφωσε το 0-2, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.
Στο 53'αποβλήθηκε ο Ενέτης Λικόκας από τον διαιτητή Μανασή (ΕΠΣ Τρικάλων).
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά για να «γυρίσουν» το παιχνίδι, έχοντας και την αριθμητική υπεροχή, όμως η κερκυραϊκή ομάδα παίζοντας με άψογη αμυντική τακτική, κράτησε τη νίκη.

  

Οι συνθέσεις των ομάδων:

  

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ: Α. Λιάσκος, Σκαμνέλος, Μάρκος, Χ. Δήμας, Βάλβης (39' Χασακής), Αντωνόπουλος, Ντέτσικας, Ναστούλης (55' Θ. Δήμας), Κώστας (60' Σιδέρης), Χολέβας, Δημουλιάς.

  

ΒΟΛΙΔΑ: Ζάχος, Σπίνουλας, Κονισπολιάτης (78' Μπαντούνος), Πετρόγιαννης, Πάγκαλης, Γ. Σκολαρίκης, Κ. Σκολαρίκης (46' Στρατηγός), Λικόκας, Μοναστηριώτης, Αρμένης, Μαθιουδάκης (59' Μεσημέρης).

Χρήστος Γραμμένος


Με την υπογραφή του Σισέ!

Μια επαγγελματική νίκη, που τον φέρνει πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, πέτυχε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε με σκορ 2-0 στην έδρα του Πανιωνίου. Οι «πράσινοι», δίχως να ενθουσιάσουν με την απόδοσή τους, κατάφεραν να επανέλθουν στην κορυφή της βαθμολογίας, ύστερα από τις νίκες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Μετά το πέναλτι του Σισέ στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης, το «τριφύλλι» δεν απειλήθηκε από τους Νεοσμυρνιώτες και είχε τον έλεγχο του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο «τρίποντο» χωρίς να αγχωθεί και να πιέσει υπερβολικά τους «κυανέρυθρους». Οι «πράσινοι» θέλησαν να καθαρίσουν από νωρίς το ματς, λόγω των διαδοχικών αγώνων που έδωσαν το τελευταίο δεκαήμερο (Καβάλα, Ρόμα εντός, ΠΑΟΚ και Ρόμα εκτός). Οι παίκτες του «τριφυλλιού» κατάφεραν να κρατήσουν τους επιθετικούς του Πανιωνίου μακριά από την άμυνά τους και είχαν σε καλή βραδιά τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος φάνηκε να γιορτάζει την κλήση του στην εθνική Γαλλίας.

Ο 29χρονος στράικερ έφτασε τα 20 γκολ σε 23 αγώνες στο πρωτάθλημα και δείχνει να διανύει περίοδο εξαιρετικής κατάστασης. Ο διεθνής άσος μέσα σε δέκα ημέρες κατάφερε να πετύχει έξι γκολ. Συγκεκριμένα, ο Σισέ σημείωσε ένα τέρμα στο παιχνίδι με τη Ρόμα στο ΟΑΚΑ, μετά από τρεις ημέρες σκόραρε (μία φορά) στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στον επαναληπτικό του «Ολίμπικο» βρήκε δύο φορές δίχτυα και χθες έστειλε δύο φορές την μπάλα στο «πλεκτό». Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το εκτός έδρας ματς με τη Ρόμα ο Γάλλος σούπερ-σταρ πήγε στο Άμστερνταμ και με απευθείας πτήση πήγε στο Μάντσεστερ για να δει το νεογέννητο παιδί του.

* Σήμερα στις 17:00 θα συνεδριάσει το Δ.Σ. για την πρόταση του προέδρου, Νικόλα Πατέρα, να γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 15 εκατ. ευρώ.

Σισέ: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Παναθηναϊκό»

Χαρούμενος που κλήθηκε στη εθνική Γαλλίας εμφανίστηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου. Ο 29χρονος επιθετικός στάθηκε στον ρόλο του «τριφυλλιού» στο συγκεκριμένο γεγονός και παρουσιάστηκε αποφασισμένος να δείξει σε όλον τον κόσμο το πραγματικό του πρόσωπο.

«Ηταν μια καλή νίκη. Παίξαμε σε μια δύσκολη έδρα. Παίξαμε έξυπνα για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Μπήκαμε επιθετικά. Μετά το πρώτο γκολ παίξαμε έξυπνα και ήρθε και το δεύτερο. Πριν από τη σέντρα ξέραμε πως δεν ήμασταν πρώτοι και έπρεπε να επιστρέψουμε στην κορυφή και να παλέψουμε με ό,τι έχουμε. Είπα ότι θα πετύχω 20 με 25 γκολ και βγαίνω αληθινός. Ομως για να φτάσω τα 25 χρειάζομαι ακόμα 5 γκολ. Θα δείτε τι θα γίνει... (σ.σ. χαμογέλασε). Πρέπει να σας πω ότι για μένα ποτέ δεν είναι ωραίο να είμαι δεύτερος ή τρίτος. Αισθάνθηκα ενοχλημένος. Αισθάνθηκα άσχημα», ανέφερε αρχικά ο επιθετικός του «τριφυλλιού»

Στη συνέχεια, ο Γάλλος στράικερ ρωτήθηκε αν είναι το πιο ωραίο που έχει σημειώσει στην Ελλάδα: «Ηταν σημαντικό και έξυπνο. Είδα ότι ο τερματοφύλακας έχει αφήσει ένα κενό με το δοκάρι, σούταρα και μπήκε. Ηταν έξυπνο γκολ», υπογράμμισε και εκεί του μεταφέρθηκε πως συνεχίζει να σκοράρει: «Αυτό είναι αλήθεια. Είναι καλό και για μένα και για την ομάδα και κυρίως για τους οπαδούς μας. Αισθάνομαι ότι τους χρωστάω πάρα πολλά. Οταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα δεν ήμουν καλός. Κι όμως, αυτοί με στήριζαν και φώναζαν για μένα. Με βοήθησαν και το λιγότερο που μπορώ να κάνω γι' αυτούς είναι να σκοράρω».

Ερωτηθείς για το τι πρέπει να κάνουν στον Παναθηναϊκό ώστε να βγουν πρωταθλητές, ο Σισέ απάντησε: «Αυτό είναι εύκολο. Ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει σε όλα τα ματς να κερδίζουμε. Είμαστε αισιόδοξοι επειδή ξέρουμε ότι αν παίζουμε όπως με τη Ρόμα και τον Πανιώνιο, είναι τρομερά δύσκολο για τον οποιονδήποτε να μας νικήσει».

Καταλήγοντας, ο διεθνής άσος στάθηκε στην κλήση του στην εθνική Γαλλίας για το φιλικό με την Ισπανία, που θα γίνει μεθαύριο, 3 Μαρτίου: «Ηξερα πριν από το παιχνίδι ότι έχω κληθεί στην εθνική. Για να είμαι ειλικρινής, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Αλλά έπειτα από αυτό το μόνο που έκανα ήταν να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι. Επρεπε να ξεχάσω το συγκεκριμένο γεγονός.

Είμαι χαρούμενος που θα πάω στην εθνική και θέλω να δείξω στον προπονητή μου ότι έκανε σωστή επιλογή. Πάλευα δύο χρόνια να κληθώ στην εθνική και τελικά έγινε. Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Παναθηναϊκό. Μου έδωσε μια μεγάλη ευκαιρία να δείξω ποιος είμαι. Θέλω να αφιερώσω όλα αυτά στη γυναίκα μου και τα παιδιά μου που με βοήθησαν και με στήριξαν. Πέρασα δύο δύσκολα χρόνια. Τώρα, όμως, επέστρεψα. Είμαι αποφασισμένος να δείξω σε όλους ποιος είμαι
».

Νίνης: «Καθαρό πέναλτι»

Την άποψη ότι ήταν καθαρό πέναλτι η ανατροπή του από τον Γιάννη Κοντοέ εξέφρασε ο Σωτήρης Νίνης, μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο. «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει ντόρος. Ηταν καθαρό πέναλτι. Αν κάποιοι έχουν όφελος να δημιουργούν θέμα, είναι δική τους δουλειά. Είδατε όλοι σας ποια ήταν η καλύτερη ομάδα. Είχαμε ουσία, θέλαμε περισσότερο τον αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, στο δεύτερο ρίξαμε λίγο την απόδοσή μας, αλλά ευτυχώς καταφέραμε να βάλουμε δεύτερο γκολ. Αξίζαμε τη νίκη και την πήραμε. Δεν υπάρχει θέμα κούρασης μετά τη Ρόμα, όλοι ξέρουμε ότι είμαστε σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Αυτό μας ευνοεί. Οταν έχεις βέβαια δύο αγώνες σε 48 ώρες, είναι λογικό να είσαι κουρασμένος
», δήλωσε αρχικά ο 20χρονος μεσοεπιθετικός.

Ερωτηθείς για την παρουσία των σκάουτερ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ο νεαρός διεθνής απάντησε πως «δεν ασχολούμαι. Εγώ κοιτάω να βοηθάω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο. Θέλω μόνο να κερδίζει η ομάδα και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Εχουμε έξι τελικούς, πρέπει να τους πάρουμε και δεν κοιτάμε τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Κοιτάμε τι κάνουμε εμείς και όχι οι αντίπαλοι. Σκοράραμε νωρίς. Μετά κρατήσαμε κάποιες δυνάμεις. Ως ομάδα ξέρουμε να διαχειριζόμαστε το παιχνίδι. Μας βοηθάει αυτό επειδή έρχονται δύσκολα παιχνίδια. Ημασταν πολύ καλοί και αμυντικά και δημιουργικά».

Καταλήγοντας, ο Νίνης αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, λέγοντας ότι «έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας. Θα ξεκουραστούμε και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός πάντα είναι για τα δύσκολα, γι' αυτό βρίσκεται και στους τρεις στόχους μέσα».

Για ένα ημίχρονο ήταν Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός του πρώτου ημιχρόνου, του χθεσινού αγώνα με τον ατρόμητο, θύμισε κάτι από τα παλιά. Η Πειραϊκή ομάδα μπήκε μέσα στο Καραϊσκάκη και έδειξε από τα πρώτα κιόλας λεπτά στον αντίπαλο, πως αυτή ήταν το «αφεντικό». Είχε γκολ, είχε δοκάρι, είχε «ζωηράδα» και τρεις παίκτες τον Λούα Λούα, τον Ντάρμπισαϊρ και τον Ντάτολο που έκαναν την διαφορά. Οι τρεις αυτές προσθήκες είναι δεδομένο πως έχουν βοηθήσει πολύ τους πρωταθλητές και έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην αντεπίθεση που έχει ξεκινήσει η ομάδα στο πρωτάθλημα, το τελευταίο διάστημα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα ήταν διαφορετική. Ο Ατρόμητος απείλησε και θα μπορούσε να ισοφαρίσει εάν του είχε δοθεί το πέναλτι το οποίο ζήτησε. Δεν ξέρω αν οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν από δυνάμεις, ή επαναπαύθηκαν, αλλά θα πρέπει να φτάσουν στο σημείο να παίζουν καλά για περισσότερο από 45 λεπτά, εάν θέλουν να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου.

Ένα ακόμα αξιοσημείωτο πάντως του χθεσινού ματς ήταν η… κωμωδία του πάγκου. Ο Ντάτολο κινδύνεψε να χάσει το ματς της Τετάρτης με την Εθνική του ομάδα κόντρα στην Γερμανία, αφού ο προπονητής του δεν πήρε χαμπάρι πως του ζητούσε αλλαγή. Ευτυχώς για τον Αργεντίνο θα τεθεί τελικά στην διάθεση του Ντιέγκο Μαραντόνα και θα διεκδικήσει μια θέση στο Μουντιάλ.

Αυτό όμως δεν αναιρεί την «πατάτα» του πάγκου. Μια μόνιμη σύγχυση στις αλλαγές, όπως σε αυτή του Ζαϊρί, με τον Νταρμπισαϊρ να νομίζει πως παραχωρεί την θέση του στον Μήτρογλου και να «στραβώνει» και με ένα ολόκληρο γήπεδο να συμφωνεί μαζί του και να γιουχάρει. Ας σοβαρευτούν σύντομα εκεί στο Ρέντη και ας συνειδητοποιήσουν άπαντες πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Τέτοιες εικόνες δεν αρμόζουν στο μέγεθος του.

Ο Τζεμπούρ «τρομοκρατεί», αλλά…

Οι τρεις βαθμοί (που είναι και το ζητούμενο αυτή την περίοδο) κατακτήθηκαν από την ΑΕΚ, αλλά το πρόσημο από τον αγώνα με τον Εργοτέλη δεν είναι θετικό. Κι αυτό γιατί η Ένωση δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και δεν συνέχισε τις καλές εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό, που «μαρτυρούσαν» την αγωνιστική βελτίωσή της. Στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ ισχυρίζονται ότι δεν ασχολούνται με τις διαμαρτυρίες των Κρητικών για τη φάση του πέναλτι, όμως η αλήθεια είναι ότι έδωσαν δικαιώματα με την εμφάνισή τους.

Αυτό που προβληματίζει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι -κυρίως- η συμπεριφορά των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο, που δεν ήταν σε καμία περίπτωση αντίδραση μεγάλης ομάδας. Γι΄ αυτόν τον λόγο, άλλωστε, αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της όταν ο Ντάκος σφύριξε τη λήξη της αναμέτρησης. Ενδεικτικό είναι ότι η" Ένωση" έκανε μόλις δύο σου στο δεύτερο 45λεπτο. Αρχικά με τον Μπλάνκο στο 52’ και έπειτα από μισή ώρα αγώνα, στο 83’, με ένα μακρινό σουτ του Μάκου!

Πάντως, ο «Ντούσκο» έχει και δύο λόγους να χαμογελά! Ο πρώτος ακούει στο όνομα Ράφικ Τζεμπούρ, αφού ο Γαλλοαλγερινός είναι πραγματικά… «τρομοκράτης» και μπορεί με μία ενέργειά του να αλλάξει το ρου του αγώνα. Έτσι έγινε και χθες, αφού το γκολ που πέτυχε στο 12’ αποδείχθηκε «χρυσό» για την ομάδα του. Ο δεύτερος λόγος είναι τα συνεχόμενα καλά αποτελέσματα που φέρνει η ΑΕΚ στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, μια και παρά την κακή εμφάνιση, οι τρεις βαθμοί μπήκαν στο σακούλι του «Δικεφάλου», που έχει κάνει το "4 στα 4" και συνεχίζει…

* Με κακώσεις αποχώρησαν μετά το ματς οι Νάτσο Σκόκο, Ζεράλντο Άλβες και Νίκος Καράμπελας. Ο Αργεντινός υπέστη κάκωση στο δεξί τετρακέφαλο, ενώ ο Άλβες στο αριστερό γόνατο και τον αχίλλειο τένοντα. Όσον αφορά τον Έλληνα αμυντικό, υπέστη κάκωση στο αριστερό γόνατο. Η κατάσταση των τριών ποδοσφαιριστών θα επανεκτιμηθεί αύριο, όμως δεν φαίνεται να ανησυχεί τους ανθρώπους της Ένωσης.

Αναστόπουλος: «Δεν τα βάφουμε μαύρα…»

Συναισθήματα εκ διαμέτρου αντίθετα στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του Λεβαδειακού με τον ΠΑΣ Γιάννενα, που βρήκε τους γηπεδούχους να επικρατούν με το ευρύ 4-1. Ο τεχνικός των ηττημένων, Νίκος Αναστόπουλος τόνισε πως θα προχωρήσει με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές ενώ ξεκαθάρισε πως πλέον πρέπει να σκέφτονται την επόμενη αγωνιστική. Από την άλλη πλευρά ο Δημήτρης Φαράντος παραδέχθηκε πως η ομάδα του ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και στάθηκε στη βοήθεια του κόσμου.

«Ήταν σημαντική η νίκη και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε. Θα χρειαστούμε βαθμούς κι εκτός έδρας για να σωθούμε. Στην προσπάθεια των παιδιών ανταποκρίθηκε και ο κόσμος, που μας βοήθησε καταλυτικά. Με τέτοια βοήθεια μπορούμε να κερδίσουμε κι άλλες ομάδες πιο δύσκολες του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο ΠΑΣ έχει καλή ομάδα, αλλά εμείς ήμασταν σε καλή κατάσταση. Μας ευνόησε σίγουρα και η εξέλιξη του αγώνα με το γρήγορο γκολ. Είχαμε και κάποιες αδυναμίες, τις οποίες πρέπει να διορθώσουμε», ήταν τα λόγια του κ. Φαράντου.

Από την άλλη πλευρά ο κ. Αναστόπουλος, είπε: «Δυστυχώς εμείς κάναμε τις ευκαιρίες και ο Λεβαδειακός έβαζε τα γκολ. Δεν έχει σημασία τόσο η εμφάνιση όσο το να παίρνεις έστω και το βαθμό. Εμείς δεν πήραμε τίποτα, αλλά συνεχίζουμε και κοιτάμε μπροστά για το παιχνίδι με την Τρίπολη. Δύσκολα κάνουμε το γκολ και εύκολα το δεχόμαστε. Στο ποδόσφαιρο, όμως, μετράνε τα γκολ και όχι οι ευκαιρίες. Υπάρχουν ακόμα δυνατότητες για σωτηρία και το παλεύουμε. Σήμερα δεν ήταν μόνο θέμα προσπάθειας. Δεχτήκαμε 2 γκολ χωρίς φάσεις από τον αντίπαλο. Έγιναν δύο σέντρες στην περιοχή μας και δεχτήκαμε δύο γκολ. Προβλήματα θα υπάρχουν πάντα, αλλά δεν μ' αρέσει να τα επικαλούμαι. Αυτούς έχουμε, με αυτούς θα προχωρήσουμε. Δεν ήμασταν κομπλέ σήμερα. Η προσπάθεια δεν μας βγήκε στο γήπεδο, γιατί χωρίς ο Σικαλιάς να ακουμπήσει μπάλα φάγαμε στο α' ημίχρονο δύο γκολ».

Για τη συνέχεια ο Αναστόπουλος σημείωσε: «Υπάρχουν και μαθηματικές και αγωνιστικές ελπίδες. Δεν τα βάφουμε μαύρα».

Σχετικά με την συμπεριφορά του Αράς το τελευταίο διάστημα είπε: «Πρώτα να είναι σωστός επαγγελματίας. Δεν μπορεί η ομάδα να χάνει κι αυτός να συμπεριφέρεται αλλιώς. Δεν υπάρχουν μόνο απαιτήσεις όταν είσαι επαγγελματίας, αλλά και υποχρεώσεις. Και ο Μαραντόνα να ήταν πάλι θα έμενε έξω με αυτό που έκανε».

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES