11 Μαΐ 2010

ΚΕΡΚΥΡΑ – "Σφίγγα" ο Γελαδάρης, τι συμβαίνει με Λυράκη...

Ο Δημήτρης Γελαδάρης έμεινε σήμερα το πρωί και τυπικά ελεύθερος από τον Εργοτέλη, αφού ενημερώθηκε από τον προπονητή του Εργοτέλη Νίκο Καραγεωργίου ότι δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του. Ο έμπειρος αμυντικός που έτσι και αλλιώς έληγε το συμβόλαιο του, φαίνεται ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της Κέρκυρας που θέλει παίκτες με παραστάσεις από την Σούπερ Λιγκ, ωστόσο σε επικοινωνία που είχε το Sportnet μαζί του δεν θέλησε να αποκαλύψει ονόματα και διευθύνσεις και αρκέστηκε απλά στην επιβεβαίωση προτάσεων από ομάδες της μεγάλης κατηγορίας.«Είναι ευχάριστο που με υπολογίζουν οι ομάδες, υπάρχουν προτάσεις θα τις συζητήσουμε και με την οικογένεια και όποια είναι πιο συμφέρουσα θα την αποδεχθώ. Το θέμα το χειρίζεται ο μάνατζερ μου. Σαφώς μπορώ να παίξω ακόμα σε υψηλό επίπεδο. Το θετικό είναι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες, πριν ακόμα γίνει κουβέντα με τους ανθρώπους του Εργοτέλη και αυτό δείχνει ότι σε εκτιμούν. Θα δούμε…» δήλωσε στο Sportnet ο πρώην παίκτης του Εργοτέλη.

Στον αέρα και η συνεργασία με Λυράκη

Την ίδια ώρα στην Κέρκυρα εκτός από το θέμα του προπονητή που είναι στον αέρα με τον Μπάμπη Τεννέ ακόμα να μην έχει αποφασίσει οριστικά αν θα συνεχίσει στον πάγκο, αβέβαιο είναι και το μέλλον της συνεργασίας με τον Νίκο Λυράκη. Ο σύμβουλος του προέδρου Σπύρου Καλογιάννη που συνεργάστηκε με την Κέρκυρα την προηγούμενη χρονιά, δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, αφού ακόμα δεν έχει γίνει κουβέντα με τον ισχυρό άνδρα των Φαιάκων.

«Ο Νίνης έχει Porsche και ο Κοσμίδης… Punto»

«Ο Νίνης έχει Porsche και ο Κοσμίδης… Punto»Το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ επισκέφθηκε ο Λευτέρης Κοσμίδης. Ο Έλληνας πρωταθλητής της ενόργανης γυμναστικής μίλησε στους σπουδαστές για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, για τον τρόπο που η πολιτεία... ανταμείβει τους κόπους των αθλητών, για τις επιτυχίες του, αλλά και για τους στόχους του.

Ο Κοσμίδης έχει ήδη κερδίσει τρία μετάλλια σε επίπεδο αντρών αν και είναι μόλις 19 ετών. Ωστόσο, τα επιτεύγματα των αθλητών της ενόργανης δεν ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο από την πολιτεία. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο ο πατέρας του πρωταθλητή, αλλά και προπονητή της ενόργανης έκανε μερικές συγκρίσεις.

«Ο Νίνης έκανε 3 καλά παιχνίδια στο ντεμπούτο του και τον έμαθαν όλοι, τώρα κυκλοφορεί με Porsche, ο Λευτέρης έχει πάρει τρία μετάλλια και κυκλοφορεί με Punto», ήταν το παράπονο του πατέρα του Λευτέρη Κοσμίδη.

Πέρα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αθλητές της ενόργανης γυμναστικής σχετικά με την αντιμετώπιση τους από την πολιτεία, οι Έλληνες αθλητές έχουν να αντιμετωπίσουν τις αμφιβολίες των κριτών σε διεθνείς διοργανώσεις.

Η Ελλάδα δεν είναι μια δυνατή χώρα στην ενόργανη και αυτό δημιουργεί πρόβλημα, καθώς οι κριτές πολλές φορές είναι άδικοι :

«Αρκετές φορές οι κριτές με έχουν αδικήσει, την ίδια ώρα που ευνοούν άλλους», τόνισε ο Κοσμίδης.

Περίπου πριν δύο εβδομάδες ο Κοσμίδης κατέκτησε το τρίτο του μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Μπέρμιγχαμ, περνώντας ωστόσο από «40 κύματα», καθώς η αποστολή ταλαιπωρήθηκε αρκετά μέχρι να φτάσει στην Αγγλία, λόγω των ακυρώσεων των πτήσεων, εξαιτίας της ηφαιστειακής τέφρας.

«Μείναμε τέσσερις ημέρες χωρίς προπόνηση και με το που φτάσαμε αγωνιστήκαμε, όμως τα καταφέραμε πολύ καλά»

Οι στόχοι του νεαρού πρωταθλητή είναι να πάρει μέρος στα επόμενα Παγκόσμια πρωταθλήματα, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει μια θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Aθώωση για Μπέο και Σιότροπο

Aθώωση για Μπέο και ΣιότροποΑθωωτική απόφαση για τον Αχιλλέα Μπέο και τον Γιώργο Σιότροπο εκδόθηκε την Τρίτη (11/5) από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στη δικαστική διαμάχη που είχαν εμπλακεί για κακουργηματικές πράξεις σε βάρος του Δημοσίου.Συγκεκριμένα, ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου Αχιλλέας Μπέος και ο πρώην δήμαρχος της Νέας Σμύρνης Γιώργος Σιότροπος απαλλάχτηκαν από όλες τις κατηγορίες εις βάρος τους για την υπεξαίρεση 70.000.000 ευρώ από τον Δήμο προς τον Πανιώνιο.

«Όχι και τόσους παίκτες…»

«Όχι και τόσους παίκτες…»Να κοπάσει η μεταγραφολογία θέλει ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για την Κύπρο, όπου θα δώσει φιλικά ματς, τόνισε πως η ομάδα του δεν χρειάζεται τόσο πολλές προσθήκες και ότι τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις του ΔΣ της ΠΑΕ.

«Καθένας για τη νέα χρονιά πρέπει να είναι έτοιμος όσον αφορά τον σχεδιασμό. Περιμένουμε το Διοικητικό Συμβούλιο. Υπάρχουν παίκτες που μας ενδιαφέρουν αλλά γράφονται ανακρίβειες. Δεν μπορούμε να πάρουμε τόσους πολλούς παίκτες. Από αυτά που γράφονται μπορεί να έρθει και το 1/5 ή το 1/10. Τίποτα δεν ισχύει ακόμα. Έχουμε κάποιους στόχους. Είναι σημαντικό να προσθέτουμε κομμάτι με κομμάτι, μέχρι να γίνουμε καλύτεροι», τόνισε ο προπονητής των νταμπλούχων, ενώ για το δικό του μέλλον, μιας και δεν έχει ακόμη επισημοποιηθεί η παραμονή του στον πάγκο, ανέφερε: «Εννοείται ότι εγώ είμαι πάντα έτοιμος να συνεχίσω, αλλά αυτό θα αποφασιστεί στην συνέχεια».

Όσο για τα δύο φιλικά ματς (Τετάρτη στις 19:00 με ΑΕ Λάρνακας στο «Τσίρειο» και Παρασκευή στις 20:00 με την Αλκή στη Λάρνακα), ο Κοζανίτης τεχνικός ανέφερε: «Είναι δύο παιχνίδια χωρίς άγχος αλλά δεν παύουν να είναι δύο παιχνίδια του νταμπλούχου Παναθηναϊκού. Δεν πάμε για διακοπές στην Κύπρο, αλλά για δύο φιλικά που μπορούν να βγουν πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα καθώς ενσωματώθηκαν πολλοί νεαροί παίκτες στην ομάδα. Είναι προτιμότερο να παίζουμε φιλικά παρά να μένουμε στην καθημερινότητα των προπονήσεων. Θέλουμε να δούμε τις ικανότητες μερικών νεαρών παικτών, να δούμε την διάθεση τους. Εκεί φαίνεται αν είναι επαγγελματίες και αυτό μετράει σε έναν προπονητή. Είναι επίσης καλό να δουν και οι Κύπριοι φίλοι μας την ομάδα τους. Πάμε σίγουρα για να το ευχαριστηθούμε».

«Είμαστε αισιόδοξοι…»

«Είμαστε αισιόδοξοι…»Το Μουντιάλ πλησιάζει και η προσμονή μεγαλώνει. Ο Γιάννης Τοπαλίδης μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 δεν έκρυψε την αισιοδοξία του. «Μπορούμε να προκριθούμε. Το πρώτο ματς με τη Νότιο Κορέα είναι πολύ σημαντικό», τόνισε το δεξί χέρι του ομοσπονδιακού τεχνικού. «Το συμβόλαιο του κ. Ρεχάγκελ είναι δευτερεύον τώρα. Σημασία έχει να πάμε καλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο», πρόσθεσε.

Ο Γιάννης Τοπαλίδης μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας και στους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Ταμπάκο:

Για την κλήση του Σάκη Πρίττα: «Είχαμε παρακολουθήσει τον Πρίττα πολλές φορές. Πήγαινε πολύ καλά στον Άρη και υπήρχε η σκέψη πως ίσως χρειαστούμε κάποιον ακόμη παίκτη. Τον καλέσαμε στους 25 και μέχρι τις 2 Ιουνίου θα δούμε ποιοι θα είναι στην τελική 23αδα ή θα αποκλειστούν».

Για την αγωνιστική κατάσταση των Πατσατζόγλου και Σεϊταρίδη: «Ο Πατσατζόγλου ήταν για πολύ καιρό τραυματίας και εκτός δράσης, ενώ ο Σεϊταρίδης είχε ενοχλήσεις. Το τελευταίο διάστημα δεν έχουν προβλήματα, αλλά θα δούμε σε τι κατάσταση είναι μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά. Για το λόγο αυτό θα πάμε με 25 παιδιά στην Ελβετία».

Για την προετοιμασία της Εθνικής: «Συζητήσαμε με τους παίκτες που δεν έχουν πια υποχρεώσεις και ήταν όλοι της γνώμης πως θα έπρεπε να κάνουν διακοπές για περίπου 10 μέρες. Τους δώσαμε ειδικό πρόγραμμα για να ακολουθήσουν, ώστε να είναι σε καλή κατάσταση όταν συγκεντρωθεί η Εθνική. Υπήρξε αυτό το απρόοπτο με την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των πλέι οφ, αλλά είναι πράγματα που δεν μπορείς να τα περιμένεις».

Για τα φιλικά με Βόρειο Κορέα και Παραγουάη: «Ήταν εξ αρχής σκέψη να αντιμετωπίσουμε σε φιλικά ομάδες που μοιάζουν με αυτές που θα αντιμετωπίσουμε στα τελικά. Παίξαμε ήδη με τη Σενεγάλη, που είναι πολύ καλή ομάδα και μοιάζει με τη Νιγηρία. Είναι ιδανικά τα τεστ με Βόρειο Κορέα και Παραγουάη, αλλά πάνω από όλα μετρά τι θα κάνουν οι παίκτες μας στα παιχνίδια».

Για το τι περισσότερο και τι λιγότερο έχει η τωρινή Εθνική από αυτή του 2004: «Αυτές οι συγκρίσεις δεν γίνονται. Η Εθνική πριν το EURO 2004 ήταν 18 μήνες αήττητη, είχε κερδίσει μέσα στην Ισπανία και έφερε κι άλλα αποτελέσματα που είχαν ανεβάσει πολύ το ηθικό της ομάδας. Καταλάβαινες ότι κάτι θα μπορούσε να πετύχει στην Πορτογαλία, όχι ότι θα κατακτούσε το τρόπαιο, αλλά θα περνούσε στη δεύτερη φάση».

Για την πορεία στα τελικά: «Θα δούμε κάθε ματς ξεχωριστά. Πρώτα τη Νότιο Κορέα, μετά τη Νιγηρία και τελευταία το ματς με τη Νιγηρία. Τελευταίο στον όμιλο, γιατί μπορεί να προχωρήσουμε (γέλια). Είμαστε αισιόδοξοι. Συζητώ με τον κόουτς και του μιλώ για την Αργεντινή, αλλά εκείνος μού λέει πως θα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τη Νότιο Κορέα. Είναι πολύ κρίσιμο παιχνίδι, είναι πολύ σημαντικό να έχεις ένα καλό ξεκίνημα».

Για το θέμα του συμβολαίου του Ότο Ρεχάγκελ: «Πρέπει να περιμένουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Το συμβόλαιο είναι δευτερεύον. Δεν είναι τόσο σημαντικό αν θα ανανεωθεί ή όχι. Αυτό που μετρά τώρα είναι να πάμε καλά στο Μουντιάλ. Θα είμαστε για 40 ημέρες στο επίκεντρο του κόσμου και θέλουμε να δείξουμε κάτι».

Εκτός Εθνικής Γαλλίας ο Σισέ;

Εκτός Εθνικής Γαλλίας ο Σισέ;Ο Ραϊμόν Ντομενέκ αναμένεται να ανακοινώσει απόψε (20:00 ώρα Γαλλίας) τηλεοπτικά την λίστα με τους 23 παίκτες που θα πάρει μαζί του στο Μουντιάλ, όμως την έκπληξη που ετοίμαζε φρόντισε να τη χαλάσει ένας από τους χορηγούς των "τρικολόρ".


 
Ο λόγος για τη μεγάλη αλυσίδα σούπερμαρκετ Carefour η οποία πιεζόμενη χρονικά να οργανώσει τη διανομή μαγνητών με τις φιγούρες των παικτών που θα βρεθούν στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, αποφάσισε να διαρρεύσει λίγες ώρες πριν λίστα με τους "εκλεκτούς" του Γάλλου ομοσπονδιακού τεχνικού.

Σε περίπτωση μάλιστα που αυτή η λίστα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, τότε τα νέα είναι άσχημα για τον Τζιμπρίλ Σισέ, καθώς -αν και προέρχεται από μία εκπληκτική σεζόν στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό- δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτή.

Σύμφωνα με την Carefour, αυτή είναι η λίστα με τους 23 παίκτες που θα ανακοινώσει το βράδυ ο Ραϊμόν Ντομενέκ:

Γκολκίπερ: Σεντρίκ Καρασό (Μπορντό), Στιβ Μανταντά (Μαρσέιγ), Ούγκο Λορίς (Λιόν)

Αμυντικοί: Ερίκ Αμπιντάλ (Μπαρτσελόνα), Ζουλιέν Εσκουντέ (Σεβίλλη), Πατρίς Εβρά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ροντ Φανί (Ρεν), Γουίλιαμ Γκαλάς (Άρσεναλ), Μπακαρί Σανιά (Άρσεναλ), Σεμπαστιάν Σκιλασί (Σεβίλλη)

Μέσοι: Λασανά Ντιαρά (Ρεάλ Μαδρίτης), Αλού Ντιαρά (Μπορντό), Αμπού Ντιαμπί (Άρσεναλ), Μούσα Σισοκό (Τουλούζ), Γιοάν Γκουρκούφ (Μπορντό), Ζερεμί Τουλαλάν (Λιόν)

Επιθετικοί: Νικολά Ανελκά (Τσέλσι), Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης), Αντρέ-Πιερ Ζινιάκ (Τουλούζ), Σίντνεϊ Γκοβού (Λιόν), Τιερί Ανρί (Μπαρτσελόνα), Φρανκ Ριμπερί (Μπάγερν Μονάχου), Φλοράν Μαλουντά (Τσέλσι).

Εκπλήξεις Οτο για Μουντιάλ

Εκπλήξεις Οτο για ΜουντιάλΟ Οτο Ρεχάγκελ επιφύλαξε αρκετές εκπλήξεις στην προεπιλογή για το Μουντιάλ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε νέα ονόματα όπως ο Πρίττας (Αρης), Μανωλάς (ΑΕΚ) και ο Μαρίνος (ΠΑΟ). Επίσης κλήθηκαν οι Μαλεζάς, Χριστοδουλόπουλος και Μήτρογλου. Ο Οτο Ρεχάγκελ ανακοίνωσε τα ονόματα των 25 διεθνών που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας στην Ελβετία (21/5-2/6/2010), καθώς επίσης επιπλέον πέντε ποδοσφαιριστές που συμπληρώνουν την 30άδα της προεπιλογής του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Οι 25 παίκτες που θα μεταβούν στο Μπαντ Ραγκάζ είναι οι εξής:
Τερματοφύλακες
Μιχάλης Σηφάκης
Αλέξανδρος Τζόρβας
Κώστας Χαλκιάς

Αμυντικοί
Γιώργος Σεϊταρίδης
Λουκάς Βύντρα
Βαγγέλης Μόρας
Σωκράτης Παπασταθόπουλος
Σωτήρης Κυργιάκος
Αβραάμ Παπαδόπουλος
Βασίλης Τοροσίδης
Νίκος Σπυρόπουλος
Στέλιος Μαλεζάς
Γιώργος Τζαβέλλας

Μέσοι
Κώστας Κατσουράνης
Αλέξανδρος Τζιόλης
Γιώργος Καραγκούνης
Σωτήρης Νίνης
Χρήστος Πατσατζόγλου
Γρηγόρης Μάκος
Σάκης Πρίττας

Επιθετικοί
Άγγελος Χαριστέας
Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Παντελής Καπετάνος
Φάνης Γκέκας
Γιώργος Σαμαράς
Οι επιπλέον ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο κ. Ρεχάγκελ και περιλαμβάνονται στην προεπιλογή της Εθνικής Ομάδας είναι οι:
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος
Κώστας Μανωλάς
Κώστας Μήτρογλου
Γιώργος Γκαλίτσιος
Στέργος Μαρίνος

ΠΑΣ Γιάννινα: Μετά τον Μενδρινό, ο Κανακούδης

ΠΑΣ Γιάννινα: Μετά τον Μενδρινό, ο ΚανακούδηςΟ υποβιβασμός του ΠΑΣ Γιάννινα από την Σούπερ Λίγκα έχει προκαλέσει… τάσεις φυγής σε πολλούς από τους παίκτες που δεν επιθυμούν να ζήσουν την… εμπειρία της Β’ Εθνικής. Έτσι, μετά τον Κώστα Μενδρινό, του οποίο το συμβόλαιο θα λυθεί εντός της εβδομάδας, ο επόμενος που θα ακολουθήσει τον ίδιο μονοπάτι είναι ο Πέτρος Κανακούδης.

Ο αμυντικός του ΠΑΣ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Χριστοβασίλη, και συμφώνησαν στην αποχώρηση του μέσα στο επόμενο διάστημα. Ήδη, ο Κανακούδης δεν συμμετέχει το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις της ομάδας, κάτι που μαρτυρά ότι σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα των Ιωαννίνων.

Το πήρε πάνω του

Το πήρε πάνω τουΤο βάρος της ευθύνης της ήττας από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα επωμίστηκε ο Αντώνης Νικοπολίδης, μιλώντας ενώπιον των συμπαικτών του στον Ολυμπιακό. Ο πολύπειρος τερματοφύλακας ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση για το λάθος του, που έδωσε τη δυνατότητα στους αντιπάλους να πετύχουν το γκολ της νίκης.

«Παιδιά, εγώ φταίω. Αν δεν είχα κάνει το λάθος, δεν θα είχαμε χάσει», είπε στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έσπευσαν να τον παρηγορήσουν τονίζοντας πως όλοι φέρουν το ίδιο μερίδιο ευθύνης για το αρνητικό αποτέλεσμα. «Πρέπει πάση θυσία να νικήσουμε την Τετάρτη», ήταν το σύνθημα που έδωσε ο Αντώνης Νικοπολίδης για το προσεχές ματς.

Με Ντουντού για τη νίκη

Η επιστροφή του Ντουντού, που εξέτισε στην Τούμπα την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του, γεμίζει αισιοδοξία τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ποντάρει πολλά στην ποιότητα του Βραζιλιάνου μέσου και θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 ή 4-4-2. Θα απουσιάσουν οι Ζαϊρί, Ντάτολο, Ντιόγο και Στολτίδης, που είναι τραυματίες, αλλά και ο τιμωρημένος Ζεβλάκοφ. Πιθανότερη σύνθεση είναι η ακόλουθη: Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μπράβο, Πάντος, Τοροσίδης, Μαρέσκα, Ντουντού, Όσκαρ, Λούα Λούα και Νταρμπισάιρ.

Φήμες για Μότζι

Στην Αθήνα βρίσκεται από τη Δευτέρα ο Αλεσάντρο Μότζι και φημολογείται πως ο γνωστός Ιταλός μάνατζερ (γιος του πρώην γενικού διευθυντή της Γιουβέντους και «εγκεφάλου» του Calciopoli, Λουτσιάνο Μότζι) θα έχει ραντεβού με τους ανθρώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να προτείνει παίκτες και προπονητές.

Με Ίβιτς και «ντόπες» στην Αθήνα

Με Ίβιτς και «ντόπες» στην ΑθήναΟ Βλάνταν Ίβιτς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στη 18μελη αποστολή του ΠΑΟΚ για την κρίσιμη αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» για τα πλέι οφ (16:45, ΝΕΤ). Αντίθετα, εκτός μάχης είναι ο Μίρκο Σαβίνι, ο οποίος έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στη γάμπα και είναι αμφίβολο αν θα ενισχύσει την ομάδα του στη συνέχεια του μίνι πρωταθλήματος.

Ο Φερνάντο Σάντος έδωσε διάθεση να συγχωρήσει τον Εντίνιο για το πειθαρχικό του παράπτωμα και τον πήρε μαζί του. Στη Θεσσαλονίκη θα μείνει φυσικά ο Κριστιάνο. Σημειώνεται πως στην προπόνηση έδωσαν το «παρών» περίπου 30 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ για να εμψυχώσουν τους παίκτες ζητώντας τους τη νίκη. «Είστε καλύτεροι από όλους, δείξτε το στο γήπεδο», τους τόνιζαν.

Αναλυτικά η 18αδα του ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Φωτάκης, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Εντίνιο, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο.

Πολλά προβλήματα στον Άρη

Πολλά προβλήματα στον Άρη Με πολλές απουσίες υποδέχεται ο Άρης την ΑΕΚ την Τετάρτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τα πλέι οφ (19:00, ΣΚΑΪ). Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Νέτο, Κάλβο και Κάμπορα, καθώς και οι τραυματίες Λαμπριάκος, Βανγκέλι και Πιοβεζάν, ωστόσο οι Ναφτί και Κόκε παρά τα μικροπροβλήματα που είχαν θα είναι διαθέσιμοι.

Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι οι εξής: Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Ρονάλντο, Ορτίθ, Κουλουχέρης, Νασούτι, Χαβίτο, Πρίττας, Γκαρσία, Φερνάντες, Ναφτί, Κόκε, Αγτζίδης, Αράνο, Ντέιλι, Αραβίδης, Τζόνσον, Αντού και Μεριέμ.

Ο Αργεντινός τεχνικός επέλεξε, εξάλλου, να εκτίσει ο Σάκης Πρίττας στο ματς της ερχόμενης Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» την τιμωρία του από τη συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών. Ο 31χρονος μέσος πάντως είναι πολύ χαρούμενος για την κλήση του στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου θα έχει... παρέα τον Μιχάλη Σηφάκη.

* Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τυνησίας, αλλά και την Π.Ο. της Αλβανίας για τις κλήσεις των Μεντί Ναφτί και Χρήστου Βαγγέλη για φιλικά παιχνίδια. Ο Τυνήσιος θα αγωνιστεί σε φιλικό παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στην Γαλλία, ενώ η Αλβανία θα παίξει κόντρα σε Ανδόρα και Μαυροβούνιο.

Ο Νέμεθ γίνεται… Άνδρας

Ο Νέμεθ γίνεται… ΆνδραςΤην αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας θα παρακολουθήσει την Κυριακή ο Έρβιν Κούμαν. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουγγαρίας θα δει το παιχνίδι της Τούμπας έχοντας προφανώς στραμμένη την προσοχή του στον Κρίστιαν Νέμεθ. Ο 21χρονος άσος της «Ένωσης» μετά από την εξαιρετική του παρουσία στις «μικρές» εθνικές ομάδες των Μαγυάρων, ετοιμάζεται για το άλμα στους Άνδρες.

«Η Ουγγαρία έχει πολλά μεγάλα ταλέντα, όπως ο Νέμεθ, ο Κόμαν και ο Γκούλασι. Φυσικά κάποια νέα παιδιά θα κληθούν στα επόμενα παιχνίδια της Εθνικής. Θα πρέπει να είναι σε ομάδες που θα παίζουν τακτικά, όμως παίζουν κι άλλα πράγματα ρόλο. Ο Νέμεθ για παράδειγμα ήταν τραυματίας από το Νοέμβριο μέχρι το Μάρτιο και χρειάζεσαι χρόνο για να επανέλθεις στα κανονικά επίπεδα απόδοσης», είπε ο Ολλανδός προπονητής.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES