9 Σεπ 2009

τηλεοπτικά ο ΑΟΚ στο Βόλο

Την Παρασκευή στις 9 το βράδυ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου με
τηλεοπτική κάλυψη από το συνδρομητικό κανάλι conn-x θα ξεκινήσει η
προσπάθεια του ΑΟ Κέρκυρα για επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία. Eτσι με
ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής μεταξύ δύο
ομάδων που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής
εγκαινιάζεται η ποδοσφαιρική Παρασκευή, αφού αυτή θα είναι η μέρα
μεταδόσεων από το conn-x

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Διάψευση με οργή για Παράσχο

Η “Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ” 1966 εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της , για ανεύθυνα και υποβουλιμιαία δημοσιεύματα «περί αλλαγής τεχνικής ηγεσίας» , που έχουν σκοπό να πλήξουν τα συμφέροντα και την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας.

Η “Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ” διαψεύδει με οργή και αγανάκτηση και με πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις φήμες αυτές και δηλώνει ότι η εμπιστοσύνη προς τον προπονητή μας κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΡΑΣΧΟ και τους συνεργάτες του είναι αυτονόητη και δεδομένη.

Προσεχώς Φερναντίνιο

Αντίστροφα μετρούν στον Ολυμπιακό σε ότι αφορά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φερναντίνιο. Οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Βραζιλιάνου άσου βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο και απομένουν πλέον κάποιες λεπτομέρειες για να κλείσει οριστικά η υπόθεση.

Πάμε για το 3Χ3

Διαδικαστικού χαρακτήρα είναι το αποψινό (20.15) παιχνίδι με το Ισραήλ για την Εθνική μας ομάδα. Η Ελλάδα έχει ήδη προκριθεί ως πρώτη, ενώ το συγκρότημα του Σβι Σερφ έχει έτοιμες τις βαλίτσες επιστροφής. Άρα, άγχος δεν υπάρχει και είναι ευκαιρία για ξεκούραση και δοκιμές από τον Καζλάουσκας.

Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι η γαλανόλευκη δε θέλει, ή δεν θα κυνηγήσει τη νίκη. Κάθε άλλο. Η πολύ καλή εικόνα που έχει δείξει μέχρι στιγμής θα συνεχιστεί και αυτός είναι ο στόχος όλων. Άλλωστε, παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα γίνεται και καλύτερη και βρίσκει ρυθμό, πράγμα που θα χρειαστεί στην επόμενη φάση και φυσικά στα χιαστί παιχνίδια των προημιτελικών.

Στην επόμενη φάση το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μπει με 2-0 νίκες, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τη μετέπειτα πορεία του. Η δεύτερη θέση του ομίλου είναι ακόμα ανοικτή, με το νικητή του αγώνα Σκόπια-Κροατία να την κατακτά.

Στο νέο γκρουπ που θα σχηματιστεί για την Ελλάδα, θα μπουν και οι ομάδες του Β’ ομίλου. Η μόνη που έχει εξασφαλίσει ως τώρα την πρόκριση είναι η Γαλλία, ενώ τα εναπομείναντα δύο εισιτήρια διεκδικούν τρεις ομάδες: η Ρωσία, η Γερμανία και η Λετονία, με τα πάντα να είναι ανοικτά.

Νίνης: «Αξίζουμε να περάσουμε»

Ο Σωτήρης Νίνης μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για το χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη της Αγγλίας (1-1), τονίζοντας: «Ημασταν καλύτεροι, αλλά δεν μας ήθελε. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Αξίζουμε να περάσουμε». Τι είπε για τον Νίκο Νιόπλια, αλλά και την ομοιογένεια που υπάρχει στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σωτήρης Νίνης

- Για το χθεσινό παιχνίδι: «Ξεκινήσαμε μουδιασμένα, στη συνέχεια κάναμε ευκαιρίες και ισορροπήσαμε. Παίξαμε καλύτερα από τους Αγγλους, αλλά δεν μας ήθελε. Εχασε και ο Κώστας (σ.σ. ο Μήτρογλου) τετ α τετ που δεν χάνει ποτέ. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Επειδή είμαι με τα παιδιά σχεδόν τρία χρόνια, είμαστε δεμένοι ξέρουμε ο καθένας πως παίζει ο άλλος. Ξέρουμε τι κινήσεις πρέπει να κάνουμε. Τρία χρόνια υπάρχει ο ίδιος προπονητής. Ταλέντο υπάρχει, αλλά μετράει η ομοιογένεια και αυτό είναι σημαντικό».

- Για τις πιθανότητες πρόκρισης στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος: «Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε και να περάσουμε στα τελικά του ευρωπαϊκού. Στην αρχή μας φάνηκε λίγο δύσκολο, αλλά και ο προπονητής μας μας είπε ότι πιστεύει σε εμάς. Αξίζουμε να περάσουμε και να βρισκόμαστε στα τελικά».

Το «βάρος» στον Σισέ

«Ημέρα» Σισέ ήταν η χθεσινή στην Παιανία. Στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού βρέθηκε ο Κώστας Αντωνίου για να τονώσει το ηθικό του Γάλλου επιθετικού: «Σε έχουμε πάρει για τέσσερα χρόνια, γιατί σε πιστεύουμε. Μην αγχώνεσαι. Παίξε το παιχνίδι σου, παίξε για την ομάδα και τα γκολ θα έρθουν», με τον Σισέ να απαντά: «Σου υπόσχομαι ότι θα δίνω και την ψυχή μου σε κάθε ματς, θα τα δίνω όλα για την ομάδα». «Μπαλάκι» ανάμεσα στον Δήμο και το ΥΠΕΧΩΔΕ έχει γίνει το νέο γήπεδο του Βοτανικού…

Αντωνίου: «Τζιμπρίλ σε πιστεύουμε…»

Μια δύσκολη χρονική περίοδο είναι η συγκεκριμένη για τον Τζιμπρίλ Σισέ, αφού μετά το περιστατικό στον Βόλο ήρθε και η «καμπάνα» από την ΟΥΕΦΑ να βαρύνει περισσότερο την κατάσταση. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μέσω του Κώστα Αντωνίου διευκρίνισαν χθες στον Γάλλο φορ ότι δεν πρέπει να αγχώνεται, αλλά και ούτε να δίνει σημασία στις προκλήσεις: «Τζιμπρίλ, είσαι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα. Θέλω να ξέρεις ότι δεν αμφιβάλλουμε ότι θα βάλεις πολλά γκολ και δεν πρέπει να σε αγχώνει αυτό. Ούτε σε έχουμε πάρει για τρία, τέσσερα, πέντε παιχνίδια. Σε έχουμε πάρει για τέσσερα χρόνια, γιατί σε πιστεύουμε. Μην αγχώνεσαι. Παίξε το παιχνίδι σου, παίξε για την ομάδα και τα γκολ θα έρθουν. Θα στενοχωριόμουνα αν σε έβλεπα να είσαι αδιάφορος στο παιχνίδι. Εσύ, όμως, σε κάθε ματς τα δίνεις όλα και το ίδιο θέλω να συνεχίσεις να κάνεις».

Για το περιστατικό στον Βόλο: «Είσαι σούπερ-σταρ και θα προσπαθούν συνέχεια με κάθε τρόπο να σε εκνευρίζουν. Μην εκνευρίζεσαι και μην απαντάς στις προκλήσεις. Μην τους αφήνεις να σε επηρεάζουν. Συγκεντρώσου στο παιχνίδι σου και όλα θα πάνε καλά».

Από την πλευρά του, ο Γάλλος άκουσε με προσοχή τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας και απάντησε: «Σου υπόσχομαι ότι θα δίνω και την ψυχή μου σε κάθε ματς, θα τα δίνω όλα για την ομάδα. Όσο για τις προκλήσεις, έχω καταλάβει τι γίνεται και δεν ασχολούμαι πια».

Η ώρα του Κόκκαλη!

Την κατάσταση στα χέρια του αναμένεται να πάρει ο Σωκράτης Κόκκαλης, που αυτή την ώρα μιλάει με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν θα σταθεί μόνο στην εικόνα της ομάδας στο Παγκρήτιο Στάδιο και την ντροπιαστική ήττα (5-0) από τον Εργοτέλη, αλλά και σε όσα ακούγονται για τις σχέσεις του προπονητή με τους παίκτες.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θέλει να μάθει αν ο Γεωργιανός έχει -αν έχει- πρόβλημα με κάποιους ποδοσφαιριστές, τι γίνεται με την προπόνηση και τα εργομετρικά τεστ και για ποιο λόγο η ομάδα εμφανίζεται κουρασμένη και χωρίς δυνάμεις. Ο κ. Κόκκαλης θα ζητήσει, επίσης, να ενημερωθεί για το πλάνο του Κετσπάγια εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη, αφού το πρόγραμμα των «ερυθρολεύκων» το επόμενο διάστημα είναι ιδιαίτερα «φορτωμένο» (σ.σ.: θα κληθεί να αντιμετωπίσει Άλκμααρ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρσεναλ μέσα σε διάστημα 20 ημερών).

Εκείνο που θα πει ο πρόεδρος του πειραϊκού συλλόγου στον 41 ετών προπονητή είναι ότι οφείλει να βρει τις λύσεις που χρειάζονται και να παρουσιαστεί η ομάδα όπως πρέπει στα επόμενα παιχνίδια. Ο κ. Κόκκαλης αναμένεται να φέρει άπαντες προ των ευθυνών τους, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί και μια επίσκεψη στου Ρέντη για να μιλήσει και στους παίκτες.

Θανόπουλος: «Δεν θα βάλουμε ξανά την ΑΕΚ σε περιπέτειες»

Το ενδιαφέρον δύο επιχειρηματιών από την Κύπρο για συμμετοχή στο διοικητικό σχήμα της ΑΕΚ επιβεβαίωσε ο Νίκος Θανόπουλος. Πρόκειται για τους Παντελή Αθηνή και Ηλία Ηλία. «Δεν μιλάμε για κροίσους, μιλάμε για ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα μπορεί να γίνει ο “αρραβώνας”», τόνισε και πρόσθεσε ότι η ομάδα δεν θα μπει ξανά σε περιπέτειες.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ χαρακτήρισε επικοινωνιακό του λάθος τη δημοσιοποίηση των συζητήσεων που έγιναν τον Ιούλιο με τον επιχειρηματία Χρήστο Αναστασίου.«Η ΑΕΚ είναι καλά αυτή την εποχή» τόνισε, ενώ ανέφερε οτι η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Ζόνας.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES