1 Δεκ 2009

Κατέθεσε ο Τζόρβας

Στον Εισαγγελέα Πειραιά βρέθηκε ο Αλέξανδρος Τζόρβας, για να καταθέσει για τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού κλήθηκε με αφορμή τις δηλώσεις του για χτυπήματα από αεροβόλο που φέρεται να δέχθηκε.

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας παρέδωσε στον Εισαγγελά φωτογραφίες, ενώ νωρίτερα είχε περάσει από ιατροδικαστικό έλεγχο. Σύμφωνα με πληροφορίες στην πλάτη του υπάρχουν δύο σημάδια και ένα στο χέρι του. Ο παίκτης υποστηρίζει ότι είναι από αεροβόλο. Στη

Στον Εισαγγελέα και δύο παίκτες του Ολυμπιακού

Και δύο παίκτες του Ολυμπιακού θα βρεθούν στον Εισαγγελέα Πειραιά. Οι Αντώνης Νικοπολίδης και Βασίλης Τοροσίδης θα καταθέσουν για τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο Σωκράτης Κόκκαλης σε επίσκεψή του στο προπονητήριο του Ρέντη μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

«Δεσμευόμαστε με τον κ. Παντέλη»


Έπειτα από την πρόταση της ομάδας του Διαγόρα στον προπονητή της Ηλιούπολης, Νίκο Παντέλη, η διοίκηση των «Ήλιων» εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας εμφανίζεται αρνητική στην μετακίνηση του έμπειρου τεχνικού στη Ρόδο. Μεταξύ άλλων αναφέρει πως οι δύο πλευρές δεσμεύονται με ένα πανίσχυρο συμβόλαιο ηθικής και λόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από τα πρόσφατα δημοσιεύματα που μπλέκουν τον προπονητή μας κ. Νίκο Παντέλη με την ομάδα του Διαγόρα, θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τους φιλάθλους του συλλόγου μας ότι δεν πρόκειται να συναινέσουμε στην μετακίνηση του κ. Παντέλη στην Ροδίτικη ομάδα. Άλλωστε, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν έτσι και τώρα ως διοίκηση δεσμευόμαστε με τον προπονητή μ’ ένα πανίσχυρο συμβόλαιο ηθικής και λόγου που έχει υπογραφεί και από τις δύο πλευρές..»

Μπάγεβιτς: «Πρώτα η Έβερτον και τη Δευτέρα ...ό,τι νομίζουν»

Να συγκεντρωθούν στον αγώνα με την Έβερτον για το Europa League και με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα και να αφήσουν προς στιγμήν τα οικονομικά προβλήματα ζήτησε από τους παίκτες του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης της Τετάρτης. «Από την Δευτέρα ας κάνουν ό,τι νομίζουν», πρόσθεσε ο τεχνικός της Ένωσης .

«Πιστεύω ότι οι παίκτες έχουν δίκιο αλλά δε θέλω να προχωρήσω και να δώσω δικαίωμα σε κανέναν σε αυτά τα δύο ματς που έρχονται. Πιστεύω ότι θα βρούνε λύση και μέχρι να τελειώσουν αυτά τα δύο παιχνίδια θα έχουν τις υποχρεώσεις που πρέπει να έχουν», τόνισε ο προπονητής της Ένωσης με αφορμή τα οικονομικά προβλήματα των παικτών.

«Να σκεφτούν αυτά τα δύο παιχνίδια και τη Δευτέρα μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Αυτή είναι η άποψη μου και το είπα και χθες», κατέληξε.

Για την αναμέτρηση με την Έβερτον, τα αμυντικά της προβλήματα και τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει τον αγώνα η ΑΕΚ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τόνισε: «Εχουν πρόβλημα αυτοί, έχουμε κι εμείς. Σχεδόν το ίδιο κι είναι πολύ καιρό μαζί μας. Το ματς θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες», δήλωσε και συνέχισε:

«Η Έβερτον είναι πολύ καλή ομάδα, τελευταία δεν τα πάει καλά και θα προσπαθήσει να έχει ένα καλό αποτέλεσμα και να αρχίσει πάλι. Εμείς αν πιάσουμε το παιχνίδι μας, που πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε, θα προσπαθήσουμε για τη νίκη, γιατί μόνο έτσι θα έχουμε ελπίδες. Αν το πετύχουμε, θα το δούμε. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες θα κάνουν μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω ότι θα είναι και αποτελεσματικοί», κατέληξε.

«Δεν είναι ένα»,τόνισε αρχικά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για το αγωνιστικό στοιχείο της Έβερτον που πρέπει η ομάδα του να προσέξει περισσότερο. «Έχει παίκτες ποιότητας, ψηλούς και δυνατούς, είναι ομάδα με ποιότητα και έχουν έναν ρυθμό που θα πρέπει να προσέξουμε πολύ», και συνέχισε αναφερόμενος στα ειρωνικά σχόλια του Ντέιβιντ Μόγιες από τον πρώτο αγώνα, ότι οι παίκτες της ΑΕΚ πέφτουν εύκολα στο έδαφος.

«Δίκιο έχει. Το αγγλικό πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό από το ελληνικό. Είναι διαφορετικό το στυλ στις δύο χώρες. Δεν πιστεύω πάντως ότι οι δικοί μας πέφτουν επειδή θέλουν να πέφτουν», κατέληξε.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ Ε.Π.Σ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2009-2010

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 4ης ΦΑΣΗΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ-ΩΡΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ
Π. ΑΓ. ΜΑΡΚΟΥ
ΑΣ ΒΟΛΙΔΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 2.12.09, 14.45
ΘΙΝΑΛΙΩΝ
ΑΟ ΚΑΣΣΙΩΠΗ
ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΟΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 2.12.09, 14.45

Κλήθηκε σε απολογία ο Ολυμπιακός

Σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή για την Πέμπτη (3/12-12:30) κλήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της και τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Εκτός των «ερυθρόλευκων», άλλες πέντε ΠΑΕ κλήθηκαν για να απολογηθούν με βάση τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους, στους αγώνες της δωδέκατης αγωνιστικής της Superleague. Αναλυτικά οι κλήσεις από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή:

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ. * Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ .

Β) ΠΑΕ Αρης : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αρης- ΠΑΕ Πανιώνιος. * Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος – ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. * Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Ηρακλής: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ηρακλής-ΠΑΕ Εργοτέλης. * Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ Ολυμπιακός : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός–ΠΑΕ Παναθηναϊκός. *Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΣΤ) ΠΑΕ Πανιώνιος : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αρης – ΠΑΕ Πανιώνιος. *Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Μαϊστόροβιτς: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε»

«Σίγουρα η κατάσταση δεν είναι εύκολη για εμάς. Θα πρέπει, όμως να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι είναι σημαντικό για τον σύλλογο και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη. Αυτός είναι πάντα ο στόχος μας», τόνισε ο σουηδός αμυντικός για την αναμέτρηση της Πέμπτης.

«Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο σε μία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Όλοι όμως, ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς και θα πρέπει να δείξουμε στην Έβερτον από το πρώτο λεπτό ότι θέλουμε τη νίκη», πρόσθεσε ο Μαϊστόροβιτς και συνέχισε:

Αποφασισμένος και αυτός αλλά και οι συμπαίκτες του να κάνουν ό,τι μπορούν –παρά τα προβλήματα- για να πάρουν τη νίκη στο παιχνίδι με την Έβερτον για το Europa League δήλωσε ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στη συνέντευξη Τύπου.

«Είμαστε 11 και όλοι παίζουμε μαζί. Στο πρώτο ματς δε φταίει η απουσία μου για το 4-0. Αύριο θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς. Θα το προσπαθήσουμε όλοι μας», τόνισε και στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα και στο ενδεχόμενο να υπάρχουν προσφυγές...

«Δεν νομίζω. Δεν ξέρω βέβαια τι σκέφτονται οι συμπαίκτες μου αλλά δεν νομίζω πως αυτή είναι η λύση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ποδόσφαιρο και στο τι θα κάνουμε στο γήπεδο. Δεν είναι στα χέρια μας το να κάνουμε κάτι άλλο…», κατέληξε.

Μαϊστόροβιτς για Χέρτα…

Συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με την ΑΕΚ δήλωσε ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς όταν ρωτήθηκε για τις φήμες περί ενδιαφέροντος της Χέρτα. «Εχω συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια. Είμαι συγκεντρωμένος στην ΑΕΚ και αυτό με ενδιαφέρει. Δεν μπορείς να ασχολείσαι με το τι γράφουν οι εφημερίδες. Το συμπέρασμα είναι ότι παραμένω εδώ και δε σκέφτομαι κάτι τέτοιο», κατέληξε.

Ολυμπιακός: Εδόθησαν τα πριμ στους παίκτες

Σήμερα ήταν η μέρα των πληρωμών στον Ολυμπιακό.
Ολυμπιακός: Εδόθησαν τα πριμ στους παίκτες...

Στην ενημέρωση που έγινε στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, αναφέρθηκε ότι 1 εκ. ευρώ, για δόσεις συμβολαίων και πριμ, δόθηκε, τα οποία θα διανεμηθούν, στους παίκτες, ανάλογα.
Και άλλα ευχάριστα νέα, μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ήρθαν, βεβαίως, το πρωί για τους «ερυθρολεύκους», και, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η προετοιμασία, ενόψει του αγώνα στην Ξάνθη, ξεκινά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και μέσα σε κλίμα ευφορίας.

ΠΑΟ: Χωρίς «Σάλπι» και Λέτο στην Τουρκία

Χωρίς τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και τον Σεμπάστιαν Λέτο θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στην Τουρκία για το παιχνίδι με τη Γαλατασαράι, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Ο διεθνής επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση του «τριφυλλιού», ενώ ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έκανε θεραπεία και κρίθηκε ανέτοιμος από τον Χενκ Τεν Κάτε για τον μεθαυριανό αγώνα.

Στην Αθήνα θα μείνουν, επίσης, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς και οι Κλέιτον, Μάντζιος και Τζιόλης, που δεν υπολογίζονται. Ο Γιώργος Μαχλελής ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ορέστης Καρνέζης παρέμεινε κλινήρης λόγω ίωσης.

Οι «πράσινοι» θα αναχωρήσουν αύριο το πρωί (στις 11:00) με πτήση τσάρτερ για την Κωνσταντινούπολη. Ο Τεν Κάτε θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου στις 18:30 και μισή ώρα αργότερα οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα προπονηθούν στο «Αλί Σάμι Γιεν». Η συνέντευξη Τύπου του Φρανκ Ράικαρντ (σ.σ.: τεχνικού της Γαλατασαράι) θα γίνει στις 10:15 στο προπονητικό κέντρο της τουρκικής ομάδας, της οποίας η προπόνηση θα ξεκινήσει ένα τέταρτο αργότερα.

Τεν Κάτε: «Κοιτάμε μπροστά…»

Το σύνθημα για το παιχνίδι με τη Γαλατασαράι και τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας έδωσε ο Χενκ Τεν Κάτε, κατά την ομιλία του στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού (πριν έρθει ο Νικόλας Πατέρας).

Αρχικά, ο Ολλανδός μίλησε για την εικόνα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Στο πρώτο ημίχρονο μετά τα πρώτα λεπτά ανεβήκαμε και παίξαμε καλά. Ήταν ανεπίτρεπτο να δεχθούμε γκολ στο τέλος του ημιχρόνου. Κάναμε λάθη και μετά το δεύτερο γκολ δεν παλέψαμε, παραδοθήκαμε. Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και την εικόνα μας. Πρέπει όλοι να κοιταχτούμε στον καθρέφτη. Κανείς σας δεν έδωσε τον καλύτερό του εαυτό. Δεν θέλω να αναφερθώ ονομαστικά σε κάποιον».

Στη συνέχεια, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι οι «πράσινοι» θα βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας την περίοδο των Χριστουγέννων: «Κοιτάμε μπροστά. Πρέπει να κάνουμε τρεις νίκες στο πρωτάθλημα. Αν τα καταφέρουμε, πιστεύω ότι μέχρι τις γιορτές θα είμαστε και πάλι πρώτοι», ήταν τα λόγια του 55χρονου προπονητή, ο οποίος θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός ενδέχεται να χάσει βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια και ο Παναθηναϊκός θα νικήσει Ατρόμητο (εντός), Ηρακλή (εκτός), ΠΑΣ Γιάννινα (εντός).

Καταλήγοντας, ο Τεν Κάτε αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Πέμπτης (22:05, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΑΝΤ-1) στην έδρα της Γαλατασαράι: «Θέλω να σκέφτεστε πλέον το ματς στην Τουρκία. Θα είναι πολύ δύσκολο. Θέλουμε ένα βαθμό στα επόμενα δύο ματς για να προκριθούμε, αλλά δεν χρειάζεται να περιμένουμε το τελευταίο. Να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στην Τουρκία για να είμαστε πιο ήσυχοι κι αν γίνεται να τερματίσουμε και πρώτοι στον όμιλο».

«Στο χέρι μας να το πάρουμε»!

Από την πλευρά τους, οι παίκτες του Παναθηναϊκού αναγνώρισαν τις ευθύνες που τους αναλογούν και έλεγαν μεταξύ τους: «Χάσαμε αυτό το ματς που δεν έπρεπε να χάσουμε, αλλά το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και είναι στο χέρι μας να το πάρουμε. Μόνοι μας πρέπει να το γυρίσουμε και θα το γυρίσουμε. Δεν πρέπει να μας νοιάζει τι λένε δεξιά και αριστερά, ούτε να περιμένουμε από κανέναν τίποτα.

Εμείς θα πρέπει να ξεχάσουμε το ντέρμπι, να κοιτάξουμε μπροστά και να κάνουμε νέο σερί νικών. Και στον δεύτερο γύρο θα περιμένουμε τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Το πρωτάθλημα δεν κρίνεται στα ντέρμπι, αλλά σε όλα τα παιχνίδια. Με εξαίρεση το ματς με τον Αστέρα, δείξαμε σταθερότητα στα προηγούμενα ματς. Αυτό πρέπει να κάνουμε και από εδώ και πέρα και σύντομα θα βρεθούμε και πάλι στην κορυφή».

*Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα καταγγείλει στη Σούπερ Λίγκα ότι ο Άλεξ Τζόρβας δέχθηκε επίθεση με αεροβόλο κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

ΟΣΦΠ: Τι αλλάζει στα μεταγραφικά


Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να κινηθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για την απόκτηση πρώτα ενός αριστερού μεσοεπιθετικού και όχι ενός φορ. Οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έχουν διαπιστώσει ότι ο Μήτρογλου «τραβάει» στη φετινή σεζόν και θέλουν να του δώσουν περισσότερες ευκαιρίες.

Επίσης, με τον νέο χρόνο αναμένεται να επιστρέψουν ο Ντιόγο και ο Ντάρμπισαϊρ, οι οποίοι την τρέχουσα περίοδο δεν έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους. Οι παραπάνω δύο λόγοι είναι που κάνουν τους Πειραιώτες να εξετάζουν την προοπτική να αποκτηθεί πρώτα ένας εξτρέμ (που μπορεί να παίξει κα ως «δεκάρι»), αντί να έρθει ένας επιθετικός (που επιθυμεί ο Ζίκο).

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα φέρονται να βρίσκονται ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς και ο Νέρι Καστίγιο. Στην περίπτωση που επιμείνει ο Ζίκο για την απόκτηση ενός στράικερ, τότε δεν αποκλείεται να «παίξει» ξανά το όνομα του Μπραντάο (της Βάσκο) του Αντριάνο, του Φρεντ και του Κέβιν Κουράνι (!) που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Σάλκε (και έχει προταθεί στους νταμπλούχους Ελλάδας).

Εν τω μεταξύ, στη Βραζιλία υποστηρίζουν ότι εντός των ημερών περιμένουν πρόταση από τον Ολυμπιακό για την περίπτωση του Ντιέγκο Σόουζα της Παλμέιρας. Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται στη χώρα μας ο ατζέντης του Μπραντάο (συνεργάζεται με Γκερέιρο, Σουμπίνιο) και χθες υπήρξε ένα δημοσίευμα για τον Ιλάν της Σεντ Ετιέν.

Τα κεφάλια μέσα…

Την προσοχή τους στη συνέχεια των υποχρεώσεών τους σε Ελλάδα και Ευρώπη στρέφουν στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται (για πρώτη φορά) στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και μια… ανάσα από την πρόκριση στους «16» του Champions League.

Στόχος τους είναι να βγουν αλώβητοι μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων και να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά. «Πάμε να νικήσουμε την Ξάνθη, να πάρουμε την πρόκριση με την Αρσεναλ και μετά να νικήσουμε Πανθρακικό και Αρη», λένε στον Ολυμπιακό.

Εντός της ημέρας θα πάνε ο Ντιόγο και ο Ζεβλάκοφ στο Ιατρικό Κέντρο. Ο Βραζιλιάνος θα κάνει τον επανέλεγχο, προκειμένου να φανεί η πορεία της αποθεραπείας του, και ο δεύτερος για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματός του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πολωνός αμυντικός αποχώρησε από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, λόγω ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στον προσαγωγό και σήμερα θα γίνει γνωστό το χρονικό διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης. Από την πλευρά τους, ο Λεονάρντο και ο Μπράβο δεν έχουν κανένα πρόβλημα και αναμένεται να παίξουν στο παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Γκαλέτι: «Δίκαια στην κορυφή»

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι έκανε το εξής σχόλιο στην προσωπική του ιστοσελίδα: «Παρ' όλη τη μεγάλη χαρά από τον θρίαμβο, θα ήθελα να προσθέσω ότι αυτή η νίκη άξιζε σε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού για την υποστήριξή του σε όλους τους αγώνες μας. Ημασταν εμφανώς ανώτεροι επί 90 λεπτά και έτσι είμαστε δικαιωματικά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα».

* Τη στήριξη οπαδών του θα έχει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια, αφού εξασφάλισε 1,200 εισιτήρια.

ΑΕΚ: Την Πέμπτη τα σπουδαία

Για την προσεχή Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκου Νοτιά, με τον υποψήφιο επενδυτή Χαράλαμπο Κοζώνη, για την υπογραφή του προσυμφώνου μεταβίβασης μετοχών του συλλόγου. Οι δύο άνδρες αναμένεται να συζητήσουν και για το μείζον ζήτημα της ρευστότητας που υπάρχει στην ομάδα, μετά την αντίδραση των ποδοσφαιριστών για τις σημαντικές καθυστερήσεις στην καταβολή των οφειλομένων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει: «Κατόπιν επικοινωνίας που είχαν χθες οι κ.κ. Νίκος Νοτιάς και Χαράλαμπος Κοζώνης, ορίστηκε η συνάντησή τους για την ερχόμενη Πέμπτη (3/12) στη Φλόριντα των ΗΠΑ, προκειμένου να υπογραφεί από τις δύο πλευρές το προσύμφωνο μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ. Παράλληλα θα συζητηθούν και όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν την ΑΕΚ».

Διορία από τους παίκτες

Μέχρι την προσεχή Παρασκευή έδωσαν οι παίκτες της ΑΕΚ διορία στη διοίκηση για να τους καταβληθούν τα οφειλόμενα ή τουλάχιστον ένα μεγάλο μέρος αυτών. Σε διαφορετική περίπτωση θα απέχουν από την αποστολή για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη!

Οι επιταγές που δόθηκαν σε ποδοσφαιριστές αποδείχτηκε πως ήταν χωρίς αντίκρισμα, αφού αρκετοί εξ αυτών πήγαν να τις εξαργυρώσουν και διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν χρήματα. «Μας ξεφτίλισαν», έλεγαν οι παίκτες, οι οποίοι εκτός από απλήρωτοι αισθάνονται και προσβεβλημένοι από τη στάση της διοίκησης, ενώ ορισμένοι εξ αυτών αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα και βλέπουν να καθυστερεί για τουλάχιστον 40 ημέρες ακόμη η ολοκλήρωση της πώλησης των μετοχών.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Βασίλης Δημητριάδης, που κατέβαλαν προσπάθειες να πείσουν τους παίκτες να αποσυρθούν κανονικά στο ξενοδοχείο εν όψει του ματς με την Έβερτον, επικοινώνησαν με τον Νίκο Θανόπουλο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, αφού ενημερώθηκε για την κατάσταση και μη έχοντας άλλη λύση, απευθύνθηκε στον μεγαλομέτοχο Νίκο Νοτιά και στον Χαράλαμπο Κοζώνη. Από την ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζεται η αισιοδοξία ότι μέχρι την Παρασκευή θα δοθεί λύση, έστω και προσωρινά (πιθανώς με την καταβολή μέρους των οφειλομένων).

Μέσα σε όλα… Έβερτον

Ο αγώνας της Τετάρτης με την Έβερτον (20:00), για το Europa League, πέρασε σε δεύτερη μοίρα μετά από όσα έγιναν τη Δευτέρα. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για το ματς αυτό δεν υπολογίζει στους τραυματίες Γιάχιτς και Νέμεθ, στον Γκερέιρο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, αλλά και στον Ενσαλίβα που έμεινε εκτός για λόγους τακτικής. Αντίθετα, στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Γκέντσογλου και το πιθανότερο είναι να μην υπάρχουν αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με αυτή που αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ, δηλαδή θα την αποτελούν οι: Σάχα, Αραούχο, Καράμπελας, Μαϊστόροβιτς, Γκέντσογλου, Μάκος, Καφές, Χέρσι, Μαντούκα, Σκόκο, Μπλάνκο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αραμπατζής, Γεωργέας, Ζεράλντο, Χουανφράν, Άρτσε, Γιαχάγια, Ταχτσίδης, Λεονάρντο και Παυλής. Η προετοιμασία της ΑΕΚ ολοκληρώνεται στις 15:00 με προπόνηση στους Θρακομακεδόνες και στις 17:30 ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Θέμα με Ιορντάκε

Θολό είναι το μέλλον του Ίλιε Ιορντάκε στην ΑΕΚ, αφού ο Ρουμάνος μέσος είναι απογοητευμένος με τον παραγκωνισμό του και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν δείχνει να τον εμπιστεύεται. Ο μάνατζέρ του, Φλορίν Μανέα, θα έρθει στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα για συζητήσεις. «Θέλω να μάθω τις προθέσεις της ΑΕΚ. Αν θέλει να τον κρατήσει και να του δώσει ευκαιρίες, έχει καλώς. Διαφορετικά, θα πρέπει να κοιτάξουμε τη λύση του δανεισμού. Υπάρχουν ρουμανικές ομάδες που τον θέλουν (σ.σ.: είχε αναφερθεί η Ραπίντ), αλλά καμία δεν μπορεί να καλύψει το συμβόλαιό του, γιατί είναι υψηλό (σ.σ.: κάτι λιγότερο από 200.000 ευρώ) για το ρουμανικό ποδόσφαιρο. Ο Ίλιε είναι απογοητευμένος, αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι», τόνισε στη «SportDay».

ΠΑΟΚ: Αρρώστησε και ο Μουσλίμοβιτς!

Μετά τον Oλιβιέ Σορλέν, τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, τον Πάμπλο Γκαρσία και τον Μπρούνο Τσιρίλο, το επόμενο θύμα ίωσης είναι ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Ο Βόσνιος επιθετικός του ΠΑΟΚ αισθάνθηκε έντονες στομαχικές διαταραχές και θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματός του. Όπως δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis» ο γιατρός του «Δικεφάλου», Παναγιώτης Γιγής, εντός της ημέρας θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

«Ο Μουσλίμοβιτς υπέφερε από στομαχικές διαταραχές και μετέβη στο νοσοκομείο. Μπορεί να είναι μία ίωση. Θα τον εξετάσει ειδικός παθολόγος και θα δούμε από τι πάσχει, για να ενημερώσουμε και τον προπονητή. Οι ποδοσφαιριστές προσβάλλονται από ό,τι και όλος ο κόσμος και είναι πιο ευάλωτοι γιατί ζουν ομαδικά. Ο Βιεϊρίνια που μας τρόμαξε την προηγούμενη εβδομάδα, είναι καλά. Ο Γκαρσία επίσης είναι καλά. Ο Φιλομένο είναι στο τελικό στάδιο. Ακολουθεί ένα ειδικό πρόγραμμα για να μπει τελικά με την ομάδα. Θα κάνουμε ακόμη μία εξέταση. Πέμπτη με Παρασκευή θα φανεί πώς είναι η κατάστασή του», τόνισε ο κ. Γιγής

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES