1 Σεπ 2009

Με κόσμο στην πρεμιέρα!

O Παναθηναϊκός φαίνεται να την γλιτώνει. Όπως μετέδωσε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος στονNovaΣΠΟΡ FM 94,6, οι «πράσινοι» θα παίξουν με κόσμο στην πρεμιέρα του EuropaLeague, απέναντι στη Γαλατασαράι.Ανακοινώθηκε η ευρωπαϊκή λίστα.

Παίζει με κόσμο!

Με τον κόσμο στο πλευρό του θα παίξει, όπως όλα δείχνουν, ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα του EuropaLeague, με τη Γαλατασαράι, στις 17 Σεπτεμβρίου. Οι «πράσινοι» κινδύνευαν με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των όσων έγιναν από μερίδα οπαδών στο παιχνίδι με τη Σπάρτα Πράγας, αλλά τελικά τη γλιτώνουν, σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Από εκεί και πέρα, τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την Ατλέτικο, θα εκδικαστούν αργότερα. Εκεί, δύσκολα θα τη γλιτώσει ο Παναθηναϊκός και κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει κεκλεισμένων στο παιχνίδι με τη Στουρμ Γκρατς, στις 22 Οκτωβρίου. Βέβαια, αυτό που απασχολούσε τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» είναι να είχαν τον κόσμο στο πλευρό τους, στο δύσκολο ξεκίνημα με τη Γαλατασαράι. Αυτό, λοιπόν, θα γίνει…

EΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΑΕΚ: Η μάχη για Ζόνας συνεχίζεται


Η μεταγραφική περίοδος μπορεί να ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, αλλά η ΑΕΚ δεν έχει «κλείσει» το ρόστερ της. Το θέμα της απόκτησης του Ζόνας παραμένει ανοικτό και χάρη σε κάποιες κινήσεις των ανθρώπων που χειρίζονται την υπόθεση μπορεί να τελειώσει θετικά ακόμη και μέχρι την Παρασκευή. «Ζω ένα όνειρο», δήλωσε στη «SportDay» ο Αργεντινός στόπερ Άρτσε, που αποκτήθηκε από τη Σαν Λορέντζο ως δανεικός. «Θέλω τίτλους», είπε ο Γιάχιτς.

Κατσουράνης: «Πάμε για δύο νίκες»


Την επιθυμία των διεθνών να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής εξέφρασε ο Κώστας Κατσουράνης, μιλώντας κατά την συγκέντρωση της αποστολής της Εθνικής ομάδας εν όψει των καθοριστικών αγώνων με Ελβετία και Μολδαβία (5 και 9 Σεπτεμβρίου) για την προκριματική φάση του Μουντιάλ. «Θέλουμε όλοι να πάμε στη Νότιο Αφρική. Στόχος μας είναι οι δύο νίκες, αλλά και οι 4 βαθμοί είναι καλοδεχούμενοι», τόνισε ο άσος του Παναθηναϊκού.

Δύο οι επιλογές του Γιούρκα


Την ειδοποίηση του μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, περιμένει ο Γιούρκας Σεϊταρίδης για να μάθει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο διεθνής οπισθοφύλακας αποτελεί το «μήλον της έριδος» για την Κολωνία και την Τζένοα, οι οποίες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Ο Σεϊταρίδης βρίσκεται στην Αθήνα και περιμένει την κλήση του Μέντες (σ.σ.: ατζέντης του Κριστιάνο Ρονάλντο) για να πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να πάει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Φινάλε με Χάιντουχ


Τον Λούμπος Χάιντουχ απέκτησε ο Λεβαδειακός την ύστατη ώρα της μεταγραφικής περιόδου. Ο Σλοβάκος τερματοφύλακας πρόλαβε να υπογράψει πριν να εκπνεύσει η σχετική προθεσμία και οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται εντός της ημέρας. Για τον 29χρονο πανύψηλο γκολκίπερ (1,92μ.) οι Βοιωτοί έδωσαν χρήματα και στη Ρουζομπέροκ, όπου ανήκε. Η απόκτηση του Χάιντουχ σημαίνει πως θα τεθεί στο περιθώριο ο Σέρτζαν Μπλάζιτς λόγω της άρνησής του να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

ΑΕΚ: Η μάχη για Ζόνας συνεχίζεται


Η μεταγραφική περίοδος μπορεί να ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, αλλά η ΑΕΚ δεν έχει «κλείσει» το ρόστερ της. Το θέμα της απόκτησης του Ζόνας παραμένει ανοικτό και χάρη σε κάποιες κινήσεις των ανθρώπων που χειρίζονται την υπόθεση μπορεί να τελειώσει θετικά ακόμη και μέχρι την Παρασκευή. «Ζω ένα όνειρο», δήλωσε στη «SportDay» ο Αργεντινός στόπερ Άρτσε, που αποκτήθηκε από τη Σαν Λορέντζο ως δανεικός. «Θέλω τίτλους», είπε ο Γιάχιτς

ΟΣΦΠ: Το σίριαλ του αριστερού χαφ...


Τελικά ο Ολυμπιακός δεν απέκτησε την ύστατη ώρα κάποιον παίκτη, ο οποίος θα κάλυπτε το «κενό» που υπάρχει στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής της ομάδας. Η διοίκηση, παρότι ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε ζητήσει τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές (σ.σ.: εξτρέμ και επιθετικό), δεν ανταποκρίθηκε και η ενίσχυση παίρνει αναβολή, τουλάχιστον ως τον Γενάρη. Πώς τελικά δεν καλύφθηκε το κενό που δημιουργήθηκε από την αποχώρηση του Τζόρτζεβιτς και του Λέτο.

ΠΑΟ: Ο Μαρίνος ήρθε, ο Μουν έφυγε


Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι από χθες ο Στέργος Μαρίνος, αφού ο Χενκ Τεν Κάτε εντυπωσιάστηκε από την απόδοση που είχε στα παιχνίδια με τον Άρη και την ΑΕΚ. Για ποιον λόγο αποκτήθηκε ο 22χρονος μπακ του Ατρομήτου και παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού ο Μπράις Μουν στον ΠΑΟΚ. Φουλάρουν για Γίρανεκ τώρα οι «πράσινοι». Γιατί «χάλασε» η μεταγραφή του Μάντζιου στην Κιέβο Βερόνα. Δεν αποκλείεται να αποχωρήσουν εντός της ημέρας από το «τριφύλλι» ο Τζιόλης και ο Κλέιτον.

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παραιτήθηκε ο Γκόμες!


Την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης του Αστέρα Τρίπολης έθεσε ο Μάριος Γκόμες. Ο Αργεντινός τεχνικός είχε ενημερωθεί για τη δυσαρέσκεια των διοικούντων για τις εμφανίσεις της ομάδας-παρά την καλή συγκομιδή (4 βαθμών) τις δύο πρώτες αγωνιστικές-και σε συνάντηση που είχε με τον εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ παραιτήθηκε. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, όμως, οι διοικούντες προσπάθησαν να τον μεταπείσουν και σύντομα θα φανεί αν η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί. Οι άνθρωποι των Αρκάδων θεωρούν πως ίσως είναι βιαστική κίνηση να απομακρύνουν τον Μάριο Γκόμες τόσο νωρίς μέσα στη σεζόν και θέλουν να του δώσουν μία ευκαιρία να δείξει τη δουλειά του.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES