28 Φεβ 2010

«Κράζουν» Ντομενέκ

365_cisse
Ο αποκλεισμός του Τζιμπρίλ Σισέ από την εθνική Γαλλίας έχει προκαλέσει τη δυσφορία των συμπατριωτών του. Μάλιστα, το έγκριτο γαλλικό περιοδικό "France Football" επικρίνει τον προπονητή Ρεϊμόντ Ντομενέκ για την απόφαση του να καλέσει στην Εθνική ομάδα το Λόικ Ρεμί και όχι τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Η ειρωνεία είναι πως την ίδια μέρα που τεχνικός των ''τρικολόρ'' επέλεξε τον Λόικ Ρεμί για την επίθεση, ο Τζιμπρίλ Σισέ έδωσε την δίκη του απάντηση πετυχαίνοντας δυο γκολ επί της Ρόμα στο Ολίμπικο. Δίνοντας το πάτημα στα γαλλικά ΜΜΕ να "κράξουν" τον Ντομενέκ.

Το «France Football» εκδηλώνει τη δυσφορία του όχι στο γιατί «Σαχά αντί Σισέ», αλλά γιατί ο εκλέκτορας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, επέλεξε το Ρεμί αντί του άσσου του Παναθηναϊκού.

«Θεωρητικά η επιλογή του Λοικ Ρεμί της Νις αντί του Σισέ δείχνει ότι ο έμπειρος επιθετικός δεν έχει να ελπίζει σε πολλά. Είναι όμως ποτέ δυνατόν ο Ντομενέκ να καλεί τον Ρεμί με μία μόλις συμμετοχή στους τρικολόρ και με πεσμένο ηθικό από τις εφετινές του εμφανίσεις με τη Νις και να μην καλεί τον Σισέ με 23 γκολ στη διάρκεια της εφετινής σεζόν και με μεγάλη εμπειρία στο στρατόπεδο των «μπλε» με τις 37 προηγούμενες συμμετοχές του;» αναφέρει χαρακτηριστικά το κείμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES