19 Απρ 2010

ΟΣΤΡΙΑ ΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗΝ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΟΣΤΡΙΑ ΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗΝ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟΣ)
                                                
Η ΟΣΤΡΙΑ ΑΓΡΑΦΩΝ και Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ.ΔΕΚΑ ήταν οι μεγάλοι νικητές των μπαράζ για άνοδο στην Α' Κατηγορία Κέρκυρας. Η ομάδα των ΑΓΡΑΦΩΝ νίκησε τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΦΡΑΣ με 1-0 με γκολ του Προβατά, ενώ η ομάδα των ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ δίνοντας πραγματικό ρεσιτάλ μοντέρνου ποδοσφαίρου νίκησε 4-0 το ΒΕΛΟΣ ΒΕΛΟΝΑΔΩΝ ενώ έχασε και ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Σουρβίνος (πεν), Σουρβίνος Β., Ανυφαντής και Ζωχιός Γ.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΑΓ. ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ

Ο ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΑΓ. ΔΕΚΑ ΤΟΚΛΗΣ ΖΩΧΙΟΣ



Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΧΙΟΣ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ (ΠΑΝΩ) ΑΦΟΥ
ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΒΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ......



























Άνετη νίκη για τη Βολίδα με ηγέτη τον Σπίνουλα

altΜε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σπύρο Σπίνουλα που σκόραρε δύο φορές και μοίρασε μια ασίστ η Βολίδα επικράτησε σχετικά άνετα του Οδυσσέα Νυδρίου με 3-1 στο γήπεδο των Καστελάνων, για την 30η αγωνιστική του 5ου ομίλου.
Η κερκυραϊκή ομάδα άνοιξε το σκορ μόλις στο 5΄, όταν ο Σπίνουλας ξεκίνησε μια κούρσα σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πλάσαρε εύστοχα Ευαγγελινό.
Στο 34΄ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν προσωρινά στην ισοφάριση με σουτ του Σ. Γαζή, όμως στην επανάληψη η Βολίδα πάτησε γκάζι και αρχικά στο 70΄ ο Σπίνουλας σέντραρε ιδανικά και ο Γκόρος με κεφαλιά έβαλε ξανά την κερκυραϊκή ομάδα μπροστά στο σκορ, για να έρθει εκ νέου ο Σπίνουλας στο 80΄ να γράψει το τελικό 3-1 μετά από όμορφη ατομική ενέργεια. Μετά από αυτό το τρίποντο η Βολίδα διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.
Τρεις αποβολές για τη Βολίδα
Πάντως, από αυτή την αναμέτρηση η ομάδα του Μπολάνο είχε και τρεις απώλειες ενόψει της επόμενης αγωνιστικής, που θα αγωνιστεί στην Άρτα με την Αναγέννηση.
Ο λόγος για τους Λυκόκα, Πετρόγιαννη και Δούση, οι οποίοι αποβλήθηκαν.
Ο πρώτος κι ενώ είχε γίνει αλλαγή, έβρισε αντίπαλο του στο 87΄ και δέχτηκε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή της συνάντησης Τσετσιλά, ενώ ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και ο αρχηγός, αποβλήθηκαν με 2η κίτρινη κάρτα, ο ένας στο 89΄ και ο άλλος στο 90΄ της συνάντησης, κάτι πάντως το οποίο επεδίωκαν αφού έτσι ναι μεν θα χάσουν τον αγώνα της Άρτας, αλλά θα δώσουν κανονικά το παρών στον επερχόμενο αγώνα του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, με αντίπαλο είτε τον Εθνικός Βατερού είτε τον Κάστωρ, οι οποίοι θα αναμετρηθούν την Τετάρτη 21 Απριλίου.
Βολίδα: Τσιουτσιουλικλής, Μεσημέρης, Κονισπολιάτης (46΄ Βρακκάς), Γκόρος, Αρμένης, Δούσης, Λυκόκας (65΄ Κ. Σκολαρίκης), Πετρόγιαννης, Σπίνουλας, Γ. Σκολαρίκης, Μοναστηριώτης (46΄ Γκερέκος)
Οδυσσέας Νυδρίου: Ευαγγελινός, Σ. Καλογέρης, Ματούλας, Καμάρας, Γεωργάκης, Λουίζος (61΄ Ε. Γαζής), Τ. Καλογέρης (51΄ Ορφανίδης), Σεμερτζίδης (84΄ Κοντογιώργος), Σ. Γαζής, Κοσμάς, Ξενάκης.

ΕΠΣΚ: Χωρίς μπαράζ στην Α1 ΑΕ Φαιάκων και Κανάλια, με θρίαμβο στην Α΄ ο Ηρακλής Αγίων Δέκα

altΟλοκληρώθηκε η κανονική περίοδος σε Α1 και Α΄ ΕΠΣΚ, ενώ οριστικοποιήθηκε και η τελευταία ομάδα που προβιβάζεται από την Β΄ κατηγορία στην Α΄.
Για την Α1 ΕΠΣΚ, στα δύο τελευταία χρονικά ματς της σαιζόν, ο Οδυσσέας Αυλιωτών έστησε ακόμα ένα πάρτι στην έδρα του, επικρατώντας με 4-0 του Αστέρα Πετριτή, ενώ ο Κρόνος νίκησε με 4-2 τον Αλκίνοο, με τις δύο ομάδες να αποχαιρετούν ωστόσο την κατηγορία. Μαζί τους στην Α΄ ΕΠΣΚ, θα αγωνίζεται και το Κοντόκαλι που υποβιβάστηκε, ενώ η 4η ομάδα που θα χάσει το τρένο της παραμονής θα κριθεί σε αγώνα ή αγώνες μπαράζ μεταξύ του Ποσειδώνα Αγίου Μάρκου και του Ατρόμητου Στρογγυλής.
Α1 ΕΠΣΚ – 26η αγωνιστική
Ποσειδών Αγ. Μάρκου – Ολυμπιακός 0-3
Ατρόμητος Στρογγυλής – Ολυμπιάδα Καρουσάδων 0-0
Κοντόκαλι – Παξοί 1-6
Αναγέννηση Περιβολίου – Θιναλιακός 2-0
Όλυμπος – ΟΦΑΜ 3-0
Κρόνος Αργυράδων – Αλκίνοος 4-2
Οδυσσέας Αυλιωτών – Αστέρας Πετριτή 4-0
Α1 ΕΠΣΚ – Τελική Βαθμολογία
1. Όλυμπος 69
2. Οδυσσέας Αυλιωτών 55
3. Ολυμπιάδα Καρουσάδων 48
4. Αναγέννηση Περιβολίου 47
5. Αστέρας Πετριτή 39
6. ΟΦΑΜ 36
7. Θιναλιακός 36
8. Παξοί 34
9. Ολυμπιακός 34
10. Ποσειδών Αγ. Μάρκου 33
11. Ατρόμητος Στρογγυλής 27
12. Κοντόκαλι 19
13. Αλκίνοος 14
14. Κρόνος Αργυράδων 8
*Ο Κρόνος Αργυράδων ξεκίνησε με -6 βαθμούς και η Αναγ. Περιβολίου με -2 βαθμούς.
**Κρόνος Αργυράδων, Αλκίνοος, Οδυσσέας Αυλιωτών και Αστέρας Πετριτή έχουν από ένα ματς λιγότερο.
alt
ΑΕ Φαιάκων και Κανάλια στην Α1 ΕΠΣΚ
Μετά την Κασσιώπη, ακόμα δύο ομάδες εξασφάλισαν την άνοδο τους στην Α1 κατηγορία, χωρίς να χρειαστούν αγώνες μπαράζ.
Πρόκειται για την ΑΕ Φαιάκων που νίκησε τους πρωταθλητές με 2-1, και τα Κανάλια που επιβλήθηκαν με 3-2 εκτός έδρας των Συναράδων, εξασφαλίζοντας διαφορά 9 βαθμών από αυτούς με αποτέλεσμα να μην χρειαστεί να δώσουν μεταξύ τους και αγώνες για τα πλέι οφ.
Σε αυτά, θα λάβουν μέρος ο Αχιλλέας Νυμφών με τον Ποσειδών Βιταλάδων με την ομάδα του βορρά να έχει το πλεονέκτημα της έδρας.
Στην ουρά, οριστικά παρελθόν από την κατηγορία αποτελούν ΠΑΟΚ, Αστέρας Σπαρτύλα και ΑΕ Κέρκυρας, ενώ η 4η ομάδα που θα υποβιβαστεί θα προκύψει από τον ηττημένο του ζευγαριού των πλέι άουτ μεταξύ Ομόνοιας και Ερείκουσας, με την ομάδα του Σπύρου Κασφίκη να έχει το πλεονέκτημα έδρας.
Α΄ ΕΠΣΚ – 26η αγωνιστική
ΠΑΟΚ – Αστέρας Σπαρτύλα 3-1
Συναράδες – Κανάλια 2-3
ΑΕ Φαιάκων – Κασσιώπη 2-1
Αχιλλέας Νυμφών – Καποδίστριας 6-1
Αστέρας Λιαπάδων – Ποσειδών Βιταλάδων 0-4
Ομόνοια – Ερείκουσα 4-1
Άρης Κέρκυρας – ΑΕ Κέρκυρας 3-0 α.α.
Α΄ ΕΠΣΚ - Τελική Βαθμολογία
1. Κασσιώπη 62
2. ΑΕ Φαιάκων 57
3. Κανάλια 56
4. Αχιλλέας Νυμφών 53
5. Ποσειδών Βιταλάδων 50
6. Συναράδες 47
7. Άρης Κέρκυρας 47
8. Αστέρας Λιαπάδων 31
9. Καποδίστριας 29
10. Ομόνοια 23
11. Ερείκουσα 20
12. ΠΑΟΚ 18
13. Αστέρας Σπαρτύλα 16
14. ΑΕ Κέρκυρας –
* Η ΑΕΚέρκυρας έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα.
**Καποδίστριας, Ερείκουσα, Κασσιώπη, Ομόνοια και Αστέρας Σπαρτύλα ξεκίνησαν με -2 βαθμούς.
alt
Προβιβάστηκε και ο Ηρακλής Αγίων Δέκα
Μετά την άνοδο μέσω των μπαράζ της Όστριας Αγραφών, σήμερα εξασφάλισε την άνοδο του και ο Ηρακλής Αγίων Δέκα, που συνέτριψε με 4-0 το Βέλος Βελονάδων και από τη στιγμή που του αρκούσε μόλις μια νίκη, κατέκτησε την άνοδο στην Α΄ κατηγορία.
Β΄ ΕΠΣΚ – Μπαράζ ανόδου
Όστρια Αγραφών – Ατρόμητος Άφρας 1-0
Ηρακλής Αγίων Δέκα – Βέλος Βελονάδων 4-0
 

Τεννές: Είχαμε έλλειψη συνοχής, επιθετικό φάουλ το γκολ του Εθνικού

altΜετά το τέλος του αγώνα στο γήπεδο του Ελληνικού, ακολούθησε η συνέντευξη τύπου των δύο τεχνικών.
Ο Μπάμπης Τεννές δήλωσε πως η έλλειψη συνοχής της ομάδας λόγω απουσιών έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα, ενώ τόνισε πως το γκολ του Εθνικού προήλθε από επιθετικό φάουλ.

Μπάμπης Τεννές (προπονητής Κέρκυρας): «Είχαμε πολλά προβλήματα λόγω τιμωριών και τραυματισμών. Επιλέξαμε μια ενδεκάδα που δεν έχει ξαναπαίξει. Στο πρώτο ημίχρονο η αντίδρασή μας ήταν καλή. Στο δεύτερο χάσαμε τη συνοχή μας και με τις αλλαγές. Έχουμε παράπονο για το γκολ του Εθνικού. Πιστεύουμε πως έγινε επιθετικό φάουλ του Φαρινόλα».
Στην αντίπερα όχθη, ο Μιχάλης Γρηγορίου δήλωσε πως κι η ομάδα του είχε απουσίες, ενώ εξήγησε πως στόχος του Εθνικού είναι τα πλέι όφ, όπου εκεί όλα γίνονται.
Μιχάλης Γρηγορίου (προπονητής Εθνικού): «Αρκετές απουσίες είχαμε κι εμείς από τιμωρίες και τραυματισμούς. Θέλαμε τη νίκη για να παραμείνουμε στην τέταρτη θέση. Στόχος μας είναι τα πλέι οφ κι εκεί όλα γίνονται. Σκεπτόμαστε ήδη τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Να μας στηρίξει περισσότερο και στα άλλα παιχνίδια».

ΑΕΛ: Έχασε το ματς στα χαρτιά λόγω οφειλομένων

altΗ αναμέτρηση της ΑΕ Λευκίμμης με τον Απόλλωνα Πάργας δεν διεξήχθη τελικά και το παιχνίδι το κέρδισε με 3-0 στα χαρτιά η ομάδα της Πάργας, καθώς όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ η κερκυραϊκή ομάδα έχει παραβεί το άρθρο 29 παρ. 4 ε του Πειθαρχικού Κώδικα.
Σε αυτό, γίνεται αναφορά για οφειλές σωματείων προς την ΕΠΟ και την ΕΠΣ που ανήκει η κάθε ομάδα, και όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά «αν η καταβολή χρηματικής ποινής που επιβλήθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων του παρόντος κανονισμού, δεν γίνει μέσα σε τριάντα (30) ημέρες από την τελεσιδικία της απόφασης στην διοργανώτρια κάθε αγώνας της ομάδας που οφείλει δεν ορίζεται και κατακυρούται υπέρ της αντιπάλου ομάδας».
Μάλιστα, ο συγκεκριμένος κανονισμός ισχύει σε περιπτώσεις που τα οφειλόμενα ξεπεράσουν το ποσό των 500 ευρώ.
Για τον ίδιο λόγο δεν διεξήχθη και ο αγώνας του 3ου ομίλου μεταξύ των Ποντίων Κατερίνης και του Απόλλωνα Αμμοχωρίου, με υπαιτιότητα της δεύτερης ομάδας.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES