4 Μαΐ 2010

Τεννές: «Αποχαιρετάω την Κέρκυρα»

Τεννές: «Αποχαιρετάω την Κέρκυρα»Την είδηση ότι αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας -παρά τον προβιβασμό της στην Σούπερ Λιγκ- έκανε γνωστή ο Μπάμπης Τεννές. Ο νυν τεχνικός των «Φαιάκων» αποκάλυψε στον NovaΣΠΟΡ fm 94,6 τα μυστικά για να ανεβάσεις μια ομάδα κατηγορία, ενώ για το μέλλον του πρόσθεσε ότι θα πάει εκεί όπου θα υπάρχουν… «οι καλύτερες συνθήκες δουλειάς».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τεννές στον NovaΣΠΟΡ fm 94,6:

Σχετικά με το αν είναι πιο εύκολο να διατηρήσεις μια ομάδα στην Σούπερ Λιγκ ή να ανεβάσεις μια ομάδα από τη Β’ Εθνική στην πρώτη:
«Είναι πιο δύσκολο να βάλεις από κάτω 15 ομάδες και να ανέβεις κατηγορία, ενώ για να σώσεις κάποια ομάδα στη Σούπερ Λιγκ πρέπει να βάλεις "από κάτω" τρεις ομάδες. Επίσης, στη Σούπερ Λιγκ το πρωτάθλημα είναι, ως γνωστόν, τριών ταχυτήτων, ενώ στη Β’ Εθνική είναι πολύ περισσότερες οι ομάδες που έχουν κοινούς στόχους και ανταγωνίζονται μεταξύ τους».

Για το μυστικό ώστε να ανέβει μια ομάδα στην κατηγορία:
«Το μυστικό είναι να έχεις πολύ καλά αποδυτήρια, να υπάρχει καλό κλίμα μεταξύ ποδοσφαιριστών και τεχνικού επιτελείου, ώστε να ξεπερνάς οποιαδήποτε άσχημη στιγμή. Ασφαλώς, πρέπει να υπάρχει και ισχυρή διοίκηση. Αλλά επειδή παρουσιάζονται οικονομικά προβλήματα, διοικητικά λάθη και άλλα προβλήματα, πρέπει να υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα».

Για το μέλλον του:
«Αποχαιρετάω την Κέρκυρα, εκτός κι αν αλλάξουν πολλά πράγματα το τελευταίο διάστημα. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει συμφωνία με κάποια άλλη ομάδα από τη στιγμή που μέχρι τώρα βρίσκομαι στην Κέρκυρα. Πάντως, δύσκολα θα είμαι εδώ τη νέα χρονιά».

Για το αν προτιμάει σύλλογο από την πρώτη ή τη Β' εθνική:
«Οι συνθήκες δουλειάς είναι το πιο σημαντικό για μένα. Έχω χρόνια στο χώρο, έχω περάσει από πολλές ομάδες, ίσως να είμαι και ρέκορντμαν. Θέλω να είμαι καλά εκεί που θα είμαι. Να υπάρχει υγιές περιβάλλον. Δεν με νοιάζει αν θα είναι στην πρώτη ή στη δεύτερη Εθνική».

Το "κλειδί" για να παραμείνει μια ομάδα στη Σούπερ Λιγκ:
«Πρέπει να μπορέσεις να διαχειριστείς καλά τα αποτελέσματα. Εγώ "την έχω πατήσει" γιατί στο παρελθόν τα δίναμε όλα και προσπαθούσαμε να κερδίσουμε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ, και μετά την ερχόταν κάποιο άσχημο αποτέλεσμα με ομάδα που είχε ίδιους στόχους με εμάς. Οπότε, δεν έπρεπε να ρίχνουμε το βάρος εκεί. Σωστή αξιολόγηση χρειάζεται, αν και το σπουδαιότερο είναι να έχεις καλή ομάδα».

Για το αν Κέρκυρα και Ολυμπιακός Βόλου πήραν δίκαια τα «εισιτήρια» ανόδου:
«Αναμφισβήτητα ήταν οι δύο καλύτερες ομάδες. Ο Ολυμπιακός Βόλου άλλαξε τον Ιανουάριο όλη την ομάδα ενώ η Κέρκυρα πήρε 40 βαθμούς μαζεμένους. Ήμασταν πολύ καλοί μέχρι το Δεκέμβριο. Μετά πέσαμε κάπως, αλλά αυτό ήταν λογικό και μετά από όσα έγιναν και ακουγόντουσαν σχετικά με το μέλλον μου».

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES