23 Αυγ 2009

Α1’ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Θετική εικόνα η Αναγέννηση Περιβολίου

Σε πολύ καλό δρόμο έδειξε πως βρίσκεται η Αναγέννηση Περιβολίου, αν κρίνουμε από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο φιλικό παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης με αντίπαλο τη Βολίδα Κάτω Γαρούνα, που διεξήχθη στο γήπεδο του Περιβολίου.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 4-4. Για το γηπεδούχο σωματείο του Γιάννη Χονδρογιάννη τα γκολ πέτυχαν οι Στέλιος Μίαρης (2), Γιάννης Μίαρης και Νίκος Μίαρης, ενώ για τους «κιτρινόμαυρους» του Ρομπέρτο Μπολάνο σκόραραν οι Γιώργος Σκολαρίκης, Σπύρος Σπίνουλας, Βασίλης Πετρόγιαννης και Γιώργος Λάσκαρης.

«Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την κατάσταση της ομάδας μου. Θεωρώ, όμως, ότι χρειάζεται ακόμη δουλειά στον τομέα της δύναμης και της τακτικής. Θα ωφεληθεί πολύ η ομάδα μου αν έρθουν να βοηθήσουν κάποια παιδιά τα οποία τώρα δεν κατεβαίνουν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων» δηλώνει ο προπονητής της Αναγέννησης, Γιάννης Χονδρογιάννης, ο οποίος στις επόμενες ημέρες, και ανάλογα με την εξέλιξη των πραγμάτων, θα αποφασίσει οριστικά αν θα μείνει ή όχι στον πάγκο της ομάδας του Περιβολίου.

Ο 49χρονος τεχνικός θέλησε να πει δυο λόγια και για την ομάδα που αντιμετώπισε την Τετάρτη: «Εύχομαι στη Βολίδα να έχει καλή ποδοσφαιρική χρονιά και να συνεχίσει την ανοδική κι επιτυχημένη πορεία που έχει εδώ και αρκετά χρόνια. Θέλω, επίσης, να ευχηθώ ό,τι καλύτερο στον Ρομπέρτο Μπολάνο».

Στον μεταγραφικό τομέα, η Αναγέννηση Περιβολίου έχει αποκτήσει τον τερματοφύλακα Δημήτρη Μουρμούρη από την Ολυμπιάδα Καρουσάδων και τον επιθετικό Σπύρο Ρέτση από τον Ατρόμητο Στρογγυλής.

Σόου Λέτο, γκολ Σισέ και εύκολο "τρίποντο"


Ο Τζιμπρίλ Σισέ σκόραρε το πρώτο του επίσημο τέρμα με την "πράσινη" φανέλα (9'), ο Σεμπάστιαν Λέτο βρήκε ξανά δίχτυα και μάλιστα δις (40', 90'+) και ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα (3-0) από την έδρα του Εργοτέλη, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα, απέναντι σε έναν αντίπαλο, που πέρσι τον κέρδισε δύο φορές.

Τα πλάνα των δύο προπονητών
Ο Νίκος Καραγεωργίου παρέταξε τους Κρητικούς με ένα περίεργο σχήμα, που παρουσίασε προβλήματα από την αρχή του αγώνα. Ο Πόσα κάθισε κάτω από τα δοκάρια, έχοντας δεξιά του Γιαλούση και αριστερά του τον Βίσιο. Ο Χίμπλινγκερ με τον Σασιασβίλι αποτελούσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο ενώ στη μεσαία γραμμή κινούταν οι Τζούνιορ, Μπέτο. Δεξιά κινήθηκε ο δραστήριος Τσεσνάουσκις και στην επίθεση ο Μπούντιμιρ, που προτιμήθηκε αντί του ανέτοιμου Βερπακόφσκις. Από κει και πέρα, ο Ρομάνο έπαιξε από πίσω του και ο Ορφανός λίγο πιο δίπλα του, κάτι που προκάλεσε μεγάλο κενό από αριστερά καθώς ο Βίσιο στην ουσία είχε όλη την πλευρά μόνος του.

Από την άλλη, ο Χενκ Τεν Κάτε παρέταξε την ομάδα του με το γνωστό 4-2-3-1, με τον Καραγκούνη όμως να παίζει σε ρόλο αμυντικού χαφ πλάι στον Ζιλμπέρτο Σίλβα και τον Χριστοδουλόπουλο να παίζει πίσω από τον Σισέ, που είχε στηρίγματα τον Λέτο από αριστερά και τον Σαλπιγγίδη από δεξιά. Ο Βύντρα με τον Σαριέγκι αποτέλεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο ενώ λόγω της απουσίας των δύο βασικών ακραίων μπακ, ο Μπιάρσμιρ έπαιξε αναγκαστικά από δεξιά και ο Δάρλας από αριστερά.

Γρήγορο προβάδισμα με Σισέ!
Οι "πράσινοι" δεν άργησαν να πάρουν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και μόλις στο 9' να προηγηθούν. Από φάουλ του Καραγκούνη, ο Σισέ με προβολή έσπασε το... ρόδι και με κοντινή προβολή έβαλε σε θέση οδηγού τον Παναθηναϊκό.

Το "καθάρισε" ο Λέτο...
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αναλάβουν πρωτοβουλίες, αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα όμως και έτσι το "τριφύλλι" έβρισκε την ευκαιρία να ξεδιπλώνει ταχύτατες αντεπιθέσεις, με Σαλπιγγίδη, Χριστοδουλόπουλο και τον εξαιρετικό για ένα ακόμη παιχνίδι, Σεμπάστιαν Λέτο. Μάλιστα, μετά από ωραία πάσα του "Σάλπι", ο Αργεντίνος χρίστηκε σκόρερ στο 40ο λεπτό, "καθαρίζοντας" ουσιαστικά από πολύ νωρίς την υπόθεση νίκη.

Στο δεύτερο μέρος, μετά το πέρασμα των πρώτων λεπτών, ο Εργοτέλης άρχισε να κάνει αισθητή την παρουσία του στο παιχνίδι, δημιουργώντας μάλιστα και σοβαρές ευκαιρίες για να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Αυτές δεν καρποφόρησαν όμως και έτσι από ένα σημείο και μετά ήταν επόμενο ότι η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου θα παραδώσει "λευκή" πετσέτα.

Kαι αργεντίνικο κερασάκι στην τούρτα
Ακολούθησε στα υπόλοιπα λεπτά σόου από τον Λέτο, που πραγματοποίησε μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση και στις καθυστερήσεις έβαλε, με τη βοήθεια και του Σισέ, το κερασάκι στην τούρτα του εκπληκτικού ξεκινήματος για το "τριφύλλι".

Μετά την άνετη επικράτηση, η ηρεμία σίγουρα επανέρχεται στα... ταραγμένα νερά της Παιανίας, τρεις μέρες πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Ισπανία, όπου οι "πράσινοι" θα αναζητήσουν το... θαύμα.

Αξίζει να αναφερθεί πως μέσα σε τρεις ημέρες, ο Σεμπάστιαν Λέτο πέτυχε όσα γκολ είχε πετύχει σε όλη την περσινή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού (3), πράγμα που δείχνει ότι ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός έχει ξεκινήσει φουριόζος τη σεζόν και έχει δώσει μεγάλη ποιότητα στον Παναθηναϊκό.

Γήπεδο: Παγκρήτιο
Διαιτητής: Παμπορίδης (Κιλκίς)

Η εξέλιξη του αγώνα
1' Το παιχνίδι ξεκίνησε
2' Σέντρα του Γιαλούση από δεξιά, ο Μπούντιμιρ δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά, όπως θα ήθελε και ο Γκαλίνοβιτς μπλόκαρε την μπάλα στην πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα
9' 0-1 ΓΚΟΟΟΛΦάουλ του Καραγκούνη λίγο πιο κάτω από τη μεσαία γραμμή, προβολή του Σισέ από κοντά, η μπάλα στα δίχτυα!
13' Φάουλ του Ρομάνο από δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους, άουτ
15' Σέντρα του Μπιάρσμιρ από δεξιά, πρώτη κεφαλιά πάσα από τον Λέτο, νέα κεφαλιά του Σισέ, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό
17' Δυνατό σουτ του Καραγκούνη έξω από την περιοχή, άουτ
23' Σέντρα του Τσεσνάουσκις από δεξιά, άσχημη κεφαλιά του Ορφανού, άουτ
33' Μακρινό σουτ του Τζούνιορ, άουτ
38' Φάουλ του Ρομάνο από δεξιά, κεφαλιά του Μπέτο από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Γκαλίνοβιτς. Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν
40' 0-2 ΓΚΟΟΟΛAντεπίθεση για τους "πράσινους", ο Σαλπιγγίδης, που την ξεδίπλωσε, τροφοδότησε ωραία τον Λέτο, που μπήκε στην περιοχή από αριστερά, επιχείρησε δυνατό σουτ, ο Πόσα αιφνιδιάστηκε και έπεσε προς τα πίσω και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα
44' Aτομική προσπάθεια του Λέτο από αριστερά, νέο διαγώνιο σουτ, έδιωξε με τα πόδια, αυτή τη φορά, ο Πόσα
45' Μακρινό σουτ του Ρομάνο, άστοχο

46' ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑΠρώτη κάρτα στο ματς, την πήρε ο Λέτο για διαμαρτυρία
52' Συρτό σουτ του Μπουντιμίρ έξω από την περιοχή, έπεσε στη δεξιά του γωνία και μπλόκαρε ο Γκαλίνοβιτς
53' Γρήγορη επίθεση των γηπεδούχων, ο Τζούνιορ έδωσε την κατάλληλη στιγμή για τον Μπούντιμιρ, που από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια
54' ΑΛΛΑΓΗΟ Βερπακόφσκις στη θέση του Ορφανού
55' Φάουλ του Ρομάνο, κεφαλιά του Τζούνιορ η μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Οι γηπεδούχοι έχουν ανεβάσει την απόδοσή τους
59' ΑΛΛΑΓΗΟ Σιμάο στη θέση του Χριστοδουλόπουλου
60' Σουτ του Λέτο, έξω από την περιοχή, με το δεξί αυτή τη φορά, μπλόκαρε ο Πόσα
63' Φάουλ του Μπέτο, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια
65' ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑΚάρτα στον Σιμάο για φάουλ στον Ρομάνο
70' ΑΛΛΑΓΗΟ Ρουμπάκης στη θέση του Γιαλούση
71' Συρτό σουτ του Ρομάνο, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γκαλίνοβιτς
73' ΑΛΛΑΓΗΟ Γκάμπριελ στη θέση του Σαλπιγγίδη
76' Μακρινό σουτ του Τζούνιορ, άουτ
79' ΑΛΛΑΓΗΟ Νίνης στη θέση του Καραγκούνη, που τραυματίστηκε από μαρκάρισμα του Ρομάνο και ζήτησε αλλαγή
80' Μακρινό σουτ του Σισέ, άστοχο
84' ΑΛΛΑΓΗΟ Κοιλιάρας στη θέση του Ρομάνο
90+ Σέντρα του Κοιλιάρα από αριστερά, ο Βερπακόφσκις από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα
90+ 0-3 ΓΚΟΟΟΛΣέντρα του Γκάμπριελ από δεξιά, ο Σισέ δεν μπόρεσε να πιάσει το σουτ όμως σηκώθηκε από το έδαφος και με τη βοήθειά του η μπάλα έφτασε στον Λέτο, που από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, πραγματοποιώντας το 3-0

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πόσα, Γιαλούσης (70' Ρουμπάκης), Χίμπλινγκερ, Τζούνιορ, Βίσιο, Σασιασβίλι, Μπέτο, Ρομάνο (84' Κοιλιάρας), Ορφανός (54' Βερπακόφσκις), Τσεσνάουσκις, Μπούντιμιρ,
Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Μπιάρσμιρ, Βύντρα, Σαριέγκι, Δάρλας, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης (79' Νίνης), Σαλπιγγίδης (73' Γκάμπριελ), Χριστοδουλόπουλος (59' Σιμάο), Λέτο, Σισέ

Νέμεθ ο... εκλεκτός


Ο Ούγγρος επιθετικός Κρίστιαν Νέμεθ είναι ο παίκτης που εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα αποκτήσει η ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού από τη Λίβερπουλ. Ο 20χρονος αποτελούσε τη δεύτερη επιλογή του Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Μπενίτεθ τον παραχωρεί. Πρώτος στη λίστα ήταν ο 23χρονος Ναμπίλ ελ Ζαρ, όμως ο Ισπανός τεχνικός της Λίβερπουλ είπε ότι τον υπολογίζει στα πλάνα του...

Ο Νέμεθ είναι ένας περιφερειακός επιθετικός, ο οποίος συνοδεύεται από πολύ καλές συστάσεις. Γεννήθηκε στις 5 Ιανουαρίου 1989 στο Γκιόρ και άρχισε την καριέρα του στην ΜΤΚ, από την οποία η Λίβερπουλ τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2007. Βοήθησε την ομάδα αναπληρωματικών των "κόκκινων" να κατακτήσει τον εθνικό τίτλο τον Μάιο του 2008, ενώ στα τέλη του μήνα κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική ανδρών της Ουγγαρίας. Είναι διεθνής με όλες τις "μικρές" εθνικές ομάδες της χώρας του.

Τη σεζόν 2008-09 ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, ωστόσο ξεπέρασε τα προβλήματά του και ακολούθησε την πρώτη ομάδα της Λίβερπουλ στις περιοδείες που σε Ελβετία και Ασία πριν από την έναρξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Πρόταση για Γιάχιτς
Η ΑΕΚ ψάχνεται για να καλύψει τα αμυντικά της κενά και ο Σανέλ Γιάχιτς αποτελεί μία πρώτης τάξεως λύση. Ο αμυντικός του Αρη βρέθηκε στην Αγγλία δοκιμάστηκε στη Χαλ, αλλά η υπόθεση έχει "κολλήσει". Η "Ένωση" θέλει τον παίκτη και πρόσφερε στον Αρη 600.000 ευρώ για να τον αποκτήσει.

Ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου, είναι ενήμερος για την πρόταση της "Ένωσης", θέλει να φορέσει τη φανέλα του "δικεφάλου", αφού έχει ιδιαίτερη εκτίμηση στον Ντούσαν Μπάγεβιτς (άλλωστε ο Σερβοέλληνας τεχνικός τον είχε φέρει στον Αρη τον Ιανουάριο του 2008), ωστόσο το περιβάλλον του υποστηρίζει πως ακόμα δεν έχει μιλήσει με κανέναν άνθρωπο του "δικεφάλου".

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 28χρονος διεθνής αμυντικός έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του, η οποία ανέρχεται στις 900.000 ευρώ. Ουσιαστικές εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση αναμένονται τη Δευτέρα...

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΑΕΚ, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως αποσύρει το ενδιαφέρον της, λόγω υπερβολικών οικονομικών απαιτήσεων από την ΑΕ Λεμεσού, για την απόκτηση του Έντβιν Ουόν:

"Με αφορμή δημοσιεύματα κυπριακών μέσων ενημέρωσης και δηλώσεις παραγόντων της ΑΕ Λεμεσού, η ΠΑΕ ΑΕΚ διευκρινίζει πως έγινε μία διερευνητική επαφή για το ενδεχόμενο απόκτησης του ποδοσφαιριστή Έτβιν Ουόν και, από τη στιγμή που οι απαιτήσεις της κυπριακής ομάδας κρίθηκαν υπερβολικές, η ΑΕΚ απέσυρε οριστικά το ενδιαφέρον της".

Από εκεί και πέρα στα υπόλοιπα μεταγραφικά και την Κυριακή τα ονόματα που "έπαιξαν" στον Τύπο ήταν πάρα πολλά. Ο Ισπανός Φρανσίσκο Παβόν της Σαραγόσα και ο Στάθης Ταυλαρίδης της Σεντ Ετιέν έχουν προταθεί, ενώ στη λίστα της ΑΕΚ φέρεται πως υπάρχουν πολλοί ελπιδοφόροι παίκτες της Λίβερπουλ, τους οποίους ο "δικέφαλος" ενδέχεται να αποκτήσει από τους "ρεντς" με τη μορφή δανεισμού...

Ο Μαϊστόροβιτς στο Novasports
O Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς μίλησε στην κάμερα του Novasports και αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Σωτήρη Κυργιάκου, τον Ζεράλντο Αλβες, τα "όπλα" της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ έστειλε και μήνυμα στον Όλαφ Μέλμπεργκ...

Για την αποχώρηση Κυργιάκου: "Υπάρχουν δύο συναισθήματα για το θέμα αυτό. Πρώτον είμαι πολύ χαρούμενος που ο Κυργιάκος έχει τη δυνατότητα να παίξει σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου και σε ένα από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα. Για τον κόσμο και την ομάδα, σαφώς και είναι μεγάλη απογοήτευση. Ήταν σημαντικός παίκτης για την ομάδα, για την Έθνική, παίκτης με αξιόλογο χαρακτήρα και γιʼ αυτό θα λείψει σε όλους στην ομάδα".

Για τον Ζεράλντο Aλβες: "Τώρα έχει τη δυνατότητα ο Ζεράλντο Aλβες να παίξει. Αγωνίστηκα μαζί του και πέρυσι πολύ καλά, όταν έλειπε ο Κυργιάκος και δε φοβάμαι. Ο ’λβες είναι πολύ καλός παίκτης και απλά χρειάζεται παιχνίδια για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και να ενσωματωθεί στην ομάδα".

Για το "όπλο" της ΑΕΚ στο ντέρμπι: "Η δύναμη της ΑΕΚ είναι ότι είμαστε «πεινασμένοι» για επιτυχία. Όλοι ξέρουμε ότι έχουμε πολλά χρόνια να κατακτήσουμε τον τίτλο και φέτος πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να ευχαριστηθεί ο κόσμος".

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς αποκαλύπτει τι είπε στον φίλο του, Όλοφ Μέλμπεργκ του Ολυμπιακού για το ντέρμπι και του στέλνει μήνυμα μέσω της κάμερας του Novasports.

Ο Νασούτι είχε τη λύση


Ο Αρης ξεκίνησε με το δεξί τη φετινή χρονιά, αφού επικράτησε με 1-0 του Ατρομήτου στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Η ομάδα του Ιομάρ Μαζίνιο για 47η χρονιά έμεινε αήττητη εντός έδρας (στο συγκεκριμένο γήπεδο), ενώ για 44η χρονιά δεν δέχθηκε γκολ. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Νασούτι στο 67'.

Αν το ζητούμενο στην πρεμιέρα είναι η νίκη προκειμένου να ξεκινήσει με το δεξί η χρονιά και να φύγει το άγχος, τότε οι "κίτρινοι" πέτυχαν στο απόλυτο το στόχο τους. Ο Αρης επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του επί του Ατρομήτου, με τη "φτωχή", πλην... τίμια και δίκαιη επικράτησή του με 1-0.

Οι Θεσσαλονικείς, ειδικά στο β' ημίχρονο έπιαξαν μονότερμα την ομάδα του Γιώργου Δώνη δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, κατάφεραν να μετουσιώσουν μία εξ αυτών σε γκολ και πήραν τους υπερπολύτιμους τρεις βαθμούς. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι επιδίωξαν να "κλέψουν" το βαθμό της ισοπαλίας, αλλά τελικά έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι.

Ο Μαζίνιο παρέταξε τον Αρη με 4-2-3-1, ενώ ο Δώνης τον Ατρόμητο με το αγαπημένο του 4-3-3. Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν λίγες. Πρωταγωνιστής ήταν για τους γηπεδούχους ο Χαβίτο, ο οποίος βρέθηκε δύο φορές μία ανάσα από το 1-0, αλλά την τελευταία στιγμή ο Κουτσόπουλος και ο Μιχαηλίδης του... έκλεβαν τα φώτα της δημοσιότητας. Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι έχασαν μία καλή ευκαιρία με τον Μπρίτο και από εκεί και πέρα τίποτα ουσιαστικό.

Στο β' σαρανταπεντάλεπτο οι "κίτρινοι" ξεκίνησαν δυνατά και με αιχμή του δόρατος τον Αμπρέου, τον οποίο "σημάδευαν" με σέντρες οι συμπαίκτες του, επιχείρησαν να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα. Σημαντικό "εμπόδιο" στις προσπάθειές τους, ήταν ο Μιχαηλίδης, ο οποίος ότι πήγαινε προς τα μέσα κατάφερνε να το σταματήσει.

Όλα αυτά μέχρι το 67', όταν ο Νασούτι από κοντά δεν άφησε στον Έλληνα τερματοφύλακα -τον οποίο παρακολουθούσε ο Ότο Ρεχάγκελ- κανένα περιθώριο αντίδρασης.

Μετά το γκολ του Αργεντινού, οι γηπεδούχοι επιδίωξαν να πετύχουν ένα ακόμα προκειμένου να "καθαρίσουν" το ματς, όμως ο Μιχαηλίδης έκανε άριστα τη δουλειά του και έδινε ελπίδες στους φιλοξενούμενους του ότι μπορεί να "κλέψουν" το βαθμό. Όμως οι συμπαίκτες του δεν είχαν ανάλογη απόδοση (σ. σ. είναι χαρακτηριστικό ότι ο Σηφάκης ακούμπησε το πολύ δύο - τρεις φορές τη μπάλα στο β' μέρος) και η ήττα ήρθε αναπόφευκτα...

Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"
Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)

Η εξέλιξη του αγώνα:
1': Ξεκίνησε το παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους στη σέντρα
5': Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης...
10': Καμία αξιόλογη φάση δεν έχει καταγραφεί μπροστά στις δύο εστίες...
11': ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κίτρινη κάρτα στον Μαρίνο για φάουλ στον Κόκε
15': ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κίτρινη κάρτα στον Νασούτι για φάουλσ στον Μπρίτο
17': Σουτ του Ναφτί έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Μιχαηλίδης δεν κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα, ο Χαβίτο πήγε να μπει στη φάση, αλλά ο Κουτσόπουλος πρόλαβε και απομάκρυνε τη μπάλα...
24': Ο Μαρίνος -από την κάθετη πάσα του Σαρμιέντο- γύρισε τη μπάλα από τα δεξιά για το Μπρίτο, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι επιχείρησε το σουτ, όμως δεν βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε και ο Ρονάλντο Γκιάρο την απομάκρυνε. Ο Σαρμιέντο που πήρε το "ριμπάουντ" έκανε αμέσως το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Ναφτί έβαλε την κόντρα και στη συνέχεια ο Μπρίτο υποδείχθηκε οφσάιντ...
28': Φαλτσαριστό σουτ του Αράνο έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα έφυγε λίγο έξω από την εστία του Μιχαηλίδη.
29': Σέντρα του Κουτσόπουλου από τα αριστερά, ο Μπρίτο από το ύψος της περιοχής έκανε το σουτ, αλλά έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ...
33': Κάθετη πάσα του Αμπρέου για τον Χαβίτο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά ο Μιχαηλίδης με τα πόδια απομάκρυνε!
37': ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κίτρινη κάρτα στο Νάτσο Γκαρσία γιατί κλώτσησε μακριά τη μπάλα
45': Ένα θα είναι το λεπτό των καθυστερήσεων
45'+1': Σουτ του Νεμπεγλέρα έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Σηφάκη
45'+1': Λήξη του ημιχρόνου

46': Ξεκίνησε το β' ημίχρονο
50': Ο Αρης έχει μπει πολύ δυνατά και πιέζει τον Ατρόμητο...
51': Κόρνερ του Χαβίτο από τα δεξιά, ο Κουτσόπουλος προσπάθησε να απομακρύνει τη μπάλα την έστειλε ωστόσο προς τα πίσω αλλά ο Μιχαηλίδης ενήργησε σωστά και την απομάκρυνε...
56': Σέντρα του Νέτο από τα δεξιά, ο Μαρίνος προ του Αμπρέου, ο οποίος ήταν μόνος του πρόλαβε και με προβολή παραχώρησε κόρνερ
56': ΑΛΛΑΓΗ Ο Κάλβο στη θέση του Χαβίτο
61': ΑΛΛΑΓΗ Ο Καραγκούνης στη θέση του Φαβάλι
63': Το λάθος του Ολιβέιρα επιχείρησε να το εκμεταλλευτεί ο Αμπρέου, όμως ο Μιχαηλίδης ενήργησε γρήγορα και μπλόκαρε τη μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής
65': ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κίτρινη κάρτα στον Καραγκούνη
66': ΑΛΛΑΓΗ Ο Κάμπορα στη θέση του Γκρασιάν
67': ΓΚΟΟΟΛ (1-0): Κόρνερ του Κάλβο από τα δεξιά, ο Κόκε πήρε την πρώτη κεφαλιά, και ο Νασούτι μέσα από τη μικρή περιοχή, με νέα κεφαλιά δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μιχαηλίδη!
70': Ο Αμπρέου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μιχαηλίδη, αλλά το γκολ σωστά δεν μέτρησε καθώς ο Κάμπορα από τον οποίο πήρε τη μπάλα ο Ουρουγουανός, ήταν οφσάιντ
74': ΑΛΛΑΓΗ Ο Τάτος στη θέση του Νεμπεγλέρα
75': ΑΛΛΑΓΗ Ο Πόποβιτς στη θέση του Καλαντζή
77': Σέντρα του Κάμπορα από τα αριστερά ο Κόκε στόπαρε τη μπάλα έκανε και το σουτ, όμως ήταν αδύναμο και ο Μιχαηλίδης μπλόκαρε τη μπάλα
83': Σέντρα του Κόκε από τα αριστερά, ο Νάστος πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε προς τα πίσω, ο Αμπρέου έκανε την καρφωτή κεφαλιά, αλλά ο Μιχαηλίδης εντυπωσιακά απέκρουσε σε κόρνερ!
84': Κόρνερ του Κάλβο, πρώτη κεφαλιά από το Νασούτι από το ύψος του πέναλτι, δεύτερη από τον Αμπρέου, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ...
86': Σουτ του Κάμπορα με το αριστερό, ο Μιχαηλίδης μπλόκαρε τη μπάλα
89': Τρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων
90'+3': ΑΛΛΑΓΗ Ο Φλάβιο στη θέση του Ναφτί
90'+4': Λήξη του αγώνα

Αρης (Ιομάρ Μαζίνιο): Σηφάκης, Νέτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Νασούτι, Αράνο, Ναφτί (90'+3' Φλάβιο), Νάτσο Γκαρσία, Χαβίτο (56' Κάλβο), Γκρασιάν (66' Κάμπορα), Κόκε, Αμπρέου
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Μαρίνος, Νάστος, Μαρσέλο Ολιβέιρα, Κουτσόπουλος, Νεμπεγλέρας (74' Τάτος), Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Φαβάλι (61' Καραγκούνης), Καλαντζής (75' Πόποβιτς), Μπρίτο

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES