25 Σεπ 2010

Ετοιμάζει αλλαγές ο Τεννές

ΚΕΡΚΥΡΑ: Ετοιμάζει αλλαγές ο ΤεννέςΧωρίς τον Λαμπρόπουλο, τον Μίχο και τον Παρασκευαΐδη θα αντιμετωπίσει η Κέρκυρα τη Λάρισα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League. Από την πλευρά του, Μπάμπης Τεννές σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Νέβεν Μάρκοβιτς, του οποίου η μπλε κάρτα αναμένεται να φτάσει εντός της ημέρας.

Εφόσον δεν υπάρξει νέα καθυστέρηση, ο Σέρβος αριστερός μπακ θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στους «βυσσινί». Τη θέση Παρασκευαΐδη στο κέντρο άμυνας είναι πού πιθανό να πάρει ο Βενέτης.

Η αποστολή των «Φαιάκων» αποτελείται από τους: Αποστολίδη, Ιωάννου Δημήτρη, Βενέτη, Στολτίδη, Καλατζή, Δεινόπαπα, Φλάβιο, Τσίγκα, Γιάντση, Μαιστόροβιτς, Χάμπλε, Κοντοδήμο, Κωνσταντόπουλο, Γκουστάβο, Επστάιν, Μακρηδημήτρη, Ιωάννου Ηλία και Μακρή.

Μόνο όταν είναι… ΠΑΟ!

Μόνο όταν είναι… ΠΑΟ!Ένας… κατά διαστήματα Παναθηναϊκός επικράτησε ευκολότερα απ’ όσο δείχνει το τελικό σκορ, με 2-1 του Πανιωνίου και επέστρεψε στις νίκες!

Οι «πράσινοι» ξεπέρασαν τις άσχημες περασμένες εμφανίσεις και ένα «νεκρό» πρώτο ημίωρο στο ΟΑΚΑ και με τους Νίνη (43’) και Κατσουράνη (62’), «καθάρισαν» το παιχνίδι.

Άργησε να ξυπνήσει ο Πανιώνιος, και απλά μείωσε με τον Κουμορτζί στις καθυστερήσεις.

Λίγο νωρίτερα ο Νίνης είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τα πάντα όλα!

Τα πάντα όλα!Συνδυάζοντας την ουσία (τρεις βαθμοί) με το θέαμα (ένα τσουβάλι ευκαιρίες), ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Καραϊσκάκη» για την 4η αγωνιστική και ανέβηκε -τουλάχιστον προσωρινά- στην κορυφή.

Σκόραραν οι Πάντελιτς, Φουστέρ και Φυτανίδης (με αυτογκόλ) για τους «ερυθρόλευκους».

Δίκαια τα παράπονα των Αρκάδων για τέρμα του Πουλίδο που κακώς δεν μέτρησε.

Εξαιρετική η εμφάνιση του Ολυμπιακού -ειδικά στο πρώτο ημίχρονο- με τους Ριέρα και Ιμπαγάσα σε μεγάλα κέφια.

Με εννιά παίκτες τελείωσε το ματς ο Αστέρας, καθώς αποβλήθηκαν σωστά με δεύτερη κίτρινη αρχικά ο Μπαρτολίνι στο 60' και προς το φινάλε της αναμέτρησης (89') ο Μπαστία.



Πώς έπαιξε:

Με όλα του τα αστέρια παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός. Θέση κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Νικοπολίδης, έχοντας μπροστά του -από τα αριστερά προς τα δεξιά- τους Μπράβο (αντί του Χολέμπας), Αβρ. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ και Τοροσίδη. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ξεκίνησε ο Ντουντού με τον Ιμπαγάσα (προτιμήθηκε από τον Μοϊσές). Στα αριστερά βρέθηκε ο Ριέρα, στα δεξιά ο Ρόμενταλ (έμεινε στον πάγκο ο Φετφατζίδης), ενώ ο Φουστέρ πήρε θέση λίγο πίσω από τον Πάντελιτς, ο οποίος ήταν ο μοναδικός προωθημένος.

Νέο πλήγμα με Νταντόμο

Νέο πλήγμα με ΝταντόμοΧωρίς τον Κλαούντιο Νταντόμο θα ταξιδέψει στον Βόλο η αποστολή της ΑΕΚ, η οποία την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Βόλου (20:30). O 28χρονος Ουρουγουανός αμυντικός υπέστη ελαφριά κάκωση στο γόνατο του δεξιού του ποδιού στην προπόνηση του Σαββάτου και αποκλείστηκε από την αποστολή. Κανονικά προπονήθηκε ο Ράφικ Τζεμπούρ.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ντιόπ και Καφές οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής.

Τελειώνει του Σκόκο

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Νάτσο Σκόκο στην ΑΕΚ. Όπως επιβεβαιώνει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, το θέμα του Αργεντινού μεσοεπιθετικού θα κριθεί στις 2 Οκτωβρίου, όταν και θα έρθει στην Ελλάδα ο συμπατριώτης μάνατζέρ του, Φαμπιάν Σολντίνι. Ο ατζέντης του 25χρονου παίκτη θεωρείται ο άνθρωπος-κλειδί για την έκβαση της υπόθεσης.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών άρχισαν το προηγούμενο διάστημα. Ο Σκόκο παρουσιάζεται ευχαριστημένος στην ΑΕΚ και θέλει να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας, όμως ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα. Από την πλευρά τους, στην ΑΕΚ εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι. Υπάρχει απόσταση στο οικονομικό (η τελευταία πρόταση της ΑΕΚ αγγίζει τις 800.000 ευρώ συν μπόνους), αλλά και αμοιβαία διάθεση για συνεργασία.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα θέματα, ο Ραφίκ Τζεμπούρ είπε «ναι» στα 700.000 ευρώ και θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της ΑΕΚ μέχρι το 2013. Το θέμα του Ισμαέλ Μπλάνκο παραμένει «παγωμένο» (μέχρι νεωτέρας) μετά το «όχι» του μάνατζέρ του στα 500.000 ευρώ συν μπόνους, όπως είχε αποκαλύψει η «SportDay».


Οδεύει προς πτώχευση η Empire

Στην ΠΑΕ ΑΕΚ σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να κηρύξουν πτώχευση για την Empire Α.Ε., αφού εξακολουθεί να διχάζει το ζήτημα των χρεών στην Puma. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών οδηγήθηκαν πρόσφατα σε αδιέξοδο. Η Empire (όπως όλοι γνωρίζουν) εμφανίστηκε... καταχρεωμένη με 7 εκατ. ευρώ, διότι προφανώς έγιναν «εγκλήματα» στη διαχείρισή της.

Η Puma (εκεί οφείλει τα περισσότερα χρήματα η Empire, η οποία είναι κομμάτι της ΠΑΕ) δεν δέχθηκε τον διακανονισμό που της πρότεινε η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση, με αποτέλεσμα να γίνεται ξανά λόγος έπειτα από καιρό για πτώχευση.

Παράλληλα, οι διοικούντες συζητούν από τώρα με άλλες εταιρείες που επιθυμούν να αναλάβουν την ένδυση της ομάδας από την επόμενη σεζόν. Εχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τις Nike και Adidas (η πρώτη εμφανίζεται πιο κοντά από τη δεύτερη) για μακροχρόνια συμφωνία.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES