28 Φεβ 2010

Προεδρικό μήνυμα ενόψει Πανιωνίου

Ο Νικόλας Πατέρας έχει πάρει προσωπικά την υπόθεση-τίτλος και το παιχνίδι με τον Πανιώνιο δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, όπως συνηθίζει φέτος, πριν από τα παιχνίδια της ομάδας βρέθηκε στην Παιανία και έστειλε μήνυμα στήριξης στους πράσινους ενόψει του κυριακάτικου (28/2, 19:00GR) αγώνα με τους κυανέρυθρους στη Νέα Σμύρνη. Κανονικά προπονήθηκε ο Γιώργος Καραγκούνης που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα του τριφυλλιού.
Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, παρά το ψιλόβροχο ανέβηκε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, παρακολούθησε μέρος του προγραμμάτος και είχε τετ α τετ με τον Νίκο Νιόπλια και τον Κώστα Αντωνίου, από τους οποίους ζήτησε να μεταφέρουν στους παίκτες την επιθυμία του για νίκη στο κομβικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, που θα διατηρήσει τους πράσινους στην κορυφή της βαθμολογίας.
Οσον αφορά τα αγωνιστικά, όπως προαναφέραμε ο Γιώργος Καραγκούνης ξεπέρασε την ίωση, και έδωσε κανονικά το παρών στην προπόνηση, πράγμα που σημαίνει ότι θα αγωνιστεί κανονικά, αφού ο Νίκος Νιόπλιας τον υπολογίζει για την βασική ενδεκάδα. Κανονικά έλαβε μέρος στο πρόγραμμα και ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος επέστρεψε το πρωί από την Αγγλία, όπου είχε μεταβεί για να δει τον νεογέννητο γιό του και τέθηκε και αυτός στην διάθεση του προπονητή του.
Αντίθετα, απουσίασε με άδεια για προσωπικούς λόγους ο Νίκος Σπυρόπουλος. Αλλωστε, ο 25χρονος αριστεροπόδαρος μπακ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα της Νέας Σμύρνης βάσει της συμφωνίας ανάμεσα στις δυο ομάδες κατά την μεταγραφή του. Απόντας από την προπόνηση ήταν και ο νεαρός Μαχλελής, ο οποίος αγωνίστηκε με την golden team και μάλιστα πέτυχε το νικητήριο γκολ (3-2) του τριφυλλιού επί του Πανιωνίου.
Στην αποστολή για το ματς της Νέας Σμύρνης βρίσκονται οι Τζόρβας, Γκαλίνοβιτς, Καντέ, Σαριέγκι, Μπιέρσμιρ, Βύντρα, Μαρίνος, Δάρλας, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Κλέιτον, Λέτο, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Ρουκάβινα, Σαλπιγγίδης, Σισέ και Πετρόπουλος. Εκτός αποστολής έμειναν οι Σπυρόπουλος, Μαχλελής, Καρνέζης, Γκάμπριελ και Σεϊταρίδης.
Ο Νίκος Νιόπλιας ετοιμάζει κάποιες αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της Ρώμης Ολίμπικο. Θέση στην ενδεκάδα αναμένεται να πάρουν οι Ζιλμπέρτο Σίλβα, Γιώργος Καραγκούνης, Φίλιππος Δάρλας και Σεμπάστιαν Λέτο. Οι υπόλοιποι 7 του βασικού σχήματος θα είναι οι Τζόρβας, Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ, Νίνης, Σαλπιγγίδης και Σισέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES