27 Ιαν 2010

Ο Κόκκαλης αποφασίζει...

Ο Κόκκαλης αποφασίζει...Πολλοί έχουν μιλήσει για λογαριασμό του, ειδικά τις τελευταίες μέρες, όπου ο ίδιος τήρησε σιγή ιχθύος. Ο Σωκράτης Κόκκαλης ειδοποίησε, από το πρωί, τους ανθρώπους της ΠΑΕ ότι μέσα στην ημέρα θα επισκεφθεί τα Γραφεία του Ολυμπιακού. Λίγη ώρα αργότερα βρισκόταν στην Πλατεία Αλεξάνδρας.




Ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων" προτίμησε, αμέσως μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, να κρατήσει για τον εαυτό του τις όποιες σκέψεις του και τα όσα διέρρεαν από δω κι από κει έμοιαζαν περισσότερο με εκτιμήσεις των συνεργατών του, παρά με δικές του εκτιμήσεις, πολύ περισσότερο, συγκεκριμένες αποφάσεις για το μέλλον.

Το σίγουρο είναι ότι επίκεινται αλλαγές. Δεν ξέρουμε αν αυτές αφορούν πρόσωπα μέσα στην ΠΑΕ, ή σημαντικές προσθήκες στο ποδοσφαιρικό τμήμα (Τζόρτζεβιτς και ίσως Β.Γκαγκάτσης), η αλήθεια είναι, όμως, ότι ο Σ. Κόκκαλης δεν έχει αποφασίσει οριστικά. Ή εν πάση περιπτώσει δεν έχει κάνει, ακόμη, γνωστές τις προθέσεις του.

Μια πρώτη ιδέα για το τι λέει και σκέφτεται, μετά την απομάκρυνση του Ολυμπιακού από την κορυφή του πρωταθλήματος, θα έχουμε μετά την ολοκλήρωση των συσκέψεων στην ΠΑΕ. Σίγουρα, ο Κόκκαλης είναι προβληματισμένος με τις τελευταίες εξελίξεις και η συνολική κριτική είναι δεδομένο ότι τον έχει απασχολήσει επισταμένως.

Σύμφωνα, μάλιστα, με φήμες η ενόχλησή του έχει φτάσει σε τόσο μεγάλο βαθμό, που έχει αποφασίσει οριστικά να αποχωρήσει από την ΠΑΕ Ολυμπιακός της οποίας ηγείται από το 1993. Δεν έγινε γνωστό αν αυτό αφορά και την εκχώρηση του πακέτου της πλειοψηφίας των μετοχών.

Περισσότερα θα γνωρίζουμε, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που γίνεται στα Γραφεία της ΠΑΕ.

Τον Σ.Κόκκαλη περίμεναν και ήδη συνομιλούν μαζί του, ο Γιάννης Χρυσικόπουλος, ο Δημήτρης Θεοδωρίδης και ο Σωκράτης Κόκκαλης ο νεότερος, που "τρέχουν την ομάδα" από το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς.

Κατά μια πληροφορία, ενδέχεται μέσα στην ημέρα να πάνε στην ΠΑΕ οι όποιοι υποψήφιοι για την ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος, όχι μόνο μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς, αλλά και για το άμεσο μέλλον.

Η χρονιά δεν τελείωσε

Εν αναμονή των όποιων αποφάσεων πάρει η διοίκηση, ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να ολοκληρώσει την προσπάθειά του στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς μπορεί να υπάρχει απογοήτευση από την ενδεχόμενη απώλεια του τίτλου, ωστόσο υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει οι "ερυθρόλευκοι" να έχουν υπ' όψιν:
  • Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο, σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, ωστόσο, οι 11 αγωνιστικές που απομένουν, ενδεχομένως, να κρύβουν εκπλήξεις.
  • Η ομάδα οφείλει να παίξει πιο ορθολογικό ποδόσφαιρο και να ... θυμίσει πάλι ομάδα και όχι μια "παρέα" που μαζεύτηκε ξαφνικά να παίξει μπάλα.
  • Εφόσον, ο Ολυμπιακός παίξει στα πλέι-οφ θα χρειαστεί να μην έχει άλλες απώλειες, καθώς η έξοδος στο τσάμπιονς-λιγκ θα είναι ο μοναδικός στόχος που θα έχει απομείνει για τους Πειραιώτες.
  • Αλλά υπάρχει και το φετινό τσάμπιονς-λιγκ. Η Μπορντό, περιμένει και είναι προφανές ότι ο Ολυμπιακός, όπως παίζει αυτή την εποχή, θα πρέπει να κάνει πολλές προσευχές για να γλιτώσει από τη φορμαρισμένη γαλλική ομάδα. Προφανώς, η υποχρέωση δεν είναι τυπική. Ο Ολυμπιακός οφείλει να σταθεί όπως αρμόζει σε μια ομάδα που βρίσκεται στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.
Πήρε... 6 κιλά ο Μήτρογλου;

Το πως λειτουργεί, ο Ολυμπιακός φαίνεται και από τα όσα αποκάλυψε η εφημερίδα ΦΩΣ για την κατάσταση του Κώστα Μήτρογλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο διεθνής σέντερ-φορ, στο διάστημα της απουσίας του (περίπου 12 ημέρες) πήρε ... έξι κιλά(!) ξεπερνώντας τον Ντιόγο, που μέχρι τώρα είχε το ρεκόρ στα παραπανίσια κιλά.

Καστίγιο: «Δεν με θέλει ο Χρυσικόπουλος»!

Ο Γιάννης Χρυσικόπουλος δεν επιθυμεί την επιστροφή του Νέρι Καστίγιο, όπως δήλωσε ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός στη «SportDay». Από την πλευρά του, ο 25χρονος άσος εξέφρασε την ελπίδα ότι ο μόνος που μπορεί να πραγματοποιήσει την επιθυμία του να γυρίσει στην ομάδα της καρδιάς του είναι ο Σωκράτης Κόκκαλης.

«Είναι ξεκάθαρο πως αυτός που δεν με θέλει ­είναι ο Γιάννης Χρυσικόπουλος. Δεν ξέρω τι θα γίνει», ανέφερε αρχικά ο Καστίγιο και πρόσθεσε: «Ο μόνος που μπορεί να με φέρει πίσω στον Ολυμπιακό είναι ο πρόεδρος, ο Σωκράτης Κόκκαλης. Εγώ πάντα τα έλεγα τα πράγματα όπως είναι. Θα προσπαθήσω να μιλήσω με τον πρόεδρο το απόγευμα στο τηλέφωνο, να του εξηγήσω και θα δούμε τι θα γίνει».

Ερωτηθείς γιατί δεν τον θέλει ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ και σε ποιο ακριβώς στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις, απάντησε: «Δεν ξέρω γιατί δεν με θέλει, δεν ξέρω τι κάνει. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Πριν από λίγο έστειλε η Σαχτάρ επίσημο έγγραφο με το οποίο ζητάει 2.300.000 ευρώ για δανεισμό διάρκειας ενάμισι έτους. Είπα στον κύριο Χρυσικόπουλο να βάλει ο Ολυμπιακός το ενάμισι που προσέφερε εξαρχής και να βάλω από την τσέπη μου 800.000 ευρώ και να γίνει η μεταγραφή, διότι θέλω να γυρίσω στην ομάδα που νιώθω καλά και αγαπάω. Υστερα από αυτό που του είπα, και ήταν ουσιαστικά η αρχική συμφωνία, μου παρουσίαζε άλλα εμπόδια και μου έλεγε διάφορα που δεν είχαν βάση».

Καταλήγοντας, ο Μεξικανός τόνισε: «Εγώ κάνω τα πάντα για να γυρίσω. Βάζω από την τσέπη μου 800.000 ευρώ για να γίνει η μεταγραφή και κάποιοι δεν με θέλουν. Τι να κάνω από εκεί και πέρα; Μόνο ο πρόεδρος μπορεί πλέον να με φέρει στην ομάδα και θα κάνω ό,τι μπορώ για να μιλήσω μαζί του. Είναι όλα όπως τα λέω και η πρόταση της Σαχτάρ είναι αυτή ακριβώς που σας είπα, την έχω στα χέρια μου».

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός κατέθεσε εγγράφως στη Σαχτάρ την απόσυρση του ενδιαφέροντός του και δεν το έκανε νωρίτερα επειδή ακριβώς επρόκειτο για μια περίπτωση με την ιδιαιτερότητα της σχέσης με τον Καστίγιο, ο οποίος προσπαθούσε να βρει μία λύση για να επιστρέψει. Παρόλα αυτά, οι Ουκρανοί φαίνεται ότι «έπαιζαν» με τους Πειραιώτες και τον 25χρονο άσο, αφού αρχικά ζητούσαν 1,7

Εν αναμονή αποφάσεων...

Τις αποφάσεις του Σωκράτη Κόκκαλη για το μέλλον του Ολυμπιακού περιμένουν οι συνεργάτες του προέδρου της διοίκησης και οι οπαδοί της ομάδας. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ φέρεται να μην επιθυμεί να μιλήσει για όσα ακολούθησαν του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ακόμα και στους στενούς του συνεργάτες.

Πιθανότατα ο κ. Κόκκαλης να θέλει να ηρεμήσει, προτού ετοιμάσει τις κινήσεις του για την «επόμενη ημέρα» των Πειραιωτών και αναζητήσει τις λύσεις για να βγει η ομάδα από την κρίση.

Φήμες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» είναι πιθανό σύντομα (ίσως μέσα στην επόμενη εβδομάδα) να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και να πει τι τον ενόχλησε και τι σκοπεύει να κάνει στο μέλλον για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στον δρόμο των επιτυχιών. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ λέγεται ότι είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα και εξωαγωνιστικούς παράγοντες.

Ο κ. Κόκκαλης θέλει να οργανωθεί η ομάδα και ίσως να χρησιμοποιήσει, όπως φημολογείται, τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς (σε ρόλο γενικού αρχηγού) και τον Βασίλη Γκαγκάτση (δίνοντάς του ένα σημαντικό πόστο στη διοίκηση), ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να «ενεργοποιηθεί» και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού επιθυμεί να ανανεώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα και δώσει νέο «αέρα» στην ομάδα.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την προεδρία της ΠΑΕ, εκείνοι που τον γνωρίζουν λένε ότι είναι αρκετά εγωιστής και δεν θα τα παρατούσε σε μία τέτοια δύσκολη στιγμή.

Δεν υπήρξε επαφή με Βαλβέρδε, αλλά…

Η διοίκηση του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε ότι δεν έχει υπάρξει επαφή με τον Ερνέστο Βαλβέρδε (ή κάποιον άλλον προπονητή), προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι συνεργάτες του Σωκράτης Κόκκαλης δεν έχει λάβει εντολή από τον πρόεδρο των Πειραιωτών να ξεκινήσουν την αναζήτηση του τεχνικού που θα βοηθήσει στο «χτίσιμο» της ομάδας.

Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται διατεθειμένοι να εξετάσουν την περίπτωση του Βάσκου, ο οποίος φέρεται να έχει συχνή επικοινωνία με τους παράγοντες της διοίκησης. Εκτός του Βαλβέρδε, έχουν ακουστεί τα ονόματα του Ιταλού Νοβελίνο, του Ουκρανού Γκρόζνι και οι μάνατζερ προτείνουν διάφορους προπονητές στον Ολυμπιακό. Να σημειωθεί ότι ο Νοβελίνο διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να έχει δεχθεί πρόταση από τους Πειραιώτες.

Εν τω μεταξύ, χθες το βράδυ κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν τον Εμίλιο Φερέρα (που έλυσε τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο), αλλά οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκαθαρίσει ότι στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκονται ο Μπάντοβιτς με τον Νινιάδη μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ετοιμάζει αλλαγές ο Μπάντοβιτς

Τη σκέψη, εκτός από τη χρησιμοποίηση νέων προσώπων, να αλλάξει το σύστημα του Ολυμπιακού (από 4-2-3-1 σε 4-3-3) έχει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Σέρβος τεχνικός, που χθες ζήτησε από τους παίκτες να μην τα παρατήσουν, θέλει να γεμίσει περισσότερο τον άξονα και να μη βγάζει τόσες επιθέσεις ο αντίπαλος.

Ο Μπάντοβιτς αναμένεται να τοποθετήσει τον Ντουντού (αντί του Στολτίδη) στο κέντρο της μεσαίας γραμμής, ενώ σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Λεονάρντο, τον Λεντέσμα και τον Ζεβλάκοφ. Υποψήφιοι για την ενδεκάδα είναι ο Μήτρογλου και ο Ντάρμπισαϊρ.

Όσον αφορά τον Λούα Λούα (που έκανε χθες ράμματα στο πόδι), δεν προπονήθηκε χθες και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και σήμερα. Το ιατρικό επιτελείο εκτιμά ότι ο επιθετικός από το Κονγκό δύσκολα θα δώσει το «παρών» στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Ο Ντάρμπισαϊρ, αν και δεν προπονήθηκε το πρωί με την υπόλοιπη ομάδα, πήγε το απόγευμα και έκανε μόνος του προπόνηση.

* Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε χθες ο Έντσο Μαρέσκα, αλλά οι Πειραιώτες δεν αποκάλυψαν το σκοπό της επίσκεψης του Ιταλού μέσου και ο παίκτης έλεγε ότι αφορούσε ένα προσωπικό του θέμα.

* Ενδιαφέρον για τον Αντρέα Καράτσιολο της Μπρέσια έχει εκδηλώσει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με ιταλική ιστοσελίδα. Ο 28χρονος επιθετικός φημολογείτα, επίσης, ότι βρίσκεται στη λίστα της Φιορεντίνα, της Νάπολι, της Λάτσιο, της Κιέβο, της Κατάνια και της Αταλάντα, ενώ από την Premier League την περίπτωσή του εξετάζει η Μπέρμιγχαμ Σίτ. Ο Ιταλός φορ σε 52 παιχνίδια πρωταθλήματος με την Μπρέσια (από το 2008) έχει πετύχει 23 γκολ!

Ετοιμάζει τον Λέτο για το ντέρμπι

Στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού σκέφτεται ο Νίκος Νιόπλιας να επαναφέρει τον Σεμπαστιάν Λέτο. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θέλησε να ενημερωθεί από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για τις ενοχλήσεις που αισθανόταν ο Αργεντινός στο πλευρό και έμαθε ότι σύντομα θα είναι απόλυτα καλά. Να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» χρειάστηκε να τον «δέσουν» στο πλευρό που είχε υποστεί την κάκωση και δεν ήταν σε θέση να παίξει πάνω από 10 λεπτά.

Εφόσον δεν υπάρξει κανένα πρόβλημα τις επόμενες ημέρες και ο Λέτο προπονηθεί κανονικά. Ο 24χρονος άσος αναμένεται να πάρει τη θέση του Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος θα αγωνιστεί εκείνος κόντρα στην ΑΕΚ αν δεν τα καταφέρει ο Αργεντινός. Ο κ. Νιόπλιας έχει παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια της «Ένωσης» και έχει διαπιστώσει ότι έχει ορισμένα «κενά» στα άκρα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο τεχνικός του «τριφυλλιού» εξετάζει την επιλογή του Λέτο, ο οποίος ζήτησε συγνώμη από τον προπονητή του για την αντίδραση που είχε κατά την αντικατάστασή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 24χρονος παίκτης είπε στον κ. Νιόπλια ότι ακόμα και αν δεν τον χρησιμοποιήσει, λόγω του προβλήματός του στα πλευρά, επιθυμεί να βρίσκεται στην αποστολή για να είναι κοντά στην ομάδα.

Ο 45χρονος τεχνικός αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Τζόρβα και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ και Σπυρόπουλο. Την τριάδα στο κέντρο θα αποτελέσουν ο Ζιλμπέρτο, ο Κατσουράνης και ο Καραγκούνης. Στα δεξιά θα παίξει ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Λέτο (ή ο Χριστοδουλόπουλος) και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Σισέ.

Όσον αφορά τον Νίνη, έκανε και χθες θεραπεία και στην αυριανή προπόνηση θα φανεί αν θα βρίσκεται (τουλάχιστον) στην αποστολή του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Αν ο διεθνής μεσοεπιθετικός αισθανθεί ενοχλήσεις, τότε θα αποκλειστεί από την απόστολή του «τριφυλλιού».

Ήρθαν οι Γερμανοί για Τζιόλη

Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», γερμανική ομάδα (πιθανότατα Νυρεμβέργη) ρώτησε χθες τον Παναθηναϊκό για την περίπτωση του Αλέξανδρου Τζιόλη. Συγκεκριμένα, οι Γερμανοί φέρονται να ζήτησαν από το «τριφύλλι» να μάθουν τις προϋποθέσεις για να αποκτήσουν τον διεθνή μέσο με τη μορφή δανεισμού.

Οι «πράσινοι» απάντησαν ότι τον δίνουν δανεικό με οψιόν αγοράς και οι δύο ομάδες συμφώνησαν να τα ξαναπούν, εφόσον ο παίκτης εμφανιστεί θετικός στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο. Εν τω μεταξύ, οι διοικούντες διέψευσαν ότι έχουν δεχθεί «κρούση» από τον Ηρακλή.

Όσον αφορά το θέμα του Λουκά Βύντρα, η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta» έγραψε χθες: «Η Σιένα έκανε πρόταση και αποκτά δανεικό τον Βύντρα». Όπως αποκάλυψε η «SportDay», η ιταλική ομάδα κατέθεσε πρόταση για τον διεθνή αμυντικό, όμως οι «πράσινοι» απάντησαν αρνητικά, αφού ο Νιόπλιας ζήτησε να μη φύγει ο παίκτης έναντι οποιουδήποτε ανταλλάγματος.

* Ουρές αναμένεται να σχηματίσουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Το φετινό ρεκόρ προσέλευσης για το «τριφύλλι» είναι τα 50.540 εισιτήρια στο εντός έδρας παιχνίδι των προκριματικών του Champions League με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης.

* Ο δήμαρχος Αθηναίων, Απόστολος Κακλαμάνης, κατά την παρουσία του χθες στη Βουλή αναφέρθηκε στο γήπεδο του Παναθηναϊκού και τη Διπλή Ανάπλαση. Ο Κακλαμάνης είπε ότι τα πράγματα βρίσκονται στον σωστό δρόμο και ότι περιμένει να δρομολογήσει τις εξελίξεις η υπουργός Περιβάλλοντος και Κλιματικών Αλλαγών, Τίνα Μπιρμπίλη: «Δεν έχω μέχρι στιγμής επίσημη ενημέρωση από το ΥΠΕΚΑ, αλλά είμαστε σε θετική κατεύθυνση. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο και να προδικάσω τις εξελίξεις. Περιμένω την απόφαση της υπουργού».

* Στο sday.gr είναι σε εξέλιξη γκάλοπ με την ερώτηση: «Τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός με τον Νίκο Νιόπλια;». Και οι απαντήσεις μέχρι τώρα είναι: να τον κρατήσει από τώρα για του χρόνου: 62,9%. Να αποφασίσει στο τέλος της περιόδου: 27,2%. Να μην του κάνει νέο συμβόλαιο: 9,9%.

Έφυγαν, όπως ήρθαν…

Στο… κενό έπεσαν οι προσπάθειες των μάνατζερ του Νάτσο Σκόκο για να παραχωρηθεί ο πελάτης τους τη μεταγραφική περίοδο στον Ολυμπιακό. Οι εκπρόσωποι του Αργεντινού δεν κατάφεραν να μεταπείσουν τη διοίκηση της ΑΕΚ, όμως εκείνη έμεινε σταθερή στην ανακοίνωση που είχε εκδώσει και τόνιζε ότι δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον καλύτερό της παίκτη σε άλλη ελληνική ομάδα.

Οι ατζέντηδες του 24χρονου άσου βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ για να δώσουν τον ύστατο «αγώνα», όμως αυτό που πέτυχαν ήταν να πάρουν ακόμη μία αρνητική απάντηση από την «Ένωση». Οι κ.κ. Διαννής και Μοντέρο μετέφεραν πρόταση των Πειραιωτών, οι οποίοι πρόσφεραν 2,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Σκόκο, έχοντας ορίσει 50% ποσοστό μεταπώλησης.

Παρόλα αυτά, οι «κιτρινόμαυροι» ξεκαθάρισαν ότι ο παίκτης θα μείνει στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Οι μάνατζερ του Αργεντινού «ηττήθηκαν» από την ΑΕΚ και τώρα θα ασχοληθούν με άλλες υποχρεώσεις τους, αφού οι κ.κ. Μοντέρο και Σολντίνι (είχε άλλες δουλειές στην Ελλάδα και δεν παρέστη στα ραντεβού των προηγούμενων ημερών) θα επιστρέψουν σήμερα ή αύριο στην Αργεντινή και ο Παύλος Διαννής θα μεταβεί στην Ισπανία (πιθανότατα όταν λήξει η μεταγραφική περίοδος).

Εκείνο που ενδιαφέρει τώρα τη διοίκηση είναι ο κόσμος να μην αποδοκιμάσει τον Σκόκο και εκείνος να τηρήσει την υπόσχεσή του ότι θα δίνει τον καλύτερό του εαυτό για το καλό της ομάδας.

Εν τω μεταξύ, οι παίκτες της «Ένωσης» επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός αισθάνθηκε στους προσαγωγούς και σήμερα θα φανεί αν θα παίξει κόντρα στους «πράσινους». Στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς επιστρέφουν ο Κάρλος Αραούχο και ο Σάνελ Γιάχιτς, αφού εξέτισαν τις ποινές τους απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και τον Ζεράλδο Αλβες, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του (προπονήθηκε και τη Δευτέρα).

Πίστη για το deal

Αισιόδοξος ότι θα σημειωθεί θετική εξέλιξη στην υπόθεση της Morgan Stanley εμφανίζεται ο Σταύρος Σταύρος Αδαμίδης. Ο «δυνάμει» πρόεδρος της ΑΕΚ αναχώρησε με σχετική αισιοδοξία για το Λονδίνο και μόνο μια δυσάρεστη έκπληξη θα χαλάσει το deal με την πολυεθνική τράπεζα, η οποία έδειξε διάθεση να κλείσει η συμφωνία στα 3,9 εκατ. ευρώ, αλλά το θέμα δεν διευθετήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Οσοι εκτιμούν ότι δεν θα «στραβώσει» το deal με τη Morgan Stanley βασίζονται στις συζητήσεις που έγιναν σε καλό κλίμα την περασμένη εβδομάδα (δεν υπάρχει αδιαλλαξία) και στο γεγονός ότι τις δύο πλευρές δεν χωρίζει χάσμα. Όσον αφορά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, χρήματα θα βάλουν οι κ. Παππάς, Νοτιάς, Χατζηιωάννου (όπως προανήγγειλε πρόσφατα και ο Νίκος Θανόπουλος) και... προσεχώς ο επιχειρηματίας που εδρεύει στην Ελλάδα (το όνομά του παραμένει άγνωστο) και έχει «εξασφαλιστεί» από τον Σταύρο Αδαμίδη.

* Μέχρι αύριο οφείλει να έχει παραδώσει στην ΠΑΕ την έγγραφη απολογία του ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, απαντώντας στη σχετική κλήση που έλαβε και μάλιστα με εξώδικο!

* Στη σημερινή συνάντηση του Νίκου Θανόπουλου με τον Φερνάντο Κοσεντίνο θα ξεκαθαρίσει το θέμα του Άρσε. Η «Clarin» σημείωνε ότι «η Σαν Λορέντζο απέρριψε οριστικά το ενδεχόμενο να πάρει πίσω τον Αρσε». Ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ περιμένει αύριο τον μάνατζερ του Χουανφράν, αν και ο Αρτούρο Κανάλες έχει ξεκαθαρίσει στη «SportDay» ότι δεν βλέπει τον λόγο να λυθεί το συμβόλαιο του παίκτη έξι μήνες πριν από τη λήξη του.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES