12 Φεβ 2010

Άλλαξαν οι διαιτητές

Άλλαξαν οι διαιτητέςΑντικαταστάθηκαν οι αρχικά ορισθέντες στα παιχνίδια Βολίδα – Σκουφάς και Λευκίμμη – Αστ. Ρόκκα
Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι, προέβη στις παρακάτω αντικαταστάσεις διαιτητών και βοηθών διαιτητών.
Συγκεκριμένα στον αγώνα Βολίδα - Σκουφάς Κομποτίου (13/2 – 15.00) τον αρχικά ορισθέντα διαιτητή Ι. Σταματελόπουλο (ΕΠΣ Ηπείρου), αντικατέστησε ο Ν. Μυριούνης της ιδίας Ένωσης. Να σημειωθεί ότι ο Σταματελόπουλος (φωτο) είχε προκαλέσει σοβαρότατα παράπονα για τα σφυρίγματα του στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής(25/10/2009) όταν η Βολίδα γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Πρέβεζα με 2-0.
Επίσης στον αγώνα ΑΕ Λευκίμμης – Αστέρας Ρόκκα (13/2 – 14.00) τους αρχικά ορισθέντες Σ. Τσιάκο - Κ. Πέτση - Μ. Κιάπε (ΕΠΣ Θεσπρωτίας) αντικατέστησαν οι Π. Λέκκας (ΕΠΣ Λέσβου) - Α. Γκιόλιας - Γ. Βλαχάκης (ΕΠΣ Γρεβενών).

Β’ ΕΘΝΙΚΗ: «Μπλόκο» στην Καρδίτσα

«Μπλόκο» στην ΚαρδίτσαΤη δεύτερη ήττα της, με σκορ 1-0, στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε η πρωτοπόρος της Β’ Εθνικής, Κέρκυρα, από την Αναγέννηση Καρδίτσας, στον αγώνα που άνοιξε την «αυλαία» της 21ης αγωνιστικής. Το ματς διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή, δυσκολεύοντας πολύ τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων, αφού ο αγωνιστικός χώρος είχε μετατραπεί σε βούρκο. Το «χρυσό» γκολ των νικητών σημείωσε ο Χατζηρίζος στο 79, δίνοντας βαθιά βαθμολογική «ανάσα» στην ομάδα του.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Μάνταλος απέβαλε λόγω διαμαρτυριών τον Γενικό Αρχηγό της Αναγέννησης κ. Τσουμάνη, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου 45λέπτου, ένας οπαδός των γηπεδούχων κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του τεχνικού της Κέρκυρας, Μπάμπη Τεννέ, όμως η παρέμβαση των αστυνομικών ήταν έγκαιρη. Στο 69' αποβλήθηκε ο προπονητής των "κιτρινόμαυρων", Περικλής Αμανατίδης, διότι διαμαρτυρήθηκε σε έντονο ύφος για κάποιες αποφάσεις του διαιτητή.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος, Κουρτεσιώτης (36' Μελαμπιανάκης), Δούκας, Μάριαν, Διγκόζης, Χατζηρίζος, Βούκοβιτς, Μπουντούρης, Τσάγγαρης (62' Μόντζο), Βακουφτσής (76' Γκόγκας).

Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Ιωάννου (83' Ρεπερνέ), Βενέτης, Κοντοδήμος, Φλαβίνιο, Μπερνς, Κολοτούρος (65' Μακρυδημήτρης), Παρασκευαίδης, Γκουστάβο, Λουρένσο (46' Λαμπρόπουλος), Σίλβα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Χριστοδούλου, Ζώρζος (Αθηνών)

AOK: Χωρίς Τσίγκα και Γιαννιτσανάκη στην Καρδίτσα

altΔύο σημαντικότατες απουσίες έχει να αντιμετωπίσει ενόψει του αγώνα της Παρασκευής ο Μπάμπης Τεννές εναντίον της Αναγέννησης στην Καρδίτσα (Conn-X TV-15.30).
Ο Αθηναίος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει για την εν λόγω αναμέτρηση δύο επιθετικούς, το Θανάση Τσίγκα (που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες στο ματς με το Θρασύβουλο και θα εκτίσει την ποινή του) και το Μιχάλη Γιαννιτσανάκη που υποφέρει από θλάση στο δικέφαλο.
Εκτός επίσης τέθηκε και ο Αλέξης Βιτουλαδίτης, ο οποίος είναι εμπύρετος.
Στην αντίπερα όχθη, για πρώτη φορά εντός αποστολής μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα συμπεριλήφθηκε ο Μπαλί Σμαρτ.
Συγκεκριμένα, τη 19μελή αποστολή των «κυανέρυθρων» αποτελούν οι: Αποστολίδης, Ψωμιάδης, Σιαράβας, Ιωάννου, Βενέτης, Μπουτζίκος, Γκουστάβο, Μπερνς, Φλαβίνιο, Λαμπρόπουλος, Ρεπερνέ, Κολοτούρος, Σίλβα, Κοντοδήμος, Παρασκευαΐδης, Μακρυδημήτρης, Λουρένσο και Πελαγίας.
Με τρεις απουσίες η Αναγέννηση
Όσον αφορά την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο αγώνα με τον ΑΟ Κέρκυρα θα παραταχθεί με τρεις βασικές απουσίες.
Ο λόγος για τους Μπιτελή (τραυματίας), Φέρστερ (κάρτες) και Ουέλγιγκτον Γκονσάλβες (έρχεται την Παρασκευή από την πατρίδα του).
Αντίθετα, επιστρέφουν οι Δούκας και Μάριαν που εξέτισαν την ποινή τους, καθώς και ο Φαλάγγας που έλειπε λόγω υποχρεώσεων με την εθνική Νέων.
Αναλυτικά, η αποστολή της Αναγέννησης για το ματς με την Κέρκυρα που θα ανοίξει την αυλαία της 21ης αγωνιστικής αποτελείται από τους: Σάββα, Κουρτεσιώτη, Χατζηρίζο, Δούκα, Μάριαν, Μελαμπιανάκη, Μπουντούρη, Γκόγκα, Βούκοβιτ, Διγκόζη, Τσάγγαρη, Δεμιρτζόγλου, Βακουφτσή, Μόντζο, Κομβολίδη και Ζάγγο.

Στην Καρδίτσα δοκιμάζεται η Κέρκυρα

Στην Καρδίτσα κόντρα στην τοπική Αναγέννηση δοκιμάζεται η πρωτοπόρος Κέρκυρα, στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 21ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β'Εθνικής. Παιχνίδι – φωτιά και στον Βόλο με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Πιερικό, που στοχεύει στην τρίτη θέση. Ακόμα σημαντικό παιχνίδι θα γίνει στις Σέρρες, εκεί που ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον φορμαρισμένο ΟΦΗ.

Αναλυτικά η αγωνιστική:

Παρασκευή 12-2-2010 (15:00)

Αναγέννηση Καρδίτσας – Κέρκυρα

Σαββάτο 13-2-2010 (15:00)

Δόξα Δράμας – Αγροτικός Αστέρας

Κυριακή 14-2-2010 (15:00)

Εθνικός – Αιγάλεω
Ρόδος – Εθνικός Αστέρας
Θρασύβουλος – Παναιτωλικός
Πανσερραϊκός – ΟΦΗ
Ιωνικός – Ηλιούπολη
Καλαμάτα – Διαγόρας
Ολυμπιακός Βόλου - Πιερικός

Δείτε την βαθμολογία της Β’ Εθνικής

Η επόμενη αγωνιστική (21-2-2010)

Κέρκυρα – Αιγάλεω
Εθνικός Αστέρας – Εθνικός
Παναιτωλικός – Αναγέννηση Καρδίτσας
ΟΦΗ – Ρόδος
Ηλιούπολη – Θρασύβουλος
Διαγόρας – Πανσερραϊκός
Πιερικός – Ιωνικός
Αγροτικός Αστέρας – Καλαμάτα
Ολυμπιακός Βόλου – Δόξα Δράμας

Εγκατέλειψαν Σεϊταρίδης και Κατσουράνης

Άσχημα ήταν τα νέα για τον Νίκο Νιόπλια από την προπόνηση της Πέμπτης. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είδε τους Κώστα Κατσουράνη και Γιούρκα Σεϊταρίδη να εγκαταλείπουν το πρόγραμμα κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού και πλέον εκφράζονται φόβοι για απουσία τους από το παιχνίδι της Κυριακής με την Καβάλα στο ΟΑΚΑ. Σισέ: «Τίτλος και ας μην σκοράρω ξανά»

Ο μέσος των «πρασίνων» δέχτηκε ένα χτύπημα στην αριστερή ποδοκνημική, ενώ ο μπακ των πρωτοπόρων της Σούπερ Λίγκας υπέστη τράβηγμα στη δεξιά γαστροκνημία. Η ακριβής κατάσταση και των δύο ποδοσφαιριστών αναμένεται να επανεξεταστεί την Παρασκευή.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιελάμβανε ταχύτητες και ασκήσεις τακτικής, μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, ενώ η μέρα ολοκληρώθηκε με δίτερμα 11 εναντίον 11.

Οι Ρωμαίοι μπορούν να περιμένουν

Ένα πράγμα που τρέμει ο Νίκος Νιόπλιας είναι ο εφησυχασμός και η υποτίμηση των αντιπάλων. Έτσι, ο προπονητής του Παναθηναϊκού ζήτησε από τους παίκτες του να μη σκέφτονται το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ (που είναι από τα πιο δύσκολα του προγράμματος μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος) αλλά ούτε αυτό με τη Ρόμα που πλησιάζει για το Europa League. Μόνο η Καβάλα πρέπει να… απασχολεί τους πρωτοπόρους της Σούπερ Λιγκ.

«Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πάντα το επόμενο παιχνίδι. Θα τα δούμε ένα-ένα. Να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο ματς με την Καβάλα. Μη σκέφτεστε από τώρα τη Ρόμα ούτε τον ΠΑΟΚ» τόνισε στους ποδοσφαιριστές του ο Νιόπλιας. Άλλωστε οι «αργοναύτες» δεν έχουν ηττηθεί μέχρι στιγμής από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ αλλά και Παναθηναϊκό. Τα ευχάριστα για τον Έλληνα τεχνικό ήρθαν στη συνέχεια της προπόνησης όταν και είδε τον Ζιλμπέρτο Σίλβα να βγάζει ολόκληρο το πρόγραμμα δίχως να νιώσει ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Η Ρόμα στο επίκεντρο

Μπορεί ο Νιόπλιας να ζητάει από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του να μην σκέφτονται το παιχνίδι με τη Ρόμα για τον θεσμό του Europa League, ωστόσο, οι συζητήσεις για την πρώτη αναμέτρηση του ΟΑΚΑ αρχίζουν και πληθαίνουν αφού απομένουν μόλις επτά ημέρες (18 Φεβρουαρίου). Οι οπαδοί του «τριφυλλιού», άλλωστε, μπορούν από σήμερα να προμηθευτούν εισιτήρια για τη σπουδαία πρώτη αναμέτρηση με τις τιμές να ξεκινούν από 20 και να φτάνουν έως και τα 100 ευρώ. Από το πρωί της Πέμπτης έχουν σχηματιστεί ουρές έξω από τα εκδοτήρια και όλα δείχνουν... sold out.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, κρυφή αισιοδοξία υπάρχει στο «πράσινο στρατόπεδο» ότι ο Φραντσέσκο Τότι δεν θα δώσει το «παρών» στην Αθήνα. Κι αυτό γιατί αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί γόνατο, κάτι που τον καθιστά αμφίβολο για την αναμέτρηση της επόμενης Πέμπτης.

Τα δύο παιχνίδια με τη Ρόμα θα είναι ιδιαίτερα και για τον Σωτήρη Νίνη, κι αυτό γιατί σκάουτερ για τα…πόδια του αναμένεται να βρεθούν τόσο στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου, όσο και σε αυτές του «Ολίμπικο». Την είδηση επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του στην Ιταλία, Φραντσέσκο Μουτσάρα, μιλώντας σε ιστοσελίδα που ασχολείται κυρίως με θέματα της Ίντερ. Οι «νερατζούρι» λέγεται ότι είναι ένας από τους συλλόγους που ενδιαφέρονται για τον μέσο του «τριφυλλιού».

*Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βρεθούν στην Ελλάδα δύο ταλέντα από την Ουγγαρία για να δοκιμαστούν με την Golden Team. Πρόκειται για έναν επιθετικό και έναν αμυντικό, αμφότεροι ηλικίας 16 χρονών. Οι σκάουτερ της ομάδας έχουν συλλέξει πολύ καλές πληροφορίες και στον Παναθηναϊκό θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις ικανότητες τους από κοντά.

Τα εισιτήρια με Ρόμα και Καβάλα

Στην διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού έχουν τεθεί από την Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου, τα εισιτήρια του αγώνα της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΚΑΒΑΛΑ, καθώς και του πρώτου αγώνα της «φάσης των 32» του Europa League, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ROMA, που θα διεξαχθούν στις 14/2/2010 και 18/2/2010, αντίστοιχα, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση κυμαίνονται από 10€ έως 40€ (Καβάλα) και από 20€ έως 100€ (Roma).

Δεν παραχωρείται ο Τοροσίδης!

Δεν προτίθενται στον Ολυμπιακό να παραχωρήσουν τον Βασίλη Τοροσίδη το ερχόμενο καλοκαίρι, παρά το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ για την απόκτησή του. Η γαλλική ομάδα ενημέρωσε τους Πειραιώτες ότι άνθρωπός της θα δώσει το «παρών» στο παιχνίδι με την Μπορντό (στις 23 Φεβρουαρίου) για τους «16» του Champions League και αναμένεται να «τσεκάρουν» ακόμη μία φορά τις ικανότητες του διεθνούς μπακ-χαφ.

Οι Μασσαλοί, μάλιστα, εμφανίζονται διατεθειμένοι να προσφέρουν και τον Ματιέ Βαλμπουενά ως έμψυχο αντάλλαγμα, αφού οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν σχηματίσει καλή γνώμη για τον συγκεκριμένο παίκτη που βρίσκεται στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών των Γάλλων. Παρόλα αυτά, στον Ολυμπιακό θέλουν να κρατήσουν τον 24χρονο άσο και να γίνει η «σημαία» της ομάδας, όταν αποχωρήσει ο Αντώνης Νικοπολίδης από την ενεργό δράση.

Άλλωστε, δεν θεωρείται τυχαίο το γεγονός ότι ο «Τόρο» στον τελευταίο αγώνα με τον Λεβαδειακό φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» σκέφτονται να καλέσουν τον Τοροσίδη να υπογράψει νέο συμβόλαιο με καλύτερους οικονομικούς όρους και υψηλότερη ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία τώρα αγγίζει τα 7 εκατ. ευρώ, παρότι κάτι τέτοιο είχε γίνει πριν από μερικούς μήνες.

Εν τω μεταξύ, ένα δημοσίευμα στην Αγγλία («sport.co.uk») ανέφερε για τον Τοροσίδη: «Το επιθετικό δεξί μπακ του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοροσίδης, παίζει αριστερά για την Εθνική Ελάδας, αλλά στην ουσία έχει καλύψει κάθε θέση, εκτός από αυτή του τερματοφύλακα. Πέρα από τις ικανότητές του, είναι δυνατός, με καλή τεχνική και με τα δύο πόδια, καλός στο ψηλό παιχνίδι, δίνει μεγάλη ταχύτητα και ενέργειοα και έχει τρομερή φυσική κατάσταση και γρήγορο τρέξιμο. Ο Τοροσίδης μπορεί να αποδείξει πολλά για την αξία του στο Μουντιάλ, εκεί όπου η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει Αργεντινή, Νιγηρία και Νότια Κορά. Σε περίπτωση που ο Βασίλης Τοροσίδης μπορέσει να ανταποκριθεί επάξια στα αμυντικά του καθήκοντα απέναντι σε Μέσι και Τέβες, τότε θα προσελκύσει και τα βλέμματα των μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης».

* Το προηγούμενο διάστημα δύο ιταλικές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του Έντσο Μαρέσκα, αλλά ο Ιταλός μέσος και ο Ολυμπιακός δεν εξέτασαν την περίπτωσή παραχώρησής του. Πάντως, από το περιβάλλον του 30χρονου παίκτη δεν προκύπτει ότι έχει τάσεις φυγής, ενώ δύσκολα θα συμφωνήσει με άλλη ομάδα με τους οικονομικούς όρους που έχει στους Πειραιώτες.

* Την ίδια ώρα, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν στα υπ’ όψιν τους κάποιον ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους για τον οποίο είναι πιθανό να κινηθούν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στην ενδεκάδα ο Στολτίδης

Φανέλα βασικού σκέφτεται να δώσει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στον Ιεροκλή Στολτίδη για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο πολύπειρος μέσος ταλαιπωρήθηκε από ίωση την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά ο Σέρβος προπονητής τον υπολογίζει κανονικά στο πρώτο από τα κρίσιμα ματς που έχουν οι Πειραιώτες.

Όσον αφορά τον Βασίλη Τοροσίδη, χθες δεν έκανε προπόνηση για προληπτικούς λόγους, αλλά αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά κόντρα στους Αρκάδες. Ο Μπάντοβιτς προσανατολίζεται να βάλει τον Έντσο Μαρέσκα στη μεσαία γραμμή, μαζί με τους Λεντέσμα και Στολτίδη, και να τοποθετήσει στο δεξί άκρο της άμυνας τον «Τόρο». Δεν αποκλείεται, όμως, να παίξει δεξιά ο Γκαλίτσιος και να προωθηθεί στα χαφ ο Τοροσίδης, ενώ να μείνει στον πάγκο ο Μαρέσκα.

Η ενδεκάδα των Πειραιωτών θα αποτελείται από τους: Νικοπολίδη, Τοροσίδη (ή Γκαλίτσιο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Ζεβλάκοφ, Μπράβο. Μαρέσκα (ή Τοροσίδη), Λεντέσμα, Στολτίδη, Λούα Λούα, Ντάρμπισαϊρ και Ντάτολο.

«Μεγάλη μάχη μας περιμένει στην Τρίπολη. Αλλά ο στόχος πρέπει να είναι μόνο ένας, η νίκη», είπε αρχικά ο Μπάντοβιτς στους παίκτες και πρόσθεσε: «Παιδιά, καλή ζωή, ξεκούραση, καλή προπόνηση και με το μυαλό πως θα κερδίσουμε. Μας περιμένει πολύ δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε σοβαροί, δυνατοί, συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι. Προσέξτε τη ζωή σας. Πρέπει να κερδίσουμε και να πάμε για να κερδίσουμε».

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κανένα πρόβλημα για Αναστόπουλο

Χωρίς κανένα πρόβλημα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ. Ο Έλληνας τεχνικός, εκτός από τον Τζάνη, που είναι τιμωρημένος, δεν προβληματίζεται για καμία άλλη απουσία. Παράλληλα, λήξαν θεωρείται το θέμα της μη τήρησης του ωραρίου από τον Αράς.

Ο Αλγερινός μέσος είχε τετ α τετ με τον προπονητή του και μετά από την εξήγηση που του έδωσε το θέμα τελείωσε, χωρίς να υπάρξουν τιμωρίες. Άλλωστε, είναι και η πρώτη φορά που ο Αράς δίνει δικαίωμα. Η προετοιμασία των Ιωαννίνων θα κορυφωθεί το Σάββατο και μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθεί και η αποστολή για το παιχνίδι με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Απαντά με ανανέωση

Αποφασισμένη να κρατήσει στις τάξεις της τον Ίσμαελ Μπλάνκο απαντώντας με επέκταση του συμβολαίου του στην επικείμενη πρόταση της Ρούμπιν Καζάν είναι η ΑΕΚ. Άλλωστε ο Αργεντινός επιθετικός φέρεται να μην είναι πολύ «ζεστός» στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην παγωμένη Ρωσία, παρότι η ενδιαφερόμενη ομάδα είναι πρωταθλήτρια της χώρας και συμμετέχει στο Champions League.

«Θέλουμε τον Μπλάνκο και θα κάνουμε μία προσπάθεια να τον πάρουμε. Ήδη υπάρχουν κάποιες κινήσεις από μέρους μας για την απόκτησή του», δήλωσε στο «Goal» ο τεχνικός διευθυντής της Ρούμπιν, Ανατόλι Αλίμοφ και πρόσθεσε: «Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής με πολύ καλή αίσθηση του γκολ. Δεν ξέρω αν ο παίκτης έχει πρόβλημα να έρθει στη Ρωσία. Τον έχουμε κοστολογήσει και πιστεύω πως το ποσό αυτό δεν ξεπερνά τα 4 εκατ. ευρώ».

Σε αντίθεση με τον «Ζορό», ο Νάτσο Σκόκο παρουσιάζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο επέκτασης του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Η νέα διοίκηση Αδαμίδη έχει όλη τη διάθεση να συζητήσει με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, ωστόσο ο ίδιος και οι εκπρόσωποί του έχουν άλλες σκέψεις. Έτσι αν το καλοκαίρι έρθει μία καλή πρόταση ο 24χρονος άσος θα παραχωρηθεί, κάτι που ισχύει και για τον Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος επίσης δεσμεύεται ως τον Ιούνιο του 2011. Εκτιμάται πως αν ο «τρομοκράτης» κάνει καλές εμφανίσεις με την Αλγερία στο Μουντιάλ, θα γίνει απόσβεση των χρημάτων που δόθηκαν πέρυσι για την απόκτησή του από τον Πανιώνιο. Ήδη η Βόλφσμπουργκ φέρεται να κινείται για τον φορ της «Ένωσης».

Τυπική διαδικασία

Η επικύρωση της συμφωνίας για την αποπληρωμή του ομολογιακού δανείου προς τη «Morgan Stanley» θα σηματοδοτήσει και την οριστική αλλαγή σελίδας στα διοικητικά της ΑΕΚ. Τις τελευταίες ημέρες εξετάζεται το νομικό πλαίσιο της μεταβίβασης των μετοχών του Πέτρου Παππά (μαζί με αυτές των Γκίκα Γκούμα και Πόλυ Χατζηιωάννου) στον Σταύρο Αδαμίδη, ενώ τις επόμενες ημέρες θα οριστεί η νέα γενική συνέλευση της ΠΑΕ, από την οποία και θα προκύψει το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Με προβλήματα στην Κομοτηνή

Τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα δυσκολεύουν την προσπάθεια της ΑΕΚ να πάρει την πρώτη της νίκη εκτός λεκανοπεδίου την τρέχουσα περίοδο. Από τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή (16:45, ΣΚΑΪ) θα απουσιάσουν ο άρρωστος Τζεμπούρ, οι τραυματίες Νέμεθ, Μαντούκα, ο ανέτοιμος Αραμπατζής, ο τιμωρημένος Καφές και ο στρατευμένος Ταχτσίδης, ενώ σήμερα θα κριθεί αν την αποστολή θα ακολουθήσει ο Αραούχο. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προσανατολίζεται σε ένα σχήμα 4-2-3-1 με τους Σάχα, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Γεωργέα, Καράμπελα, Γιάχιτς, Μάκος, Χέρσι, Λεονάρντο, Σκόκο και Μπλάνκο. Τη 18μελη αποστολή συμπληρώνουν οι Λούκατς, Γιαχάγια, Παυλής, Λαγός, Γκέντσογλου, Μανωλάς και Ρίκκα.

* Ο Νίκος Γεωργέας θα επισκεφτεί απόψε την «Original» Αλεξανδρούπολης και ο Ίσμαελ Μπλάνκο με τον Βασίλη Δημητριάδη την «Original» Κομοτηνής.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES