22 Ιαν 2011

Ήρθε και φέρνει την παραμονή

Δεν πρόλαβε καλά καλά να γνωρίσει τους συμπαίκτες του και ήδη άρχισε να κάνει απόσβεση της μεταγραφής του. Ο λόγος για τον Γκόραν Μαζνόφ που χρειάστηκε μόλις δέκα λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι για να σκοράρει και να χαρίσει ένα πολύτιμο τρίποντο στην Κέρκυρα, που νίκησε την Λάρισα 1-0 και την βύθισε ακόμα περισσότερο στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Πλέον οι «Φαίακες» έφτασαν τους 23 βαθμούς και πλησίασαν πιο κοντά στον στόχο της παραμονής.Άχρωμο, άοσμο και ίσως αδιάφορο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το πρώτο μέρος με τις δυο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη στο χώρο της μεσαίας γραμμής και να έχουν στόχο να διατηρήσουν το μηδέν στην άμυνα.

Οι γηπεδούχοι, με τον Ιεροκλή Στολτίδη να δεσπόζει στο χώρο του κέντρου, είχαν την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος, όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν σε κάποιο τέρμα. Από την άλλη μεριά, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου κατέβηκε με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς, γεγονός που γίνεται κατανοητό από το ότι σε 45 λεπτά μόνο δυο φορές κατάφερε να φτάσει με αξιώσεις στην άμυνα της Κέρκυρας, χωρίς και πάλι να καταφέρει κάτι. Η πρώτη ήταν στο 6ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Το πρώτο μέρος σημαδεύτηκε από την φάση του 16ου λεπτού όταν ο Ντένις Επστάιν μπήκε στην περιοχή της ΑΕΛ, ο Βελάσκο τον ανέτρεψε όπως φαίνεται και στο ριπλέι, όμως ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί με τους «Φαίακες» να διαμαρτύρονται έντονα. Στο 20΄ο Νίκος Κωστένογλου αναγκάστηκε να προχωρήσει στην πρώτη αλλαγή αφού ο Βελάσκο δεν μπορούσε να συνεχίσει και την θέση του πήρε ο Ρομέου.

Και το δεύτερο μέρος κινήθηκε στα ίδια μέτρια επίπεδα. Η ΑΕΛ βελτίωσε αισθητά την παρουσία της και προσπάθησε να ασκήσει πίεση στην άμυνα των γηπεδούχων χωρίς όμως να έχει την μεγάλη φάση. Στο 63ο λεπτό ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έριξε στον αγώνα τον νεαποκτηθέντα Γκόραν Μαζνόφ και αυτή η κίνηση έκρινε ουσιαστικά και το παιχνίδι. Δέκα λεπτά μετά την είσοδο του ο Μακρής έβγαλε ωραία κάθετη πάσα και ο Μαζνόφ με προβολή πρόλαβε τον Τσοντοφάλσκι και έγραψε το 1-0.

Η χρυσή αλλαγή του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς είχε την ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 83ο λεπτό όμως η κεφαλιά μετά από τη σέντρα του Επστάιν δεν βρήκε στόχο. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα το οποίο σωστά ακυρώθηκε.

Δείτε το φιλμ του αγώνα



Κέρκυρα(Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Καλαντζής (71΄ Ιωάννου Ηλίας), Τσίγκας (63΄Μαζνόφ), Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ (84' Δημήτρης Ιωάννου), Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Επστάιν, Μακρής

Στον πάγκο: Αποστολίδης, Μίχος, Φλαβίνιο, Λαμπρόπουλος,

Λάρισα(Νίκος Κωστένογλου): Τσοντοφάλσκι, Βενετίδης (78' Τσιμπάμπα), Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Ταλ, Σίμιτς, Κουζέν, Μετίν (71' Μπλάζεκ), Βελάσκο(20΄Ρομέου), Ιγκλέσιας, Κατσιαρός

Στον πάγκο: Αμπάρης, Αμπουμπακάρι, Κολοβέτσιος, Πούρι

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Βασιλειάδης (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ Κέρκυρας

Δείτε τις φάσεις του αγώνα




ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 22-23.1.2011


Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 15η
ΑΠΟΤ.
ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΥΜΦΩΝ 2-1
ΑΕ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΥΛΙΩΤΩΝ 1-1
ΟΦΑΜ ΑΟ ΚΑΣΣΙΩΠΗ 1-0 διακόπηκε
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 4-2
ΑΟ ΠΑΞΟΙ ΑΝ.ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ
ΑΣ ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ ΑΣ ΒΟΛΙΔΑ 0-0 διακόπηκε
ΑΟ ΠΟΣ.ΑΓ ΜΑΡΚΟΥ ΑΕ ΦΑΙΑΚΩΝ 0-2
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 15η
ΑΠΟΤ.
ΟΣΤΡΙΑ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΕ Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1-1
ΑΡΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ  ΑΟ ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ 2-3
ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΙΤΑΛΑΔΩΝ  ΑΟ ΕΡΕΙΚΟΥΣΑ
ΑΠΣ ΑΕΤΟΣ ΑΓ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ.ΔΕΚΑ
ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΙΑΠΑΔΩΝ
ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΤΡ.ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ
ΑΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΦΡΑΣ ΑΟ ΣΥΝΑΡΑΔΩΝ
Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 11η
ΑΠΟΤ.
ΑΟ ΕΘΝ.ΠΕΡΟΥΛΑΔΩΝ ΠΑΟΚ 3-0
ΑΠΣ ΑΥΓ. ΒΑΛΑΝΕΙΟΥ ΑΟ ΒΕΛΟΣ
ΑΟ ΛΥΚΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΡΙΛΛΑΣ
ΠΑΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΠΑΡΤΥΛΑΣ
Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 8η
ΑΠΟΤ.
ΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΑΠΣ ΘΥΕΛΛΑ
ΑΠΣ ΚΕΡ.ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΕΡΑΥΝ0Σ ΔΡΑΓΩΤΙΝΩΝ
ΑΟ ΚΑΒΟΣ ΑΟ ΟΜΟΝΟΙΑ
ΠΑΣ ΜΑΓΙΑ ΑΟ ΒΑΣΙΛΑΤΙΚΑ

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES