4 Δεκ 2010

Πανιώνιος - Κέρκυρα 0-1

Στο ντεμπούτο του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στον πάγκο της Κέρκυρας, οι "Φαίακες" πέρασαν με 1-0 από τη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου, χάρη σε γκολ του Φλαβίνιο στo 17ο λεπτό

Διαιτητής: Ν. Χαραλαμπίδης (Καβάλας)

Βοηθοί: Π. Τρύφων (Δράμας), Γ. Γεωργιάδης (Κοζάνης)

Κίτρινες κάρτες: Σάμαρης, Μανιάτης, Μπάλαμπαν - Κωνσταντόπουλος, Ιωάννου

Γκολ: 17' Φλαβίνιο (0-1)

Πανιώνιος (Μάντζιος): Μάχο, Μανιάτης, Όμο, Ριέρα, Κούκετς (57' Σαλαλί), Γουνδουλάκης (46' Μπάλαμπαν), Σάμαρης, Σιόβας, Αναστασόπουλος (80' Χίκα), Κοντοές, Τσότσαλιτς

Κέρκυρα (Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Ιωάννου, Στολτίδης, Φλαβίνιο (67' Παρασκευαΐδης), Τσίγκας (90'+3 Δεινόπαππας), Γιάντσης (78' Λαμπρόπουλος), Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Επστάιν, Μακρής

Ο αγώνας

Το θέαμα στα πρώτα λεπτά του αγώνα δεν ήταν σίγουρα το επιθυμητό για όσους βρέθηκαν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, αφού δεν σημειώθηκε τίποτα το αξιοσημείωτο μπροστά από τις δύο εστίες. Στο 3' ο Αναστασόπουλος δοκίμασε ένα μακρινό σουτ, με την μπάλα να φεύγει πολύ μακριά από την εστία του Κωνσταντόπουλου.

Αυτή ήταν και η μοναδική επιθετική ενέργεια στο πρώτο 15λεπτο του ματς. Ξαφνικά, κι ενώ ήδη είχαν αρχίσει τα πρώτα χασμουρητά, οι φιλοξενούμενοι αποφάσισαν να δώσουν νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, στο 17ο λεπτό, μετά από ωραίο συνδυασμό των Επστάιν και Κοντοδήμου, ο δεύτερος μπήκε από αριστερά στην περιοχή του Πανιωνίου και με παράλληλη πάσα βρήκε τον Φλαβίνιο (αφού κόντραρε και στον Τσίγκα η μπάλα), ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.



Ο Πανιώνιος προσπάθησε να απαντήσει στο 23ο λεπτό, όταν ο Κούκετς έκανε ένα σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς των "Φαιάκων". Ο Κροάτης μέσος έχασε μία ανάλογη ευκαιρία και στο 35', όταν επιχείρησε ένα ακόμα σουτ, αυτή τη φορά από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 42ο λεπτό, μία νέα μπαλιά του Κοντοδήμου από αριστερά είχε αποδέκτη τον Τσίγκα, που πήρε την κεφαλιά, η μπάλα στρώθηκε στον Γιάντση, ο οποίος μέσα από τη μικρή περιοχή δεν κατάφερε να νικήσει τον Μάχο.

Στο δεύτερο μέρος, η Κέρκυρα, στην προσπάθειά της να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα, αγωνίστηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς, αφήνοντας αρκετό χώρο στους γηπεδούχους.

Ωστόσο, οι "κυανέρυθροι" συνέχισαν να αντιμετωπίζουν σημαντικές δυσκολίες στην ανάπτυξή τους και η πρώτη καλή τους ευκαιρία παρουσιάστηκε στο 62', όταν ο Κοντοές σέντραρε για τον Ριέρα, που πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Ο Ισπανός ήταν ο δράστης και στην επόμενη επιθετική ενέργεια του Πανιωνίου στο 73ο λεπτό, αλλά το σουτ του δοκίμασε από το ύψος της περιοχής ήταν άστοχο.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Μπάλαμπαν εκτέλεσε φάουλ, αλλά ο Κωνσταντόπουλος βρισκόταν σε ετοιμότητα και απομάκρυνε την μπάλα.

Η μεγάλη φάση για τον Πανιώνιο σημειώθηκε στις καθυστερήσεις, όταν ο Κροάτης επιθετικός, μετά από μπαλιά του Τσότσαλιτς, βρέθηκε μέσα στην περιοχή απέναντι από τον Κωνσταντόπουλο, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES