27 Οκτ 2009

Επίθεση οπαδών στην προπόνηση της Λάτσιο


Περίπου 200 εξαγριωμένοι οπαδοί της Λάτσιο επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας κατα την διάρκεια της προπόνησης
Περίπου 200 εξαγριωμένοι οπαδοί της Λάτσιο επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας κατα την διάρκεια της προπόνησης.
Οι οπαδοί πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο του προπονητικού κέντρου καπνογόνα και διάφορα αντικείμενα με αποτέλεσμα οι παίκτες να... τρέχουν να καλυφθούν.

Ευτυχώς κανείς από τους ποδοσφαιριστές δεν τραυματίστηκε, ενώ οι κάποιοι από τους οπαδούς προσπάθησαν να μπουν και στον αγωνιστικό χώρο, αλλά αυτό δεν το επέτρεψε αστυνομική δύναμη που έσπευσε.

Φυσικά, όλο αυτό προκλήθηκε από την τραγική αγωνιστική κατάσταση της Λάτσιο, η οποία έχει να κερδίσει από την 2η αγωνιστική, ενώ αναμένονται αντιδράσεις από τους οπαδούς και αύριο στην αναμέτρηση με Κάλιαρι.

Α.Ε.Λ.. ΛΕΥΚΙΜΗΣ


Ανοικτή επιστολή
Είναι γνωστό σε όλους τους φιλάθλους και φίλους της Α.Ε.Λ. , ότι η ομάδα μας συμμετέχει στο πρωτάθλημα Δ΄ Εθνικής κατηγορίας και έχει 32 ποδοσφαιριστές, που μέχρι πρόσφατα αρκετοί εργαζόταν, παιδιά όλα από τη Λευκίμμη, που αγαπούν το άθλημα, αλλά ιδιαίτερα τον τόπο τους. Συμμετέχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές χωρίς αμοιβή σε πρωτάθλημα Δ΄ Εθνικής κατηγορίας, κάτι που πιστεύουμε δεν συμβαίνει σε άλλη ομάδα της κατηγορίας. Αυτό είναι προς τιμήν όλων των παικτών της Α.Ε. Λευκίμμης.
Γι’ αυτούς κυρίως η Διοίκηση δεσμεύεται, ότι θα κάνει κάθε προσπάθεια, ξεπερνώντας όλα τα λειτουργικά της προβλήματα, να απευθυνθεί, αυτό κάνει και τώρα, σε όλους τους Λευκιμμιώτες επιχειρηματίες και μη, να πλαισιώσουν την ομάδα όσο και όπως μπορούν, να την ενισχύσουν οικονομικά, κατανοώντας τις μεγάλες οικονομικές υποχρεώσεις που έχει το Εθνικό πρωτάθλημα Δ΄ κατηγορίας στο οποίο συμμετέχει.
Η συμπαράσταση από τον κάθε Λευκιμμιώτη, πρώτα στα 32 παιδιά που συμμετέχουν σήμερα στην Α.Ε.Λ., στα παιδιά που επίσης αφιλοκερδώς, συμμετέχουν στις άλλες τρεις ποδοσφαιρικές ομάδες του Δήμου μας, αλλά και στα δεκάδες μικρότερα παιδιά που έχουν οι ακαδημίες τους, θεωρούμε ότι είναι δεδομένη και μένει να γίνει πράξη.
Ευχαριστούμε όλους όσους, μέχρι σήμερα, έχουν βοηθήσει ηθικά και οικονομικά την ομάδα μας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Με Ζιλμπέρτο Σίλβα η Selecao, 4 εκπλήξεις

Με Ζιλμπέρτο Σίλβα η Selecao, 4 εκπλήξεις
Ο τεχνικός της Seleção κάλεσε 24 παίκτες από Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα για τις φιλικές αναμετρήσεις με την Αγγλία στο Κατάρ και εν συνεχεία το Ομάν τον Νοέμβριο.

Οι ποδοσφαιριστές που ουσιαστικά αποτελούν εκπλήξεις με βάση ότι δεν αποτελούσαν μέρος της εθνικής ομάδας είναι ο Χουλκ της Πόρτο, ο Μίσελ Μπάστος της Λιόν, ο Φάμπιο Αουρέλιο της Λίβερπουλ και ο Κάρλος Εντουάρντο της Χόφενχαϊμ.

Ουσιαστικά οι παίκτες που λείπουν είναι από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας, όπως οι Αντριάνο και Ντιέγκο Ταρντέλι, οι οποίοι δεν μπορούν να απουσιάσουν αυτήν την περιόδο, αφού το Βrasileirão 2009 βρίσκεται στην τελική του ευθεία.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες
Ζούλιο Σέζαρ (Ίντερ), Ντόνι (Ρόμα)

Αμυντικοί
Μάικον, Λούσιο (Ίντερ), Ντάνι Άλβες (Μπαρτσελόνα), Φάμπιο Αουρέλιο (Λίβερπουλ), Λουΐζάο (Μπενφίκα), Ζουάν (Ρόμα), Νάλντο (Βέρντερ)

Μέσοι
Ζιλμπέρτο Σίλβα (Παναθηναϊκός), Ελάνο (Γαλατάσαράι), Φελίπε Μέλο (Γιουβέντους), Ζοσουέ (Βόλφσμπουργκ), Λούκας (Λίβερπουλ), Ραμίρες (Μπενφίκα), Μίσελ Μπάστος (Λιόν), Άλεξ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Κακά (Ρεάλ Μαδρίτης)

Επιθετικοί
Ρομπίνιο (Ρεάλ Μαδρίτης), Λουΐς Φαμπιάνο (Σεβίλλη), Νιλμάρ (Βιγιαρεάλ), Χουλκ (Πόρτο), Κάρλος Εντουάρντο (Χόφενχαϊμ)

Ζίκο: «Δυστυχώς βρεθήκαμε σε κακή ημέρα»

Ο Ολυμπιακός υπέστη ήττα-σοκ στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό με 3-1 που ταυτόχρονα σήμανε και τον αποκλεισμό των «ερυθρολεύκων» από τη συνέχεια του Κυπέλλου Hellas Online. «Μερικοί από αυτούς ήταν αρκετά κουρασμένοι μέσα στο παιχνίδι ενώ άλλοι βρέθηκαν σε κακή ημέρα δυστυχώς» δήλωσε ο Ζίκο στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός δήλωσε μετά το ματς πως «αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανσερραϊκού για τη νίκη-πρόκριση που πέτυχε απέναντι μας. Εμείς στο γήπεδο δεν καταφέραμε δυστυχώς να κάνουμε καλό παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει το σκορ αλλά όσο και αν προσπαθήσαμε δεν τα καταφέραμε και οφείλουμε για τη συνέχεια που ακολουθεί να προσέξουμε τα λάθη που κάναμε σήμερα». Ο Ζίκο έκανε πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, γιατί όπως τόνισε «μερικοί από αυτούς ήταν αρκετά κουρασμένοι μέσα στο παιχνίδι ενώ άλλοι βρέθηκαν σε κακή ημέρα δυστυχώς. Εμείς αυτή τη στιγμή θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο Champions League και το ελληνικό πρωτάθλημα. Για να πούμε τα πράγματα όπως έχουν, άλλοι δύο ακόμη παίκτες του Ολυμπιακού είχαν σήμερα τη δυνατότητα να αγωνιστούν με τον Πανσερραϊκό, όπως ο Ντιντιέ Ντομί για παράδειγμα».

Αναλαμβάνει τον Πιερικό ο Σούλης Παπαδόπουλος

Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής του Πιερικού. Ο έμπειρος προπονητής παραιτήθηκε χθες από την τεχνική ηγεσία του Αιγάλεω επικαλούμενος προσωπικά προβλήματα και συμφώνησε να διαδεχθεί τον Μάκη Κατσαβάκη στον πάγκο της ομάδας της Κατερίνης. Ο 42χρονος προπονητής επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, αφού τη σεζόν 2007/08 καθόταν στον ίδιο πάγκο στα οκτώ τελευταία ματς του πρωταθλήματος σημειώνοντας πέντε νίκες.

Σε ό,τι αφορά στο Αιγάλεω, μέχρι νεωτέρας τα ηνία της ομάδας αναλαμβάνει ο προπονητής τερματοφυλάκων Χρήστος Μαϊμάνης, ενώ στη λίστα των υποψηφίων για τη διάδοχη κατάσταση φέρονται να βρίσκονται οι Γκουλής, Χατζηνικολάου και Χατζάρας.

«Άδικη η κριτική στον Τεν Κάτε…»

Ασπίδα προστασίας στον Χενκ Τεν Κάτε ύψωσε ο Κώστας Κατσουράνης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο. «Είναι άδικη η κριτική που δέχεται. Μας έχει δώσει αυτοπεποίθηση και πάμε αρκετά καλά», τόνισε ο μέσος του Παναθηναϊκού. «Μπορεί να κάνει διεθνή καριέρα ο Νίνης», πρόσθεσε. «Τα πιο σημαντικά ματς της ζωής μας τα μπαράζ με την Ουκρανία. Δεν υπάρχει δικαιολογία για τη μη απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ, αλλά έχουμε μία δεύτερη ευκαιρία», κατέληξε για την Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά, ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε για:

- Το πού αποδίδει την υψηλή παραγωγικότητά του φέτος:

«Παίζω λίγο πιο μπροστά σε σχέση με το παρελθόν. Δεν έχει αλλάξει πολύ η θέση μου. Το να έχεις πίσω σου ένα αμυντικό χαφ, όπως έχουμε εμείς τον Ζιλμπέρτο, είναι πολύ σημαντικό. Μου δίνει ελευθερία κινήσεων. Η θέση που παίζω τώρα, δεξιά από τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, μου ταιριάζει πιο πολύ από όλες. Εκεί έπαιζα στην αρχή στην Μπενφίκα, αλλά και πολλές φορές στο παρελθόν στην ΑΕΚ. Τα γκολ είναι και αποτέλεσμα δουλειάς. Στην προπόνηση προσπαθείς να δουλεύεις κάποια πράγματα. Προσπαθούμε να παίζουμε την μπάλα με τη μία και να ξέρουμε πού θα είναι ο συμπαίκτης μας ανά πάσα στιγμή. Αυτό έγινε στο δεύτερο γκολ απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Σισέ με είχε δει κι έκανε την πάσα».

- Τις… κατηγορίες ότι η ομάδα του δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο:

«Η κουβέντα για το τι ποδόσφαιρο παίζει κάθε ομάδα είναι μόνο για να τη λέμε. Γίνεται πάντα. Είναι υποκειμενικό, όπως το αντιλαμβάνεται ο καθένας. Για ξεκίνημα της χρονιάς και για καινούργια ομάδα, ο Παναθηναϊκός πάει καλά. Προσπαθούμε να μην δεχτούμε γκολ και με την ποιότητα της ομάδας μπορούμε να βάλουμε τουλάχιστον ένα γκολ για να πάρουμε τη νίκη. Κι αυτό είναι που μετρά, οι βαθμοί. Αλλιώς βλέπει ο κόσμος τα πράγματα και αλλιώς ο ποδοσφαιριστής. Το συναίσθημα της νίκης είναι τεράστιο. Όταν έχεις νικήσει νιώθεις υπέροχα, είτε με την ομάδα σου είτε με την Εθνική».

- Την αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού:

«Άμυνα δεν παίζει μόνο η αμυντική γραμμή, αλλά όλη η ομάδα. Εμείς προσπαθούμε να αμυνόμαστε όλοι μαζί. Είχαμε κάποια προβλήματα στην αρχή, αλλά έχουμε βελτιωθεί. Σε ένα πρωτάθλημα όπως το ελληνικό, όταν δεν δέχεσαι γκολ, έχεις τη δυνατότητα να παίρνεις τους βαθμούς που θέλεις».

- Την κριτική στον Χενκ Τεν Κάτε:

«Υπάρχει κριτική που είναι άδικη εναντίον του. Προσπαθεί καθημερινά να δώσει στην ομάδα αυτοπεποίθηση, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, και το έχει καταφέρει. Η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση και το βγάζει σε κάθε ματς. Είναι αστείο να λέμε αν ξέρει ποδόσφαιρο με τις παραστάσεις που έχει. Ένας προπονητής πρέπει να μένει αρκετό διάστημα για να μπορούμε να τον κρίνουμε. Ανέκαθεν ήμουν αυτής της άποψης. Για να είναι πετυχημένος, πέρα από τις ικανότητες, πρέπει να ταιριάζει και στη φιλοσοφία της ομάδας».

- Τον Σωτήρη Νίνη και την εξέλιξή του:

«Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσει, αλλά θα το κάνει μέσα από τα παιχνίδια. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει τα πάντα για να κάνει μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη. Δεν μπορώ να τον πω ακόμη ολοκληρωμένο, αλλά ούτε και ταλέντο, αφού παίζει πολύ ώριμα για την ηλικία του και μαζί με τον Παπασταθόπουλο και τον Μήτρογλου θεωρώ πως έχουν προοπτικές για μεγάλη καριέρα».

- Την πίεση για το αποτέλεσμα που υπάρχει στην Ελλάδα:

«Στην Πορτογαλία είναι πολύ πιο χαλαρά τα πράγματα. Το ποδόσφαιρο δεν είναι πρωτεύον, δεν υπάρχει φανατισμός. Υπάρχει πίεση, αλλά όχι σε σημείο που αν χάσεις να φοβάσαι πως θα έρθουν οι οπαδοί και θα τα σπάσουν όλα. Εδώ υπάρχει τεράστια πίεση».

- Τους αγώνες μπαράζ απέναντι στην Ουκρανία και την πορεία της Εθνικής στα προκριματικά του Μουντιάλ:

«Πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έχει προηγηθεί, ό,τι προβλήματα και να είχαμε. Να είμαστε ενωμένοι. Αυτά τα ματς είναι τα πιο σημαντικά της ζωής μας. Δεν υπάρχει δικαιολογία για την απώλεια της πρώτης θέσης. Έπρεπε να ήμασταν πρώτοι στον όμιλο και μπορούσαμε να το κάνουμε. Θα μπορούσαμε να το αναλύσουμε αν είχαμε αποκλειστεί, όμως τώρα έχουμε μία δεύτερη ευκαιρία μπροστά μας και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε».

- Την επιλογή του ΟΑΚΑ ως έδρα για τον πρώτο αγώνα μπαράζ:

«Η ομοσπονδία και ο Τάκης Φύσσας μίλησαν μαζί μας. Ήταν μια συνολική απόφαση και θεωρήσαμε πως στο ΟΑΚΑ ο κόσμος θα έρθει να μας στηρίξει. Είναι πολύ σημαντικός αγώνας και θέλουμε τη βοήθειά του».

- Τις ομάδες που θα ήθελε να παρακολουθήσει σε έναν μεγάλο αγώνα, όπως τον τελικό του Champions League:

«Σίγουρα η μία είναι η Μπαρτσελόνα, που είναι η καλύτερη ομάδα τα τελευταία χρόνια, παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και θα κάνει ακόμη περισσότερα στο μέλλον. Δεν έχω σαφή προτίμηση για την άλλη ομάδα. Θα ήθελα πάλι μία με επιθετικές βλέψεις και καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο».

ΛΑΡΙΣΑ: Εκτός τρεις, μέσα ο Γιαννακόπουλος


Με τρεις απουσίες θα παρατάξει την ΑΕΛ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στο πλαίσιο της τέταρτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος HELLAS ON LINE. Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να έχει στη διάθεσή του τον Παναγιώτη Κατσιαρό, που υποφέρει από ίωση, τον Αμπουχατζίρα, που είναι τιμωρημένος και τον Αρκάντιους Μάλαρζ, που έμεινε εκτός για λόγους τακτικής. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Η προετοιμασία των «βυσσινί» ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα Δέντρα και στη συνέχεια ο Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 20 παίκτες, τους: Σωτηρίου, Σέρεμετ, Ααράμπ, Βενετίδη, Μελίσση, Μπουκουβάλα, Νταμπίζα, Τριποτσέρη, Βλασόπουλο, Ντέλσον, Ιγκλέσιας, Κυριακίδη, Μπαλή, Ρομέου, Γιαννακόπουλο, Κάσας, Ντε Νίγκρις, Μετίν, Σίμιτς, Τουάμα.

Εύκολα ο Αστέρας στους «16»

Χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε εύκολα 3-0 του Αιγάλεω στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» και εξασφάλισε το εισιτήριο για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Hellas Online. Οι Ντάνιελ Τσέζαρεκ (29'), Μπαστία (38') και Ουντόζι (51') πέτυχαν τα γκολ της αναμέτρησης. Θετικό το ντεμπούτο του Βαγγέλη Βλάχου στον πάγκο των Αρκάδων.

Το ματς:

Αναγνωρίστηκα ήταν τα πρώτα λεπτά στην αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου. Παρόλα αυτά, όσα κυλούσαν τα λεπτά οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με την ωραία κεφαλιά του Τσέζαρεκ στο 31’. Το Αιγάλεω δεν τα έβαλε κάτω και δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση, όμως η τύχη δεν ήταν με το συγκρότημα του Χρήστου Μαϊμάνη.

Εκεί που όλα έδειχναν πως το 1-0 θα ήταν τα σκορ του ημιχρόνου, μια λάθος συνεννόηση ανάμεσα στον Παντίδο και τον Ταμπάση στο 40’ έδωσε ευκαιρία την ευκαιρία στους Αρκάδες να προηγηθούν με διαφορά δύο τερμάτων. Ο αμυντικός του «Σίτι» δεν γύρισε σωστά στην μπάλα προς τα πίσω, ο Μπαστία μπήκε στη φάση πέρασε τον Ταμπάση και σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Βλάχου μπήκε δυνατά στο δεύτερο 45λεπτο και στο 51’ ο Ουντόζι έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες είχε το Αιγάλεω για να γυρίσει το παιχνίδι. Ο Νιγηριανός μέσος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ταμπάση κλειδώνοντας την νίκη-πρόκριση για τους Αρκάδες. Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι κατέβασαν ταχύτητα στο παιχνίδι τους, κάνοντας συντήρηση δυνάμεων ενόψει της δύσκολης συνέχειας για τη Σούπερ Λίγκα…

Οι συνθέσεις:

Αιγάλεω (Χρήστος Μαϊμάνης): Ταμπάσης, Παυλίδης, Κοκκίνης, Ουμουρί, Παντίδος (46' Τρέχο), Σκάρος, Βελέτης (41' Ουλάι), Φρίμπονγκ, Βάσι (54' Μπερνιδάκης), Τσαμπούρης, Τσιρογιάννης.

Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος (69' Ρόκας), Μαρσελάο(79' Μπαρτολίνο), Λαζαρίδης, Εστέβες, Λαδάκης, Μπαστία, Ζεάν Κάρλος, Ουριμπάρι, Ουντόζι, Τσέζαρεκ (Καούνος 59').

Με κλειστά χαρτιά στην Κρήτη

Με κλειστά χαρτιά στην ΚρήτηΟλοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ επί κρητικού εδάφους με τον Φερνάντο Σάντος να μην αποκαλύπτει τα… χαρτιά του.

Πάντως δεδομένο είναι ότι στην επίθεση ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τον Θανάση Παπάζογλου στην κορυφή και τους Βιεϊρινια-Κουτσιανικούλη στα άκρα.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο Πορτογάλος θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα τον Σαβίνι ή τον Λίνο στο αριστερό άκρο της άμυνας ενώ το κεντρικό δίδυμο αναμένεται να αποτελείται από τους Τσιρίλο-Κοντρέρας με τον Σνάουτσνερ να παίζει δεξιά.

Στην μεσαία γραμμή μάλλον θα βρεθούν αυτοί που έπαιξαν και κατά του Παναθηναϊκού χωρίς όμως να αποκλείεται η έκπληξη με τον Βιτόλο.

Στην θέση του τερματοφύλακα όπως είναι γνωστό θα αγωνιστεί ο Ντάριο Κρέσιτς.

Στο μεταξύ ο Χαλκιάς έκανε εξετάσεις για να διευκρινιστεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως δεν είναι κάτι σοβαρό και ότι έχει υποστεί ελαφρά διάταση.

Παναιτωλικός-Πανιώνιος 0-0 (7-8 πεν.)

Παναιτωλικός-Πανιώνιος 0-0 (7-8 πεν.)Σε μία αναμέτρηση που διήρκησε περίπου 3 ώρες, ο Πανιώνιος επικράτησε του Παναιτωλικού στα πέναλτι με 7-8 (0-0 κ.α) και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου hellas online.

Σέντρα στη Δ' φάση του κυπέλλου hellas online και στο γήπεδο του Παναιτωλικού η ομώνυμη ομάδα υποδέχθηκε τον Πανιώνιο με όνειρα για μία καλή πορεία στο θεσμό.

Στην αντίπερα όχθη, οι "κυανέρυθροι" στόχευαν στη διάκριση μέσω της συγκεκριμένης διοργάνωσης και ο Εμίλιο Φερέρα κόντρα στον υπολογίσιμο Παναιτωλικό προτίμησε να μην ξεκουράσει βασικές μονάδες παρατάσσοντας την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο σχεδόν με όλα της τα όπλα.

Με ρυθμό αλλά χωρίς φάσεις

Το ματς στα πρώτα του λεπτά δεν επεφύλασσε... συγκινήσεις με ένα σουτ του Γουνδουλάκη από το ύψος της μικρής περιοχής να εξουδετερώνεται από τον Μπαμπανιώτη και να αποτελεί ό,τι καλύτερο παρακολούθησαν οι περίπου 6.000 φίλαθλοι του συλλόγου του Αγρινίου.

Οι δύο ομάδες είχαν διάθεση για καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο τόσο οι παίκτες του Σίνισα Γκόγκιτς όσο και εκείνοι του Εμίλιο Φερέρα δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ. Ακόμα και όταν ο Πανιώνιος ανέβασε στροφές, μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, η ομάδα της Νέας Σμύρνης δε δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις.

Στα... "αξιοσημείωτα" του πρώτου μέρους ανήκει η ολιγόλεπτη διακοπή λίγο πριν τη συμπλήρωση 45 λεπτών που δημιουργήθηκε δια ασήμαντον αφορμή (σ.σ. ένα μπουκάλι απο την εξέδρα των φιλάθλων του Παναιτωλικού).

Η καλύτερη στιγμή στο πρώτο 45λεπτό ήρθε στα τελευταία λεπτά όταν ο Κουμορτζί επιχείρησε υπό καλές προϋποθέσεις σουτ το οποίο όμως πέρασε άουτ.

Δυνατά στην επανάληψη

Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός μπήκε πολύ δυνατά όντας κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο, τουλάχιστον μέχρι τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα.

Στο 46' ο Μπαϊκαρά δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Ανδριόλα που δεν μπλόκαρε σταθερά, ωστόστο στην επαναφορά ο Χάντζιτς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Έλληνα τερματοφύλακα στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία των γηπεδούχων στο ματς. Μερικά λεπτά αργότερα ο Βούκοτιτς με "ψηλοκρεμαστή" σέντρα αιφνιδίασε τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων που απομάκρυνε σε κόρνερ.

Ο Φερέρα βλέποντας την επιθετική... δυσκαμψία που παρουσίαζε η ομάδα του στην επανάληψη αποφάσισε να ρίξει στον αγωνιστικό χώρο τον Φαμπιάν Εστογιανόφ στο 66΄στη θέση του Φανούρη Γουνδουλάκη. Αλλαγή που πάντως δεν αποδείχθηκε χρυσή με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην παράταση.

Κουρασμένοι στην παρατάση

Στο ημίωρο της παράτασης η κούραση έπαιξε τον... πρωταγωνιστικό ρόλο με τους 22 ποδοσφαιριστές να μην μπορούν να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο, το οποίο είχαν προσφέρει κατά διαστήματα στα 90 λεπτά της κανονικής διάρκειας του ματς.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση να παιχτεί στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι όπου χρειάστηκαν 18 εκτελέσεις και τον Αναστασιάδη να αστοχεί προκειμένου ο Πανιώνιος να πάρει το εισιτήριο για τους "16".

Αναλυτικά τα πέναλτι

Πανιώνιος: Καστελιόνε 0-1
Παναιτωλικός: Στογιάνοβιτς 1-1
Πανιώνιος: Μανιάτης 1-2
Παναιτωλικός: Μουμίν 2-2
Πανιώνιος: Εστογιανόφ 2-3
Παναιτωλικός: Βούκοβιτς 3-3
Πανιώνιος: Κουμορτζί 3-3 (άστοχος)
Παναιτωλικός: Δέντσας 3-3 (αποκρούει ο Ανδριόλας)
Πανιώνιος: Ριέρα 3-4
Παναιτωλικός: Ζουρούδης 4-4
Πανιώνιος: Αναστασόπουλος 4-5
Παναιτωλικός: Μόρετς 5-5
Πανιώνιος: Σκούφαλης 5-6
Παναιτωλικός: Μπαϊκαρά 6-6
Πανιώνιος: Τζαβέλλας 6-7
Παναιτωλικός: Μπελεβώνης 7-7
Πανιώνιος: Όμο 7-8
Παναιτωλικός: Αναστασιάδης 7-8 (άστοχος)

Kαλαμάτα-ΠΑΣ Γιάννινα 0-3

Kαλαμάτα-ΠΑΣ Γιάννινα 0-3Χωρίς να δυσκολευτεί και με δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο μισάωρο ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου hellas online, επικρατώντας 3-0 εκτός έδρας της Καλαμάτας.

Παρά τις απουσίες που είχαν οι φιλοξενούμενοι υπερίσχυσαν κατά κράτος απέναντι σε μία ομάδα που έδειξε ανήμπορη να αντιδράσει στην ανωτερότητα των παικτών του Γιώργου Παράσχου και έχει ως πρώτο μέλημα την καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Ο αρχικός ενθουσιασμός των γηπεδούχων στο ξεκίνημα του ματς κράτησε πολύ λίγο, όταν με την συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου του αγώνα, ο Ντιμπαλά άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε τετ α τετ παραβίασε την εστία του εξαιρετικού κατά τ΄ άλλα Μπαλτιμά, ανοίγοντας τον δρόμο της πρόκρισης για τον ΠΑΣ. Οι παίκτες της Καλαμάτας διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ του Κονγκολέζου επιθετικού.

Στο 22' ο ΠΑΣ αύξησε το σκορ με τον Σιαλμά, μετά από ατυχή προσπάθεια του Ντιμπαλά.

Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του ΠΑΣ βρέθηκε και άλλες φορές σε ευνοϊκή θέση απέναντι από τον πορτιέρο της "Μαύρης Θύελλας", χωρίς να καταφέρει να τον νικήσει, που διατήρησε σε λογικά επίπεδα το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Οι παίκτες της Καλαμάτας, στην ανωτερότητα των αντιπάλων τους, είχαν να αντιπαρατάξουν ορισμένα ξεσπάσματα στην απόδοση τους χωρίς να δημιουργήσουν κάτι ουσιαστικό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο και παρά το υπέρ του σκορ απείλησε πολλές φορές την εστία του Μπαλτιμά. Ο Γιώργος Μπένος τόνωσε την επίθεση της ομάδας του με την είσοδο του Αθανασόπουλου.

Η αντίδραση του ΠΑΣ υπήρξε άμεση με το τρίτο γκολ του Μιχαλόπουλου στο 62', κλείνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου.

Πλέον, το ματς ήταν ανοικτό. Ο ΠΑΣ δημιούργησε ευκαιρίες και σε μία από αυτές ο Μιχαλόπουλους, μόνος του μπροστά από την εστία του Μπαλτιμά δεν κατάφερε εξ επαφής να σκοράρει, χάνοντας απίστευτη ευκαιρία.

Στα τελευταία λεπτά οι παίκτες του ΠΑΣ έκαναν συντήρηση δυνάμεων και ο Γιώργος Παράσχος πραγματοποίησε αλλαγές, σκεφτόμενος παράλληλα την κούραση και την αποφυγή πιθανών τραυματισμών. Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Καλαμάτα(Γιώργος Μπένος): Μπαλτιμάς, Παπουτσής, Καλαγκάνης, Μανιάτης, Τόσκας, Τάσιτς, Πουρτουλίδης, Καμινιώτης, Σκαρλάτος(58' Χατζής), Ετέροβιτς(51' Αθανασόπουλος), Ηλιόπουλος

ΠΑΣ Γιάννινα(Γιώργος Παράσχος): Ζαφειρόπουλος, Σενόνε, Βάντερσον, Κώτσιος(70' Τζάνης), Μιχαήλ, Κούσας, Ανδράλας(85' Nτε Βισέντι), Βαγγελής, Μιχαλόπουλος, Ντιμπαλά(65' Κοντογουλίδης), Σιαλμάς

Κίτρινες κάρτες: 15’ Μανιάτης, 23’ Ντιμπαλά, 31’ Σενόνε, 55’ Αθανασόπουλος, 60’ Πουρτουλίδης

Σύνεντευξη Τύπου

ΠΑΣ Γιάννινα(Γιώργος Παράσχος):
"Νομίζω ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν ο ιδανικός, παρόλα αυτά, οι δύο ομάδες έπαιξαν με επιθετικό πνεύμα. Εμείς κατορθώσαμε να επιβάλουμε από την αρχή το ρυθμό μας. Πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ και από κει και πέρα τα πράγματα έγιναν εύκολα για μας αφού εκμεταλλευτήκαμε τους επιθετικούς προσανατολισμούς και τους παίκτες που είχαμε με τον καλύτερο τρόπο και φτάσαμε στο ημίχρονο με δύο γκολ διαφορά.

Στην επανάληψη παίξαμε επιφυλακτικά και συντηρητικά ώστε να διαφυλάξουμε το αποτέλεσμα και για να τελειώσει το παιχνίδι όμορφα κι ωραία, χωρίς τραυματισμούς και χωρίς επιπλέον κόπωση, αφού το παιχνίδι που βρίσκεται στο μυαλό μας είναι το επόμενο παιχνίδι της Κυριακής μ τον Λεβαδειακό. Εύχομαι στον Γιώργο Μπένο καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει και φέτος
".

Καλαμάτα(Γιώργος Μπένος): "Ήταν ένα παιχνίδι για μας που μετά το παιχνίδι της Παρασκευής με την Δόξα Δράμας που κερδίσαμε και είχα πει ότι θα είναι ένα παιχνίδι "γιορτή", με έναν αντίπαλο που παίζει στην Σούπερ Λίγκα. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με τους καλύτερους οιωνούς και θεωρώ ότι μπήκαμε καλύτερα στο ματς αυτό, σε αντίθεση με τα παιχνίδια του πρωταθλήματος στην έδρα μας που δεν μπαίναμε καλά. Δεχτήκαμε ένα αναπάντεχο γκολ που έδωσε το αβαντάζ στον ΠΑΣ και ακολούθησε και το δεύτερο γκολ, σε ένα διάστημα 7 λεπτών το οποίο μας έβγαλε εκτός παιχνιδιού.

Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου και στην προσπάθεια από τα παιδιά και ειδικά από την ποιότητα του παιχνιδιού που παίξαμε απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα. Το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες και ευελπιστούμε να ανταποκριθούμε. Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ Γιάννινα για τη νίκη του και εύχομαι καλή πορεία στο πρωτάθλημα και στον κ.Παράσχο έναν εξαίρετο άνθρωπο και τεχνικό με τον οποίο γνωρίζομαι πάρα πολλά χρόνια, ό,τι καλύτερο
".

Γιώργος Κούσας: "Σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι και καταφέραμε να μπούμε δυνατά, να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ και η συνέχεια ήταν πάρα πολύ καλή. Πετύχαμε μια πρόκριση που θα μας δώσει δύναμη και θα ανέβει η ψυχολογία μας. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην Καλαμάτα, να συνεχίσει έτσι δυνατά και σίγουρα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα".

Νίκος Πουρτουλίδης: "Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και ξέραμε ότι με τις ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας, τα λάθη τα πληρώνεις. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία μετά το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας και η εικόνα μας ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο. Πιστεύω ότι ήμασταν άτυχοι και δεχτήκαμε ένα γκολ που έχω την εντύπωση ότι είναι οφσαιντ, ενώ το τρίτο γκολ προήλθε από μια "καραμπόλα".

Κάναμε πολλά αλλά θέλαμε και κάτι παραπάνω, που θα μας πηγαίναμε πιο μπροστά. Οι συμπαίκτες μου κι εγώ είμαστε ευχαριστημένοι για την σημερινή ποδοσφαιρική γιορτή, σε ένα ματς-πρόκληση με μία ομάδα καλύτερη από μας. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για να φτάσουμε στους στόχους μας και την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στις Σέρρες. Καλή επιτυχία στον ΠΑΣ Γιαννινα
".

Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός 3-1

Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός 3-1Πέρσι απέκλεισε τον Παναθηναϊκό. Φέτος ήταν η σειρά του κυπελλούχου Ολυμπιακού να πέσει θύμα του Πανσερραϊκού (3-1) που εξελίσσεται σε ομάδα... θεσμό του θεσμού κυπέλλου hellas online.

Παθιασμένος, αποφασισμένος και διψασμένος για την πρόκριση, ο Πανσερραϊκός έκανε την έκπληξη νικώντας με 3-1 τον νταμπλούχο Ελλάδας και τον "πέταξε" εκτός θεσμού από πολύ νωρίς.

Οι γηπεδούχοι είχαν πλάνο, το ακολούθησαν κατά γράμμα και από τη στιγμή που όλα τους πήγαν καλά και ο Ολυμπιακός ήταν σε πολύ κακή μέρα, δεν έχασαν την ευκαιρία και έκαναν για άλλη μια χρονιά όλη την Ελλάδα να μιλάει γι' αυτούς.

Από την άλλη πλευρά, οι Πειραιώτες παρουσιάστηκαν αδιάφοροι, νωθροί, δίχως πάθος, χρειάστηκαν 64 ολόκληρα λεπτά για να κάνουν την πρώτη τους ευκαιρία, ξύπνησαν πολύ αργά και δίκαια γνώρισαν την ήττα που δεν τους επιτρέπει να διεκδικήσουν το τρόπαιο που πέρυσι είχαν κατακτήσει.

Όλα πάντως κρίθηκαν στο 80' όταν ο Μήτρογλου μπροστά σε άδεια εστία έχασε ένα απίστευτο γκολ και δεν κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2.

Ροτέισον με... μέτρο

Δίχως πολλές αλλαγές τελικά και μ' ένα... συγκρατημένο αλλά απαραίτητο ροτέισον παρέταξε την ομάδα του ο Ζίκο. Ο Πάρντο, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Γκαλίτσιος και ο Λεντέσμα ήταν τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια.

Σ' ότι αφορά στις υπόλοιπες θέσεις ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ήταν στο κέντρο της άμυνας, αριστερά ήταν ο Ραούλ Μπράβο, στα χαφ ήταν ο Μαρέσκα, αριστερά ο Όσκαρ, δεξιά ο Γκαλέτι, στην κορυφή ο μοναδικός επιθετικός που υπάρχει στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ, Μήτρογλου και λίγο πιο πίσω για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, σε μια θέση που δεν τον έχουμε συνηθίσει ο Ιεροκλής Στολτίδης.

Από τα πρώτα λεπτά ο ρυθμός του αγώνα ήταν χαμηλός το θέαμα κάκιστο και δυστυχώς δεν άλλαξε μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ήταν φανερό πως οι δύο ομάδες δύσκολα θα σκοράρουν αν συνεχίσουν να παίζουν αντι-ποδόσφαιρο όμως ένα πανέμορφο γκολ του Λεοζίνιο μας διεύψεσε πανηγυρικά.

Η εκδίκηση του... πρώην

Ο Βραζιλιάνος που ο Ολυμπιακός τον είχε φέρει στην Ελλάδα πριν περίπου δύο χρόνια (2007), με τεχνικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα του Πάρντο, βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ στο 17ο λεπτό.

Αυτό ήταν! Η εικόνα του παιχνιδιού όχι μόνο δεν βελτιώθηκε αλλά χειροτέρεψε δραματικά. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση με ανορθόδοξους όμως τρόπους, αντιμετώπιζαν πρόβλημα στην επιθετική ανάπτυξη, ενώ έβρισκαν μπροστά τους και τους σκληρούς αμυντικούς του Πανσερραϊκού.

Ξύλο και των γονέων

Σ' ολόκληρο το ημίχρονο δεν έγινε ούτε μια ευκαιρία από τις δύο ομάδες, ενώ μέχρι το 45' αυτό που είδαμε ήταν ανταλλαγές σκληρών τάκλιν και κάποια αντιαθλητικά μαρκαρίσματα. Αυτό φυσικά ευνοούσε τους γηπεδούχους που "ροκάνιζαν" τον χρόνο παρασύροντας και τους Πειραιώτες στο έξυπνο και σκληρό παιχνίδι τους.

Στην επανάληψη ο Ζίκο βλέποντας πως η ομάδα του αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα στην δημιουργία φάσεων, έκανε την πρώτη του αλλαγή. Ο Ζαϊρί πήρε τη θέση του Μαρέσκα που δεν ήταν σε καλή μέρα και έτσι ο Στολτίδης γύρισε στα χαφ, ο Όσκαρ μεταφέρθηκε πίσω από τον Μήτρογλου, ενώ ο Μαροκινός έπαιξε στο αριστερό άκρο.

Παρόλα αυτά η -κακή- εικόνα του Ολυμπιακού δεν έφτιαξε. Αντίθετα, οι "ερυθρόλευκοι" μπήκαν και πάλι νωθρά, χωρίς πάθος και δεν άργησαν να το πληρώσουν.

Αθανασι-άδης

Ο παθιασμένος και αποφασισμένος Πανσερραϊκός διπλασίασε τα τέρματά του στο 52' με τον Αθανασιάδη να παίρνει την κεφαλιά από τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Πάρντο.

Αυτό το γκολ ήταν ότι έπρεπε για τους παίκτες του Ζίκο που στα επόμενα λεπτά αφυπνίστηκαν και πείσμωσαν με αποτέλεσμα να απειλήσουν έστω και καθυστερημένα την εστία του Πανσερραϊκού. Βοήθησε βέβαια και ο Γιάννης Παπαδόπουλος που μπήκε στη θέση του Στολτίδη στο 59'.

Φιλί ζωής από Μήτρογλου

Το σουτ του Γκαλέτι στο 64' σε μια αντεπίθεση ήταν προειδοποίηση αφού δύο λεπτά αργότερα (66') ο Ολυμπιακός κατάφερε να μειώσει. Ο Γκαλέτι πάσαρε στον Γιάννη Παπαδόπουλο κι αυτός δίχως σκέψη σέντραρε για τον Μήτρογλου που με κεφαλιά έβαλε την ομάδα του και πάλι στο παιχνίδι.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας πίεζαν ασφυκτικά προκειμένου να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης όμως τα λεπτά περνούσαν δίχως αποτέλεσμα και το άγχος αυξανόταν. Στο 80' μάλιστα ο Μήτρογλου έχασε μια ευκαιρία απ' αυτές που δεν χάνονται. Ο Σοϊλέδης σέντραρε έξοχα από τα αριστερά, ο Γκαλέτι έκανε κεφαλιά πάσα για τον Μήτρογλου που σε κενή εστία έκανε το σουτ αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Βαλσαμάκη.

Ριμόλντι και τέλος

Οι παίκτες του Ζίκο είχαν προωθηθεί και όλα έδειχναν πως στα τελευταία λεπτά η "ερυθρόλευκη" κυριαρχία θα αυξηθεί όμως στο 83' όλα ανατράπηκαν. Ο Πανσερραϊκός κέρδισε πέναλτι, ενώ ο Ολυμπιακός έμεινε με δέκα αφού ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έσωσε την εστία της ομάδας του με το χέρι. Ο Ριμόλντι ευστόχησε, διαμόρφωσε το 3-1 και "κλείδωσε" μια σπουδαία πρόκριση για την ομάδα του.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Πανσερραϊκός (Γκιγιέρμο Ογιος): Βαλσαμάκης, Γαλανόπουλος, Κάστρο, Σκάγκλια, Παπάζογλου (75΄ Καλί), Ανάκογλου (69΄ Κόντος), Ριμόλντι, Τάντιτς (78΄ Κωνσταντινίδης), Αθανασιάδης, Λεοζίνιο, Γεωργίου.

Ολυμπιακός (Ζίκο): Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ραούλ Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης (58΄ Γ. Παπαδόπουλος), Γκαλέτι, Λεντέσμα, Μήτρογλου, Μαρέσκα (46΄ Ζαϊρί), Όσκαρ (78΄ Σοϊλέδης).

Η συνέντευξη Τύπου Τεννέ-Μανίκα

Η συνέντευξη Τύπου
Μπάμπης Τεννές (προπονητής Κέρκυρας): Σε ένα γήπεδο που δυσκόλευε σίγουρα τις προσπάθειες των ποδοσφαιρσιτών, παίχτηκε ένα καλό παιχνίδι, με καλό ρυθμό. Νομίζω ότι η πρώτη μισή ώρα ανήκει στην ομάδα του Αστέρα, στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου και σχεδόν σε όλο το δεύτερο μέρος κυριαρχήσαμε. Είχαμε κλασικές ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι, όμως θα μπορούσε και ο Αστέρας στο πρώτο μισάωρο να διευρύνει το σκορ. Δεν είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ισοπαλία. Όμως στο φετινό μαραθώνιο όταν αξιοποιείς την έδρα σου και παίρνεις εκτός έδρας βαθμούς, μπορείς να πάρεις την άνοδο που είναι ο στόχος μας.
Αντώνης Μανίκας (προπονητής Εθνικού Αστέρα): Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων για την προσπάθεια που έκαναν. Είχαμε απέναντι μας μία ομάδα με παίκτες που έχουν παραστάσεις από τη μεγάλη κατηγορία. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε τη μεγάλη ευκαιρία να τελειώσουμε το παιχνίδι. Σαφώς η ψυχολογίας ήταν υπέρ της Κέρκυρας στο δεύτερο ημίχρονο, η οποία με τις αλλαγές που έκανε, κατάφερε να γίνει πιο επιθετική. Χάσαμε κάποια μαρκαρίσματα στο χώρο του κέντρου. Δεχτήκαμε ένα γκολ που έπρεπε να το αποφύγουμε. Το παιχνίδι είχε δυσκολέψει μετά την ισοφάριση. Η ισοπαλία με την Κέρκυρα πάντως δεν μας βγάζει έξω από το στόχο μας.

Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων τις 27/10/2009

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας SportDay





powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES