5 Ιαν 2011

ΑΕΚ-Κέρκυρα: στιγμιότυπα

Η χρονιά άλλαξε, αλλά η γεύση που αφήνει η ΑΕΚ στον κόσμο της έμεινε το ίδιο πικρή! Η «Ένωση» δεν βρήκε λύσεις στο «κατενάτσιο» της Κέρκυρας στο ΟΑΚΑ, κόλλησε στο 0-0 και μπήκε στο 2011 ανάλογα… μίζερα με πέρυσι. Αποδοκιμασίες στο τέλος για τους «κιτρινόμαυρους» -που δεν δικαιολογούνται από το ανεπανάληπτο αμυντικό «μπετό» που βρήκαν απέναντί τους.

ΑΕΚ-Κέρκυρα 0-0

Live: ΑΕΚ-Κέρκυρα 0-0 (Τελικό)Η χρονιά άλλαξε, αλλά η γεύση που αφήνει η ΑΕΚ στον κόσμο της έμεινε το ίδιο πικρή!

Η «Ένωση» δεν βρήκε λύσεις στο «κατενάτσιο» της Κέρκυρας στο ΟΑΚΑ, κόλλησε στο 0-0 και μπήκε στο 2011 ανάλογα… μίζερα με πέρυσι.

Αποδοκιμασίες στο τέλος για τους «κιτρινόμαυρους» -που δεν δικαιολογούνται από το ανεπανάληπτο αμυντικό «μπετό» που βρήκαν απέναντί τους.
  Τις εκπλήξεις που άρχισε με την ανακοίνωση της αποστολής συνέχισε και με εκείνη της ενδεκάδας ο Μανόλο Χιμένεθ. Αφού συμπεριέλαβε, λοιπόν, για πρώτη φορά στους «18» τους νεαρούς Αμπντουραχμάνι και Κλοναρίδη και επανέφερε τους «φευγάτους» Νταντόμο, Γκερέιρο, Έντερ, ο τελευταίος πήρε και φανέλα βασικού -αντί του Λεονάρντο.

Οι άλλοι δύο έμειναν κανονικά στην αποστολή, απ’ όπου αποκλείστηκε τελευταία στιγμή ο Κλοναρίδης και παρέμεινε ο Αμπντουραχμάνι. Όλα αυτά, βέβαια, έχουν άμεση σχέση και με τις πολλές απουσίες που αντιμετωπίζει σήμερα η «Ένωση», καθώς εκτός αγώνα έχουν μείνει -για διαφορετικούς λόγους- οι Μανωλάς, Μπερνς, Γκέντσογλου και Ντιόπ.

Σημαντικές απώλειες, δε, έχει να αντιμετωπίσει και η Κέρκυρα, καθώς ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Επστάιν και των ανέτοιμων Γκουστάβο και Φλαβίνιο.

  Η νίκη με 2-1 που πέτυχε στο Παμπελοποννησιακό -στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος- ήταν η πρώτη της Κέρκυρας επί της ΑΕΚ. Μέχρι εκείνο το παιχνίδι, η «Ένωση» είχε ξεκάθαρο προβάδισμα στη μίνι προϊστορία, μετρώντας 3 νίκες και 1 ισοπαλία.

Αναλυτικά τα παιχνίδια των δύο ομάδων:

2004-05: ΑΕΚ-Κέρκυρα 2-0
2004-05: Κέρκυρα-AΕΚ 2-2
2006-07: ΑΕΚ-Κέρκυρα 4-1
2006-07: Κέρκυρα-ΑΕΚ 0-1
2010-11: Κέρκυρα-ΑΕΚ 2-1

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES