20 Ιουλ 2010

ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ : ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ. ΣΤΙΣ 30/7 ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ


ΘΕΜΑ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Κ.

 Έχοντας υπόψη:
1.       Την Αθλητική Νομοθεσία
2.       Το Καταστατικό της Ε.Π.Σ.Κ. και
3.       Τη σχετική απόφασή του από 14/07/2010

Κ  Α  Λ  Ε  Ι

Σε Τακτική ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ τα Σωματεία της,  στις 30/07/2010 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 20.00 στα


γραφεία του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ της ΚΕΡΚΥΡΑΣ (ΚΑΝΟΝΙ).
                                        

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

 


Ø       Επικύρωση πληρεξουσίων εγγράφων αντιπροσώπων
Ø       Ενημέρωση των σωματείων από την Επιτροπή πρωταθλημάτων για τις διατάξεις της νέας προκήρυξης.
Ø       Ανακοινώσεις
Ø       Τροποποίηση του Καταστατικού της Ε.Π.Σ.Κ., εναρμόνιση με την Ε.Π.Ο.
Ø       Πρόεδρος της Γ.Σ. σύμφωνα με το αρθ.14 του Καταστατικού είναι ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
     
Θα ακολουθήσει η κλήρωση των αγώνων όλων των πρωταθλημάτων της Ένωσης.
Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία η Γ.Σ θα επαναληφθεί την επόμενη μέρα την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο.
Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος                                  Ο Γεν. Γραμματέας

Ανδρέας Προβατάς                  Παναγιώτης Ποζίδης

ΕΝΩΣΗ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
(Ε.Π.Σ. Κέρκυρας)

                                Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κέρκυρας

Σας καλωσορίζει στη σημερινή τακτική Γενική Συνέλευση και σας εύχεται καλή και δημιουργική  την νέα ποδοσφαιρική περίοδο (2010-2011)
               
Σας καλεί  με  την  κριτική, τις προτάσεις και  τις  τοποθετήσεις  σας  να συμβάλλετε στην ανάπτυξη ενός δημιουργικού διαλόγου που θα στοχεύει στην αναβάθμιση    και την πρόοδο του ποδοσφαίρου μας.
Να ‘στε καλά

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ: Ποιοι στελεχώνουν τον Ερασιτέχνη και τα τμήματα υποδομής

Μια από τις προτεραιότητες και επιδιώξεις του Γιώργου Λιμπάντση είναι η ανάδειξη και αξιοποίηση των ταλέντων του νησιού, ώστε κάποια στιγμή η πρώτη ομάδα του ΑΟ Κέρκυρα να μπορεί να χρησιμοποιεί ντόπιους ποδοσφαιριστές, δικά της παιδιά, αλλά παράλληλα να εξελιχθεί και σε μια... ποδοσφαιρική «βιομηχανία»!

 

(Γράφει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ)

  

Στα πλαίσια αυτής της φιλοσοφίας, η νέα Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟ Κέρκυρα στελεχώθηκε με ικανά, δραστήρια κι εργατικά άτομα, που είναι πολύ φιλόδοξα και πρόθυμα να δουλέψουν. Γίνεται σοβαρή προσπάθεια, οργάνωση σε όλα τα επίπεδα και έχουν ήδη μπει γερές βάσεις για το καλύτερο μέλλον των «κυανέρυθρων».

Στο καινούργιο Δ.Σ. που προέκυψε, και το οποίο σε λίγες ημέρες θα συγκροτηθεί σε σώμα, την προεδρεία θα αναλάβει ο Γιάννης Πουλημένος. Σύμφωνα με πληροφορίες, χρέη αντιπροέδρου θα εκτελεί ο (πρώην διαιτητής) Βασίλης Προβατάς, ο οποίος στα σίγουρα θα είναι υπεύθυνος Τύπου και δημοσίων σχέσεων. Επίσης, γενικός γραμματέας θα είναι ο Βασίλης Αργυρός, ταμίας ο Σπύρος Ασωνίτης, υπεύθυνος Ακαδημιών ο Παναγιώτης Γρηγοράκος και μέλη οι κ.κ. Γκιόκας και Κοσκινάς.

Από εκεί και πέρα, τα τμήματα υποδομής στελεχώθηκαν από αξιόλογους ανθρώπους. Στην πρώτη ηλικιακή ομάδα Νέων του ΑΟΚ, την Under 21, ανέλαβε προπονητής ο Γιάννης Χονδρογιάννης, κάτι το οποίο είχαμε προαναγγείλει εδώ κι ενάμισι μήνα, δηλαδή από τις αρχές Ιουνίου. Ο Κερκυραίος τεχνικός τίμησε όσο λίγοι την κυανέρυθρη φανέλα, έχοντας ως ποδοσφαιριστής την πιο μακροχρόνια θητεία στην ομάδα: από τα τέλη της δεκαετίας του '70 μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του '90. Η μεγάλη αγάπη του Χονδρογιάννη για τον ΑΟ Κέρκυρα είναι δεδομένη και αποδεδειγμένη, όντας πάντοτε πρόθυμος να βοηθήσει από οποιοδήποτε πόστο. Θυμίζουμε π.χ. ότι το 1997 υπήρξε συνεργάτης (βοηθός) των τότε προπονητών της ομάδας, Βασίλη Στασινόπουλου και Ντίνου Κούη.

Στην ομάδα Νέων Under 21 γυμναστής θα είναι ο Φίλιππος Τάντης, ο οποίος ήρθε ύστερα από εισήγηση του Γιάννη Χονδρογιάννη. Άλλωστε, οι δυο τους είχαν συνεργαστεί άψογα στο πρόσφατο παρελθόν, στη Δ' Εθνική, τόσο στην ΑΕ Φαιάκων όσο και στον Κρόνο Αργυράδων, στις οποίες ομάδες προπονητής ήταν ο Χονδρογιάννης, έχοντας γυμναστή τον Τάντη.

Εξάλλου, στην ομάδα Νέων U-21 Γενικός Αρχηγός ανέλαβε ο πρώην διαιτητής Χρήστος Χυτήρης, ο οποίος... κρέμασε τη σφυρίχτρα του πριν από τρία χρόνια, ως επόπτης στη Σούπερ Λιγκ.

Σε ότι αφορά τη δεύτερη ηλικιακή ομάδα Νέων του ΑΟ Κέρκυρα, δηλαδή την Under 17, προσελήφθη προπονητής ο Σπύρος Αλαμάνος, που επίσης έχει φορέσει στο παρελθόν την κυανέρυθρη φανέλα. Ο Κερκυραίος τεχνικός θα έχει και τη βοήθεια του γυμναστή της ομάδας U-21, Φίλιππα Τάντη.

Περνάμε τώρα στα πολύ μικρά τμήματα των «Φαιάκων», δηλαδή στην Ακαδημία του ΑΟ Κέρκυρα. Εδώ ανέλαβε διευθυντής ο προπονητής Θανάσης Μαρτίνος, ο οποίος στην περσινή σαιζόν ήταν βοηθός του Μπάμπη Τεννέ, στη μεγάλη ομάδα. Ο Μαρτίνος έχει ξαναδουλέψει με παιδιά, αφού στο παρελθόν διατέλεσε τεχνικός των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Κέρκυρας.

Από εκεί και πέρα, η καινούργια Διοίκηση του Ερασιτέχνη φρόντισε να διατηρηθούν στην Ακαδημία όλοι οι περσινοί προπονητές, δηλαδή ο Άρης Πανδής, ο Κώστας Μάμαλος, ο Άρης Μεσημέρης και ο Μάρκος Αραβανής.

Άρα λοιπόν, ο μοναδικός προπονητής που δεν συνεχίζει τη συνεργασία του με τον Ερασιτέχνη είναι ο Ευγένιος (Άκης) Πανδής, ο οποίος μέχρι πέρσι ήταν τεχνικός της ομάδας Νέων του ΑΟΚ, αλλά στη νέα σαιζόν θα κάθεται στον πάγκο του ΟΦΑΜ, στο Πρωτάθλημα της Α1' τοπικής Κατηγορίας ΕΠΣΚ.

Να αναφέρουμε, τέλος, ότι πριν από λίγες ημέρες το νέο Δ.Σ. συναντήθηκε με τη Βουλευτή Κέρκυρας, Άντζελα Γκερέκου, στην οποία αναπτύχθηκαν τα προβλήματα και οι ελλείψεις που υπάρχουν στον Ερασιτέχνη κι εκείνη δεσμεύτηκε πως θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυσή τους. Σήμερα Δευτέρα το απόγε4υμα, στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Στάδιο ο αγιασμός για τις ομάδες Νέων U-21 και U-17 και θα ξεκινήσει η προετοιμασία τους.


ΚΕΡΚΥΡΑ: Υπέγραψε ο Μαϊστόροβιτς

ΚΕΡΚΥΡΑ: Υπέγραψε ο ΜαϊστόροβιτςΜονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Κέρκυρα υπέγραψε ο Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς. Ο Κροάτης αμυντικός, που μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικό χαφ, συμφώνησε σε όλα με τον Νίκο Λυράκη και αποτελεί το έκτο απόκτημα των «Φαιάκων» μετά τους Στολτίδη, Καλαντζή, Μακρή, Μίχο και Περνία.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται την τελευταία τριετία στην Ελλάδα, δύο σεζόν με τον Πανιώνιο και την περασμένη στον ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας 99 συμμετοχές και 3 γκολ συνολικά.

Στο μεταξύ, οι νεοφώτιστοι περιμένουν να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του 19χρονου Αργεντινού (με ισπανικό διαβατήριο) μεσοεπιθετικού Χεράρδο Μπρούνα και του 20χρονου Ούγγρου επιθετικού Αντράς Σιμόν από τη Λίβερπουλ, ενώ υπάρχει αισιοδοξία για την απόκτηση του Δημήτρη Γιάντση, που περιμένει να μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή.

Όσον αφορά στο «μέτωπο» του τερματοφύλακα, οι περιπτώσεις του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου και του Ορέστη Καρνέζη συγκεντρώνουν δυσκολίες και ίσως η Κέρκυρα στραφεί σε άλλες λύσεις. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν επαφές με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Νίκου Αραμπατζή.

Σίτο Ριέρα: «Είναι πιθανό, γιατί όχι;»

Σίτο Ριέρα: «Είναι πιθανό, γιατί όχι;»Ανοιχτό άφησε ο Σίτο Ριέρα το ενδεχόμενο ο αδερφός του, Άλμπερτ, να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού. «Είναι φανταστική επιλογή για εκείνον. Αυτή την περίοδο έχει συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ, αλλά είναι πιθανό, γιατί όχι;», δήλωσε ο μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου στην εφημερίδα «Πρωταθλητής».

Οι δηλώσεις του Σίτο Ριέρα

Σίτο, από ό,τι θα έχει ακούσει και… βλέπεις η είδηση της μεταγραφής του αδερφού στου στον Ολυμπιακό είναι ένα από τα μεγαλύτερα θέματα των ημερών. Τι έχεις να πεις;

«Είμαι δύο ημέρες στην Αθήνα (σ.σ.: από τότε, δηλαδή, που επέστρεψε η αποστολή του Πανιωνίου στην Ελλάδα, για να συνεχίσει την προετοιμασία της) κι όλη την ώρα με παίρνουν για αυτό, αν είναι πιθανό να γίνει…».

Σε καλούν γιατί προφανώς ξέρεις κάτι παραπάνω…

«Ναι, ναι… Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ… εκνευρισμένος με τον αδερφό μου, γιατί βλέπω το πρόσωπό του περισσότερες φορές στις εφημερίδες από ότι το δικό μου (σ.σ.: γελάει)».

Αλλά σίγουρα θα χαρείς να τον δεις στην Ελλάδα, έτσι δεν είναι;

«Είναι φανταστικό! Είμαι πολύ, πολύ ευτυχισμένος, αλλά δεν ξέρω, είναι απόφαση του αδερφού μου… Εγώ το επιθυμών πολύ να έρθει, καθώς θέλω να είμαστε μα΄ζι στην Αθήνα, αλλά εξαρτάται και από τους συλλόγους…».

Ποια είναι η άποψή του για τον Ολυμπιακό, τι σου έχει πει;

«Είναι χαρούμενος, επειδή ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη. Κάθε χρόνο παίζει στο Champions League - φέτος θα αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη - και είναι φανταστική επιλογή για εκείνον. Αυτή την περίοδο έχει συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ, αλλά είναι πιθανό γιατί όχι;».

Κανονίσατε να τα πείτε… προσεχώς στην Αθήνα;

«Μιλήσαμε πριν από μία ώρα περίπου. Είναι πιθανό, αλλά δεν ξέρω αν θα έρθει σε μία μέρα ή μια εβδομάδα».

Κυκλοφόρησε η νέα εμφάνιση του Ολυμπιακού!

Κυκλοφόρησε η νέα εμφάνιση του Ολυμπιακού!Η πολυαναμενόμενη νέα εμφάνιση των Πειραιωτών είναι ήδη διαθέσιμη στο www.sportfm-shop.gr.

Με πρωτοποριακό design και ασθητική, οι Πειραιώτες φιλοδοξούν και φέτος να κατακτήσουν την κορυφή. Οι ερυθρόλευκες ρίγες και τα 3 αστέρια παραμένουν παραδοσιακά ενώ προστέθηκε η ελληνική σημαία στην πίσω πλευρά της λαιμόκοψης. Παράλληλα, η τεχνολογία USP της Puma διασφαλίζει τη γρήγορη απορρόφηση και εξάτμιση του ιδρώτα, για τους αθλητές την ώρα του αγώνα.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Θρύλου από νωρίς αυτή τη χρονιά έχουν ήδη εκτινάξει τη ζήτηση για τη νέα εμφάνιση και αναμένεται η πρώτη "φουρνιά" εμφανίσεων να έχει εξαντληθεί με την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ! Γι' αυτό, όσοι θέλουν να...παραταχθούν στο γήπεδο με την ολοκαίνουρια φανέλα των ερυθρολεύκων, καλά θα κάνουν να βιαστούν.

Το δημοφιλέστερο όνομα παίκτη για την εμφάνιση, στις προτιμήσεις των φίλων του Ολυμπιακού, είναι αυτό του Ντιόγο, και ακολουθούν ο Ντούντου κι ο Μέλμπεργκ. Δεν είναι λίγοι αυτοί έχουν προπαραγγείλει τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού περιμένοντας τα νούμερα που θα πάρουν ο Ιμπαγάθα και ο Ρόμενταλ.

Στο site ,www.sportfm-shop.gr, έχετε τη δυνατότητα να τυπώσετε το επίσημο όνομα και νούμερο του αγαπημένου σας παίκτη.

Άμεσα, εύκολα και γρήγορα, μπορείτε να παραγγείλετε και να λάβετε όπου κι αν βρίσκεστε στις διακοπές σας, την νέα εμφάνιση του Ολυμπιακού, είτε μέσω Ίντερνετ στο www.sportfm-shop.gr ή τηλεφωνικά στο 210 6753028

Ζαγοράκης: «Στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός»

Ζαγοράκης: «Στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός» Αισιόδοξος ενόψει της νέας σεζόν εμφανίστηκε ο Θοδωρής Ζαγοράκης, μιλώντας στους εκπροσώπους του ελληνικού Τύπου στη Γερμανία. «Η ομάδα δεν διαφοροποιήθηκε. Παίζουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν θα την αφήναμε γυμνή. Κάναμε επτά μεταγραφές», ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

«Στόχος μας είναι και πάλι ο πρωταθλητισμός. Κάνοντας όμως πρωταθλητισμό, δεν πάει να πει ότι επιβάλλεται να πάρεις το πρωτάθλημα», πρόσθεσε. Στη συνέχεια, ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου» αναφέρθηκε στα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. «Επειτα από 15-18 ημέρες προετοιμασίας, βέβαια, μπορεί να υπάρχουν προβλήματα. Αλλά και πέρυσι τέτοιο καιρό ανησυχία δεν υπήρχε;».

Εν τω μεταξύ, σήμερα ολοκληρώνονται οι φιλικοί αγώνες του ΠΑΟΚ στη Γερμανία και το τελευταίο τεστ κόντρα στη Νυρεμβέργη είναι και το πιο δυνατό απ' όλα. Το ματς θα μεταδοθεί από το Novasports 1 (20:00).

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Ζαγοράκης

Ο απολογισμός της περσινής σεζόν

«Η χρονιά ήταν επιτυχημένη αγωνιστικά. Η ομάδα τερμάτισε πρώτη στα πλέι οφ και αυτό αποτέλεσε επιτυχία, έστω κι αν δεν πήραμε το πρωτάθλημα. Βεβαίως είχαμε και τους αποκλεισμούς από Ευρώπη και Κύπελλο, που ήταν τα αρνητικά γεγονότα.

Οσον αφορά το οικονομικό, είπαμε πέρυσι από την αρχή ότι για να κάνουμε ανταγωνιστική ομάδα έπρεπε να κάνουμε και υπέρβαση στο μπάτζετ. Από τη στιγμή που αποκλειστήκαμε στην Ευρώπη και δεν είχαμε έσοδα από εκεί, το άνοιγμα αυτό έμεινε. Για να καταλάβουν όλοι, ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει στο Δημόσιο. Τα έσοδα που είχαμε δεν έφθαναν να καλύψουν το μπάτζετ της ομάδας. Ετσι δημιουργήθηκε ένα άνοιγμα τριών εκατομμυρίων ευρώ
».

Φέτος τι γίνεται με την ομάδα; Γιατί ξεκίνησε έτσι;

«Πρώτα απ' όλα η ομάδα δεν διαφοροποιήθηκε. Παίζουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν θα την αφήναμε γυμνή. Κάναμε επτά μεταγραφές. Οι τέσσερις που συνεχίζουν και με συμβόλαια που θα έχουν κατά πάσα πιθανότητα υψηλότερη φορολόγηση και οι άλλοι τρεις παίκτες αξίας. Από εκεί και πέρα, κάποια παιδιά που δεν πιστεύαμε ότι μπορούν να βοηθήσουν δεν θα είναι στην ομάδα».

Ναι, όμως άλλαξε ο προπονητής. Με ποια κριτήρια επιλέξατε τον Μπερέτα;

«Είναι σημαντικός ο προπονητής για κάθε ομάδα. Συνεργαζόμαστε με τον Μπερέτα επειδή θεωρούμε ότι αυτός μπορεί να μας οδηγήσει εκεί που θέλουμε. Στόχος μας είναι και πάλι ο πρωταθλητισμός. Κάνοντας όμως πρωταθλητισμό, δεν πάει να πει ότι επιβάλλεται να πάρεις το πρωτάθλημα».

Τον κύριο Μπερέτα πώς τον επιλέξατε τελικά;

«Είναι άνθρωπος που εργάζεται πάνω από 20 χρόνια στο ιταλικό πρωτάθλημα. Εχει την ίδια φιλοσοφία με αυτήν που είχαμε κι εμείς και πιστεύουμε ότι μπορεί να συνεχίσει την πορεία της ομάδας. Εχει καλή γνώση ο Μπερέτα τι υπήρχε στον ΠΑΟΚ και τι θα υπάρχει. Η ομάδα από την πρώτη χρονιά ήταν γρανίτης και αυτό πρέπει να παραμείνει. Βεβαίως χρειάζονται και τα αποτελέσματα και μάλιστα άμεσα. Αυτός είναι και ο στόχος μας, να καταλάβουν όλοι ότι δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας. Δικαιολογίες για την ομάδα μπορεί να βρεθούν πολλές. Ολοι πρέπει να καταλάβουν ότι θα τα δώσουμε όλα για την υπέρβαση».

Σας τρόμαξε η εικόνα της ομάδας;

«Δεν μπορεί η ομάδα να έχασε τα στοιχεία που τη συνοδεύουν. Επειτα από 15-18 ημέρες προετοιμασίας, βέβαια, μπορεί να υπάρχουν προβλήματα. Αλλά και πέρυσι τέτοιο καιρό ανησυχία δεν υπήρχε; ».

Ποια θα είναι η επόμενη ημέρα αν ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί από την Ευρώπη όπως πέρυσι;

«Θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις. Αν κάποιος άλλος μπορεί, ας έρθει να βρει καλύτερες».

Πέρυσι σε ανάλογες δύσκολες στιγμές ήσασταν σίγουρος για την επιτυχία της ομάδας. Φέτος…

«Το ίδιο. Είμαι σίγουρος για την ομάδα. Αυτή η ομάδα, εξάλλου, έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει».

Ανοιγμα υπάρχει. Ο φόρος μεγαλώνει. Η ΠΑΕ καλύπτει τα έργα της Τούμπας. Κεντρική χορηγία δεν υπάρχει. Με όλα αυτά ο κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί πάρα πολύ;

«Κι εμείς ανησυχούμε επειδή πρέπει να έρθουν και τα αποτελέσματα. Αυτή η κατάσταση χρήζει μιας συγκεκριμένης διαχείρισης. Πιστεύω, όμως, ότι έχουμε την εμπειρία να αντιμετωπίσουμε καλύτερα τις καταστάσεις που θα βρούμε μπροστά μας. Δεν πανικοβαλλόμαστε, έχουμε στόχους και πάμε να τους υλοποιήσουμε. Ο κόσμος θα μαθαίνει τα πάντα».

Τι πρέπει να προσδοκά ο ΠΑΟΚ για να είναι αυτάρκης;

«Πρέπει να έρθουν κεφάλαια στην ομάδα. Δεν κρύβω ότι με έναν-δύο ανθρώπους προχωρήσαμε αρκετά, αλλά στο τέλος αποδείχθηκαν ότι ήταν "να 'χαμε, να λέγαμε"».

Αντέχεται η τέταρτη χρονιά στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ;

«Θα φανεί. Αφού είμαστε εδώ, πάντως, και είμαστε καλά, αντέχουμε ακόμα».

Σε κάποια στιγμή της συνέντευξης ο Ζαγοράκης ξέσπασε όταν και πάλι το θέμα πήγε στα οικονομικά:

«Εμείς, πάντως, θα λέμε την αλήθεια στον κόσμο για τα οικονομικά δεδομένα. Εξάλλου, ο κόσμος του ΠΑΟΚ μαθαίνει τα πάντα. Και μέσω ισολογισμού και μέσω του πορίσματος που κατατίθεται στον Α.Σ. Είμαστε διοίκηση Πρωτοδικείου και φυσικά υπάρχει το ελεύθερο στον καθένα να ελέγξει την ΠΑΕ. Ποτέ δεν κρύβουμε τίποτα.

Εδώ επάνω ήθελα να μιλήσω για τις "Κασσάνδρες", που είναι και πολλές. Επιτέλους να πάψουν αυτοί που δημιουργούν κλίμα του τύπου ότι εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε καταχραστεί χρήματα του ΠΑΟΚ. Υπάρχουν ποντικοί πίσω από αυτή την ιστορία, που μιλάνε για δικές μου επιταγές από μία ασφαλιστική εταιρεία, για τον Βιολίδη που έχει πάρει τρία εκατομμύρια ευρώ. Είναι ανοησίες αυτά, δεν επιτρέπω σε κανέναν να μιλάει έτσι, γιατί ποτέ δεν δώσαμε δικαίωμα.

Ποτέ δεν κοροϊδέψαμε κανέναν. Οποιος θέλει ας έρθει να ελέγξει. Δεν πρέπει να ανησυχεί γι' αυτά ο κόσμος. Ο,τι λένε αυτοί πέφτουν στο κενό. Ακόμα και για το αθλητικό κέντρο ήρθαν και μας είπαν διάφορα και τους παρουσιάσαμε όλα τα τιμολόγια. Οταν, πάντως, θέλεις να βοηθήσεις, τέτοιες αντιδράσεις είναι άδικες
».

Μπερνς: «Βελτιώθηκα και… περιμένω»!

Μπερνς: «Βελτιώθηκα και… περιμένω»!Σαν «μετοχή», τα κέρδη της οποίας ελπίζει να εισπράξει φέτος βλέπει το εξαιρετικό πέρασμά του από την Κέρκυρα ο Νέιθαν Μπερνς.

Μιλώντας από το Ζέεφελντ, ο Αυστραλός μεσοεπιθετικός εμφανίστηκε βέβαιος ότι η περσινή εμπειρία του στη Β’ Εθνική τον έχει βοηθήσει να προσαρμοστεί στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα και δήλωσε έτοιμος να το αποδείξει, όταν του δοθούν οι ευκαιρίες από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES