2 Σεπ 2010

Νέο τετραπλό χτύπημα από τον Όλυμπο

Μετάalt τη μεγάλη μεταγραφή του Γιώργου Κατερίνη, ο Όλυμπος συνέχισε τις μεταγραφικές του κινήσεις και έτσι έστω και την ύστατη ώρα απόκτησε ακόμα τέσσερις ποδοσφαιριστές.
Έτσι, παίκτες του Ολύμπου είναι πλέον και με τη βούλα ο 19χρονος Προκόπης Πάγκαλης που αποκτήθηκε από τη Βολίδα, ο 28χρονος Χρήστος Γεροχρήστος από τον Ατρόμητο Στρογγυλής, ο 16χρονος Γιώργος Αργυρός από τη Θύελλα και ο 19χρονος Άγγελος Μπακοχρήστος, που βρίσκεται στο νησί όντας φοιτητής.
Πλέον, ο Όλυμπος αναμένεται να κινηθεί για ακόμα 1-2 ελεύθερους ποδοσφαιριστές, με την απόκτηση επιθετικού αξίας να αποτελεί τη βασική προτεραιότητα.

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΙΓΚΑ

ΠΗΓΗ : aokerkyra.com.gr
Ο Θανάσης Τσίγγας παρέλαβε σήμερα το βραβείο του  Best Goal για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ  για το γκολ που πέτυχε στον αγώνα απέναντι στην ομάδα της Α.Ε.Κ. Τον ποδοσφαιριστή βράβευσε ο Αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. κ.Α.Τσαποκύριακας.
Αμέσως μετά τη βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής μας δήλωσε αποκλειστικά στο
www.aokerkyrafc.gr τα εξής :
 « Πρώτα θέλω να αφιερώσω το βραβείο στην οικογένειά μου, και στη συνέχεια στην ομάδα μου. Είναι πολύ σημαντικό για τον ποδοσφαιριστή να ξεκινάει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με γκολ. Αυτό ανεβάζει την ψυχολογία του για την συνέχεια και ακόμη περισσότερο όταν συνοδεύεται


μετά από μία τέτοια επιτυχία. Όλοι μαζί στην ομάδα δουλεύουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας, το κλίμα είναι εξαιρετικό, οικογενειακό, όπως και την προηγούμενη χρονιά και αυτό βοηθάει τους καινούργιους ποδοσφαιριστές ώστε να ενσωματωθούν γρηγορότερα στις υποχρεώσεις της ομάδας, ενώ από την άλλη πλευρά εμάς τους παλαιότερους  να συνεχίσουμε την περσινή επιτυχημένη προσπάθεια»

Ταχύτατοι οι ρυθμοί στα έργα του Εθν. Σταδίου

ghpedoΜε ταχύτατους ρυθμούς προχωρούν τα έργα στο Εθνικό Στάδιο και όλα δείχνουν ότι η ομάδα του ΑΟ Κέρκυρα θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει το γήπεδο το αργότερο ως τον Οκτώβριο στους αγώνες για τη ΣούπερΛίγκα.
Την πρόοδο των εργασιών διαπίστωσε η βουλευτής Α. Γκερέκου σε επίσκεψη της σήμερα  εκεί και μετά από συνεργασία με τη διοίκηση, του ΕΑΚΚ και της ΠΑΕ.


Ο πρόεδρος του ΕΑΚΚ Π. Σκορδίλης εξήρε την προσπάθεια που καταβάλει η εργολαβία και εξέφρασε την σιγουριά του για τη γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών.
Η μελέτη περιλαμβάνει στην ουσία ανακατασκευή του γηπέδου, τοποθέτηση κροκάλας, ψηφιδωτού, ειδικών μεμβρανών για το στραγγιστικό, φρεατίων κλπ.
Σημειώνεται ότι έχει εξασφαλιστεί η με ευθύνη του εργολάβου η συντήρηση του γηπέδου  για το επόμενο 9μηνο.
Χρηματοδοτήσεις
Η κ. Γκερέκου παράλληλα ανακοίνωσε τη χρηματοδότηση του κολυμβητηρίου με 60.000 ευρώ για έργα υποδομής (αλλαγή λέβητα, καυστήρα κ.α) καθώς και την στέγαση της ομοσπονδίας κρίκετ  στο στάδιο όπου θα διατεθεί ανάλογος χώρος.
   

Τέλος από τη Βολίδα ο Πάγκαλης, συνεχίζει ο Δημάκος

Στις αρχές του Ιουλίου η Διοίκηση της Βολίδας είχε έρθει σε συμφωνία με τους έμπειρους προπονητές Πέτρο Δημάκο και Μιχάλη Πάγκαλη, ώστε να αναλάβουν από κοινού το κοουτσάρισμα της ομάδας και να αποτελέσουν το τεχνικό της δίδυμο. Τελικά, όμως, οι «κιτρινόμαυροι» θα πορευτούν στη νέα σαιζόν έχοντας μόνο έναν τεχνικό στον πάγκο τους...

  

Το βράδυ της Τρίτης επήλθε... διαζύγιο με τον κ. Πάγκαλη, για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί. Κι αυτό συνέβη στις παραμονές του πρώτου επίσημου αγώνα της Βολίδας για τη νέα σαιζόν, κόντρα στον Όλυμπο για το Σούπερ Καπ.

  

Έτσι λοιπόν, η ομάδα του Κάτω Γαρούνα πλέον θα έχει προπονητή τον κ. Δημάκο, με τον οποίο η συνεργασία συνεχίζεται κανονικά. Σημειώνεται πως αποτελεί τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Προπονητών


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES