28 Φεβ 2010

Πτήση Τίτλου

vieri
Πρώτος στη βαθμολογία βρέθηκε σήμερα ο ΠΑΟΚ, καθώς πέρασε με τρόπο θριαμβευτικό από τα Πηγάδια, κερδίζοντας 3-0 την Ξάνθη και 25 χρόνια μετά αντικρίζει κατάματα τον τίτλο. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος άνοιξε το σκορ μόλις στο 7'. Ο Λίνο εκτέλεσε φάουλ και ο Βιεϊρίνια, με κεφαλιά  έκανε το 0-1. Πριν ακόμα συμπληρωθούν 15 λεπτά αγώνα, ο «Δικέφαλος»  πέτυχε και δεύτερο τέρμα, όταν στο 13' ο Ίβιτς ανενόχλητος έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα της ακριτικής ομάδας σημειώνοντας το 0-2.

Στη συνέχεια η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά προσπάθησε να απειλήσει και θα μπορούσε να μειώσει το σκορ με τον Μπούγκα, που όμως αν και βρισκόταν σε ευνοϊκή θέση δεν κατάφερε να πιάσει το σουτ όπως θα ήθελε. Ο ΠΑΟΚ παρέμεινε κυρίαρχος του παιχνιδιού σε όλο το πρώτο μέρος.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Ξάνθη πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, προσπαθώντας να αλλάξει τα πράγματα, αλλά επιθετικά ήταν πολύ κακή. Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά κενά, που συνέχισαν να έχουν οι γηπεδούχοι και στο 66’, ο Βιεϊρίνια με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ του αγώνα σε 0-3.

Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)

Ξάνθη (Νίκος Κεχαγιάς): Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου (46' Στίνγκα), Φλίσκας, Βάλλας, Κωστούλας, Τζάγκι, Μπούγκα (46' Ελινγκντον), Λέιτε, Κιντάνα (68' Λουτσιάνο), Στρμπα, Πόι.

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Γκαρσία (89' Εντίνιο), Βιτόλο, Σορλέν, Μουσλίμοβιτς, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Λίνο, Βιεϊρίνια (79' Κριστιάνο), Ίβιτς (85' Φωτάκης), Σνάουτσνερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES