25 Αυγ 2009

"Να τελειώσουμε την δουλειά"


Η ρεβάνς με την Σερίφ είναι στο μυαλό των "ερυθρολεύκων" που μετά την αναβολή του ντέρμπι με την ΑΕΚ, πιο ξεκούραστοι πια ετοιμάζονται να σφραγίσουν το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Για αυτό ακριβώς μίλησε στους παίκτες του ο Τιμούρ Κετσπάγια ζητώντας να τελειώσουν την δουλειά που ξεκίνησαν στο Τίρασπολ, να είναι σοβαροί και να πάρουν την πρόκριση με μια ακόμη νίκη σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Όσον αφορά τώρα την ενδεκάδα όλα δείχνουν πως θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή με τους Νικοπολίδη, Ζεβλάκοφ, Αβραάμ, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Λεντέσμα, Ντουντού, Μαρέσκα, Γκαλέτι, Ζαιρί και Μήτρογλου.

Οι Τοροσίδης, Ντάρμπισιρ και Γ. Παπαδόπουλος συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Τιμούρ Κετσπάγια ανακοίνωσε τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντιόγκο, Ντομί, Ντουντού, Γκαλίτσιος, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Λεονάρντο, Μαρέσκα, Μέλμπεργκ, Μήτρογλου, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Σοϊλέδης, Ζαϊρί και Ζεβλάκοφ.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους την τρίτη, με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:30 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Περιμένουν Μανσίνι, μιλάνε με Λέγκια για Γκερέιρο

Μέχρι την Τετάρτη είναι αποφασισμένοι να περιμένουν την απόφαση του Μανσίνι οι «ερυθρόλευκοι» ελπίζοντας πως ο βραζιλιάνος άσος της Ίντερ θα πει το πολυπόθητο «ναι» και θα συνεχίσει την καριέρα για ένα χρόνο ως δανεικός στον Πειραιά.

Παράλληλα πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι πρωταθλητές στοχεύουν και για δεύτερη μεταγραφή έχοντας ανοικτή γραμμή με την Λέγκια για την απόκτηση του Ρότζερ Γκερέιρο, του 27χρονου βραζιλιάνου πολιτογραφημένου Πολωνού ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην αριστερή πτέρυγα όσο και στον άξονα σε επιτελικό ρόλο πίσω από τον επιθετικό.


Το πρόγραμμα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και της ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ ενόψει του αγώνα της Τετάρτης 26 Αυγούστου, για τα play off του UEFA Champions League, είναι το ακόλουθο:

ΤΡΙΤΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

12:50 Αφιξη της αποστολής της Σερίφ στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

17:30 Συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Σερίφ, Λεονίντ Κουτσούκ στο ξενοδοχείο "Intercontinental".

18:15 Συνέντευξη Τύπου του προπονητή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Τιμούρ Κετσπάγια στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του σταδίου "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

19:00 Προπόνηση των ποδοσφαιριστών της Σερίφ στο στάδιο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

19:30 Προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Τεν Κάτε: "Συμβαίνουν και θαύματα"!


Την πίστη του ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι ήδη... αποκλεισμένος, εξέφρασε ο Χενκ Τεν Κάτε. Ο Ολλανδός τεχνικός του "τριφυλλιού", στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα παίξει για την περηφάνια της. "Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν και πολλές φορές συμβαίνουν και θαύματα. Σίγουρα η Ατλέτικο είναι πολύ καλή ομάδα που παίζει στην έδρα της. Έχουμε πιθανότητες θα παίξουμε για τη περηφάνια μας για το κύρος μας και να θυμίσω ότι έχουμε ακόμα 90 λεπτά μπροστά μας".

Ακολούθως, ο προπονητής του "τριφυλλιού" ρωτήθηκε για το κατά πόσο επηρεάζουν ψυχολογικά τους παίκτες του οι καταστροφές από την πύρινη λαίλαπα που έπληξε την Αττική: "Όλα επηρεάζουν αλλά δεν είναι μόνο το ψυχολογικό είναι και κάποιοι παίκτες που ζουν σε αυτές τις περιοχές. Την Κυριακή δεν προπονηθήκαμε καθώς οι γιατροί μας συνέστησαν ότι δεν έπρεπε λόγω του ότι ο αέρας ήταν μολυσμένος. Υπάρχει ένας εκνευρισμός στην ομάδα λόγω του γεγονότος αυτού".

Τέλος, μίλησε για την απουσία του Γιώργου Καραγκούνη: "Η απουσία του Καραγκούνη είναι πολύ σημαντική. Είναι από τους ποδοσφαιριστές με τη μεγαλύτερη εμπειρία. Το ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι πολύ μεγάλο υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν βέβαια την εμπειρία του Καραγκούνη αλλά έχουν πολύ καρδιά και αυτό το χρειάζεται στο παιχνίδι με την Ατλέτικο ο Παναθηναϊκός".

Σαριέγκι: "Να αποφύγουμε τα λάθη"

Από την πλευρά του, ο Γιόσου Σαριέγκι ξεκαθάρισε ότι αυτή τη φορά πρέπει να αποφευχθούν τα λάθη που δεδομένα η Ατλέτικο είναι σε θέση να τα εκμεταλλευτεί: "Το πρώτο από όλα είναι να μην κάνουμε κανένα λάθος και να μην δεχτούμε γκολ, αυτό θα ήταν καθοριστικό. Θα πρέπει να μπούμε με αυτή τη νοοτροπία και από εκεί και πέρα να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να τις εκμεταλλευτούμε και να κάνουμε το 100%. Είναι πολύ δύσκολο και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι. Να είμαστε συνέχεια κοντά τους να μην τους αφήσουμε να κάνουν καμία ευκαιρία. Το πιο σημαντικό είναι συγκέντρωση 100%. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Να δείξουμε τη περηφάνια μας και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό".

Προσέχουν για να έχουν...

Όσον αφορά τους "ροχιμπλάνκος", ο ’μπελ Ρεσίνο έδειξε ότι δεν θεωρεί την πρόκριση δεδομένη: "Ποτέ δεν θα είμαστε τόσο συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί όσο στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ακόμα δεν έχει τελειώσει κάτι, ξέρουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν και μαζί με τους φιλάθλους μας ευελπιστούμε πως θα τα καταφέρουμε. Το ποδόσφαιρο είναι περίπλοκο, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λέμε ότι τα έχουμε καταφέρει, όλα μπορούν να συμβούν. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι ότι παίζουμε για πρώτη φορά φέτος επίσημο ματς μπροστά στο κοινό μας και θέλουμε να τα καταφέρουμε. Χρειάζεται όμως μεγάλη προσοχή", επισήμανε μεταξύ άλλων.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του μεγάλου αστέρα των Μαδριλένων, Σέρχιο Αγουέρο: "Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, περιμένουμε τον Παναθηναϊκό που θα προσπαθήσει από την αρχή του ματς να σκοράρει. Δεν έχει λήξει κάτι, όλα μπορούν να συμβούν. Ο αντίπαλός μας θα τα δώσει όλα και εμείς πρέπει να προσέξουμε, άλλωστε είναι ματς Champions League και τίποτα δεν έχει κριθεί. Θα τα δώσουμε όλα και εμείς".

Εφτασε ο Νέμεθ και θέλει πρωτάθλημα


Στην Αθήνα βρίσκεται ο Κρίστιαν Νέμεθ, ο οποίος την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο 20χρονος Ούγγρος επιθετικός που παραχωρήθηκε από τη Λίβερπουλ με τη μορφή δανεισμού, τόνισε πως θέλει να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να κατάκτηση το πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στον κόσμο της "Ενωσης".

"Η ΑΕΚ έχει να κατακτήσει πολλά χρόνια το πρωτάθλημα, αλλά γι αυτό βρίσκομαι εδώ, για να τη βοηθήσω να το πετύχει φέτος. Ξέρω πως η ΑΕΚ έχει καταπληκτικό κόσμο", είπε ο Νέμεθ, ο οποίος συμπλήρωσε ότι μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορφή της επίθεση, όσο και ως περιφερειακός επιθετικός.

Ο Κρίσταιν Νέμεθ έφτασε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας και την Τρίτη αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES