28 Φεβ 2010

Με Νίνη για τη νίκη!

Ο Παναθηναϊκός θέλει πάση θυσία τη νίκη σήμερα κατά του Πανιωνίου μετά από δύο ήττες στο πρωτάθλημα για να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας με την διαφορά των δύο βαθμών από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Για τον λόγο αυτό ο Νίκος Νιόπλιας σκέφτεται να παρατάξει μία ενδεκάδα με σαφείς επιθετικούς στόχους. Ο Σωτήρης Νίνης μετά από την εξαίσια εμφάνισή του στη Ρώμη θα αναλάβει -και πάλι- τον ρόλο του οργανωτή, πίσω από τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Θέση στο αρχικό σχήμα και συγκεκριμένα στο αριστερό άκρο τη μεσαίας γραμμής θα πάρει ο Σεμπαστιάν Λέτο, κάτι που ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει προαναγγείλει αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τη Ρόμα.

Ο Σιμάο θα μείνει στον πάγκο και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα πάρει και πάλι τη θέση του στην 11άδα των πράσινων μετά από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο. Δίπλα του θα είναι ο Κώστας Κατσουράνης. Στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής θα βρεθεί ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Η τελευταία αλλαγή αφορά την αμυντική διάταξη των πράσινων. Ο Φίλιππος Δάρλας είναι το φαβορί για την αριστερή πλευρά, ενώ στη δεξιά θα μετατεθεί ο Λουκάς Βύντρα. Στο κέντρο της άμυνας ο Καντέ με τον Σαριέγκι και ο Αλέξανδρος Τζόρβας κάτω από την εστία.

Στήριξη από τον κόσμο

Λόγω της υπουργικής απόφασης για την απαγόρευση της μετακίνησης των οπαδών οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν θα μπορέσουν να υποστηρίξουν την ομάδα τους στην σημερινή αναμέτρηση. Για τον λόγο αυτό θα βρεθούν σήμερα το μεσημέρι (στις 15.30) στις εγκαταστάσεις της Παιανίας για να εμψυχώσουν τους παίκτες της ομάδας ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης.

Πόσα χρήματα θα βάλουν;

Σύμφωνα με το χθεσινό δημοσίευμα της SPORTDAY στο ΔΣ που θα γίνει αύριο θα αποφασιστεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατομμύρια ευρώ. Σήμερα η εφημερίδα αποκαλύπτει το ποσό που αναμένεται να βάλει ο κάθε ένας μέτοχος στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο οποίος έχει στην κατοχή του το 57% των μετοχών καλείται να βάλει 8.550.000 ευρώ.
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος κατέχει το 11%, περίπου 1.650.000.

Από 5% του συνόλου των μετοχών έχει ο Νικόλας Πατέρας, ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο Μιχαήλ Ζολώτας, ο Γιάννης Ξυλάς και ο Γιώργος Νίκας. Αυτοί καλούνται να βάλουν περίπου 750.000 ευρώ έκαστος.

Περίπου 600.000 με 700.000 ευρώ θα βάλουν οι Αδαμάντιος Πολέμης και Παναγιώτης Δάβαρης που έχουν στην κατοχή τους περίπου 4% του συνόλου των μετοχών. Υπάρχουν και άλλοι μικρομέτοχοι οι οποίοι καλούνται να βάλουν το ποσό που απομένει για να συμπληρωθούν τα 15.000.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES