8 Οκτ 2010

Ήττα με 2-1 της Μικτής Παίδων της ΕΠΣ Κέρκυρας – Δεν έγινε ο αγώνας των Νέων λόγω βροχής

http://corfupress.com/bulletin/images/stories/sima_epsk_small.jpgΤην ήττα με 2-1 γνώρισε η μικτή ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Κέρκυρας, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Μικτών Ομάδων, από την αντίστοιχη της Αιτωλοακαρνανίας, στο γήπεδο της ΕΠΣ στο Κανόνι.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 15΄ με τον Φιλιπόπουλο, και με την έναρξη της επανάληψης, στο 43΄ (το κάθε ημίχρονο έχει διάρκεια 40 λεπτά), διπλασίασε τα τέρματα τους ο Αμπράμης.
Οι «Φαίακες» το μόνο που κατάφεραν στο υπόλοιπο του ματς ήταν να μειώσουν σε 1-2 με τον Γαστεράτο.
Πάντως, το σκορ αδικεί την ομάδα του Σάββα Σιδερόπουλου, που πίεζε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς, όμως οι καιρικές συνθήκες βοήθησαν στην αμυντική τακτική των φιλοξενούμενων.
Στο 35΄ ο Αυλωνίτης είχε δοκάρι, ενώ στο 60΄ αποβλήθηκε ο Μηνάς.
ΚΕΡΚΥΡΑ: Μαγκαμπάνης, Βούλγαρης, Μηνάς, Καρβούνης, Πλασκασοβίτης, Λούβρος. Ρίτσαρντς (75' Πουλημένος), Κοσκινάς (58' Μιχαλάς), Αυλωνίτης (65' Βλάσσης), Μαβίλης, Γαστεράτος.
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ: Δίλος, Μπράμης, Φιλιππόπουλος, Νάσης, Ντόβας, Ανδρουτσόπουλος (73' Μωραΐτης), Κουσσόβας, Σωτηρίου, Κοντογιάννης, Πασπαλιάρης, Ζυγούρας (53' Ασπρογιάννης).
Στο άλλο ματς του 6ου ομίλου ΠΑΣ Πρέβεζα/Λευκάδας – Θεσπρωτός 5-0.
Δεν έγινε ο αγώνας των Νέων
Ο αντίστοιχος ομάδας των Νέων της ΕΠΣ Κέρκυρας με την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας δεν έγινε καθώς ο ρέφερι Κολυτάς έκρινε ότι οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεπαν τη διεξαγωγή του.
 

Τσεχία- Ελλάδα 3-0

Μια αδράνεια της Ελληνικής άμυνας και μια απόφαση του διαιτητή, οδήγησαν την Ελπίδων σε ήττα με 3-0 από την Τσεχία στον πρώτο αγώνα μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Την ήττα με 3-0 γνώρισε η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων στην πόλη Γιάμπλονετς από την Τσεχία στον πρώτο αγώνα μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. 


Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν μπήκε καλά στο ξεκίνημα του αγώνα, ενώ και μια απόφαση του διαιτητή, Στέφαν Στούντερ ο οποίος μόνο αυτός είδε πέναλτι στην φάση του 18', το έφεραν από νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0.

Στην συνέχεια η Ελληνική ομάδα "ξύπνησε" ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων πίεσε τους γηπεδούχους (σ.σ. είχε και δοκάρι με τον Καρέλη), αλλά δεν ήταν αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια.

Από την άλλη οι Τσέχοι έδωσαν χώρο στην Ελλάδα, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και "χτύπησαν" την κατάλληλη στιγμή για να πάρουν μια πολύ μεγάλη νίκη, που τους φέρνει με το ένα πόδι στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Πλέον οι παίκτες του Γιώργου Γεωργιάδη, θα πρέπει να κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια την επόμενη Τρίτη στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης, ούτως ώστε να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα και να προκριθούν στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Από το ματς της επόμενης Τρίτης θα απουσιάσει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ο οποίος λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης δέχθηκε την κίτρινη κάρτα του Ελβετού διαιτητή Στέφαν Στούντερ.

Γήπεδο: Γιάμπλονετς

Διαιτητής: Στέφαν Στούντερ (Ελβετία)

Τσεχία (Γιακούμπ Ντοβαλίλ): Βάτσλικ, Μαζούχ, Τσελούστκα, Βάκα, Χοράφα, Πέκαρτ (54' Κοζάκ), Τσέρνι (76' Ντοκάλ), Κόβαρικ, Γκέσοφ, Χοσέκ, Βόσαχλικ (66' Μοράβεκ).

Ελλάδα (Γιώργος Γεωργιάδης): Γιακουμής, Σκόνδρας, Ιωαννίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Σιόβας, Γκέντσογλου (58' λ.τρ.Πλιάτσικας), Κουτσιανικούλης (67' Φορτούνης), Γ. Παπαδόπουλος, Καρέλης, Δημούτσος, Βασιλακάκης (46' Παπάζολγου)

Κάρτες: Μαζούχ (45'- Τσεχία, κίτρινη), Τζέκοφ (92'- Τσεχία, κίτρινη), Σιόβας (19'- Ελλάδα, κίτρινη), Κουτσιανικούλης (42'- Ελλάδα, κίτρινη), Γ. Παπαδόπουλος (63'- Ελλάδα, κίτρινη)

Σκόρερ: Βόσαχλικ (1'- Τσεχία), Πέχαρτ (19' πεν.- Τσεχία), Κοζάκ (77'- Τσεχία)

Το ματς
Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Μόλις στο πρώτο λεπτό, η Εθνική μας βρέθηκε πίσω στο σκορ, όταν μετά από λάθος του Κουτσιανικούλη μέσα στην περιοχή, ο Βόσαχλικ το εκμεταλλεύτηκε και με σουτ έκανε το 1-0 για τους Τσέχους.

Οι παίκτες της Εθνικής προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματά τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να συνέλθουν από το γρήγορο γκολ, αλλά μια απόφαση του διαιτητή έκανε τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα.

Στο 18', ο Σιόβας έκανε χέρι εκτός μεγάλης περιοχής, αλλά ο Ελβετός Στέφαν Στούντερ, έδειξε το σημείο του πέναλτι! Μια απόφαση εντελώς λανθασμένη, καθώς ο διεθνής Έλληνας αμυντικός βρισκόταν καθαρά εκτός περιοχής. Ο Πέκαρτ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και διπλασίασε τα τέρματα για τους Τσέχους.




Από εκείνο το σημείο και μετά, οι Έλληνες παίκτες ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως μέχρι την λήξη του αγώνα, κυριάρχησαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά είτε δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια, είτε έπεφταν στον πολύ καλό τερματοφύλακα των Τσέχων, τον Βάτσλικ.

Στο 25' ο Γιάννης Παπαδόπουλος δοκίμασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. Στο 28’ ήταν η σειρά του Βασιλακάκη να κάνει το δυνατό σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας των Τσέχων, ο Βάτσλικ, έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε με υπερένταση την μπάλα.

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων, δημιούργησε δύο ακόμη πολύ καλές ευκαιρίες για να μειώσςει το σκορ. Στο 36’ ο Καρέλης έκανε ένα εκπληκτικό γυριστό σουτ εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι των Τσέχων, ενώ στο 39’, ο Κουτσιανικούλης μέσα από την περιοχή επιχείρησε το σουτ, αλλά Βάτσλικ κράτησε και πάλι ανέπαφη την εστία του.

Αύξησε την πίεση αλλά...
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Γιώργου Γεωργιάδη, μπήκαν όπως τελείωσαν το πρώτο δηλαδή, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, προκειμένου να καταφέρουν να κάνουν την ανατροπή.

Στο 59' ο Καρέλης βρέθηκε τετ α τετ με την εστία των Τσέχων, πλάσαρε η μπάλα όμως κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Οι διεθνείς μας συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να δημιουργούν την μεγάλη φάση, αλλά τελικά οι Τσέχοι ήταν αυτοί που για ακόμη μια φορά ήταν αποτελεσματικοί. 

Στο 77’, ο Κοζάκ ο οποίος βρισκόταν ανενόχλητος μέσα στην Ελληνική περιοχή, έκανε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιακουμή για να κάνει το 3-0 για τους γηπεδούχους, στην πρώτη τους ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι Έλληνες διεθνείς μας απογοητευμένοι από την εξέλιξη του αγώνα, δύο λεπτά αργότερα (79'), λίγο έλειψε να δεχθούν και τέταρτο γκολ, όταν από το σουτ του Μοράβεκ η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Γιακουμή.

Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, καθώς οι Τσέχοι είχαν αυτό που ήθελαν από το παιχνίδι, ενώ από την άλλη οι παίκτες της Ελληνικής ομάδας δεν μπορούσαν να αντιδράσοιυν.

Η μοναδική αξιοσημείωτη φάση ήταν στο 88', όταν οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Κοζάκ διαπληκτίστηκαν, μετά από ένα μαρκάρισμα του δεύτερου και ο διαιτητής έδειξε την κίτρινη κάρτα και στους δύο. 'Ετσι, ο Έλληνας αμυντικός θα χάσει την ρεβάνς της Τρίπολης

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, δεν άλλαξε κάτι και πλέον η Εθνική μας ομάδα την ερχόμενη Τρίτη στην Τρίπολη θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση και να ανατρέψει το εισ βάρος της σκορ, για να πάρει την πρόκριση.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES